Şimdi Ara

JIAYU G3 // 1 GHZ 1GB Ram / 8.0 MP HD 1280x720P / 4.5 Inch IPS (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.840
Cevap
24
Favori
155.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Leaderjack1

quote:

Orijinalden alıntı: QuasH

quote:

Orijinalden alıntı: guapon

Bugun jiayu g4 pre-order siparişi verdim pandawill den...hayırlısı bakalım :)
    http://www.pandawill.com/jiayu-g4-advanced-smart-phone-mtk6589-quad-core-2g-32g-47-inch-hd-ips-retina-screen-android-41-13mp-camera-gyroscope-p71208.html

Kargo için 2 aya yakın beklyieceksiniz birde yola cıkınca bekleyeceksiniz. Sabırlı insansınız sanırım

2 ay cok uzun bir zaman sebebi nedir acaba???

Linkteki ilana bakarsan presell olduğunu görürsün alttada bir tarih mevcut.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Leaderjack1

quote:

quote:

http://www.pandawill.com/jiayu-g4-advanced-smart-phone-mtk6589-quad-core-2g-32g-47-inch-hd-ips-retina-screen-android-41-13mp-camera-gyroscope-p71208.html

Kargo için 2 aya yakın beklyieceksiniz birde yola cıkınca bekleyeceksiniz. Sabırlı insansınız sanırım

2 ay cok uzun bir zaman sebebi nedir acaba???

Linkteki ilana bakarsan presell olduğunu görürsün alttada bir tarih mevcut.

hiç farketmemiştim ürün cıkmamış demek daha

• quote:

quote:

yok şu an elime umi x1 geldi yeni 2 ay onu kullanacağım..g4 için acelem yok yani... Neden bu telefonu aldım derseniz bu advanced modeli normal g4 ten daha üstün özellikleri var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guapon -- 30 Ocak 2013; 23:26:12 >

• http://www.pandawillforum.com/showthread.php?12716-New-Arrival-JY-G3-(Jiayu-G3)-4-5-inch-1-2GHz-Dual-Core-MT6577-Android-Phone

G3 bu kadar farklı renklerde oldugunu bilmiyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _-İsTaNBuL-_ -- 31 Ocak 2013; 0:46:42 >
  • http://www.gizchina.com/2013/01/30/jiayu-s1-prototype-spotted-alongside-g3/

Jiayu Coştu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _-İsTaNBuL-_ -- 31 Ocak 2013; 0:55:06 >
  • Jiayu G4 sızdı(şunun güzelliğine bak yav

Bi G3 ü böyle tipli yapmışlar diğer G2-S ve G4-G5-S1 TİPLERİNE BAKARSAK G3 Tip olarak çokta göze güzel gelmiyor bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _-İsTaNBuL-_ -- 31 Ocak 2013; 11:28:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihan59

http://www.pandawillforum.com/showthread.php?12716-New-Arrival-JY-G3-(Jiayu-G3)-4-5-inch-1-2GHz-Dual-Core-MT6577-Android-Phone

G3 bu kadar farklı renklerde oldugunu bilmiyordum.

rengarenk :D

http://www.youtube.com/watch?v=KP_M1_zuC_8

arkadaşlar bu sorun sizce neden olmustur ? telefon sahibi telefonu alalı 2-3 hafta falan olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuRovix -- 31 Ocak 2013; 2:02:03 >

• quote:

Jiayu G5 sızdı(şunun güzelliğine bak yav

Bi G3 ü böyle tipli yapmışlar diğer G2-S ve G4-G5-S1 TİPLERİNE BAKARSAK G3 Tip olarak çokta göze güzel gelmiyor bence

Açıkçası g3 tip olarak biraz hantal görünüyor benim pek hoşuma gitmediği için hiç kullanmadan direk sattım..
  • quote:

Jiayu G5 sızdı(şunun güzelliğine bak yav

Evet G3 kasa olarak biraz kaba görünüyor ama çok memnunum telefondan.
    G4 çıkana kadar G3 ile devam edeceğim.G4 çıkınca direkt sipariş

• Yine sorularım var.

Öncelikle merak ediyorum telefonu televizyon kumandası olarak kullanabilir miyiz ? Varmıdır böyle bir program ?

Simgelerin yerlerini değiştirirken üst üste geliyorlar ve öylece kalıyorlar. Onu düzeltemiyorum çok büyük bir sorun değil ama sinrlerimi bozuyor Bunlar birleşince tekrar nasıl ayırabiliriz ?

