Şimdi Ara

JIAYU G3 // 1 GHZ 1GB Ram / 8.0 MP HD 1280x720P / 4.5 Inch IPS (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.840
Cevap
24
Favori
155.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Jiayu G3 Jelly Bean rom yükledim ama batarya çok hızlı tükeniyor çalışan programda yok
    en verimli rom u söylermisiniz
  • Telefonla gelen rom ile kullanan var mı ya da hangi romu önerirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: incali

Jiayu G3 Jelly Bean rom yükledim ama batarya çok hızlı tükeniyor çalışan programda yok

Hangi sürüm
    http://www.jiayuturkey.blogspot.com/2013/01/jiayu-g3-jelly-bean-sp-flash-tools.html linktekini mi Yükledin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihan59

quote:

Jiayu G3 Jelly Bean rom yükledim ama batarya çok hızlı tükeniyor çalışan programda yok

Hangi sürüm
    http://www.jiayuturkey.blogspot.com/2013/01/jiayu-g3-jelly-bean-sp-flash-tools.html linktekini mi Yükledin ?

evet oradan yükledim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cihan59

quote:

Hangi sürüm

evet oradan yükledim

arkadaşlar şuan çıkan jb resmi rom beta aşamasında.O yüzden sorunları olabilir. Tam kararlı Sürüm çıkana kadar beklemekte fayda var. En Son çıkan resmi 4.0 romu kurmanizi öneririm en Son Aralık ayinda bir versiyon çıktı biraz arastirirsaniz yada jiayu nun kendi sitesine girerseniz orada mevcut

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Jb ben de stabil çalışıyor.Pilin de 4.0 dan farkı yok..
  • iki kez gitmiş mesaj

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mühendisomer -- 27 Ocak 2013; 17:31:47 >
  • arkadaşlar ben de jb beta romunu yükeldim blogdakini ama gpsi bi türlü açamadım 4.0 romu yüklüyken de açamamıştım açabilen var mı?bi de gelen şarj makinesiyle mi şarj ediyorsunuz çok geç şarj ediyor çünkü samsung orjinal şarj makinesiyle daha hızlı şarj oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mühendisomer -- 27 Ocak 2013; 17:32:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mühendisomer

şarj süresi şarj aletinde yazan Amper yada mili Amperle alakalı...
    orjinal şarj aleti 0.5 Amper yani 500 mA dir, Samsungların ki ise 0.7 Amper dir.
    1 Amper olursa bu süre dahada kısalır, bende eski bir çin telefonunun şarj aleti var onu kullanıyorum 1 Amper...
  • quote:

Orijinalden alıntı: moonwhite

Arkadaşlar telefonda deri kılıf kullanan var mı acaba ? Şu modeli bir türlü bulamadım da nette ?

Bulabilen var mıdır ?

JIAYU G3 // 1 GHZ 1GB Ram / 8.0 MP HD 1280x720P / 4.5 Inch IPS

Malesef bu model satılmıyor. Ancak iyi bir haberim var. ebatları ve kamera konumu hemen hemen G3 ile aynı olan başka bir model için bu tarz bir kılıf mevcut. HTC Windows Phone 8.
    Çalıştığım ofiste bu modelden 1 adet mevcut . Bendeki G3'ün silikon kılıfına koydum. neredeyse 1-1 oturdu kılıfa. en-boy aynı gibi. kamerası da G3'ün kamera deliğine denk geldi (hafif alt sınırına dayanarak). Uymayan tek yer kameranın yanındaki led flash konumu. HTC'de led lamba kameranın sağında iken, G3'de solunda kalıyor.
    İsteyenler HTC uyumlu bu kılıflara da bakabilirler.

http://www.aliexpress.com/item/Lychee-Pattern-Wallet-Leather-Case-For-HTC-Windows-Phone-8X-Accord-C620e-stand-Cover-for-1/699017748.html
    http://www.aliexpress.com/item/Flip-Black-PU-leather-case-for-HTC-Windows-Phone-8S-A620E-Rio-hard-pouch-pouches-back/711114867.html

• Pff telefonu beklemekten içimde kurt çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _-İsTaNBuL-_ -- 28 Ocak 2013; 10:35:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: melrock

quote:

Orijinalden alıntı: moonwhite

Arkadaşlar telefonda deri kılıf kullanan var mı acaba ? Şu modeli bir türlü bulamadım da nette ?

