Bildirim
JIAYU G4 Önsatışta (PandaWill) (156. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Geçmişmi gümrüğemi giriyor arkadaşlar @OneMinuteTR @galata80 -
-
uzak çekim bildiğin çamur buyrun
https://store.donanimhaber.com/b1/38/23/b1382356713f274df2b6935babc5663c.jpg
yakın çekim idare eder
https://store.donanimhaber.com/0e/b7/6e/0eb76e1f090758c0183a470299850d61.jpg
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tendertendere -- 18 Ocak 2014; 13:36:04 >
-
Gerçekten de uzak fotoğrafınız berbat.. ben de hemen camdan bir çekim yaptım ve sonuç çok farklı.. sanırım kamera ile ya da ROM ile ilgili bir sorunu var o telefonun. Fab. ayarlarına dönüp bir de öyle ilk haliyle çekim yapsanız.
Bu resimde görülen yüksek bina yaklaşık 400 m. gibi. Dikkat ederseniz öndeki yoldan geçen araçlar bile görülebiliyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: tendertendere
uzak çekim bildiğin çamur buyrun
https://store.donanimhaber.com/b1/38/23/b1382356713f274df2b6935babc5663c.jpg
yakın çekim idare eder
https://store.donanimhaber.com/0e/b7/6e/0eb76e1f090758c0183a470299850d61.jpg
50-100 liralik mp4'lerden bile vahim bir kalite.
ya romdan kaynakli ya da kameran bozuk. baska aciklamasi sanirim yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ön kamera daha kaliteli
Lazım olursa onu kullanırım artık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: bigblue1
http://en.miui.com/thread-10317-1-2.html
buda olmuyor hocam bozuk -
G4 un kamerası g3 den daha kalitesiz. -
Neden olmuyor, neyle karşılaşıyorsunuz. Ben yükledim telefon açılınca sürekli hata veriyordu, bi işlem yapamıyordum. Hata vermesini kastediyorsanız evet bütün miui romlar hata veriyor. Hatanın nedeni ise miui rom yüklediğimizde güncelleme yapmak. Güncelleme sonunda yüklenen dosyalar hataya neden oluyor. Güncelleme dosyaları başka rom kurmalarınmızda da silinmiyor, o yüzden tüm miui romlar hata veriyor. Bu hatanın çözümü çok basit. rom kurmadan önce recovery ekranındayken aşağıdakileri yaparak temiz bir şekilde romu kurunuz.
Varolan sisteminizi yada yeni yükleme yaptığınız stock romunuzu temizlemek ve artıkları süpürmek için recovery menüsünden sırasıyla şu kısımlara yazdığım sırayla gelerek onaylayın;
• advanced/wipe dalvik cache
• advanced/fix permissions
• wipe cache partition
• wipe data/factory reset.
temizlikleri yaptıktan sonra sistem bölümlerini formatlamakta fayda vardır. Mounts and storage bölümüne girdiğinizde sırasıyla aşağıdaki işlemleri sırayla uygulayıp onaylayın;
• format /cache
• format /system
• format /data
Yukarıdaki işlemler sonucunda cihazınızdaki silinebilecek herşey silinmiştir ve temizlenmiştir. şimdi rom dosyasını install zip from sdcard kısmına girerek choose zip from sdcard yada choose zipe from internal sdcard seçeneği ile seçerek yüklemeyi onaylamalısınız. yükleme işlemi biraz zaman alabilir. sorunsuz olarak biterse cihazı reboot system now seçeneği ile yeniden başlatın.
-
quote:
Neden olmuyor, neyle karşılaşıyorsunuz. Ben yükledim telefon açılınca sürekli hata veriyordu, bi işlem yapamıyordum. Hata vermesini kastediyorsanız evet bütün miui romlar hata veriyor. Hatanın nedeni ise miui rom yüklediğimizde güncelleme yapmak. Güncelleme sonunda yüklenen dosyalar hataya neden oluyor. Güncelleme dosyaları başka rom kurmalarınmızda da silinmiyor, o yüzden tüm miui romlar hata veriyor. Bu hatanın çözümü çok basit. rom kurmadan önce recovery ekranındayken aşağıdakileri yaparak temiz bir şekilde romu kurunuz.