Bu en önemli sorunum Telefon çalışırken her an arkaplanda neler çalıştığına bakmak için es task manager kurdum görev yöneticisinden Tümünü öldür diyorum fakat her zaman şu 4 program açık kalıyor.Hepsini saymayayın ama benim söylemek istediğim şey orada her zaman bluetooth açık sistemin kaynaklarını sömürüyor görünüyor sonunda bunu kaldıracağım o olacak.Şu ana kadarda bluetooth hiç kullanmadım bu niye her zaman açık hiç anlam veremiyorum .Bu es task manager programına alternatif olarak elixir2 kurdum onda running bölümü var tıklayınca daha da ayrıntılı gösteriyor.Bu running şuan açık olan programları listeliyor.Aynı ordada bluetooth var.Mesela takvimi gösteriyor 22 mb yazıyor yanında şimdi bu takvim günde bir kez güncelleniyor her an açık olduğu için 22 mb sömürüyor mu sistemi ? Swiftkey3 klavye var her zaman kullanmıyorum tabi ama ranning bölümünde her zaman açık bu da 53 mb götürüyor her daim 53 mb sömürüyorlar yani öylemi bu benim kurudğum mantık doğru mu ?

Telefonumu gece 1'i 10-20 geçe gibi şarja taktım sabah 5:23 te uyandım şarj %83 olmuştu.Bu çok yavaş şarj olduğunu göstermez mi ? Sizde durumlar nasıl ? 1-2 Sefer sonra kalibrasyonu yapacağım.Birde telefona bir şey atmak için daima usb ile bağlıyoruz ve direkt şarj olmaya başlıyor bu şarjın ömrünü azaltmaz mı ? Başka alternatifler yok mu ? bu durum için ?

Telefonun ekranının fotoğrafını çekip forumumuza koymak istiyorum bunu nasıl yapacağım ? Yardımcı olur musunuz ?

Bu arada El feneri özelliği gerçekten müthiş.Çok büyük bir aydınlatma söz konusu.Ve son 2 gündür 3 arkadaşım gördü telefonu hayran kaldılar.3 ilede uzun süre telefon üzerine konuştuk.Elline alan bırakamıyor.Ben de çok titiz davranıyorum aman bastırma aman sesini çok açma Adamlarla aram açılacak.Ama ben kendime de hak veriyorum çünkü gerçekten çok güzel iphone 5 kullanan adam imrenerek bakıyor.Hemen markasını soruyorlar.Jiayu diyincede hee iyiymiş diyorlar.

Büyük ihtimal bir iki arkadaşa alacam bu telefondan.Şunu merak ediyorum çinde ayın 5 i ile 20 arası bayram diyorlar posta şirketleri çalışmayacakmış gerçekten öyle bu iddaa doğru mu ?

Az sorna kahvaltı yapacağız kahvaltıdan sonra telefonumla çektiğim birkaç fotoğraf ve video var onları yayınlayacağım.Ekranın fotoğrafını koymayı öğreniyim antutu testin yapıp yayınlayacağım.Telefon ilk geldiğinde nasıl bir kutu ile gelmiş üstü altı nasıl merak edenler için fotoğrafını çekmiştim onu göstereceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ukkaşe -- 31 Ocak 2013; 10:30:07 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Ukkaşe

gerçekten çok güzel iphone 5 kullanan adam imrenerek bakıyor. Android işletim sistemi daha pratik ve güzel bencede
    i
    Usta büyüksün :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _-İsTaNBuL-_ -- 31 Ocak 2013; 11:36:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _-İsTaNBuL-_

quote:

Ukkaşe

gerçekten çok güzel iphone 5 kullanan adam imrenerek bakıyor. Android işletim sistemi daha pratik ve güzel bencede
    i
    Usta büyüksün :)
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _-İsTaNBuL-_ -- 31 Ocak 2013; 11:36:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ukkaşe

Yine sorularım var.

Öncelikle merak ediyorum telefonu televizyon kumandası olarak kullanabilir miyiz ? Varmıdır böyle bir program ?

Simgelerin yerlerini değiştirirken üst üste geliyorlar ve öylece kalıyorlar. Onu düzeltemiyorum çok büyük bir sorun değil ama sinrlerimi bozuyor Bunlar birleşince tekrar nasıl ayırabiliriz ?

