Şimdi Ara

JIAYU G3 // 1 GHZ 1GB Ram / 8.0 MP HD 1280x720P / 4.5 Inch IPS (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.840
Cevap
24
Favori
155.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kurduktan sonra gözlemlerini. Yazar isen sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cowinenge

quote:

Orijinalden alıntı: Sènior Farfalla

quote:

Hocam li-ion pil hakkında sonra konuşuruzda ben bu telefondan iyice soğudum ya galiba motorola atrix alıcam

NEDEN SOĞUDUN MERAK ETTİM DOĞRUSU...

Tanıdıklarımın hepsi boşver vazgeç geçirenlerin bir tanıdığı vardır dediler fakat yurt içindede böyle bir telefon birtek atrix var fakat oda 4.0 inch boyutu sorun değilde jiayu nun karizması yeter en çok yapmak istediğim şeyde bizim sınıfdaki donanımdan anlamayan iki tane arkadaşımın (bunların s3 mini si var) mor oluşlarını izlemek abicim anlamadım gitti telefonu aldığımdan beri çin malı diye dalga geçiyorlar :D

Ben jiayu yu kullanmaya başlayaldan beri başka telefon kullanmam artık marka hastalığı değil mantıklı konuşmak lazım jiayu çok stabil seni hiç şaşırtmıyor kilitlenmiyor 3 kere düşürdüm telefonu 1 kere kulaklık bölgesine çay döküldü hala hiçbirşey yok sıkıntımda yok
    şarj işine bir türlü aklım almıyor ben 2-3 gün rahat kullanıyorum sizde neden böyle bir sorun var anlamış değilim büyük ihtimalle rom'dandır diye tahmin ediyorum.

• kesinlikle bu fiyata bu kadar güzel bir telefon kullandıktan sonra yarı özelliğindeki telefonlara 2 misli para ödemek enayi gibi hissettirir artık.

şarj normal kullanımda iki gün rahat gidiyor.
    sabahtan akşama kadar wifi açık ve daima internette kullandığınızda iphone 5 de bir gün gidiyo zaten.
  • Bu Jelly Bean Tam Sürümü ne zaman çıkıcak ki
  • quote:

Tanıdıklarımın hepsi boşver vazgeç geçirenlerin bir tanıdığı vardır dediler fakat yurt içindede böyle bir telefon birtek atrix var fakat oda 4.0 inch boyutu sorun değilde jiayu nun karizması yeter en çok yapmak istediğim şeyde bizim sınıfdaki donanımdan anlamayan iki tane arkadaşımın (bunların s3 mini si var) mor oluşlarını izlemek abicim anlamadım gitti telefonu aldığımdan beri çin malı diye dalga geçiyorlar :D

yazdıklarından birşey anlamadım açıkcası, telefonu aldın kullanıyor musun yoksa almayı düşünüyor da gümrükten mi korkuyorsun anlamadım.
    neyse boşverelim bu telefondan soğumak bence çok düşük bir ihtimal neden dersen var olan çin tellerin içinde en düzgün tipli ve donanımlı olan tel bu ayrıca en üst diyecebileceğimiz özelliklere hayiz.
    vatanda çalışan bir arkadaş var o gördü telefonu direk pazarlığa girdi benimle telefonu almak için sen kendine getirt dedi, elinde de HTC vardı.
    o s3 kullanan arkadaşlarına söyle araştırsınlar biraz muhtemelen yaşları küçük olduğu için daha görecek ve öğrenecek çok şeyleri var...

• quote:

Orijinalden alıntı: cihan59

Kurduktan sonra gözlemlerini. Yazar isen sevinirim

hocam romda klavye ve google play store yok zaten linkteki yorumlardada belirtmisler gapps kurdum ama google play bu seferde girerke sorrun verdi su sekilde (fotograflari az sonra koyacagim)

daha sonra titanium bsck up ile onceki romdan tum yyuklu programlari geri yukledim boyle oluncada hafif kasmalar oluyor.rom turkce sorun yok.ama gercekten google play storee gireemiyorsunuz birde bataryada yine hizli tukeniyor sabahh 7de sarjdan aldim %100olmasi gerekirken diret %94 e dustu

pil suan %79 sadece buraya bu mesajji yazmak icin 3g yi actim o kadar. sizlerden ogrenmek istedigim bu pilde ilk iki sirada bulunan uygulamalar neyin nesi onlar pilin %70 ini somuruyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ukkaşe -- 14 Şubat 2013; 10:01:28 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • blogdaki jb romunu yükledim neyini beğenmediniz anlamadım sadece fotoyu çektikten sonra fotoyu açmak için galeriye gitmek gerekiyor başka sorun yok dead trigger yükledim kasmadan oynatıyor bu telefon gerçekten bulunmaz nimet oldu benim için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sènior Farfalla

quote:

yazdıklarından birşey anlamadım açıkcası, telefonu aldın kullanıyor musun yoksa almayı düşünüyor da gümrükten mi korkuyorsun anlamadım.
    neyse boşverelim bu telefondan soğumak bence çok düşük bir ihtimal neden dersen var olan çin tellerin içinde en düzgün tipli ve donanımlı olan tel bu ayrıca en üst diyecebileceğimiz özelliklere hayiz.
    vatanda çalışan bir arkadaş var o gördü telefonu direk pazarlığa girdi benimle telefonu almak için sen kendine getirt dedi, elinde de HTC vardı.
    o s3 kullanan arkadaşlarına söyle araştırsınlar biraz muhtemelen yaşları küçük olduğu için daha görecek ve öğrenecek çok şeyleri var...

