Şimdi Ara

JIAYU G4 Önsatışta (PandaWill) (158. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.585
Cevap
29
Favori
181.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar telefondan internete wireless dışında hic girmedim desem yeridir bu gün messj geldi imei kayıt dışıdır diye eski telefonuda kırıp atmıştım (eski nir motorola telefondu)şimdi ne yapmam gerekli yeni bir tel bulup yeniden kayit etsem imei olurmu acaba veya yapmam gereken başka bir şey varmı yardımcı olurmusunuz.(alti aydır sorunsuz kullaniyordum telefonu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rammo -- 25 Ocak 2014; 14:55:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rammo kullanıcısına yanıt
    Olur tabiki. Aynı olay benim de başıma geldi. Başka bir imei bul kopyala.

Ben de çok şaşırmıştım. Bazı kişiler rast gele imei yazıyorlar telefonlarına. Bu da senin telefonun imei no'suna denk gelmiş olmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigblue1

Olur tabiki. Aynı olay benim de başıma geldi. Başka bir imei bul kopyala.

Ben de çok şaşırmıştım. Bazı kişiler rast gele imei yazıyorlar telefonlarına. Bu da senin telefonun imei no'suna denk gelmiş olmalı.

Eyvallah hocam sağolun gerçekten inanılır gibi değil wifi dışından internete girmedim ki sorun olmasın diye 6 ay sonra olana bak yaw.
  • Arkadaşlar forumda konusu geçtimi bilmiyorum fakat telefonun menü ve geri tuşlarının aydınlatması yanmıyor.bu acaba bendeki telefondamı böyle yoksa kronik bir sorunmu acaba.muiu rom yükledim sorun devam ediyor.yazılımsal bir sorunmu donanımsal bir sorunmu acaba?.telefondan genel anlamda memnunum.bilgisi olan arkadaş yardım ederse sevinirim.

• sanalove kullanıcısına yanıt
    Jiayu g4 telefonda menü tuşlarının donanımsal olarak lambası yoktur. Ben bir eksik olarak görmüyorum.
  • Valla ben görüyorum açıkcası eksiklik olarak.telefon güzel hoş ta bir menü ışığı koymakta mı zorlanmışlar anlamadım.

• Bende 3000 ma g4 var güzel telefon fakat bende 2 adet sikinti oluştu.
    1.si 3g baglanti baglanamiyor baglaninca kopuyor(avea- İstanbul) full h+ çekmesine rağmen
    Başlangıçta bu yoktu.
    2. Si telofonun sağ tarafi 1 parmak genişliğinde dokunmatik algilamiyor.
    Telefonda orijinal son room yüklü
    3. Sorum yeniden room kurmakla fabrika ayarina getirmek ayni SEHMİ

• JIAYU G4T Rom atma konusunda yardımlarınızı rica ederim.

Ben hic rom atmadım ilk işlemim olacak.. Yardım gerekiyor bana..
  • miui nin sitesinde güncellemeyi destekliyor diyo ama hala aynı oto güncellemeyi yapılmıyor
  • GORELE G kullanıcısına yanıt
    51. sayfada detaylı anlatım yapılmıştı, telefonunuza marketten Jiayu uygulamasını indirin ve sonra 51. sayfada yazılanları uygulayın.
    Kolay gelsin.
  • daniali D kullanıcısına yanıt
    Otomatik güncellemede sorun var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigblue1 -- 30 Ocak 2014; 23:06:48 >
  • daniali D kullanıcısına yanıt
    Evet otomatik güncelleme yapınca hatalar başlıyor. Onun için güncelleme dosyasını (OTA) sitesinden (romu indirdiğimiz sayfa) indirip kurmak gerekiyor. Sürekli yeni rom yükleyerek güncellemekten daha kolay ve uğraşsızdır, tavsiye ederim.
  • Güncelleme dosyası hangisi oluyor Hocam

• Dolar aldı başını gitti, Bende fiyat düşer, kur düşer, diye fırsat kolluyordum, Ne bahtsızım
  • google playe giremiyom bağlantı yok hatası veriyor ne denediysem olmadı nasıl düzelteceğimi bilen var mı
  • gps sorununu çözen var mı
  • arkadaşlar geçen hafta jiayu G5 model telefonum geldi
    dil ayarlarından türkçe yaptım ama telefonun ana menüsündeki takvim ve ayarları bir türlü türkçe olmadı
    bu jiayu g4 te kurduğunuz yeni roomlar g5 e uyarmı, yeni roomlarda tüm menü ve ayarlar türkçe oluyormu?

yardımcı olursanız sevinirim
  • necoban N kullanıcısına yanıt
    Marketten Jiayu uygulamasını indirip kurun, en uygun ROM'u görebilirsiniz diye düşünüyorum.
  • Beyler jiayu g4 mu yoksa general mobile discovery mi

• Hocam jiayu.es den cwm recovery yi indiriyor ama dosya zipli olduğundan açamıyor bir türlü. Hangi proğramla unzip yapıyorsunuz ? Ben 1-2 tane unzip programı indirdim ama yapamadı birtürlü..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muhendisbiri -- 9 Şubat 2014; 13:57:02 >
  • 
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.