Şimdi Ara

JIAYU G3 // 1 GHZ 1GB Ram / 8.0 MP HD 1280x720P / 4.5 Inch IPS (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.840
Cevap
24
Favori
155.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cihan59

quote:

Orijinalden alıntı: digiogi

quote:

quote:

Şarj Cihazı
    Bu şarj Cihazı nasıl sizce hem fiyatı uygun hem Jiayu Sarj aleti ile 100 mah ve 20volt fark var

BU KONUDA YARDIMCI olabilecek var Mı?

Bundan bende var. Biraz yavaş şarj ediyor ama tırnakları her türden li-ion bataryaya uyum sağlıyor.

Biraz derken mesela kaç saat birde bataryabya zarar verir mi ki?

Bataryaya zarar vermez. Şarj süresi bataryanın gücüne göre değişir. Eski tip telefonumda bile 2 saat sürüyordu şarj süresi. Kendi şarj aleti yarı zamanda şarj ediyordu. Bu telefonun bataryasıyla denemek lazım anlayabilmek için. Sizde telefon var ama batarya mı yok anlayamadım?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ukkaşe

hocam gapps paketinin android 4.0.4 sürümüne uyulu olanının linkini alabilir miyim ? Benimde google play store de bir sorun çıktı şu şekilde

Buyur hocam link aşağıda. Opera mini gerçekten çok başarılı bi uygulama. Eski telefonumda bende hep onu kullanırdım ve sıkıntı yaşatmazdı.
    G3 de orjinal tarayıcıyıda kullanıyorum ve bi problem olmuyo. Bahsettiğiniz dizi sitesine henüz bakmadım. Bi deneyip paylaşırım

Gapps
  • Dizimag orjinal tarayıcıyla denedim ve sorunsuz bi şekilde açıldı.

JIAYU G3 // 1 GHZ 1GB Ram / 8.0 MP HD 1280x720P / 4.5 Inch IPS

JIAYU G3 // 1 GHZ 1GB Ram / 8.0 MP HD 1280x720P / 4.5 Inch IPS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi surga -- 16 Şubat 2013; 15:41:54 >

• quote:

Digiogi

Batarya var yedek batarya siparisi verdim bide şarj cihazı alayım diyorum fiyatıda makul geldi size danışıp. Ona göre almayi düşünüyordum ama G3 batayasini kaç saatte şarj ediyor acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _-İsTaNBuL-_ -- 16 Şubat 2013; 21:22:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jiayu G1 de Fruit Ninja da play tuşunu kesince oyundan arıyor. NEDEN olabilir acaba

• Winat9 kullanan arkadaşlar mutlaka vardır.

Hiç dikkat ettiniz mi her girdiğimizde farklı mailler geliyor bu yüzden de reklamlar gelmiyor genelde...

Acaba bu rom dan kaynaklı bir sorun mu, bu telefonla Winat9 kullanamayacağız anlaşılan...
  • Aynısı bendede oluyor. Bir arkadasa sorduğumda fabrika ayarlarına geri yükleme dedi. Bilgileri Silinicek diye yapmadım bende

• quote:

Aynısı bendede oluyor. Bir arkadasa sorduğumda fabrika ayarlarına geri yükleme dedi. Bilgileri Silinicek diye yapmadım bende

Yok onla alakası yok bence. Ben döndüm yine aynı sorun var. Yeni rom da da var. Acaba bizim telefonlar yurt dışı diye mi öyle oluyor diye düşünüyorum artık
  • Arkadaşlar, önümüzdeki hafta bu telefonu alıyorum.
    Acaba resmi sitesindeki beta 4.1'i mi yoksa ilk mesajlarda bahsi geçen custom 4.1'i mi yüklemeliyim.?
  • Şarj aletini. Hiç beğenmedim çok gevşek sürekli çıkıp duruyor ya, bide wifisi sağlıklı calismiyor. Sürekli bağlantı kopuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _-İsTaNBuL-_ -- 17 Şubat 2013; 1:23:13 >
  • quote:

Şarj aletini. Hiç beğenmedim çok gevşek sürekli çıkıp duruyor ya, bide wifisi sağlıklı calismiyor. Sürekli bağlantı kopuyor.

G3 ünmü G1inmi ?
  • Arkadaslar dun ataba markasinin 5v 1 amper sarj cihazini aldim yaninda da saglam bi markanin usb kablosunu aldim sarj cihazini telefona baglamak icin 20 lira bayildim ama cok hizli sarj ediyor sarj suresi yariya indi cok memnunum herkese oneririm

• quote:

Orijinalden alıntı: mühendisomer

Arkadaslar dun ataba markasinin 5v 1 amper sarj cihazini aldim yaninda da saglam bi markanin usb kablosunu aldim sarj cihazini telefona baglamak icin 20 lira bayildim ama cok hizli sarj ediyor sarj suresi yariya indi cok memnunum herkese oneririm

tam modelini yazarmısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: moonwhite

quote:

Aynısı bendede oluyor. Bir arkadasa sorduğumda fabrika ayarlarına geri yükleme dedi. Bilgileri Silinicek diye yapmadım bende

Yok onla alakası yok bence. Ben döndüm yine aynı sorun var. Yeni rom da da var. Acaba bizim telefonlar yurt dışı diye mi öyle oluyor diye düşünüyorum artık

Firma aynı bilgileri tüm telefonlara yüklüyor olmalı. Yani aynı windowslu hdd'yi tüm diğerlerine imaj olarak kopyalamak gibi. Kendiniz rom yüklediniz yine öyle mi oldu? Programı ilk açtığınızda kayıt ekranının gelmesi lazım. Geliyor mu?
  • quote:

Şarj aletini. Hiç beğenmedim çok gevşek sürekli çıkıp duruyor ya, bide wifisi sağlıklı calismiyor. Sürekli bağlantı kopuyor.

Wifi biraz da modeme bağlı. Bu cihazları normal laptop gibi düşünmemek lazım. Benim samsung telefonda da bağlantı sürekli kopuyordu 2 antenli güzel bir modem taktım şimdi arada 2 duvar da olsa güzel çekiyor.
  • çektiğim fotoğraflar daima telefon hafızasına gidiyor bunları hafıza kartına yerleştirilmesini nasıl sağlayabilirim ?
  • Arkadaşlar kamera dahil herşeyin çalıştığı JB romu hangisi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: digiogi

quote:

Orijinalden alıntı: moonwhite

quote:

Firma aynı bilgileri tüm telefonlara yüklüyor olmalı. Yani aynı windowslu hdd'yi tüm diğerlerine imaj olarak kopyalamak gibi. Kendiniz rom yüklediniz yine öyle mi oldu? Programı ilk açtığınızda kayıt ekranının gelmesi lazım. Geliyor mu?

Muhtemelen öyle. Orjinal jb rom da da aynısını yaptı. Dediginiz gibi kayıt ekranı gelmemişti en başta da...

• quote:

çektiğim fotoğraflar daima telefon hafızasına gidiyor bunları hafıza kartına yerleştirilmesini nasıl sağlayabilirim ?

Kamera uygulamasında kaydedilecek yeri seçmek için ayar olması lazım.
  • quote:

çektiğim fotoğraflar daima telefon hafızasına gidiyor bunları hafıza kartına yerleştirilmesini nasıl sağlayabilirim ?

ayarlardan depolama gir en ustte kayıt yeri var orası olabilir ama tam emin değilim...
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.