Almayı düşündüm gümrüğe takıldı şimdi ya paramı alamazsam diye korkuyorum eğer alırsam bu bir ilk olacak ve korkumu yeneceğim s3 kullanan arkadaşlarım hakikaten teknoloji cahilleri diye tabir ettiğimiz tiplerden. Şu paramı geri alayımda yeniden alacağım abi 4.5 inch ve karizması yeter telefonun.

• quote:

Orijinalden alıntı: mühendisomer

blogdaki jb romunu yükledim neyini beğenmediniz anlamadım sadece fotoyu çektikten sonra fotoyu açmak için galeriye gitmek gerekiyor başka sorun yok dead trigger yükledim kasmadan oynatıyor bu telefon gerçekten bulunmaz nimet oldu benim için

Katılıyorum. Tek hatası resmi galeriden açmak bu da çok sorun değil.

Bende daha önce 4.0.4 vardı hata veriyordu "Maalesef sistem yöneticisi durdu" diye.
    Sonra jb orjinal romu kurdum. Hiç bir sorunu yok
    Gayet aktif kullanıyorum telefonu elimden düşmüyor diyebilirim. Şarj da günü çıkarıyor gece 1 gibi tekrar şarja takıyorum sabah çekiyorum şarjdan.
  • telefona bugün mms mesajı geldi, ben de indir dedim ancak ' indirilemiyor daha sonra tekrar denenecek ' diye bir uyarı yazısı cıktı, bu mesajla birlikte ekranın üst kısmında ( daire içerisinde kilit resmi olan bir simge ) olustu bir turlu bu simgeyi kaldıramadım ne yapmam lazım acaba...
  • TELEFONU TİPİ DEHSET
    Antutu Battery Saver tavsiye ederim

• buyru bugun saah saat 9.36 iken pil %81 saat17:43 te ise pil%23 Suan ise foruma girip bu mesaji yazmak icin 3g yi falan actim opera mini ile cok kisa sure icinde pil %18.e kadar dustu buyrun onunda fotografi

http://img259.imageshack.us/img259/3472/screenshot2013021409364.png

http://img203.imageshack.us/img203/5097/screenshot2013021417432.png

http://img824.imageshack.us/img824/8056/screenshot2013021418125.png

• buyru bugun saah saat 9.36 iken pil %81 saat17:43 te ise pil%23 Suan ise foruma girip bu mesaji yazmak icin 3g yi falan actim opera mini ile cok kisa sure icinde pil %18.e kadar dustu buyrun onunda fotografi

http://img259.imageshack.us/img259/3472/screenshot2013021409364.png

http://img203.imageshack.us/img203/5097/screenshot2013021417432.png

http://img824.imageshack.us/img824/8056/screenshot2013021418125.png

• quote:

TELEFONU TİPİ DEHSET
    Antutu Battery Saver tavsiye ederim

juice defender bir ise yaramadi onu hemen kuruyorum .birde telefondan ustteki mesajda fotografin sadece linkini koyabildim.

• Sabah satjdan aldım şuan yüzde 71

• Winat9 yükledim üye olamadım, işten sadece mail adresini girebilidim. Reklam gelmiyor yardım edebilecek var mı?

• quote:

Sabah satjdan aldım şuan yüzde 71

Hocam gercekten cok iyi o zaman peki uygulamanin ayarlarini nasil yaptiniz? O pil 4esmi + kacta sizinki ben +1 de onu +4e cukariyimm alttata setting falan var onlara giredim oraqrdan biraeyler yaptini mi bejim da goofle play store calismiyorda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ukkaşe -- 14 Şubat 2013; 22:41:03 >
  • Merhabalar,
    Resmen aklım karıştı.
    Telefon müthiş. Gerek görüntü gerekse özellikler akıllara zarar.
    Kullanan arkadaşlar tavsiye ediyor musunuz? Philips w536 alacaktım. Başlığı sürekli yukarıda görünce girip bir bakayım dedim ve 11 sayfayı da okudum.
    Kullanım maksadım:
    Nete girsin, ufak tefek oyun oynasın, ekran görüntüsü güzel olsun, kamerası idare edecek fotolar çeksin kafi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rastlantisal

Merhabalar,
    Resmen aklım karıştı.
    Telefon müthiş. Gerek görüntü gerekse özellikler akıllara zarar.
    Kullanan arkadaşlar tavsiye ediyor musunuz? Philips w536 alacaktım. Başlığı sürekli yukarıda görünce girip bir bakayım dedim ve 11 sayfayı da okudum.
    Kullanım maksadım:
    Nete girsin, ufak tefek oyun oynasın, ekran görüntüsü güzel olsun, kamerası idare edecek fotolar çeksin kafi.

Ümit abi senmisin. bu telefonlar çok müthiş fiyat performans canavarı tek eksik yanları türkiye garantisi olmaması.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ukkaşe

quote:

Sabah satjdan aldım şuan yüzde 71

Hocam gercekten cok iyi o zaman peki uygulamanin ayarlarini nasil yaptiniz? O pil 4esmi + kacta sizinki ben +1 de onu +4e cukariyimm alttata setting falan var onlara giredim oraqrdan biraeyler yaptini mi bejim da goofle play store calismiyorda

Uygulamadaki bataryayı 4 e çıkar full olsun play' e bas o kadar Paralı sürümünü indirdim ben becmark' tan bide
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.