Şimdi Ara

JIAYU G3 // 1 GHZ 1GB Ram / 8.0 MP HD 1280x720P / 4.5 Inch IPS (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.840
Cevap
24
Favori
155.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkür ederim arkadaşlar pandawill'den paypal aracılığı ile aldım. Silikon kılıfın rengi koyu mavi telefona çok yakıştı. Şimdi çalıştığım yerdekilerin elinde geziyor. Herkes hayran kaldı ve hemen sipariş ver diyorlar. İnşallah başka sipariş veren arkadaşlarında ellerine sorunsuz ulaşır. (Kutu içeriği fotoğraftaki gibi geldi. Silikon kılıf oldukça kaliteli, ekran stiker'ı, batarya, şarj aleti, euro dönüştürücü,kulaklık)
  • quote:

Orijinalden alıntı: digiogi

Eğer 1 gün gidiyorsa bunun bataryası kesinlikle 2750mAh olamaz. En fazla yarısıdır.

Yani Bu kadar yüksek değere sahip bir bataya şarjı 1 gün gitmemeli
  • Arkadaşlar silikon kılıf yerine sert plastik case siparişi verin.Silikon kılıfların kenarları çok keskin,telefonuzun kasasına zarar verebilir.Sipariş verecekseniz resimdeki ürün den verin derim.

JIAYU G3 // 1 GHZ 1GB Ram / 8.0 MP HD 1280x720P / 4.5 Inch IPS
  • asphalt 6 kaldırabiliyor mu 3d oyun oynayan var mı bunda

• arkadaşlar çin malı telefonlar için söyle birşey buldum ..acaba işe yararmı? Sar değeri yuksek telefonlar için ideal hemde batarya ömrünü uzattıgını iddaa ediyorlar?

http://www.tinydeal.com/cell-phone-anti-electromagnetic-radiation-sticker-p-76550.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: usnn

Teşekkür ederim arkadaşlar pandawill'den paypal aracılığı ile aldım. Silikon kılıfın rengi koyu mavi telefona çok yakıştı. Şimdi çalıştığım yerdekilerin elinde geziyor. Herkes hayran kaldı ve hemen sipariş ver diyorlar. İnşallah başka sipariş veren arkadaşlarında ellerine sorunsuz ulaşır. (Kutu içeriği fotoğraftaki gibi geldi. Silikon kılıf oldukça kaliteli, ekran stiker'ı, batarya, şarj aleti, euro dönüştürücü,kulaklık)

Pandawill'de ki telefonlar gümrüğe takılmıyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armelin

quote:

Teşekkür ederim arkadaşlar pandawill'den paypal aracılığı ile aldım. Silikon kılıfın rengi koyu mavi telefona çok yakıştı. Şimdi çalıştığım yerdekilerin elinde geziyor. Herkes hayran kaldı ve hemen sipariş ver diyorlar. İnşallah başka sipariş veren arkadaşlarında ellerine sorunsuz ulaşır. (Kutu içeriği fotoğraftaki gibi geldi. Silikon kılıf oldukça kaliteli, ekran stiker'ı, batarya, şarj aleti, euro dönüştürücü,kulaklık)

Alakası yok sadece şans işi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cowinenge

quote:

quote:

şubatın 20 sine kadar çinde tatil var tüm gönderimler falan kapalı olacak denmişti . Bugün nasıl geldi telefon hocam siz ne zaman sipariş etmiştiniz ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ukkaşe

quote:

Orijinalden alıntı: Cowinenge

quote:

quote:

şubatın 20 sine kadar çinde tatil var tüm gönderimler falan kapalı olacak denmişti . Bugün nasıl geldi telefon hocam siz ne zaman sipariş etmiştiniz ?

6'sında sipariş etmiştim 8'inde ekrana düştü. Baya hızlı geldi aslında hatta mail atmıştım kargom nerede neden gözükmüyor diye onlarda tatil yüzünden bir geçikme yaşıyoruz diye dönmüşlerdi. Ama tatil vurmamış olsa gerekki hemen geldi.

Bu arada arkadaşımınd dediği gibi gümrük tamamen şans işi geçenlerde helikopter için pil almıştım gümrüğe takılmıştı ve para ödemek zorunda kalmıştım. Pandawill gibi büyük şirketlerde paypal üzerinden yapacağınız alışverişlerde sıkıntı çekileceğini düşünmüyorum. Biraz zaman alsada paranızı geri alabiliyorsunuz. Risk'e girdik aldık. Umarım sizlerinkide gelir...