Bulabilen var mıdır ?

JIAYU G3 // 1 GHZ 1GB Ram / 8.0 MP HD 1280x720P / 4.5 Inch IPS

Malesef bu model satılmıyor. Ancak iyi bir haberim var. ebatları ve kamera konumu hemen hemen G3 ile aynı olan başka bir model için bu tarz bir kılıf mevcut. HTC Windows Phone 8.
    Çalıştığım ofiste bu modelden 1 adet mevcut . Bendeki G3'ün silikon kılıfına koydum. neredeyse 1-1 oturdu kılıfa. en-boy aynı gibi. kamerası da G3'ün kamera deliğine denk geldi (hafif alt sınırına dayanarak). Uymayan tek yer kameranın yanındaki led flash konumu. HTC'de led lamba kameranın sağında iken, G3'de solunda kalıyor.
    İsteyenler HTC uyumlu bu kılıflara da bakabilirler.

http://www.aliexpress.com/item/Lychee-Pattern-Wallet-Leather-Case-For-HTC-Windows-Phone-8X-Accord-C620e-stand-Cover-for-1/699017748.html
    http://www.aliexpress.com/item/Flip-Black-PU-leather-case-for-HTC-Windows-Phone-8S-A620E-Rio-hard-pouch-pouches-back/711114867.html

Teşekkürler

Bir telefon kılıfı sipariş geçtim geliyor. Daha telefon gelmedi gerçi ama bakalım hangisi önce gelcek

• quote:

Orijinalden alıntı: Sènior Farfalla

quote:

orjinal şarj aleti 0.5 Amper yani 500 mA dir, Samsungların ki ise 0.7 Amper dir.
    1 Amper olursa bu süre dahada kısalır, bende eski bir çin telefonunun şarj aleti var onu kullanıyorum 1 Amper...

Batarya ömrü de bir miktar azalır.
  • bataryayı harici şarja taktım ve kendi şarjı ile bi süre şarj yaptıktan sonra başka bir şarj adaptörü bağladım kırmızı yanan şarj ışığı sarı yanmaya başladı adaptörü kontrol ettim kendi şarjı 500 benim taktığım 250 ma.tekrar kendi şarj cihazını taktım yine kırmızı yanıp şarj yapmaya başladı.
    bu durumda 500 ma altında bi şarj cihazı pili tam dolduramıyor denebilir.

ayrıca 4.1rom ile cihaz gayet stabil.bir tek gözüme çarpan foto çekince altta oluşan küçük resime tıklayınca galeri açılmıyor.ona da sorun denmez zaten.
    antutu puanı 7076 ya çıktı.böyle giderse key limeyide görür bu cihaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: digiogi

quote:

quote:

Azalmaz çünki Li-ion bataryalar 2C değer kadar şarjlara sahiplerdir ve bu bataryalar 2700 mah 2700x2=5.4 A kadar şarj edebilirsiniz maximum ömür için

• bende fazladan umi x1 var. ilgilenen olur mu acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cowinenge

quote:

Orijinalden alıntı: digiogi

quote:

quote:

Azalmaz çünki Li-ion bataryalar 2C değer kadar şarjlara sahiplerdir ve bu bataryalar 2700 mah 2700x2=5.4 A kadar şarj edebilirsiniz maximum ömür için

5.4 Amper ile şarj etmeye kalkarsan o batarya patlar

• cihazı denemek için cumartesi günü hat takmıştım imei değiştirmemiştim 10 dakika takılı kaldı şimdi pazar günü imei değiştirdim buğün mesaj geldi farklı bi imei yazıyor cihaz kayıt dışı diye ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim.help
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.