Bu en önemli sorunum Telefon çalışırken her an arkaplanda neler çalıştığına bakmak için es task manager kurdum görev yöneticisinden Tümünü öldür diyorum fakat her zaman şu 4 program açık kalıyor.Hepsini saymayayın ama benim söylemek istediğim şey orada her zaman bluetooth açık sistemin kaynaklarını sömürüyor görünüyor sonunda bunu kaldıracağım o olacak.Şu ana kadarda bluetooth hiç kullanmadım bu niye her zaman açık hiç anlam veremiyorum .Bu es task manager programına alternatif olarak elixir2 kurdum onda running bölümü var tıklayınca daha da ayrıntılı gösteriyor.Bu running şuan açık olan programları listeliyor.Aynı ordada bluetooth var.Mesela takvimi gösteriyor 22 mb yazıyor yanında şimdi bu takvim günde bir kez güncelleniyor her an açık olduğu için 22 mb sömürüyor mu sistemi ? Swiftkey3 klavye var her zaman kullanmıyorum tabi ama ranning bölümünde her zaman açık bu da 53 mb götürüyor her daim 53 mb sömürüyorlar yani öylemi bu benim kurudğum mantık doğru mu ?

Telefonumu gece 1'i 10-20 geçe gibi şarja taktım sabah 5:23 te uyandım şarj %83 olmuştu.Bu çok yavaş şarj olduğunu göstermez mi ? Sizde durumlar nasıl ? 1-2 Sefer sonra kalibrasyonu yapacağım.Birde telefona bir şey atmak için daima usb ile bağlıyoruz ve direkt şarj olmaya başlıyor bu şarjın ömrünü azaltmaz mı ? Başka alternatifler yok mu ? bu durum için ?

Telefonun ekranının fotoğrafını çekip forumumuza koymak istiyorum bunu nasıl yapacağım ? Yardımcı olur musunuz ?

Bu arada El feneri özelliği gerçekten müthiş.Çok büyük bir aydınlatma söz konusu.Ve son 2 gündür 3 arkadaşım gördü telefonu hayran kaldılar.3 ilede uzun süre telefon üzerine konuştuk.Elline alan bırakamıyor.Ben de çok titiz davranıyorum aman bastırma aman sesini çok açma Adamlarla aram açılacak.Ama ben kendime de hak veriyorum çünkü gerçekten çok güzel iphone 5 kullanan adam imrenerek bakıyor.Hemen markasını soruyorlar.Jiayu diyincede hee iyiymiş diyorlar.

Büyük ihtimal bir iki arkadaşa alacam bu telefondan.Şunu merak ediyorum çinde ayın 5 i ile 20 arası bayram diyorlar posta şirketleri çalışmayacakmış gerçekten öyle bu iddaa doğru mu ?

Az sorna kahvaltı yapacağız kahvaltıdan sonra telefonumla çektiğim birkaç fotoğraf ve video var onları yayınlayacağım.Ekranın fotoğrafını koymayı öğreniyim antutu testin yapıp yayınlayacağım.Telefon ilk geldiğinde nasıl bir kutu ile gelmiş üstü altı nasıl merak edenler için fotoğrafını çekmiştim onu göstereceğim

bildiklerimi ceveplayayım.Bende şu an telefon yok ama...

bluetooth u kullanmayorsanız kapatabilirsiniz...ana sayfadaki widgetlerde bluetooth işareti var onun üstüne bir kere tıklarsanız kapanır..yada ayarlardan>en ustte kapatabilirsiniz....
    sdbooster apk sını kurmanı öneririm sistemdeki uydulamaların hepsini belli aralıklarla otomatik kapatıyor guzel bir programdır....Titanium back up programı zaten bir android telefon için olmazsa olmaz programdır...yedek alma program kaldırma kullanmadıgın programları dondurma...çok kullanışlıdır....

Telefonunun bataryasında sorun olabılır o kadar uzun ure sarj normal değil....Usb ile bilgisayar baglantısı dışnda buetooth ile dosya gonderip alabilirsin ama biraz yavaş olur..
    telefonun kran görüntüsünü almak için screenshot programı kur marketten...power+home tuşu basınca alıyorda olabilir bilmiyorum...
    çinde onumuzdekı hafta 15 gun tatil var doğrudur.....satış falan olmayacak zaten cogu sitede...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guapon -- 31 Ocak 2013; 13:18:57 >

• @Ukkaşe

Tv kumandası olarak genelde belli markaların var.
    Mesela arçelik grubu için
    https://play.google.com/store/search?q=ar%C3%A7elik&c=apps

Benim Philips televizyonum için bunu kullanıyorum
    https://play.google.com/store/apps/details?id=philips.oneremote&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsInBoaWxpcHMub25lcmVtb3RlIl0.

