Şimdi Ara

JIAYU G3 // 1 GHZ 1GB Ram / 8.0 MP HD 1280x720P / 4.5 Inch IPS (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.840
Cevap
24
Favori
155.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: muratzilla

quote:

Orijinalden alıntı: die_caprio

beyler benim telefonu kayıt ettirebilirmiyim?

yakında abim belçikadan Tr ye giriş yapacak işleri için.Ama memlekete gelmeyecek.ben telefonumun İMEİ sini ona versem o pasaportuna kayıt ettirebilirmi? illaki telefon yanındamı olmak zorunda.Bilen varsa yardımcı olabilirmi?

100 tl + turkcell islem ucreti verilir mi 175 dolarlik tlefonu kaydettirmeye? Sende herkes gibi hurda telefon bul, imei yi kap, mutlu mesut yaşa

hocam haklısında benim kafamı karıştıran bişey oldu 2 gündür

telefon ilk geldiği gün kendi imei si ile kullandım.ertesi gün ise mobileuncle programı ile evdeki bozuk n70 telefonun imei sini yazdım.*#06# yaptığımda yazdığım imei geliyor,buraya kadar normal.Ama 2 günde ayrı ayrı telefonuma yasal uyarı geldi.imei yazdığım halde.

ilk geldiği gün kendi imei si ile kullanmıştım o zaman içinmi uyarı aldık? yoksa mobileuncle programı ile yazdığım imei göstermelikmi oldu kafam karıştı.

• quote:

telefon ilk geldiği gün kendi imei si ile kullandım.ertesi gün ise mobileuncle programı ile evdeki bozuk n70 telefonun imei sini yazdım.*#06# yaptığımda yazdığım imei geliyor,buraya kadar normal.Ama 2 günde ayrı ayrı telefonuma yasal uyarı geldi.imei yazdığım halde.

ilk geldiği gün kendi imei si ile kullanmıştım o zaman içinmi uyarı aldık? yoksa mobileuncle programı ile yazdığım imei göstermelikmi oldu kafam karıştı.

Benim Neo N02'de de aynı şey oldu. İlk kullanımdan önce IMEI değiştirdiğim halde SIM kartı yanlış yuvaya takıp öyle açtım telefonu. Sonra acemiliğimi anlayıp telefonu kapattım ve doğru yuvaya taktım. O gün ya da ertesi gün IMEI uyarı mesajı geldi "1 hafta içinde kapanacaktır" diye. Ben de sizin duyduğunuz kaygıyı duymuş ama sizin düşündüğünüz gibi düşünerek "herhalde bir şey olmaz" diyerek beklemiştim. O bir hafta geçti; üstüne de bir haftadan fazla zaman geçti ve kapanma sorunu olmadı. Dolayısıyla ve çok büyük ihtimalle sizin de kapanma sorununuz olmayacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fenman

quote:

Benim Neo N02'de de aynı şey oldu. İlk kullanımdan önce IMEI değiştirdiğim halde SIM kartı yanlış yuvaya takıp öyle açtım telefonu. Sonra acemiliğimi anlayıp telefonu kapattım ve doğru yuvaya taktım. O gün ya da ertesi gün IMEI uyarı mesajı geldi "1 hafta içinde kapanacaktır" diye. Ben de sizin duyduğunuz kaygıyı duymuş ama sizin düşündüğünüz gibi düşünerek "herhalde bir şey olmaz" diyerek beklemiştim. O bir hafta geçti; üstüne de bir haftadan fazla zaman geçti ve kapanma sorunu olmadı. Dolayısıyla ve çok büyük ihtimalle sizin de kapanma sorununuz olmayacaktır.

tşkler

• "Maalefes sist arayuzu durdu"

şeklinde bir hata veriyor devamlı. romu tekrar kurdum ama yine yapmaya başlıyor bu hata ile daha önce karşılaşan var mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: moonwhite

"Maalefes sist arayuzu durdu"

şeklinde bir hata veriyor devamlı. romu tekrar kurdum ama yine yapmaya başlıyor bu hata ile daha önce karşılaşan var mı acaba ?

