Şimdi Ara

JIAYU G3 // 1 GHZ 1GB Ram / 8.0 MP HD 1280x720P / 4.5 Inch IPS (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.840
Cevap
24
Favori
155.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: invisible_jn

Telefonun kendi hafızasını bilgisayarda açmanın bir yolu var mı? Kabloyla bağlayınca sadece sd kart görünüyor.

HOCAM airdroid yoluyla açabilirsin başka da mroboro muydu tam hatırlayamadım bir program vardu usb kablo ile bağlayıp açarsan herşeyi görüyorsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk defa jiayu g3 e uyumlu olmayan bir uygulama ile karşılaştım . İşte

• quote:

Orijinalden alıntı: Ukkaşe

İlk defa jiayu g3 e uyumlu olmayan bir uygulama ile karşılaştım . İşte

Hocam bu samsungun resmi güncelleme uygulaması..tabiiki samsungtan başka hiçbir marka telefona uyumlu değil....
  • Telefon geldiği gibi beckmark yükledim skor 600 küsürdü. Kasım 4.0 rom root fln işlemleri yaptım skor 300 lerde şu an an bataryayi. Hergün sarj etmek tuhaf geldi şuan en verimli şekilde rom. Hangisi acaba

• pandawill de bu cihazın G1 i 67 dolar sizce nasıl alınabilir mi? özellikleri bakımından (3G wifi) imei değişebiliyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi td80 -- 13 Şubat 2013; 1:08:51 >
  • Arkadaşlar s3ü olan arkadaş kullandı 1 gün telefonu O kadar para verip s3 Aldığima pişman oldum dedi:-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: td80

pandawill de bu cihazın G1 i 67 dolar sizce nasıl alınabilir mi? özellikleri bakımından (3G wifi) imei değişebiliyor mu ?

Bende G1 var

3G/WİFİ olmayan modelleri var dikkat et G1S oluyor galiba 3G'li WİFİ ' li İmei işini telefoncuya yaptırdım ( yani para bayıldık)
    Kamerası 5MB yazıyor ama karanlık gösteriyor.
    Şarjı iyi gidiyor. Böyle yani
  • .Hangisini Yüklemeliyim.
    Yada Başka önersi olan var mı ?
    Bu mu http://www.needrom.com/mobile/jiayu-g3-11/

Bu mu http://www.needrom.com/mobile/jiayu-g3-14/

Her Akşam şarja koymak zorunda kalıyorum.
    4.0 Kasım Rom ' u yüklü birde 4.0 Aralık Rom ' u varmış deneyen var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _-İsTaNBuL-_ -- 13 Şubat 2013; 9:23:14 >
  • Batarya Kalibrasyonunu yaparken aç kapa faaln yapınca %94 ' e düşmüşken kalibrasyon yaptım şimdi şarj olurken %94 'e geline ışık yeşil yanıyor tekrar %100 ' de şarj edip kalibrasyon yaparsam , acaba bataryaya zarar verirmiyim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihan59

.Hangisini Yüklemeliyim.

http://www.needrom.com/mobile/jiayu-g3-14/

Bu romu öneririm.Aldığımda beri bu romla kullanıyorum..

Pil 1.5 günü çok rahat çıkartıyor

• SORUNU VAR MI ACABA fotoğraf çektikten sonra galeriyi açmıyormuş falan diyorlar.
    >Resmi Rom a dönmek istersem sorunsunz dönebilirmiyim ki

BİRDE BLOGDAKİ GİBİ yapar isem yüklenir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _-İsTaNBuL-_ -- 13 Şubat 2013; 11:03:55 >
  • quote:

SORUNU VAR MI ACABA fotoğraf çektikten sonra galeriyi açmıyormuş falan diyorlar.

j.b. de foto cektikten sonra klasöre gidipte açıyorsun fotoyu bende j.b. yüklüydü şarj sorunu yaşadım vaya bana öyle geldi ilk roma geri döndüm şimdi 2 buçuk 3 gün gidiyor telefonu 1 hafta falan bi kullan ondan sonra pil performansı yerine oturur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: incali

quote:

SORUNU VAR MI ACABA fotoğraf çektikten sonra galeriyi açmıyormuş falan diyorlar.

j.b. de foto cektikten sonra klasöre gidipte açıyorsun fotoyu bende j.b. yüklüydü şarj sorunu yaşadım vaya bana öyle geldi ilk roma geri döndüm şimdi 2 buçuk 3 gün gidiyor telefonu 1 hafta falan bi kullan ondan sonra pil performansı yerine oturur.

2,5 gün gidiyorsa şarj durumu kullanma şeklinizi öğrenebilir miyim ?

- Gün içinde en az 2 saat konuşuyorum telefonla aralıklı şekilde.
    - İnternete çok sık giriyorum chrome aracılığı ile
    - 3g tüm gün açık whatsuptan yarım saatte bir mesaj gelip kısa konuşmalar yapıyorum.
    - Günde 15 sms civarı mesajlaşmam oluyor.
    - Telefon 24 saat açık şekilde duruyor.

Bu kullanım şekli ile sabah 7 de şarjdan çektiğimde gece 12 de şarjı %20 de kalıyor. o %20 ile de en fazla öğleni çıkartır bence.

