Şimdi Ara

JIAYU G3 // 1 GHZ 1GB Ram / 8.0 MP HD 1280x720P / 4.5 Inch IPS (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.840
Cevap
24
Favori
155.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: digiogi

quote:

Orijinalden alıntı: Cowinenge

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sènior Farfalla

quote:

Orijinalden alıntı: mühendisomer

şarj süresi şarj aletinde yazan Amper yada mili Amperle alakalı...
    orjinal şarj aleti 0.5 Amper yani 500 mA dir, Samsungların ki ise 0.7 Amper dir.
    1 Amper olursa bu süre dahada kısalır, bende eski bir çin telefonunun şarj aleti var onu kullanıyorum 1 Amper...

Batarya ömrü de bir miktar azalır.

Azalmaz çünki Li-ion bataryalar 2C değer kadar şarjlara sahiplerdir ve bu bataryalar 2700 mah 2700x2=5.4 A kadar şarj edebilirsiniz maximum ömür için

5.4 Amper ile şarj etmeye kalkarsan o batarya patlar

Patlamaz arkadaşım en yakın örnek eski telefonumu ben bu yöntemle şarj ediyordum. Zaten hobim gereği ben bu piller konusunda uzmanlaştım başkasından öğrenecek değilim

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

orjinal şarj aleti 0.5 Amper yani 500 mA dir, Samsungların ki ise 0.7 Amper dir.
    1 Amper olursa bu süre dahada kısalır, bende eski bir çin telefonunun şarj aleti var onu kullanıyorum 1 Amper...

Azalmaz çünki Li-ion bataryalar 2C değer kadar şarjlara sahiplerdir ve bu bataryalar 2700 mah 2700x2=5.4 A kadar şarj edebilirsiniz maximum ömür için

Patlamaz arkadaşım en yakın örnek eski telefonumu ben bu yöntemle şarj ediyordum. Zaten hobim gereği ben bu piller konusunda uzmanlaştım başkasından öğrenecek değilim

Kesinlikle yanlışın var. 8000mah'lık bataryanın bile 2A üzeri şarj aleti ile şarj olması önerilmiyor. Tartışmaya girmeye gerek yok sen istediğin gibi şarj et...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kesinlikle yanlışın var. 8000mah'lık bataryanın bile 2A üzeri şarj aleti ile şarj olması önerilmiyor. Tartışmaya girmeye gerek yok sen istediğin gibi şarj et...

Tartışmayı uzatmıyorum çünki sadece neden önerilmediğini söyliyeyim 8000 A lik batarya 16 A ilede şarj edilebilir 10 A ilede fakat bir adaptör yaparken sence 1 A ilemi yaparsan daha ucuza mal olur yoksa 10 A e mi ? Araştırmadan geldiğin çok bariz belli lütfen biraz Google'ı kullan [NOKTA]

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Tartışmayı uzatmıyorum çünki sadece neden önerilmediğini söyliyeyim 8000 A lik batarya 16 A ilede şarj edilebilir 10 A ilede fakat bir adaptör yaparken sence 1 A ilemi yaparsan daha ucuza mal olur yoksa 10 A e mi ? Araştırmadan geldiğin çok bariz belli lütfen biraz Google'ı kullan [NOKTA]

Komik bir cevap. Sadece burayı okuyanlar yanlış yapmasın diye yazıyorum. Galaxy'de bile kutu içinden 750 mah'lık şarj aleti çıkıyor.

http://electronics.stackexchange.com/questions/12237/how-do-i-determine-the-maximum-current-for-charging-a-li-ion-battery

• Arkadaşlar gpsi açabilen oldu mu jely bean yüklü bende

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acaba G3 ' e ekran koruyucu siparişi vermedim
    Türkiye ' den jelatin almak için G3 ile ekranı uyan telefon var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _-İsTaNBuL-_ -- 29 Ocak 2013; 20:57:11 >
  • quote:

Arkadaşlar gpsi açabilen oldu mu jely bean yüklü bende

Diğer başlıkta birisi gps için sygic önermiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihan59

ben koruyucusuz kullanıyorum zaten ekran çizilmez(anahtarla denedim) bence gerek yok ama siz bilirsiniz.
  • heyecanla lazio-juventus maçının sonucunu bekliyorum.5 liraya kupon yaptım son maç alt gelirse 454 lira alcağım.hemen g4 için pandawillden ön sipariş vereceğim
  • Merhaba Telefonu bugün geldi gerekli tüm işlemleri yaptım fakat bir türlü firmware güncellemesini yapamadım.Dosyaları indirdim hafıza kartına attım.Telefonun sistem güncellemeleri apilikasyonunu çalıştırdım yeşil ok a bastım telefonun restart çekti cwm ekranında kaldı.Oradan install sd kart olarak seçtim olmadı error verdi.Wipe ile sildim eski romdan yani ilk gelen romdan tüm kalıntıları temizlemiştim fakat gene olmadı.Telefon yeniden açıldığında çince geldi herşey silinmiş halde.Ama daha öncesinde backup yaparak romu kopyalamıştım onu ben recovery ile geri yüklerim de telefonun şarjı bitti ilk şarjım bu 12 saat boyunca şarj etmeyi planlıyorum hiç açmadan.wipe dedik diye o backup ta silinmedi değil mi yarın tekrardan yükleyebilirim Kaldığım yerden devam eder.

