Şimdi Ara

JIAYU G3 // 1 GHZ 1GB Ram / 8.0 MP HD 1280x720P / 4.5 Inch IPS (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.840
Cevap
24
Favori
155.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: surga

quote:

Leaderjack1

3G nin imei lerle alakası olmamalı. Çünkü benim imei lerden biri 8210 biri de 8310.

o zaman sıkıntı yok sagol
  • Bende Jiayu G3 var başka Jiayu G3 ve G1 ile yaptığım görüşmelerde karşımdakini görebiliyorum .
    Ama örneğin Samsung Monte ile deniyorum o beni görüyo ben onu göremiyorum. Sim katta W ye takılı
  • Sabaha karşı 04:00 4.0.4'ü tekrar geri yükleyebildim sonun'da. 4.1.2 beta da IGO navigasyonun sesi çıkmıyordu.Şimdik lazoğlu bangır bangır bağırıyor:)
    Bilginiz olsun arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Ottoman

Sabaha karşı 04:00 4.0.4'ü tekrar geri yükleyebildim sonun'da. 4.1.2 beta da IGO navigasyonun sesi çıkmıyordu.Şimdik lazoğlu bangır bangır bağırıyor:)
    Bilginiz olsun arkadaşlar.

Jb de igo ses için ek bir apk var onu yüklemek gerekiyor. Yani rom hatası değil...

İsteyen arkadaşlara apk yı atabilirim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihan59

Bende Jiayu G3 var başka Jiayu G3 ve G1 ile yaptığım görüşmelerde karşımdakini görebiliyorum .
    Ama örneğin Samsung Monte ile deniyorum o beni görüyo ben onu göremiyorum. Sim katta W ye takılı

Valla bende hiç bişey yapmadan direk görüntülü görüşme yapabiliyorum samsung'un birkaç modeliyle deneme imkanım oldu. Herhangibir sıkıntı yok root yapıncamı acaba bozdu bişeyleri sizde
  • Ben telefon geldiği gibi Rom Root imei falan halletim daha sonra sim kartını taktım kullanıyorum . Allah Allah Acaba Hattınız Turkcell mi ?
  • quote:

Ben telefon geldiği gibi Rom Root imei falan halletim daha sonra sim kartını taktım kullanıyorum . Allah Allah Acaba Hattınız Turkcell mi ?

Evet iki hattıda taktım ikiside türkcell. İmeisini attığım telefonlardada 3g yoktu.
  • Merhabalar,

Bu telefonu yaklaşık bir buçuk aydır kullanıyorum.

Kullanmaya başladıktan 1 hafta sonra ekranın sol tarafında çok ince(sadece ekran siyah fonda iken görünüyor) beyaz bir çizgi oluştu. Sanıtım ölü pixel yada ölü sütun gibi. Telefon kullanılırken herhangi bir problem yaratmıyor ama detaycıysanız sizin için sorun teşkil edebilir.

Pil performansı tamamen kullanımınıza bağlı. Eğer benim internetle, videoyla oyunla işim olmaz diyorsanız 3-4 gün gider. Bunlarla işiniz olmayacaksa da bu telefonu niye aldınız sorusu gelir akla. Ama oyun oynarım akşama kadar 3g açık durur, arada video seyrederim derseniz o zaman şarj en fazla 1,5-2 gün gidiyor. Benim şahsi görüşüm, çift hatlı, 4,5 inch ekranlı bir telefon için pilinin gayet ideal olduğudur.

Fotoğraf çekimi gündüz oldukça net ve benim için tatmin edici. Gece çekimleri ise ortamın ışığına bağlı yani telefonun flaşından pek birşey beklemeyin.

Ben şahsen 3d oyun oynayan biri değilim ama denediğim oyunlarda da herhangi bir rahatsızlıkla karşılaşmadım.

Hoparlör ses seviyesi oldukça yüksek, ama en yüksek seviyede patlama yapıyor, yani biraz daha düşük seviyede dinlerseniz daha verimli.,

Ahize sesi ise gayet pürüzsüz.

Wifi hot spot olarak kullanıldığını aldıktan sonra öğrendim. Ürün tanımında yazmıyordu ama önemli bilgi.

Umarım kullananlara veya almayı düşünenlere yararı olmuştur.

