Şimdi Ara

JIAYU G3 // 1 GHZ 1GB Ram / 8.0 MP HD 1280x720P / 4.5 Inch IPS (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.840
Cevap
24
Favori
155.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.pandawill.com/brand-new-3g-commerce-multipurpose-usb-battery-charger-white-p68346.html

Bu G3 Şarj cihazının yerini tutar mu ki özelliklerine bakarmısınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _-İsTaNBuL-_ -- 20 Şubat 2013; 17:04:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihan59

http://www.pandawill.com/brand-new-3g-commerce-multipurpose-usb-battery-charger-white-p68346.html

Bu G3 Şarj cihazının yerini tutar mu ki özelliklerine bakarmısınız.

pilde 3 giriş var sarz aletinde +, - olarak yaparsanız sorun cıkarıcağını sanmıyorum. 600mA'mış zatn
  • imei değişimi için roota gerek yok. Bunu bir mucizeymiş gibi söylemeyin normal olan durum bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: paganragon

imei değişimi için roota gerek yok. Bunu bir mucizeymiş gibi söylemeyin normal olan durum bu.

Ozaman sıkıntı yoktur yani demi root yapmasamda olur.
  • Telefona Asphalt 7:Heat veya NFS yükleyen oldumu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ukkaşe

quote:

Orijinalden alıntı: ismailozses

quote:

Şu yeni çıkan romu bir deneyeceğimhttp://www.needrom.com/mobile/jiayu-g3-17/

Deneyince yazarmısınız bizde ona göre yükleyelim.

Hocam bu romda bir sıkıntı var yüklenmiyor cwm ekranında %50 ye kadar geliyor sonra tel kapanıyor açıyorum bakıyorum bazı uygulamalar yüklenmiş oluyor ama ne dosya yöneticisi yüklenmiş oluyor nede tarayıcı bundan dolayı romun sorunu var sordum adama neden böyle oda lewa recovery de sorun var dedi başka recovery kurup denedim yine aynı değişme olmadı.Eski roma geri döndüm.

PEKİ EN İYİ ROM HANGİSİ YADA SİZİN KULLANDIĞINIZ HANGİSİ :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: digiogi

quote:

quote:

quote:

quote:

Şarj Cihazı
    Bu şarj Cihazı nasıl sizce hem fiyatı uygun hem Jiayu Sarj aleti ile 100 mah ve 20volt fark var

BU KONUDA YARDIMCI olabilecek var Mı?

Bundan bende var. Biraz yavaş şarj ediyor ama tırnakları her türden li-ion bataryaya uyum sağlıyor.

Biraz derken mesela kaç saat birde bataryabya zarar verir mi ki?

Bataryaya zarar vermez. Şarj süresi bataryanın gücüne göre değişir. Eski tip telefonumda bile 2 saat sürüyordu şarj süresi. Kendi şarj aleti yarı zamanda şarj ediyordu. Bu telefonun bataryasıyla denemek lazım anlayabilmek için. Sizde telefon var ama batarya mı yok anlayamadım?

Galiba benim pil sorunu bataryada.. Duvar şarj aleti ile şu bataryayı getirteceğim. Şunu sormak istiyorum minideal de neden batarya 32 dolarda pandawillde 16 dolar acaba ?

http://www.minideal.net/the-original-battery-2750mah-cradle-for-jiayu-g3-smart-phone.html

http://www.pandawill.com/2750mah-original-battery-for-jiayu-g3-smart-phone-p70997.html

Bu telefonu yurtdışındaki bir arkadaşıma rica edeceğim bana getirecek Türkiye'ye gelirken bu yüzden tam yardımcı olamayabilirim ama tam olarak sorun nedir bataryayla ilgili?

Bu arada minideal'da 22 dolara satılıyor pandawill'de 17 dolara. Büyük ihtimalle bu satıcılar bu bataryaları toptan olarak tanesi 8-9 dolara alıyorlar.

• gittigidiyorda lenovo var bundan daha kaliteli bi telefon ilan no:78081082 fiyatıda gayet uygun ne dersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordofpc

gittigidiyorda lenovo var bundan daha kaliteli bi telefon ilan no:78081082 fiyatıda gayet uygun ne dersiniz.

İlana baktım ancak bahsettiğiniz telefon, g3'ün hiçbir kulvarda rakibi olamaz gibi görünüyor.
  • quote:

gittigidiyorda lenovo var bundan daha kaliteli bi telefon ilan no:78081082 fiyatıda gayet uygun ne dersiniz.

O linkte LENOVO A789 donanım olarak Jiayu G3'ün yarısından daha düşük..

Ayrıca 500 tl açık arttırmadaymış o uyanık vatandaş..Hemen al için 600 TL istiyor..

Gerçek fiyatı telefonun bu 137.99 $
    http://www.aliexpress.com/item/Freeshipping-STAR-Mobile-Phone-A1200-MTK6573-Android-2-3-4-1-WVGA-Capacitance-Touch-Screen-TV/515305094.html

138$ x 1.79 Tl = 247,02 TL

600- 247,02 = 352,98 TL

Satıcı öpecek eşşek arıyor kısaca..

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Şarj Cihazı
    Bu şarj Cihazı nasıl sizce hem fiyatı uygun hem Jiayu Sarj aleti ile 100 mah ve 20volt fark var

Bundan bende var. Biraz yavaş şarj ediyor ama tırnakları her türden li-ion bataryaya uyum sağlıyor.

