Şimdi Ara

JIAYU G3 // 1 GHZ 1GB Ram / 8.0 MP HD 1280x720P / 4.5 Inch IPS (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.840
Cevap
24
Favori
155.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: psnnetworkcard

quote:

Orijinalden alıntı: moonwhite

quote:

Orijinalden alıntı: psnnetworkcard

quote:

Orijinalden alıntı: moonwhite

Dostum ben bugün yükledim ama license hatası verdi.

o zaman çözümü aramak lazım demek...

sadece apk yı başka dosyalarla döneriz artık bi ara...

Tekrar denediğim de sorunsuz çalıştı.

Teşekkürler o zaman sorun kalmadı demektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: cihan59

JB yani Beta mı?

Beta değil custom rom..

Çalışmayan özelliği yok herşey sorunsuz çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheNorth

Birkaç ekran görüntüsü ekliyorum..

JIAYU G3 // 1 GHZ 1GB Ram / 8.0 MP HD 1280x720P / 4.5 Inch IPS JIAYU G3 // 1 GHZ 1GB Ram / 8.0 MP HD 1280x720P / 4.5 Inch IPS JIAYU G3 // 1 GHZ 1GB Ram / 8.0 MP HD 1280x720P / 4.5 Inch IPS

Sistem bilgileri ve Antutu Puanı

JIAYU G3 // 1 GHZ 1GB Ram / 8.0 MP HD 1280x720P / 4.5 Inch IPS JIAYU G3 // 1 GHZ 1GB Ram / 8.0 MP HD 1280x720P / 4.5 Inch IPS JIAYU G3 // 1 GHZ 1GB Ram / 8.0 MP HD 1280x720P / 4.5 Inch IPS

OOOO hocam ben bu telefonu alınca winat9 kuracaktım siz kurmuşsunuz benden önce

• Lütfen satış şeyleri paylaşmayın konu kirlenmesin !
  • quote:

hocam aynı sitedehttp://www.needrom.com/phone-roms/jiayu/g3/ toplam 4 tane custom rom daha var, onları da deneyip mi nihai olarak linkini verdiğiniz rom u mu kullanmaya başladınız acaba ?
  • tüm custom romlar resmi beta sürümünün alınıp allanıp pullanıp editlenmiş versiyonu bilgilerinize resmi romlardan şaşmamanızı tavsiye ederim çünkü daha sonra resmi romlara dönmek istediğinizde birçok teknik bilgiye ihtiyacınız olabilir.Bunlar kendi tecrübe ve fikirlerimdir kimse kızmasın.
  • quote:

2 gündür telefonu elimden bırakamıyorum.Görenlerde eline alıp inceleyince bırakmak istemiyor

Pil durumu şahane..Gerçi 1-2 haftaya şarjı dolup boşalınca net performansı ortaya çıkar ama şu an gayet iyi.

Rom olarak şu romu kullanıyorum ve tavsiye ederim JB 4.1.2
    http://www.needrom.com/mobile/jiayu-g3-14/
    Yüklemeden önce CWM'den wipe yapmayı unutmayın.

Özellikle BRAVIA engine entegre edilmiş roma.Zaten canlı olan ekran iyice netleşiyor..

bu rom nasıl kuruluyor? cwm demı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Confused46

tüm custom romlar resmi beta sürümünün alınıp allanıp pullanıp editlenmiş versiyonu bilgilerinize resmi romlardan şaşmamanızı tavsiye ederim çünkü daha sonra resmi romlara dönmek istediğinizde birçok teknik bilgiye ihtiyacınız olabilir.Bunlar kendi tecrübe ve fikirlerimdir kimse kızmasın.

Bazen çok ilginç konuşuyorsunuz..

Allanıp pullanma diye basite indirgemişiniz Custom Rom olayını.SuperCharger script veya Bravia Engine gibi pacth'ler benim için çok önemlidir.Ayrıca çoğu custom rom Offical romlardan daha iyi çalışır..

Bu benim 5. Android telefonum daha bir tanesindede custom romdan offical roma dönerken sorun çıkmadı.Hatta bir tanesinin Hboot'unu bozmama rağmen.

İnsanalrı yanlış bilgilendirmeye gerek yok..

@guapon

Evet cwm ile kuruluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: cenkozgen

quote:

hocam aynı sitedehttp://www.needrom.com/phone-roms/jiayu/g3/ toplam 4 tane custom rom daha var, onları da deneyip mi nihai olarak linkini verdiğiniz rom u mu kullanmaya başladınız acaba ?

Evet 2-3 tanesini denedim.En hoşuma giden ve stabil çalışan rom bu benim için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ishak_koc

bu telefonda arayan kişinin resmini gösteren kullandığınız hangi programı tavsiye edersiniz?

telefon rehberine kişinin resmini eklemeyi sağlayan program hangiidir?
  • quote:

quote:

bu telefonda arayan kişinin resmini gösteren kullandığınız hangi programı tavsiye edersiniz?

telefon rehberine kişinin resmini eklemeyi sağlayan program hangiidir?