Şurdan genel kumanda uygulamalarına erişebilirsin
    https://play.google.com/store/search?q=tv+remote+control&c=apps

Simgeler üstüste geliyorsa rom sağlıklı kurulmamış olabilir.
    Ben rom kurarken şu yolu izlerim
    Sd kart içeriğindeki bana lazım olan resim,müzik,belge gibi şeyleri bilgisayarda bir klasöre kaydederim.Daha sonra sd kartı formatlayıp rom dosyasını içine atarım.
    CWM menüsünden wipe işlemlerini yaptıktan sonra romu kurarım.En temiz yöntem bu..

Ekran görüntüsü almak için şu programlardan birini kullanabilirsin
    https://play.google.com/store/search?q=screenshot&c=apps

Genelde power+ses tuşları ile görüntü alırlar.

Pc üzerinden almak için Moborobo pc suite kur
    http://www.v9l.org/Program/Moborobo_-_Telefon_Ile_Bilgisayar_arasi_Senkronize_Programi.html

Şarj olayı ise kablon yada şarj cihazın bozuk olabilir.Ben 12 gibi takarım sabah 6 da %100 olmuş olur.Yada rom kaynaklı olabilir.Dediğim gibi rom düzgün kurulmadığında sorunlar çıkabiliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: paperboy

Build.prob (Market Erişimi) Editleme

Merhaba arkadaşlar telefonu 5 gündür kullanıyorum daha önce huawei x5, ve huawei g301, samsung galaxy s1 kullanmış biri olarak bu bahsettiğim 3 cihazın üzerinde bir telefon olduğu zaten gayet açık ve şuan çok memnunum :)

Google playde bazı uygulamarın (Uygulama bu Cihaz ile uyumlu değildir) sorununu Build.prop editleme ile hallolduğunu anlatmak istiyorum size.Huawei x5'imden dolayı bu rom rot ve buna benzer şeylere alışık olduğumdan zorlanmadan hallettim zaten uygulama yardımı ile yapıyoruz çok kolay.

Cihazımız rootlu olmak zorunda zaten rootsuz olan yoktur herhalde :)
    Buid.prop editörü marketten indiriyoruz.

ro.product.brand=google
    ro.product.name=occam
    ro.product.device=mako
    ro.product.board=MAKO
    ro.product.manufacturer=LGE
    ro.product.model=Nexus 4
    ro.build.fingerprint=google/occam/mako:4.2/JOP40C/527662:user/release-keys

Programdan bu kısımları bulup yazanlar ile değiştiriyoruz ve kaydediyoruz.
    Ardından Ayarlar,Uygulamalar dedikten sonra Google play market'i buluyoruz ve Verileri sil diyoruz

Telefonu yeniden başlattıktan sonra telefonunuz google playde nexus 4 olarak gözükecek ve bütün uygulamalara erişebileceksiniz..

Hocam program bende hata verdi.Build.prop editöt programı şu linkteki https://play.google.com/store/apps/details?id=org.nathan.jf.build.prop.editor&hl=tr Açıldı program error:io. ... bu şekilde bir hata verdi. Bu build.prop adında 1-2 programdaha var onlarla yapamaz mıyız ?

• Arkadaşlar telefon şarj da iken konuşma esnasında kulağını çarpıyor çok hafif ve klavye hassaslaşıp başka harflere de aynı anda basıyor.
    Başka rast gelen var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailozses

Arkadaşlar telefon şarj da iken konuşma esnasında kulağını çarpıyor çok hafif ve klavye hassaslaşıp başka harflere de aynı anda basıyor.

Prizden gelen 1000mah güç ile yada 500 ile telefon ağırlaşıp sapıtabiliyor.
    PC ile usb den şarj denersen bu olmaz.. Çoğu telde yazdığın oluyor.. Hele 500mah da ağırlaşıyor şarjda iken..
  • Mesajımın başı diğer konuya uygun gördüğüm için oraya yazdım Önce orayı ziyaret edin buyrun ;

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=71057856

Buradan devam .