• quote:

Orijinalden alıntı: paganragon

imei değişimi için roota gerek yok. Bunu bir mucizeymiş gibi söylemeyin normal olan durum bu.

hocam root yapmadan imei nasıl değiştiriliyor....
  • Dün söylemiştim betterbatterystats programını indirdim pil kullanımını ayrıntılı bir biçimde veriyor yarın fotoğraflarını atacağım demiştim ve atıyorum.Öncelikle dün gece 12 gibi şarja taktım tam 07:00 da aldım şarj %100 idi telefonu açmamla %95 e indi.Ve macera başladı.Zaten artık Setcpu programını çalıştırıyordum böylece işlemci hızını düşürüyordum bu isteğe bağlı olarak düşürebiliyorsun ben minimum 500 mhz maximum 667 mhz yaptım.İşlemci hızı böyle olduğu halde sabahtan bu yana 7 den ne 3g bir defa açıp kullandım ne wifi yi pil durumu şuan % 47 ye indi.Son 1 bilgi daha veriyim Sabah 10 da telefonu kapatıp açmak zorunda kaldım o an %91 miş zaten program o andan şuana kadar son açılan zamandan şuana kadarı gösteriyor.Bu süreç 9 saat 38 dakika 18 saniye imiş.Fotoğraflardada belli.Ekran parlaklığıda hep en düşükte idi..Sorunum mu ne pil çabuk bitiyor buna neden olan şey ne sorun nerede Onu öğrenmek istiyorum işlemci hızım 500-667 arası Sizlerin daima 1 ghz olduğu halde ve 3g daima açık tutuyormuşsunuz 2 günü çıkaran varmış bu durum bende asla olmuyor.Wifi 3g hiç açık olmadığı halde en fazla 5 sms alıp atmışımdır ve bugünde hiç telefon görüşmesi yapmamama rağmen pil neden bu kadar çabuk bitiyor ?

Rom 4.0.4 20121129 Sp flash tools ile yükledim.Yüklediğimde hafıza kartında falan hiçbir dosya yoktu.Cwm den pil kalibrasyonu yapmıştım önceki romlardan birinde onu tekrar yapmayı düşünüyorum pili tekrar şarj edince ama kalibrasyon yapmadanda pili çok iyi kullanan üyeler var.

İşte betterbatterystats programı detayları

Buda Ayarlar- Pil fotoğrafı

Not: Sormak istediklerinizi (acaba şurada bir sorun olabilir mi ) , Önerilerinizi , tavsiyelerinizi , söylemek istediklerinizi lütfen açıkca söyleyin belirtin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ukkaşe -- 22 Şubat 2013; 19:37:47 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• @Ukkaşe

İsterseniz benim Neo N002-m ile takas yapabiliriz. Sorunlu sanırım bataryası veya tel
  • @Ukkase usta senin batarya uretileli cok zaman geçmişte olabilir. Zaten Bataryalar üretildiği andan itibaren verimi azalmaya başlar internetten çeşitli kalibrasyonlarina bakıp dene istersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _-İsTaNBuL-_ -- 22 Şubat 2013; 22:02:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ukkaşe

Hocam sanırsam senin pil'de sorun var veya rom yüklerken sorun oluştu.
    Ben her sabah 07:15 te full şarj ile başlıyorum güne.Sabah 1 saat radyo dinliyorum.Gün boyu cep telefonumum üzerin den bilgisayar ile internete giriyorum.Akşam üstü saat 16:00 gibi %25-30 şarjım kalıyor.
  • Ukkaşe bence o kadar da dert etmeyin.

Daha önce de yazmıştım. Sabah 7 de full ken çekiyorum fişten. İşe gidiyorum
    - Bütün gün 3g açık whatsup çok sık kullanıyorum çok sık internete giriyorum
    - Bütün gün toplamda 3 saat civarı konuşuyorum, 20 sms atıp 50 sms civarı alıyorum.
    - Akşam 6 gibi evde oluyorum ve %22 de falan oluyor. Gece 1 gibi de şarjı bitiyor.

