Şimdi Ara

JIAYU G3 // 1 GHZ 1GB Ram / 8.0 MP HD 1280x720P / 4.5 Inch IPS (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.840
Cevap
24
Favori
155.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    fotograf yerleştirme bilgisi için teşekkürler.
  • Ben istemedigim yorumlarimi Opera Mini sayesinde siliyorum , bunun baska yontemi var mi acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar gpsi açmak için ilk sayfadaki söylenenleri yapmaya çalıştım ama epo dosyaları güncellenmedi diyor indire bastıktan sonra nasıl çözebilirim?
  • Selamlar, benim gps konusunda şöyle bir sıkıntım var.Bu konuda bir fikriniz varsa söylerseniz sevinirim..

Daha önce newmande de aynısı oldu.Gps sorunsuz çalışıyor.Her iki telefonda da igo primo ve sygic var.Ancak programlar çok yanlış çalışıyor.Uydu senkronizasyonu çok kötü.En merkezi yerlerde bile sağını solunu bulamıyor.Sürekli yanlış yere götürüyor.Olmayan yerleri varmış gibi gösteriyor..Ben ilkin programları suçladım ama şimdi telefondan da şüphe etmeye başladım..Sizde sygic ve igo primo nasıl çalışıyor? Bu kadar kişinin kullandığı ve genelde memnuniyetin söylendiği yazılımlarda mı sıkıntı var yoksa telefonun gps sensörleri mi sıkıntılı..Daha önce 5800 de garmin kullanıyordum.Çok mükemmel bir rotası vardı.
  • Adanada getirip elinde fazla cihaz olan arkaaşlar varsa elden teslim şeklinde alabilirim benimkiler takıldı hep
  • Build.prob (Market Erişimi) Editleme

Merhaba arkadaşlar telefonu 5 gündür kullanıyorum daha önce huawei x5, ve huawei g301, samsung galaxy s1 kullanmış biri olarak bu bahsettiğim 3 cihazın üzerinde bir telefon olduğu zaten gayet açık ve şuan çok memnunum :)

Google playde bazı uygulamarın (Uygulama bu Cihaz ile uyumlu değildir) sorununu Build.prop editleme ile hallolduğunu anlatmak istiyorum size.Huawei x5'imden dolayı bu rom rot ve buna benzer şeylere alışık olduğumdan zorlanmadan hallettim zaten uygulama yardımı ile yapıyoruz çok kolay.

Cihazımız rootlu olmak zorunda zaten rootsuz olan yoktur herhalde :)
    Buid.prop editörü marketten indiriyoruz.

ro.product.brand=google
    ro.product.name=occam
    ro.product.device=mako
    ro.product.board=MAKO
    ro.product.manufacturer=LGE
    ro.product.model=Nexus 4
    ro.build.fingerprint=google/occam/mako:4.2/JOP40C/527662:user/release-keys

Programdan bu kısımları bulup yazanlar ile değiştiriyoruz ve kaydediyoruz.
    Ardından Ayarlar,Uygulamalar dedikten sonra Google play market'i buluyoruz ve Verileri sil diyoruz

Telefonu yeniden başlattıktan sonra telefonunuz google playde nexus 4 olarak gözükecek ve bütün uygulamalara erişebileceksiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khang -- 25 Ocak 2013; 23:54:20 >

• http://jiayuturkey.blogspot.com/2013/01/jiayu-g3-jelly-bean-sp-flash-tools.html

burayı aynen uygulayın net ve sorunsuzca 4.1.2 yüklemiş olursunuz. daha şimdi yükledim cok deneme şansım olmadı.
  • arka hoparlorun cizirdama sorunu sadece bende mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: zahitder

ne tip durumlarda cızırtı oluyor. mesela müzik dinlerken mi yoksa oyun oynarken mi? biraz sesi kısınca da cızırtı var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: paperboy

verdiğin bilgiler çok işe yarayabilir teşekkürler.
    ama bana hiç denk gelmedim bu telefonda, var mı bildiğin bu tip uygulamalar...
  • 1. sayfada yazılanlara göre tlf GPS ayarlarını yapmaya çalışıyorum ancak ((önce wifi ile internete bağlan gps etkinleştir. konum ayarlarından epo yu etkinleştir epo ayarlarından epo verilerini indir) yapmak istediğimde HATA EPO DOSYALARI GÜNCELLENEMEDİ yazısı çıkıyor sorun nedir bilen var mı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sènior Farfalla

quote:

verdiğin bilgiler çok işe yarayabilir teşekkürler.
    ama bana hiç denk gelmedim bu telefonda, var mı bildiğin bu tip uygulamalar...

Gameloft oyunlarından bir çoğu hocam markette gozukmuyor ya da gta vicecity felan bir çok oyun var degistirdikten sonra hepsi gözüküyor markette

• quote:

Orijinalden alıntı: Sènior Farfalla

quote:

ne tip durumlarda cızırtı oluyor. mesela müzik dinlerken mi yoksa oyun oynarken mi? biraz sesi kısınca da cızırtı var mı?

ses seviyesi yariyi gectiginde ozllikle zil sesi caldiginda

• quote:

oyun olduğu için pek problem olmaz benim için, program olursa kötü...

quote:

bende sesi en üst düzeye getirince bazı müziklerde oluyor, sesi hafif kısınca sorun yok...
  • arkadaşlar benim merak ettiğim birşey var bilgisi olan cevap verirse çok yardımcı olur, çinden bu tip bir telefon getiricez fakat gümrük problemleri trde çok o yüzden bulgaristandan bir adrese yollattırıcaz. bulgaristandaki arkadaşımda telefonu tr'ye gelirken getiricek. sizce mümkünmüdür. bulgaristan ab üyesi gümrük mevzuatı hakkında bilgisi olan varmı, bizimki gibi tel girişleri yasakmıdır.
  • @Fakir Kemancı
    Bu konuda sadece telefon hakkında bilgi-inceleme paylaşıyoruz.

Gümrük sorunları ve tavsiyeleri için şu konuya bakabilirsin
    http://forum.donanimhaber.com/m_70181505/tm.htm
  • merhabalar;

bu telefon çok güzel çinden tanıdık vasıtasıyla getirtme şansım var eğer kabul ederse.

bir örnek sunmak istiyorum.
    jiayu kadar sağlammıdır acaba. bilgisi yada yorumu olabilecek kişiler varsa sevinirim.

http://www.tmallbox.com/mobile-phone/14897-mtk6577-haipai-n7102.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fakir Kemancı

arkadaşlar benim merak ettiğim birşey var bilgisi olan cevap verirse çok yardımcı olur, çinden bu tip bir telefon getiricez fakat gümrük problemleri trde çok o yüzden bulgaristandan bir adrese yollattırıcaz. bulgaristandaki arkadaşımda telefonu tr'ye gelirken getiricek. sizce mümkünmüdür. bulgaristan ab üyesi gümrük mevzuatı hakkında bilgisi olan varmı, bizimki gibi tel girişleri yasakmıdır.

Bulgaristandaki arkadaşın buradaki üyelerden daha iyi bilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibul_34

merhabalar;

bu telefon çok güzel çinden tanıdık vasıtasıyla getirtme şansım var eğer kabul ederse.

bir örnek sunmak istiyorum.
    jiayu kadar sağlammıdır acaba. bilgisi yada yorumu olabilecek kişiler varsa sevinirim.

http://www.tmallbox.com/mobile-phone/14897-mtk6577-haipai-n7102.html

Bende bu telefonla ilgileniyorum bi aksilik olmazsa bende.alacagim.kaliteli gibi duruyor.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.