Şimdi Ara

JIAYU G3 // 1 GHZ 1GB Ram / 8.0 MP HD 1280x720P / 4.5 Inch IPS (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.840
Cevap
24
Favori
155.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cenkozgen

quote:

Orijinalden alıntı: surga

Daha öncede sormuştum ama bi yanıt alamadım. Telefonun orjinal romunda Google Haritalar uygulaması yok. Dışarıdan yüklediklerimde ise google oturum açma hatası veriyor. Aynı problemi olan varmı?

Edit: Google Haritalar uygulamasını marketten indiremiyorum. Bu öğe cihazınız için belirlenen ülkede yüklenemez diyor.

ben 4.1.2 rom yükledim ve google haritası indirip kurdum. kurulumda bir hata vermedi ancak oturum açma hatasını 1-2 defa verdi, bi onay kutucugu vardı ona tıklamıştım. daha sonra vermedi tekrar hata bende.

Alıntıları Göster
    quote:

cenkozgen

Hata verdiği için hemen kaldırmıştım uygulamayı. Tekrar kurup biraz deneyeyim belki bendede düzelir.

• quote:

quote:

cenkozgen

Hata verdiği için hemen kaldırmıştım uygulamayı. Tekrar kurup biraz deneyeyim belki bendede düzelir.

gapps paketini kurun...

http://goo.im/gapps/gapps-jb-20121011-signed.zip&quot

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guapon -- 15 Şubat 2013; 17:09:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _-İsTaNBuL-_

quote:

Orijinalden alıntı: cihan59

Şarj Cihazı
    Bu şarj Cihazı nasıl sizce hem fiyatı uygun hem Jiayu Sarj aleti ile 100 mah ve 20volt fark var

BU KONUDA YARDIMCI olabilecek var Mı?

Alıntıları Göster
    quote:

cihan59

Pek anlamam bu işlerden ama konuda daha önce konuşulmuştu. Bazı arkadaşlar 1000a ile sıkıntı olmadan şarj ediyormuş ve şarj süresi daha kısa oluyormuş.4.2-5v aralığı olduğu yazıyor.Orjinal şarj aletide 5v zaten. Fikrimce alınabilir.Fiyatıda gayet iyi gözüküyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: guapon

quote:

quote:

cenkozgen

gapps paketini kurun...

http://goo.im/gapps/gapps-jb-20121011-signed.zip&quot

Alıntıları Göster
    quote:

guapon

bu gapps ne işe yarıyor hocam. biraz araştırdım ama tam anlamadım. Verdiğin link hem jb için hemde bozuk.
    Başka yerden indiriyorum ama biraz bilgilendirirsen sevinirim

• quote:

quote:

guapon

bu gapps ne işe yarıyor hocam. biraz araştırdım ama tam anlamadım. Verdiğin link hem jb için hemde bozuk.

bu gapps google aplications yani gmail google map ve birkaç google uygulamasını paket halınde kuruyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guapon -- 15 Şubat 2013; 17:47:13 >
  • quote:

quote:

Şarj Cihazı
    Bu şarj Cihazı nasıl sizce hem fiyatı uygun hem Jiayu Sarj aleti ile 100 mah ve 20volt fark var

Bundan bende var. Biraz yavaş şarj ediyor ama tırnakları her türden li-ion bataryaya uyum sağlıyor.

• G3 için yaptğım bir kaç çekim.

[simage][/simage]

• quote:

Orijinalden alıntı: marikanwap

Arkadaşlar elimde 2 adet silver G3 var.

http://forum.donanimhaber.com/m_71744752/mpage_1/f_/key_//tm.htm#71744752

Aman hocam!

Ben 520'den pil hediyeli sattım; dinsiz ilan etti konu sahibi.

Siz 550 demişsiniz; peygamberimiz sizi kâfir ilan edecektir!

İyi satışlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: sicakyuz

quote:

Aman hocam!

İyi satışlar

Eyvallah hocam :)

• Jiayu g3 candır.İlk konuyu açan arkadaştan Allah razı olsun.Yoksa böyle bir telefon dan bi haber olacktık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Ottoman -- 15 Şubat 2013; 22:04:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sicakyuz

quote:

Aman hocam!

İyi satışlar

• quote:

Orijinalden alıntı: guapon

bu gapps google aplications yani gmail google map ve birkaç google uygulamasını paket halınde kuruyor..

Sağolasın hocam. Akşam kurdum denedim. Otomatik son sürümüde güncelledi. şimdilik bi sıkıntı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: digiogi

quote:

quote:

Şarj Cihazı

Bundan bende var. Biraz yavaş şarj ediyor ama tırnakları her türden li-ion bataryaya uyum sağlıyor.

Biraz derken mesela kaç saat birde bataryabya zarar verir mi ki?