2 şekilde yapılabilir

1.Haxsync ile facebook'taki arkadaşlarınızın resimlerini telefon rehberinde eşleşenler için otomatik olarak ekleyebilirsiniz.Genelde facebook isimleri ve rehberde kayıtlı isimler aynı olmak zorunda.
    https://play.google.com/store/apps/details?id=org.mots.haxsync&hl=tr

2.Telefon rehberinizi Gmail altında rehbere yedekleyin.Her kişi için rehberde resim ve diğer bilgilerini ekleyin.Sonra google rehber ile telefonu senkronize ettiğiniz zaman tüm resimler ototmatik görünür.

Gelen aramada tam ekran olarak arayan kişini resmi çıksın istiyorsanız Full Screen Caller programı ile yapabilirsiniz.
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.androminigsm.fscifree&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5hbmRyb21pbmlnc20uZnNjaWZyZWUiXQ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheNorth -- 25 Ocak 2013; 13:54:30 >

• telefon güncellemeden sonra çince oldu dil ayarlarını bana menü sırası ile söylermisiniz..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Confused46

tüm custom romlar resmi beta sürümünün alınıp allanıp pullanıp editlenmiş versiyonu bilgilerinize resmi romlardan şaşmamanızı tavsiye ederim çünkü daha sonra resmi romlara dönmek istediğinizde birçok teknik bilgiye ihtiyacınız olabilir.Bunlar kendi tecrübe ve fikirlerimdir kimse kızmasın.

Bazen çok ilginç konuşuyorsunuz..

Allanıp pullanma diye basite indirgemişiniz Custom Rom olayını.SuperCharger script veya Bravia Engine gibi pacth'ler benim için çok önemlidir.Ayrıca çoğu custom rom Offical romlardan daha iyi çalışır..

Bu benim 5. Android telefonum daha bir tanesindede custom romdan offical roma dönerken sorun çıkmadı.Hatta bir tanesinin Hboot'unu bozmama rağmen.

İnsanalrı yanlış bilgilendirmeye gerek yok..

@guapon

Evet cwm ile kuruluyor.

tamam usta ben bişeyden anlamam kusura bakma çok özür dilerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: galata80

telefon güncellemeden sonra çince oldu dil ayarlarını bana menü sırası ile söylermisiniz..

Kilit simgesinin altındaki kısma girin.En üst kısımdan dili seçin.
  • Bende Jiayu-G3 kullanıyorum fakat bende arka hoparlör çok cızırdıyor.sorun sadece bende mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sènior Farfalla

quote:

Orijinalden alıntı: yufat

öncelikle şunu söyleyim bugün bi arkadaşta S3 vardı ben tabi bilmediğimden bu S3 mini mi diye sordum yok normal S3 dedi yani anlıyacağınız ben telefona G3e iyice alışmışım... Büyük diyene sadece saçmala yaaa diyorum :)

ilk sırada tabiki kullandığım için G3
    ikinci sırada amoi n820/821
    üçüncüsü umi x1 olabilir
    burada sadece batarya ve kasalar farklılık gösteriyor birde hatırladığım kadarı ile amoinin ekran çözünürlüğü düşük...

cevap için teşekkurler bugün arkadaşa 200 dolar verdim ilk sırada benimde çok beğendiğim jiayu G3, 2. sırada amoi 821, 3. sırada newman n1 öncelik sırasına göre hangisini bulursa alacak umi x1 i çıkardım çünkü GPS sinyali çok zayıf olduğuna dair yazılar okudum. Telefon dubaiden gelecek bakalım bulabilirse.

• Jiyau G3 için Factory Mode.

Ne işe yarar?
    Telefonunuzun tüm fonksiyonlarını test edip çalışmayan özelliği varsa görebilirsiniz.

Buradan FactoryMode.apk dosyasını indirip hafıza kartına atıyoruz.

Root Explorer ile hafıza kartındaki FactoryMode.apk dosyasını system/app altına kopyalıyoruz.Kopyalama hatası verirse yukardan Mount R/W 'yi Mount R/O olarak değiştirin.

Kopyaladığımız FactoryMode.apk dosyasına basılı tutuyoruz.Çıkan pencereden Permissions'tan izinleri aşağıdaki gibi yapıyoruz.

JIAYU G3 // 1 GHZ 1GB Ram / 8.0 MP HD 1280x720P / 4.5 Inch IPS

Daha sonra telefonu yeniden başlatıyoruz. Telefondan *#59# tuşluyoruz.Factory Mode menüsü geliyor.Dilersenin tek tek dilerseniz hepsini birden test edebilirsiniz.
     JIAYU G3 // 1 GHZ 1GB Ram / 8.0 MP HD 1280x720P / 4.5 Inch IPS

• arkadaşlar aksesuar bulabildiniz mi kılıf vs?
  • teşekkürler arkadaşım işimi gördün..
  • Arkadas alınabilecek en başarılı en iyi cihaz bu mudur?
    Hangi siteden alamamı onerirsiniz?
    Şarjı ne ada gidiyor? Hızlı ve sorunsuzmudur?

Teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.