Bu arada gümrük muhabbetlerimizi bu konu üzerinden yapıyoruz. Burasının karışmaması için;
    http://resim.donanimhaber.com/m_70181505/mpage_14/f_/key_//tm.htm#71815045

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi usnn -- 18 Şubat 2013; 20:47:18 >

• Arkadaşlar bir sıkıntım var. Root yapamadım birtürlü şu videodahttps://www.youtube.com/watch?v=fmVAQJnW10g 1:23sn ye kadar geliyorum. Run me dosyasına cift tıklatıp açıyorum 1'e de basıyorum ama RESTORE yazacağım yer birtürlü gelmiyor. Bir yardımcı olursanız sevinirim. Bu arada hattı taktım. w'ya herhalde 1 o oluyor?
  • quote:

Arkadaşlar bir sıkıntım var. Root yapamadım birtürlü şu videodahttps://www.youtube.com/watch?v=fmVAQJnW10g 1:23sn ye kadar geliyorum. Run me dosyasına cift tıklatıp açıyorum 1'e de basıyorum ama RESTORE yazacağım yer birtürlü gelmiyor. Bir yardımcı olursanız sevinirim. Bu arada hattı taktım. w'ya herhalde 1 o oluyor?

hocam dosyayi yonetici olarak baslaatin ve siz 1 e bastifinizda programda alt alta bir suru cumlede suvcesfull yazmasi lazim sizde yaziyormu

• Yönetici olarak denedim ama aynı sıkıntıyı yaşıyorum USB Hata Ayıklama açık olunca bu şekilde oluyor
    USB Hata Ayıklama kapalı iken ise

ama telefonda beklediğim ekran gelmiyor yani RESTORE yazacağım yer

• Restore yazacaginiz bir yer gelmeyecek, Turkce ise "verileri geri yukle" yazili bir buton gelmeli sag altta.
    Sol tarafta ise "geri yukle" yazili bir baska buton.
    Sizin sadece sagdaki butona basmaniz gerekiyor.

Boyle bir ekran gelmiyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shalamar

Restore yazacaginiz bir yer gelmeyecek, Turkce ise "verileri geri yukle" yazili bir buton gelmeli sag altta.

Teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Restore yazacaginiz bir yer gelmeyecek, Turkce ise "verileri geri yukle" yazili bir buton gelmeli sag altta.

Ne yazıkki oda gelmiyor yalnız ben imei leri değiştirebildim 2 adet farklı telefonun imeisini telefona çaktım *#06# yapınca yeni çaktığım imeileri görebiliyorum genede sıkıntı olurmu. İlla root yapmam gereklimidir böyle kalsa?
  • Aslında birisi müsait bir zamanında detaylı bir rehber hazırlsa süper olacak googleden felan bakıyorum. Pek beceriz olduğumdan beceremedim.
  • quote:

quote:

Ne yazıkki oda gelmiyor yalnız ben imei leri değiştirebildim 2 adet farklı telefonun imeisini telefona çaktım *#06# yapınca yeni çaktığım imeileri görebiliyorum genede sıkıntı olurmu. İlla root yapmam gereklimidir böyle kalsa?

Root yapmadan nasıl değiştirebildiniz acaba?
  • quote:

Aslında birisi müsait bir zamanında detaylı bir rehber hazırlsa süper olacak googleden felan bakıyorum. Pek beceriz olduğumdan beceremedim.

Tm ben anladım sorunu hocam siz usb yi bilgisayara bağladığınızda usb yi depolama olarak aç ve kapat çıkacak onu açın bilgisayar sizin hafıza kartınızı görsün daha sonra telefon ayarları geliştirici seçeneklerinden usb hata ayıklamasını açın ve sahte konumlara izin ver' e tıklayın. Birde böyle deneyin.Unutmadan forumun ilk sayfasından haricindehttp://jiayuturkey.blogspot.com/ a girip oradanda bilgi alabilirsiniz çok kapsamlı bir şekilde oradada herşey anlatılıyor.

• Bu çektiğimiz fotoğraflar nereye gidiyor hala bulamadım. Root Explorer ile arıyorum birçok klasör gezdim nerede olduklarını bir türlü bulamadım .

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.