Şimdi Ara

JIAYU G3 // 1 GHZ 1GB Ram / 8.0 MP HD 1280x720P / 4.5 Inch IPS (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.840
Cevap
24
Favori
155.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bende yaklasık 2 hafta once Jiayu kullanıcıları arasına katıldım ve telefon zaten rootlu geldi. Mobil Uncle'dan IMEI'sini de kullanmadıgım hep kapali duran telefonumla değiştirdim.

Fakat bugun bir anda Sim kartı gormemeye basladi. Baska bir sim kart taktım fakat onu da gormedi. Jiayu'ya takili olan Sim kartı baska bir telefona taktigimda ise mobil şebeke goruyor.

Bana yardım ederseniz cok sevinirim.
  • Arkadaşlar bu telefonu şimdi gümrüğe yakalanmadan nasıl alabiliriz? GizmoChina sitesinden almayı düşünüyorum.
  • Beyler yeri değil biliyorum ama, bi el atabilirmiyiz? sistem aynı, sorunum büyük
    *GT-i9300, SMDK4x12, 480x800, fln yazıyor çakma samsung birebir benziyor, hatta model number: yishion.i9300 yazıyor, android sürümüm 4,1,1
    *ürün yurtdışından geldi ve rootlu bir iki program yüklü olarak geldi
    *ilk başlarda telefonda bir sıkıntı yoktu
    *herşey benim root yetkisi isteyen app'leri karıştırmamla başladı :D
    *ne zaman ne yaptım bilmiyorum ama artık kişiler,mesajlar,arama ekranına giremiyorum
    *aldıgım hata ise: the system is not authorized will automatically shut down
    *yani sistem yetkili değil otomatik olarak kapanacaktır
    *kullandığım app'leri biraz daha tecrube kazandıktan sonra yine kurcaladım ama çözüm bulamadaım
    *şoke olmuş bir halde günlerdir arama ve çözüm arıyorum ne internette ne app'lerde ne kimsede bir çözüm var son olarak burdayım
    *hatta oyle ki herhalde direk rom'a etki etmişim yani ne kadar reset,format,reboot cart curt yaptıysam işe yaramadı
    *aynen yazıyorum, bu sorunu daha önce bi ark. yaşamış ama kendisinden ses soluk yok

acilll yardım lütfennn !!!

• quote:

Orijinalden alıntı: crazy_wanted

Beyler yeri değil biliyorum ama, bi el atabilirmiyiz? sistem aynı, sorunum büyük
    *GT-i9300, SMDK4x12, 480x800, fln yazıyor çakma samsung birebir benziyor, hatta model number: yishion.i9300 yazıyor, android sürümüm 4,1,1
    *ürün yurtdışından geldi ve rootlu bir iki program yüklü olarak geldi
    *ilk başlarda telefonda bir sıkıntı yoktu
    *herşey benim root yetkisi isteyen app'leri karıştırmamla başladı :D
    *ne zaman ne yaptım bilmiyorum ama artık kişiler,mesajlar,arama ekranına giremiyorum
    *aldıgım hata ise: the system is not authorized will automatically shut down
    *yani sistem yetkili değil otomatik olarak kapanacaktır
    *kullandığım app'leri biraz daha tecrube kazandıktan sonra yine kurcaladım ama çözüm bulamadaım
    *şoke olmuş bir halde günlerdir arama ve çözüm arıyorum ne internette ne app'lerde ne kimsede bir çözüm var son olarak burdayım
    *hatta oyle ki herhalde direk rom'a etki etmişim yani ne kadar reset,format,reboot cart curt yaptıysam işe yaramadı
    *aynen yazıyorum, bu sorunu daha önce bi ark. yaşamış ama kendisinden ses soluk yok

acilll yardım lütfennn !!!

Burası yerin.

http://cepnoloji.com/mtk-6575-replika-galaxy-s3-ile-ilgili-sorunlar-ve-cozumleri-b362.0/

• tmm kardeş saolasın baktım siteye çakma dolu burası aynı konuyu orayada açtım, bana bu konuda tam olarak yardım edecek biri aranıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: brsgvn

Arkadaslar herkese merhaba

Bende yaklasık 2 hafta once Jiayu kullanıcıları arasına katıldım ve telefon zaten rootlu geldi. Mobil Uncle'dan IMEI'sini de kullanmadıgım hep kapali duran telefonumla değiştirdim.

Fakat bugun bir anda Sim kartı gormemeye basladi. Baska bir sim kart taktım fakat onu da gormedi. Jiayu'ya takili olan Sim kartı baska bir telefona taktigimda ise mobil şebeke goruyor.

sim kartı görmüyormu yoksa görüyorda sinyalmi yok?
  • Jiayu g3 un destekledigi max 3g hizi nedir? 7.2 mbit mi yoksa 14.4 filan mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: guapon

quote:

1nolu slot'a takiyorum ve No Sim Card Detected uyarisi veriyor. Mobil aga baglanmiyor.