Bataryaya zarar vermez. Şarj süresi bataryanın gücüne göre değişir. Eski tip telefonumda bile 2 saat sürüyordu şarj süresi. Kendi şarj aleti yarı zamanda şarj ediyordu. Bu telefonun bataryasıyla denemek lazım anlayabilmek için. Sizde telefon var ama batarya mı yok anlayamadım?

Galiba benim pil sorunu bataryada.. Duvar şarj aleti ile şu bataryayı getirteceğim. Şunu sormak istiyorum minideal de neden batarya 32 dolarda pandawillde 16 dolar acaba ?

http://www.minideal.net/the-original-battery-2750mah-cradle-for-jiayu-g3-smart-phone.html

http://www.pandawill.com/2750mah-original-battery-for-jiayu-g3-smart-phone-p70997.html

Bu telefonu yurtdışındaki bir arkadaşıma rica edeceğim bana getirecek Türkiye'ye gelirken bu yüzden tam yardımcı olamayabilirim ama tam olarak sorun nedir bataryayla ilgili?

Bu arada minideal'da 22 dolara satılıyor pandawill'de 17 dolara. Büyük ihtimalle bu satıcılar bu bataryaları toptan olarak tanesi 8-9 dolara alıyorlar.

Hocam benim pil çok çabuk bitiyor.1 Günü zor çıkartıyorum.Telefonu 1 saat önce kapandı şarja taktım yarın sana pil kullanım yerini ve betterbatterystats diye bir program kurdum onların detaylı fotoğraflarını gönderirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• bu telefonu alma arifesindeyim

bangood'dan

1- telefon gümrüge takılırsa satıcı firma geri cagırma gibi durumu varmı
    2-telefon elime ulaşırsa 1200 veya c63 telefonların imei atarsam telefon 3g calışırmı
  • vallahi pilden bataryadan şarjdan çok çektim. Bu kabloyu telefonun alt tarafına takarız ya eskiden kabloyu takınac sıkı sıkıya bağlı olurdu artık kablo nun ucu namı birşey oldu nedir hafif çeksem direkt temassızlık oluyor az önce dolap kapısını açarken kabloya hafif dokundu direkt kırmızı ışık söndü şarj olmamaya başladı. setcpu programını kurdum işlemci kullanımını min.250 max 500 yaptım bakalım böyle pil nasıl olacak.Şuan şarjdan temassızlık oldu demiştim pil %46

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Şarj Cihazı

Hocam benim pil çok çabuk bitiyor.1 Günü zor çıkartıyorum.Telefonu 1 saat önce kapandı şarja taktım yarın sana pil kullanım yerini ve betterbatterystats diye bir program kurdum onların detaylı fotoğraflarını gönderirim.

Stok rom ile mi kullanıyorsunuz? Jelly Bean akıllı telefonlarda batarya konusunda daha başarılı diye biliyorum.

• Dün Asphalt 7:Heat oyununu satın aldım 0,99$'a (paraya kıydım) Oyun başlangıç videosunu akıcı bir şekilde geçiyor, videodan sonra gelen ekranda yavaşlıyor ve oyundan çıkıp ana menüye dönüyor acaba bunu neden yapar, bunun bir çözümü varmıdır sizlerden deneyen oldumu? Teleonun destekleyeceğini düşünüyorum ama nasıl. Android menüsünde direk destekleyen cihazların arasından jiayu g3'ü seçerek aldım ve indirdim.
  • Arkadaşlar 4.1.2 beta yüklü şuan.Ama 4.0.4 resmi roma dönüş yapmak istiyorum ama bir türlü olmuyor.sd card mount olmuyor.Ne yapılabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Ottoman

Arkadaşlar 4.1.2 beta yüklü şuan.Ama 4.0.4 resmi roma dönüş yapmak istiyorum ama bir türlü olmuyor.sd card mount olmuyor.Ne yapılabilir?

SP flash tool ile yüklemeyi denedin mi?
  • Telefonun yüz tanımlama kilidi varmış demin gördüm. Daha önce duymamıştım. Harika bir özellik, denemek isteyenler için;
    Ayarlar>Güvenlik>Ekran Klidi>Yüz İle Klit Açma

Denedim ve benden başkasında olmadı. Her halimde tanıdı. Oldukça başarılı buldum. Göz hizasına yaklaştırmanız yeterli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheNorth

quote:

O linkte LENOVO A789 donanım olarak Jiayu G3'ün yarısından daha düşük..

Ayrıca 500 tl açık arttırmadaymış o uyanık vatandaş..Hemen al için 600 TL istiyor..

Gerçek fiyatı telefonun bu 137.99 $
    http://www.aliexpress.com/item/Freeshipping-STAR-Mobile-Phone-A1200-MTK6573-Android-2-3-4-1-WVGA-Capacitance-Touch-Screen-TV/515305094.html

138$ x 1.79 Tl = 247,02 TL

600- 247,02 = 352,98 TL

Alıntıları Göster
    quote:

TheNorth

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi surga -- 22 Şubat 2013; 9:03:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Leaderjack1

bu telefonu alma arifesindeyim

bangood'dan

1- telefon gümrüge takılırsa satıcı firma geri cagırma gibi durumu varmı
    2-telefon elime ulaşırsa 1200 veya c63 telefonların imei atarsam telefon 3g calışırmı
    quote:

Leaderjack1

3G nin imei lerle alakası olmamalı. Çünkü benim imei lerden biri 8210 biri de 8310.
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.