Yani sizin % 47 ise baya gider diye düşünüyorum. Ama tüm gün 3g açık olup da 2 gün çıkarabilen olduğunu sanmıyorum. Telefonu hiç kullanmıcaksak internete girip whatsup kullanmıcaksak
    telefonla konuşmıcaksak 3-4 gün dayanmasının da anlamı yok bence. Ve çift hatlı bu kadar büyük ekranlı bir telefonun 1 günü geçirmesi benim için gayet yeterli.
    Eski neo v telefonum ile hiç telefon görüşmesi yapmaz diğer telefonumla görüşür neo v yi sadece internet için kullanırdım. O şekilde 1 gün dayanırdı. ,

Kısacası bence çok aşırı bir harcama yok..

• Oyun deneyimlerimi buraya arada bir güncel olarak ekleyerek yazacağım.

Need For Speed Most Wanted - Oyun on numara oynanıyor. Herkese tavsiye yalnız oldukça fazla yer istiyor.
    Mini Motor - Buda bir araba yarışı üst kamera ile görüyorsunuz. Oldukça fazla eğlenceli vede sürükleyici bazı bölümler okadar zor oluyorki tekrar tekrar hırs ediyorsunuz...
    Eternity Warriors - On numara bir oyun sürükleyicide Rgp tarzı bir oyun diyebiliriz sanırım. İlerlemeli kılıç ve doa üstü tarzda bir oyun.
    Real Football 2013 - Futbol severlere 3d grafikli bir oyun henüz fifa ve pes i deneme şansı bulamadım oyun şuan google play de ücretsiz. Boyutu yüksek ve eğlenceli bir oyun..
    Asphalt 7 - Oyunu aldım. Bin pişman oldum. 0,99$ az olabilir ama ortada bir yanlış ve arıza var. Oyunu bizim cihazımız destekliyor gözüküyor ve indiriyorsunuz. Oldukça kota gidiyor ve zamanınızı çalıyor. Bir hevesle açıyorsunuz oyunun başlangıç videosu akıcı bir şekilde geçiyor yükleme ekranında oyundan atıyor. Bizim cihaz desteklemiyor herhalde dedim. Yok, herkes şikayetci note 2 si olanda'da aynı başka cihazı olandada yazılanlara göre güncelleme sonrası böyle olmuş. Nfs MW varken gerek yok...
    Hill Climb - Benim için en eğlenceli sürükleyici oyundur...

Yeni oyunlar yükledikçe yazarım. Bu telefon gerçekden bir harika tam bir F/P ürün...

• quote:

Bende Jiayu G3 var başka Jiayu G3 ve G1 ile yaptığım görüşmelerde karşımdakini görebiliyorum .

samsung monte eşimde var ve 3g görüntülü görüşmede sadece monte ye has bir bozukluk var, bircok telefonla rahat görüşüyorum ama montede karsıdakının görüntüsü karmakarışık gözüküyor(tlf aldığımda ilk 3g denemiştim monte ile ve görüntü alamayınca bozuk diye baya moralim bozulmustu:))
  • jiayu G2 sar değeri : 1,52 ve G2s sar değeri : 1,54 bunları bulabildim ama G3 ün sar değerini öğrenemedim. acaba yeni model çıkardıkça sar değerlerini düşürdüler mi mesela G4 daha mı düşük....G3 ün sar değerini bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: td80

jiayu G2 sar değeri : 1,52 ve G2s sar değeri : 1,54 bunları bulabildim ama G3 ün sar değerini öğrenemedim. acaba yeni model çıkardıkça sar değerlerini düşürdüler mi mesela G4 daha mı düşük....G3 ün sar değerini bilen var mı?

Birde çinli telefonlara sar değeri yüksektir diye yükleniyorlardı.
    http://www.renkliweb.com/mobil/insan-sagligina-zarar-veren-telefonlar.html
    Linkine bakarsak benim kullandığım blackberry telefonun sar değeri ile aynı.

• Toplanıp toptan ucuza sar değeri düşürücü alınabilir, Radrasyon kötü şey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _-İsTaNBuL-_ -- 23 Şubat 2013; 10:38:19 >
  • quote:

Toplanıp toptan ucuza sar değeri düşürücü alabilir Radrasyon kötü şey

Onların bir işe yarıyacağını zannetmiyorum zaten cihazın malzeme kalitesi iyi ise sar değeri düşüktür eğer buna rağmen sar değeri yüksek ise bir kağıt parçası gerekli korumayı yapamaz.
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.