SIM yonetimine girdigimde ise Turkcell oldugunu belirtiyor ve kendi numaramı bile yaziyor icinde ama bir türlü Mobil sebekeye giremiyor.

Bu Sim'in IMEI'sini eski bir telefonumla degistirmiştim. 2nolu Sım yuvasina IMEI kopyalayim dedigimde zaten tüm islemleri yapiyorum ama Failed to Sent uyarisi geliyor IMEI degistirmiyor.

• quote:

quote:

quote:

1nolu slot'a takiyorum ve No Sim Card Detected uyarisi veriyor. Mobil aga baglanmiyor.

SIM yonetimine girdigimde ise Turkcell oldugunu belirtiyor ve kendi numaramı bile yaziyor icinde ama bir türlü Mobil sebekeye giremiyor.

Bu Sim'in IMEI'sini eski bir telefonumla degistirmiştim. 2nolu Sım yuvasina IMEI kopyalayim dedigimde zaten tüm islemleri yapiyorum ama Failed to Sent uyarisi geliyor IMEI degistirmiyor.

Sanırım sorun kopyaladıgın imei de...Tavsiyem telefonu önce superwipe ve kernel clean uygula onra romu tekrar kur ve baska bir imei numarasını cak duzelecektir...

• G3 Duvar batarya şarj cihazı satan var mı ?
  • quote:

tmm kardeş saolasın baktım siteye çakma dolu burası aynı konuyu orayada açtım, bana bu konuda tam olarak yardım edecek biri aranıyor...

http://yadi.sk/d/mi61fxRN26Mvu hocam bu romu kurmayı deneyin telefonunuza...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guapon -- 10 Şubat 2013; 20:28:06 >

• Şu custom rom yeni çıkmış türkçe destekte bulunmakta diyor adam .. İndirip kurayım yorumlarımı aktarırım.

http://www.needrom.com/mobile/jiayu-g3-18/

• quote:

quote:

tmm kardeş saolasın baktım siteye çakma dolu burası aynı konuyu orayada açtım, bana bu konuda tam olarak yardım edecek biri aranıyor...

http://yadi.sk/d/mi61fxRN26Mvu hocam bu romu kurmayı deneyin telefonunuza...

kardeş sorunu hallettim son çare rom kurucaktım ama rom kurmadan yaptım, yabancı sitelerde yaptığım araştırma sonucu çok ilginçtir tel. üzerinde yüklü gelen samsung.appssi tekrardan buldum ve kurdum ne alaka bilmiyorum ama sorun halloldu

• quote:

Orijinalden alıntı: Ukkaşe

Şu custom rom yeni çıkmış türkçe destekte bulunmakta diyor adam .. İndirip kurayım yorumlarımı aktarırım.

http://www.needrom.com/mobile/jiayu-g3-18/

evet bende o romu kurmayı düşünüyordum kurunca paylaşımda bulunursan sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihan59

G3 Duvar batarya şarj cihazı satan var mı ?

Merhabalar.

Ürün stoğumuzda olup fiyatı 27 TL'dir.

Saygılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şarj Cihazı
    Bu şarj Cihazı nasıl sizce hem fiyatı uygun hem Jiayu Sarj aleti ile 100 mah ve 20volt fark var
  • GOOGLE PLAY GÜNCELLEME

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _-İsTaNBuL-_ -- 11 Şubat 2013; 10:00:18 >
  • satmak isteyen olur ise alım yapmayı düşünüyorum.
  • beyler benim telefonu kayıt ettirebilirmiyim?

yakında abim belçikadan Tr ye giriş yapacak işleri için.Ama memlekete gelmeyecek.ben telefonumun İMEİ sini ona versem o pasaportuna kayıt ettirebilirmi? illaki telefon yanındamı olmak zorunda.Bilen varsa yardımcı olabilirmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: die_caprio

beyler benim telefonu kayıt ettirebilirmiyim?

yakında abim belçikadan Tr ye giriş yapacak işleri için.Ama memlekete gelmeyecek.ben telefonumun İMEİ sini ona versem o pasaportuna kayıt ettirebilirmi? illaki telefon yanındamı olmak zorunda.Bilen varsa yardımcı olabilirmi?

100 tl + turkcell islem ucreti verilir mi 175 dolarlik tlefonu kaydettirmeye? Sende herkes gibi hurda telefon bul, imei yi kap, mutlu mesut yaşa

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.