Sanırım kernelde bir sıkıntı var...başka bir rom kurun ama oncesinde kernel clean ve super wipe flashlayın recovery menuden..
  • quote:

Orijinalden alıntı: guapon

quote:

Orijinalden alıntı: moonwhite

"Maalefes sist arayuzu durdu"

Sanırım kernelde bir sıkıntı var...başka bir rom kurun ama oncesinde kernel clean ve super wipe flashlayın recovery menuden..

Şu anda en son çıkan beta rom u kuruyorum. Onda da aynı sorunu yaparsa dediklerinizi yapayım yalnız nereden yapacağımı bilmiyorum. Mobileuncel içinden mi?
  • Jiayu G1 Root,Rom,İmei Hakkında Yardımcı olabilicek var mı?
  • arkadaşlar gerek newman olsun gerek jiayu olsun sar degerlerı nasıl ? dıger telefonların 2-3-10 katı olabılır mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

arkadaşlar gerek newman olsun gerek jiayu olsun sar degerlerı nasıl ? dıger telefonların 2-3-10 katı olabılır mı ?

2 belki ama daha fazla olacağını sanmıyorum sonuçta çindede bu işin bir standardı vardır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar gps için ne kullanıyorsunuz mobildeyim geçmişi arayamıyorum kusura bakmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: edgar1899

quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

arkadaşlar gerek newman olsun gerek jiayu olsun sar degerlerı nasıl ? dıger telefonların 2-3-10 katı olabılır mı ?

2 belki ama daha fazla olacağını sanmıyorum sonuçta çindede bu işin bir standardı vardır

2 bıle olacagını zannetmem çunku bu telefonlar replika değil cinde uretılıyor ama kendi markası ama gene diğer telefonlara gore fazladır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guapon -- 11 Şubat 2013; 21:16:09 >
  • quote:

arkadaşlar gps için ne kullanıyorsunuz mobildeyim geçmişi arayamıyorum kusura bakmayın

IGO tavsiye ederim, 1 yıldan fazla oldu igo kullanıyorum, bu telefona da kurdum gerçekten mükemmel. Tabi istanbul, tekirdağ, silivri, çanakkale taraflarında kullandım burdaki haritalarda çok büyük sıkıntı yaşamıyorum
  • quote:

arkadaşlar gps için ne kullanıyorsunuz mobildeyim geçmişi arayamıyorum kusura bakmayın

gps için derken ? cekme sorunu içinmi yoksa nevigasyon programı olarakmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: guapon

quote:

gps için derken ? cekme sorunu içinmi yoksa nevigasyon programı olarakmı?

program olarak
  • Satıyorum telefonu 600 tl:-)

• Telefonun kendi hafızasını bilgisayarda açmanın bir yolu var mı? Kabloyla bağlayınca sadece sd kart görünüyor.
  • Eğer paramı geri alabilirsem telefonu yurtiçinden max. 450 tlye alabilirim satanlar özelden ulaşsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cowinenge

Eğer paramı geri alabilirsem telefonu yurtiçinden max. 450 tlye alabilirim satanlar özelden ulaşsın.

O fiyata vermezler bu telefonu sen yeniden sipariş vermeye bak. Bu arada li-ion hakkında pm attım.
  • quote:

Eğer paramı geri alabilirsem telefonu yurtiçinden max. 450 tlye alabilirim satanlar özelden ulaşsın.

Sahibinden.com da 450 ye ilanlar var. onlardan birinden alabilirsin. Onlar da 20 günde getirtir, sen o sırada paranı get te bekletirsin sorun yaşamazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: digiogi

quote:

O fiyata vermezler bu telefonu sen yeniden sipariş vermeye bak. Bu arada li-ion hakkında pm attım.

Hocam li-ion pil hakkında sonra konuşuruzda ben bu telefondan iyice soğudum ya galiba motorola atrix alıcam
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.