• cihan59 saolasın hocam o antutu battery saver çok işime yarıyor ..Batarya süresini yarı yarıya uzatıyor neredeyse dün birde sıfırdan en son çıkan beta olmayan romu yükledim 20121129 olanı telefon canavar gibi oldu maaşallah.Ama o batterysaver den midir bilmiyorum bazı uygulamalar bazen kasıyor ve durup dururken kapanıyor fakat çok ta önemli değil pil süresi uzun olsun yeter o sorunada bir çözüm bulacağım elbet.Örnek verirsek miren browser kullanıyorum ben Böyle çok yüklü ağır sayfalara girersek mesela haber365.com veya forumumuzun forum.donanimhaber.com olarak girince donup çıkıyor diğer kullanıcılarda bu sorun yokmuş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ukkaşe

cihan59 saolasın hocam o antutu battery saver çok işime yarıyor ..Batarya süresini yarı yarıya uzatıyor neredeyse dün birde sıfırdan en son çıkan beta olmayan romu yükledim 20121129 olanı telefon canavar gibi oldu maaşallah.Ama o batterysaver den midir bilmiyorum bazı uygulamalar bazen kasıyor ve durup dururken kapanıyor fakat çok ta önemli değil pil süresi uzun olsun yeter o sorunada bir çözüm bulacağım elbet.Örnek verirsek miren browser kullanıyorum ben Böyle çok yüklü ağır sayfalara girersek mesela haber365.com veya forumumuzun forum.donanimhaber.com olarak girince donup çıkıyor diğer kullanıcılarda bu sorun yokmuş

Hocam rica etsem birşey deneyebilirmisiniz ? Telefonla dizimag'a girip herhangi bir dizi açılıyormu diye bakabilirmisiniz ? ve kasıyorsa bunuda söylerseniz sevinirim birde hangi tarayıcıyıda kullandığınızı söyleyin lütfen . Çok şey istedim biliyorum fakat merakımdan soruyorum iyi günler

• quote:

quote:

guapon

hocam gapps paketinin android 4.0.4 sürümüne uyulu olanının linkini alabilir miyim ? Benimde google play store de bir sorun çıktı şu şekilde

• quote:

Orijinalden alıntı: Cowinenge

quote:

cihan59 saolasın hocam o antutu battery saver çok işime yarıyor ..Batarya süresini yarı yarıya uzatıyor neredeyse dün birde sıfırdan en son çıkan beta olmayan romu yükledim 20121129 olanı telefon canavar gibi oldu maaşallah.Ama o batterysaver den midir bilmiyorum bazı uygulamalar bazen kasıyor ve durup dururken kapanıyor fakat çok ta önemli değil pil süresi uzun olsun yeter o sorunada bir çözüm bulacağım elbet.Örnek verirsek miren browser kullanıyorum ben Böyle çok yüklü ağır sayfalara girersek mesela haber365.com veya forumumuzun forum.donanimhaber.com olarak girince donup çıkıyor diğer kullanıcılarda bu sorun yokmuş

Hocam rica etsem birşey deneyebilirmisiniz ? Telefonla dizimag'a girip herhangi bir dizi açılıyormu diye bakabilirmisiniz ? ve kasıyorsa bunuda söylerseniz sevinirim birde hangi tarayıcıyıda kullandığınızı söyleyin lütfen . Çok şey istedim biliyorum fakat merakımdan soruyorum iyi günler

dizimage girdim hocam .Birçok dizi sıralandı alt alta aşağılara inmeye çalıştım kasıyordu en aşağı kadar indim bir diziye tıkladım dizi açılmadan browser kapandı miren browser idi.

Aynı olayı opera mobile ilede denedim ne kasma oldu ne başka şey tıkladım the walking dead a rahatça izledim çok güzel ve rahat izleniyor sorun benim tarayıcımdaymış.Bu olayı iyiki yapmışım tarayıcımı hemen kaldırıyorum .Ve artık yola opera mobile ile devam ediyorum

mesajı yayınlamadan birde opera mini firefox mobile ve dolphin ile indirip deneyim dedim aynı olayı bu seferde başıma yine bir sorun çıktı google play store açılmadı şu şekilde bir sorun çıktı.Bu yüzden diğer mesajımda surgadan gapps paketi için link isteyeceğim.Ama daha sonrada saydığım 3 tarayıcı ilede deneyip fotoğrafları atarım konuya
    Birde opera mobile ile diziyi izlerken çektipim fotoğrafı ekliyim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cowinenge

quote:

dizimage girdim hocam .Birçok dizi sıralandı alt alta aşağılara inmeye çalıştım kasıyordu en aşağı kadar indim bir diziye tıkladım dizi açılmadan browser kapandı miren browser idi.

Aynı olayı opera mobile ilede denedim ne kasma oldu ne başka şey tıkladım the walking dead a rahatça izledim çok güzel ve rahat izleniyor sorun benim tarayıcımdaymış.Bu olayı iyiki yapmışım tarayıcımı hemen kaldırıyorum .Ve artık yola opera mobile ile devam ediyorum

mesajı yayınlamadan birde opera mini firefox mobile ve dolphin ile indirip deneyim dedim aynı olayı bu seferde başıma yine bir sorun çıktı google play store açılmadı şu şekilde bir sorun çıktı.Bu yüzden diğer mesajımda surgadan gapps paketi için link isteyeceğim.Ama daha sonrada saydığım 3 tarayıcı ilede deneyip fotoğrafları atarım konuya
    Birde opera mobile ile diziyi izlerken çektipim fotoğrafı ekliyim

Çok sağolun hocam opera mobile candır eski telefonumda bile (600 mhz işlemcisi ve 367 mb rami vardı ) 20-25 sekme açık olduğu zamanda bile kasmıyordu opera mobile (bu konuları cepten konu dışına girdiğim zaman açıyordum ) Bu telefonla 50 sekmeyi rahat görürüm herhalde :D Birde o ekranın küçük olması bir sorun oluşturuyormu (telefonun ekranı büyük fakat dizi ekranı küçük :D) ve tam ekran olmuyormu o ekran ?

• quote:

İşlemci çalışma hızını düşürerek enerji tasarrufu sağlıyor. Yani telefonun daha yavaş çalışması için zorluyor. Ağır uygulamalarda ayarını düşürürseniz sorun kalmayabilir.

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.