Telefonla Evden çektiğim 2 fotoğraf var Biri normal çekim diğeri isie en sona kadar yakınlaştırıp çektiğim fotoğraf.O kadar yakınlaştırmada dahi bence çok iyi birp uanı hak ediyor.

Son olarakta geçen yolda gelirken aklıma video çekmek geldi ve çektim.Fakat telefonu düz tuttuğum halde Bilgisayardan izleyince video yan olarak görünüyor.

http://www.mediafire.com/?bskscpfbd38u9iw

Tabi yine bir sorum olacak.Telefonun hoparlöründen müzik dinlerken telefonun önden bakınca üstte hoparlör yeri var oradan neden ses gelmiyor.Bir tek Arkasında sağ alttaki boşlukta ses çıkıyor. Bunu ayarlayamıyor muyuz ?

TheNorth hocam rom gayet güzel şu simgeler üst üste durmasa birde kamerada iken fotoğraf çektikten sonra sağ alta inen fotoğrafa tıklayınca galeriye girmeme sorunuda olmasa 10 Numara 5 yıldız diyeceğim.Birde benim ekstradan bir pil sorunu var Forumun önceki mesajlarında okumuştum bir arkadaşında başına gelmişti benimde aynı pil %15 e kadar iniyor orda bir dondu uzun süre düşmedi sonra yine eskisi gibi.O arkadaş ne yaptı acaba ? Şuan ki pil durumu nasıl ? Kalibrasyon yaptı mı ?Romu yeniden yükleyince belki düzelir ama O sancılı süreçle uğraşmak istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ukkaşe -- 31 Ocak 2013; 13:32:30 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ukkaşe

Mesajımın başı diğer konuya uygun gördüğüm için oraya yazdım Önce orayı ziyaret edin buyrun ;

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=71057856

Buradan devam .

Telefonla Evden çektiğim 2 fotoğraf var Biri normal çekim diğeri isie en sona kadar yakınlaştırıp çektiğim fotoğraf.O kadar yakınlaştırmada dahi bence çok iyi birp uanı hak ediyor.

Son olarakta geçen yolda gelirken aklıma video çekmek geldi ve çektim.Fakat telefonu düz tuttuğum halde Bilgisayardan izleyince video yan olarak görünüyor.

http://www.mediafire.com/?bskscpfbd38u9iw

Tabi yine bir sorum olacak.Telefonun hoparlöründen müzik dinlerken telefonun önden bakınca üstte hoparlör yeri var oradan neden ses gelmiyor.Bir tek Arkasında sağ alttaki boşlukta ses çıkıyor. Bunu ayarlayamıyor muyuz ?

TheNorth hocam rom gayet güzel şu simgeler üst üste durmasa birde kamerada iken fotoğraf çektikten sonra sağ alta inen fotoğrafa tıklayınca galeriye girmeme sorunuda olmasa 10 Numara 5 yıldız diyeceğim.Birde benim ekstradan bir pil sorunu var Forumun önceki mesajlarında okumuştum bir arkadaşında başına gelmişti benimde aynı pil %15 e kadar iniyor orda bir dondu uzun süre düşmedi sonra yine eskisi gibi.O arkadaş ne yaptı acaba ? Şuan ki pil durumu nasıl ? Kalibrasyon yaptı mı ?Romu yeniden yükleyince belki düzelir ama O sancılı süreçle uğraşmak istemiyorum.

Telefonu yatay tutup çekerseniz daha iyi anlıyabiliriz

• quote:

Orijinalden alıntı: _OlguN_

quote:

Orijinalden alıntı: ismailozses

Arkadaşlar telefon şarj da iken konuşma esnasında kulağını çarpıyor çok hafif ve klavye hassaslaşıp başka harflere de aynı anda basıyor.

Prizden gelen 1000mah güç ile yada 500 ile telefon ağırlaşıp sapıtabiliyor.
    PC ile usb den şarj denersen bu olmaz.. Çoğu telde yazdığın oluyor.. Hele 500mah da ağırlaşıyor şarjda iken..

Yanlis hatirlamiyorsam sarj cihazi 500mAh. En azindan benim getirttigim cihazinki oyle. Ayrica bahsi gecen durum ileride sikinti olusturabilir. İlginc geldi bana.

Cihaz toplamda 5.5 saatte sarj olur. Uzun bir sure ama nihayetinde uzuncada bir bekleme suresi vaad ediyor:)

2750mAh/500mA=5.5h

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.