Varolan sisteminizi yada yeni yükleme yaptığınız stock romunuzu temizlemek ve artıkları süpürmek için recovery menüsünden sırasıyla şu kısımlara yazdığım sırayla gelerek onaylayın;
• wipe cache partition
temizlikleri yaptıktan sonra sistem bölümlerini formatlamakta fayda vardır. Mounts and storage bölümüne girdiğinizde sırasıyla aşağıdaki işlemleri sırayla uygulayıp onaylayın;
• format /cache
• format /system
• format /data
Yukarıdaki işlemler sonucunda cihazınızdaki silinebilecek herşey silinmiştir ve temizlenmiştir. şimdi rom dosyasını install zip from sdcard kısmına girerek choose zip from sdcard yada choose zipe from internal sdcard seçeneği ile seçerek yüklemeyi onaylamalısınız. yükleme işlemi biraz zaman alabilir. sorunsuz olarak biterse cihazı reboot system now seçeneği ile yeniden başlatın.
Hocam wifi açık oluyor güncelleme yapıyor hatayı o yüzden veriyor galiba dediğinizi yapacam bakalım olacak mı
-
advanced/wipe dalvik cache
bunu yapiyordum ama digerlerine sikkat etmedim.
Temiz bir kurulum için tümünü yapmanın daha sağlıklı olacağına inanıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigblue1 -- 19 Ocak 2014; 1:12:49 > -
Birkaç kez rom kurduktan sonra imei invalid hatası aldım. imei atamadım, başka bi rom kurunca düzeliyor ama aynı romu kurunca düzelmiyor. Bu hatayla karşılaşan oldumu acaba? -
hata verem rom'un root yetkisi esik olabilir. superSu falan kurup yetki vermeyi dene?
quote:
• wipe cache partition
• format /cache
• format /system
• format /data
Hocam dediklerinizi yaptim suan bir sıkınti yok tesekkurler yardimlariniz icin.
Sanirim tek sorun guncelleme yani guncelleme yapinca rom hata veriyo
-
Önemli değil. Evet güncelleme miui donanımının güncellemesi olduğu için bu telefonda programlar sırayla hata veriyor. Kesinlikle güncelleme yapılmamalı.
Ben miui roma alışamadım ya da cutom roma alıştığım için çok kullanışlı gelmedi. Görsellik ve ayrıntılı ayar olması cezbedici ama şimdilik custom romla devam ediyorum. İleriki günlerde belki bende miui roma geçerim hiç belli olmaz. -
supersu'yu kurdum ama nasıl yetki vereceğim bilmiyorum. Yani bi uygulama olsa hatayı veren yetki vereyim de bu androidin içinde. -
quote:
Önemli değil. Evet güncelleme miui donanımının güncellemesi olduğu için bu telefonda programlar sırayla hata veriyor. Kesinlikle güncelleme yapılmamalı.
Ben miui roma alışamadım ya da cutom roma alıştığım için çok kullanışlı gelmedi. Görsellik ve ayrıntılı ayar olması cezbedici ama şimdilik custom romla devam ediyorum. İleriki günlerde belki bende miui roma geçerim hiç belli olmaz.
Rom atınca hat takılı degildi ama tum numaralar gitmis
quote:
Ben miui roma alışamadım ya da cutom roma alıştığım için çok kullanışlı gelmedi. Görsellik ve ayrıntılı ayar olması cezbedici ama şimdilik custom romla devam ediyorum. İleriki günlerde belki bende miui roma geçerim hiç belli olmaz.
Custom rom ne hocam :-)
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X