Sorunuma gelirsek bu firmware yi Başka türlü yükleyemezmiyiz yada ben jiayu nun 19.01.2013 tarihinde yayınladığı güncellemeli beta sürümlü romu kurarsam bu 29.11.2012 tarihinde gelmiş olan firmware de otomatik kurulu olur mu ? Telefon kapanmadan önce telefon hakkında ya tıkladım Orada android sürümü 4.0.4 görünüyordu bir yerdede 29112012 yazıyordu hatırlıyorum yoksa ben farkında olmadan kurmuşmuyum ne ?

The North un kullandığı romu kursam bu üsttekileri yinede yapmak gerekiyor mu ? bu 11. ayda yayınlanan firmware update ve 1. ayda yayınlanan 4.1 jeally bean beta rom ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ukkaşe -- 29 Ocak 2013; 23:06:05 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Birde tüm sayfaları okudum kimse batarya kalibrasyonundan bahsetmemiş.Newman konusunda herkes bunu yaptığını söylüyor .Tecrübeli kişiler yapmamızı öneriyor mu ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • BENDE J.B. YÜKLÜ BATARYA PERFORMANSI YÜKSELMEYE BAŞLADI
  • quote:

Arkadaşlar gpsi açabilen oldu mu jely bean yüklü bende

BENDENE J.B. YÜKLÜ GPS ÇALIŞIYOR İGO YÜKLÜ
  • bu telefonu almak istiyorum bende ama yurtdışı satın alımlarda güvencem yok ayrıca türkiyede bu ürüne garanti veriyormu üretici firma acaba
  • Garantisi yok Belki şöyle olabilir telefonda sorun olduğunda Çin ' e gönderim tamiri yapılabilir , Buda En az 1 ay telefonsuz kalmak demektir.
  • quote:

edgar1899

Şuan piyasada Jelly Bean Final sürüm yok sanırım varsa beni yanıltın :)
    Ekran kesinlikle çizilmiyor diyorsun deneme yaptın mı acaba ?

Son güncelleme sanırım bu [ROM] Android 4.1 Jiayu G3 için Beta1 ROM sku35799 & sku35773 (Jan.18th2013 güncelleme)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _-İsTaNBuL-_ -- 30 Ocak 2013; 0:18:21 >
  • quote:

Garantisi yok Belki şöyle olabilir telefonda sorun olduğunda Çin ' e gönderim tamiri yapılabilir , Buda En az 1 ay telefonsuz kalmak demektir.

cine git gel telefon pert olur gözümü karartıp alsam mı acaba 2 adet passport da var yeni gelmiş arkadaşlar :)hadi hayırlısı
  • quote:

quote:

edgar1899

Şuan piyasada Jelly Bean Final sürüm yok sanırım varsa beni yanıltın :)
    Ekran kesinlikle çizilmiyor diyorsun deneme yaptın mı acaba ?

Son güncelleme sanırım bu [ROM] Android 4.1 Jiayu G3 için Beta1 ROM sku35799 & sku35773 (Jan.18th2013 güncelleme)

evet anahtarla kazıdım resmen.ama bir arkadaş çizildi demişti parti parti farklılık mı gösteriyor acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: paperboy

quote:

Orijinalden alıntı: incali

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: incali

Jiayu G3 Jelly Bean rom yükledim ama batarya çok hızlı tükeniyor çalışan programda yok
    en verimli rom u söylermisiniz

Hangi sürüm
    http://www.jiayuturkey.blogspot.com/2013/01/jiayu-g3-jelly-bean-sp-flash-tools.html linktekini mi Yükledin ?

evet oradan yükledim

arkadaşlar şuan çıkan jb resmi rom beta aşamasında.O yüzden sorunları olabilir. Tam kararlı Sürüm çıkana kadar beklemekte fayda var. En Son çıkan resmi 4.0 romu kurmanizi öneririm en Son Aralık ayinda bir versiyon çıktı biraz arastirirsaniz yada jiayu nun kendi sitesine girerseniz orada mevcut

Link verebilirmisiniz acaba indirip yükleyeceğimiz. Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Leaderjack1

quote:

Garantisi yok Belki şöyle olabilir telefonda sorun olduğunda Çin ' e gönderim tamiri yapılabilir , Buda En az 1 ay telefonsuz kalmak demektir.

cine git gel telefon pert olur gözümü karartıp alsam mı acaba 2 adet passport da var yeni gelmiş arkadaşlar :)hadi hayırlısı

Ben ekran konusunda deneme yaptım arkadaşlar çizlme falan olmuyor. G3 ile ceviz kırma Videosunu gösterdiğim akrabalarım şaka olsun diye ceviz uzattı, 6 vuruşta ceviz kırıldı, ekrana kesici bir aletle kazıma yaptım hiç bir şey olmadı. Normal kullanımda çizilme olmuyor benim ekranda gidip elektrikli testere falanla da denemedim

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.