Yani en fazla götürebildiğim şarj süresi 1.5 gün diye düşünüyorum.
    Neo V telefonumu da her gece şarja takardım bunu da takıyorum

• wifi kapalı 3 gün kullandım ama wifi açık günde 2 saat civarı tel görüşmesi ile 1.5 gün civarı gidiyor.
  • 1 günü geçmiyor benim ya Go master premium ve green power master yükledim şuan ne olucak bakalım. Juice defender, işten becmark Battery Saver, easy Battery yükledim fayda etmedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: moonwhite

quote:

Orijinalden alıntı: incali

quote:

2,5 gün gidiyorsa şarj durumu kullanma şeklinizi öğrenebilir miyim ?

- Gün içinde en az 2 saat konuşuyorum telefonla aralıklı şekilde.
    - İnternete çok sık giriyorum chrome aracılığı ile
    - 3g tüm gün açık whatsuptan yarım saatte bir mesaj gelip kısa konuşmalar yapıyorum.
    - Günde 15 sms civarı mesajlaşmam oluyor.
    - Telefon 24 saat açık şekilde duruyor.

Bu kullanım şekli ile sabah 7 de şarjdan çektiğimde gece 12 de şarjı %20 de kalıyor. o %20 ile de en fazla öğleni çıkartır bence.

Yani en fazla götürebildiğim şarj süresi 1.5 gün diye düşünüyorum.
    Neo V telefonumu da her gece şarja takardım bunu da takıyorum

1.5 -- 2 saat telefon görüşmesi arada wifi acık mesaj hemen hemen hiç yazmıyorum günde 1-2 defa facebook wifi işim bitince hemen kapatıyorum bu şekilde kullanıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Cowinenge

Hocam li-ion pil hakkında sonra konuşuruzda ben bu telefondan iyice soğudum ya galiba motorola atrix alıcam

NEDEN SOĞUDUN MERAK ETTİM DOĞRUSU...
  • Şu iki rom en son çıkmış olanları bunları deneyen oldu mu ?

http://www.needrom.com/mobile/jiayu-g3-11/

http://www.needrom.com/mobile/jiayu-g3-18/

Benim şarjda hiç iyi gitmiyor.1 günü zor çıkırıyorum hatta her akşam saat 8 gibi şarja takıyorum anlayacağınız 8 e kadar kesin sıfırlanıyor bu bazen 7 de bazen 6 buçuktada olabiliyor.Her gece telefonu şarja takıyorum sabah fullken alıyorum açtığımda %95 düşüyor zaten kalibrasyonda yaptığım halde.29.11.2012 tarihinde çıkan romu kullanıyorum ama değiştireceğim üstte yazdıklarımın birtanesini kurmayı düşünüyorum.Ek olrak ram i daima es task manager ile hepsini öldür yapıyorum daima ram 500 üstünde oluyor.Oyun hiç oynamıyorum telefonumda hiç oyun yok.3g yi hiç açmıyorum desem yeridir.bazen günde en fazla 25 dakika opera mini ile internete girdiğimde açıyorum çıktığımda kesinlikle kapatıyorum.Wifi hiç açmıyorum akşamları telefon şarj olurken bilgisayardan wifi yoluyla birşeyler atıyorum oda zaten şarjdayken.Sadece tek büyük olay olarak söyleyebileceğim şey günde 75 e yakın belki 100e yakın sms alıyorum acaba bu yüzden mi telefonun şarjı az gidiyor ? 1 günü doldurmuyor diyorum .Telefonun ekran parlaklığı da en düşükte.otomatik döndürme daima açıkk.Buyrun ayarlar - pile tıkladığımızda pilin durumu Şuan farkettimki oradaki uygulamalar 1saat 30 dakikadır açık ve telefonu şarja taktığımda %0 idi.pil 1 buçuk saatte %50 olmuş bu biraz çok hızlı değilmi telefonun 5.5 saatte şarj olması gerekmiyor mu ?

Buradan çıkardığım durum galiba benim pilin büyük bir bölümü aşınmış eskimis çalışmıyor durumda.Siz ne diyorsunuz ? Bu pili bir yerden batarya ölçer cihazı bulup ölçtüreyim en iyisi o zaman anlarız durum nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ukkaşe -- 13 Şubat 2013; 19:08:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sènior Farfalla

quote:

Orijinalden alıntı: Cowinenge

Hocam li-ion pil hakkında sonra konuşuruzda ben bu telefondan iyice soğudum ya galiba motorola atrix alıcam

NEDEN SOĞUDUN MERAK ETTİM DOĞRUSU...

Tanıdıklarımın hepsi boşver vazgeç geçirenlerin bir tanıdığı vardır dediler fakat yurt içindede böyle bir telefon birtek atrix var fakat oda 4.0 inch boyutu sorun değilde jiayu nun karizması yeter en çok yapmak istediğim şeyde bizim sınıfdaki donanımdan anlamayan iki tane arkadaşımın (bunların s3 mini si var) mor oluşlarını izlemek abicim anlamadım gitti telefonu aldığımdan beri çin malı diye dalga geçiyorlar :D
  • quote:

.Hangisini Yüklemeliyim.

hocam sonu 11 olan romu kurmaya çalıştım kurarken hep birçok soru sordu şıklar vardı ama hepsi çince yazı olduğundan birçok yanlış seçim yaptığımı biliyorum. Malesef onu geri kaldıracağım.http://www.needrom.com/mobile/jiayu-g3-18/ Bunu deneyeceğim birde.

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.