Şimdi Ara

JIAYU G4 Önsatışta (PandaWill) (160. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.585
Cevap
29
Favori
181.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bende öyle bir sorun yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: postman35

quote:

Orijinalden alıntı: BAHTİ65

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar son çıkan muiu 4.2.27 romu yüklemeyin galeri acılmıyor.....

ben kullanıyorum hocam sıkıntı yok interneti kapatıp rom atmayı deneyin

3 kere tekrardan kurdum ...full wipe yaptım yinede olmadı yaw..eski romu kurunca acıyor sd card arızalı değil yani..

Valla hocam herşeyi çok güzelde mesajda sıkıntı çıkarıyordu yani bazen mesaj gelmiyor karşı tarafta da iletildi diye görünüyor bende bugün jiayu es teki son çıkan romu attım güzele benziyor. Bence sende atma

Mesaj sıkıntısı bendede var.Eski mesajı silmeden yeni mesaj gelmiyor.Çözumu eski mesajı sılıceksin :) En son 4.2.27 guncellemesini yaptım galeri duzeldi...

hocam dediğin gibi olsa sonradan mesaj glmezdi yani on mesajdan ikisi kayboluyordu :-)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar son çıkan muiu 4.2.27 romu yüklemeyin galeri acılmıyor.....

ben kullanıyorum hocam sıkıntı yok interneti kapatıp rom atmayı deneyin

3 kere tekrardan kurdum ...full wipe yaptım yinede olmadı yaw..eski romu kurunca acıyor sd card arızalı değil yani..

Valla hocam herşeyi çok güzelde mesajda sıkıntı çıkarıyordu yani bazen mesaj gelmiyor karşı tarafta da iletildi diye görünüyor bende bugün jiayu es teki son çıkan romu attım güzele benziyor. Bence sende atma

Mesaj sıkıntısı bendede var.Eski mesajı silmeden yeni mesaj gelmiyor.Çözumu eski mesajı sılıceksin :) En son 4.2.27 guncellemesini yaptım galeri duzeldi...

jayunun son romunda şarj dayanmıyor güzel bi rom bulamadık gitti

• Evet bende memnun kalmadım son ROM'dan ve tekrar G4L 20131023-072636 ROM'a döndüm. Bence en stabil ve sorunsuz olan ROM bu şimdilik.
  • Evet şarj dayanmama sorunu bende de oldu. miui rom yükleyince şarjı süresi daha iyi. Deneyip farkı görebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigblue1

Evet şarj dayanmama sorunu bende de oldu. miui rom yükleyince şarjı süresi daha iyi. Deneyip farkı görebilirsiniz.

miui yi denedim çok memnundum ama dediğim gibi mesaj gelmeme sorunu vardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: feyizu

Evet bende memnun kalmadım son ROM'dan ve tekrar G4L 20131023-072636 ROM'a döndüm. Bence en stabil ve sorunsuz olan ROM bu şimdilik.

evet hocam bende ona geçecem galiba
  • Bende mesaj sorunu olmadı. Bence temiz bir şekilde sta-s2z'in domunu deneyin.
  • quote:

Bende mesaj sorunu olmadı. Bence temiz bir şekilde sta-s2z'in domunu deneyin.

en güncel romunun linki varmı?
  • quote:

son çıkanı mı kullanıyorsunuz hocam
  • quote:

quote:

en güncel romunun linki varmı?

http://en.miui.com/download-85.html
    27 ocakta çıkan vardı kaldırılmış
  • 19 ocakta çıkan miui romu kullandım ve her güncellemeyi sitesinden takip ederek kurdum. İster güncelleme dosyasını (OTA) isterseniz son romu indirip kurun. Ben her seferinde 400 mb dosya indirmek istemediğim için güncellemeyi yükleyerek romu güncel tutuyorum. Şu an son güncelleme ile kullandığım rom versiyonu 4.2.18 dir.

Bu siteden takip edebilirsiniz. Romun %90 ı Türkçe'dir.

http://en.miui.com/thread-10317-1-1.html
  • Arkadaşlar, mobil internet kullanma konusunda bir soru sormak istiyorum.
    benim kullandığım imei no mobil internet desteklemiyor. Sıkıntı çıkar mı? Bir bilgisi olan var mı? Ayrıca avea'nın 21 lik taraftar tarifesini kullanan var mı? Bu tarifeye geçmeyi düşünüyorum. Şimdiden Çok teşekkürler.
  • bigblue1 B kullanıcısına yanıt
    IMEI numarasının şunu destekler bunu desteklemez diye bir sınırlaması yok, bir sorun yaşıyorsanız bu IMEI kaynaklı değildir, diğer olasılıklara odaklanın bence.
    (Örnek olsun diye söylüyorum 7 yaşındaki bir Nokia'nın IMEI'si şu anda 3G ile çalışıyor)
  • quote:

Arkadaşlar, mobil internet kullanma konusunda bir soru sormak istiyorum.
    benim kullandığım imei no mobil internet desteklemiyor. Sıkıntı çıkar mı? Bir bilgisi olan var mı? Ayrıca avea'nın 21 lik taraftar tarifesini kullanan var mı? Bu tarifeye geçmeyi düşünüyorum. Şimdiden Çok teşekkürler.

hocam hattı micro simde dene belki faydası olur
  • feyizu F kullanıcısına yanıt
    Evet böyle bir sınırlama yok. Ben yine de sormak istedim. Bazı sitelerde imei nosu alınan telefonun 3g desteğinin olmasının gerekli olduğundan bahsedilmişti. Ben de bunu sormak istedim.

Cevabınız için çok teşekkür ederim...
  • Destek olarak söyleyeyim 2600 IMEI si kullanıyorum 2004 de çıkmış telefon ama H+ ile internete giriliyor
  • Selamlar 2014 yili icinde internetden siparis veripde adresine ulasan varmi arkaslar bende G4 sahibi olmak istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Facebook da kaybedenler Klübü konu başlığını okumanızı öneriyorum. Sonra sipariş konusunu düşünün.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar en son miui rom güncellemesini yaptım jiayu ekranı açılıyor geri kapanıyor tekrar açılıyor tekrar kapanıyor. Cwm yi başlatabilsem romu baştan yüklücem fakat cwmyide açamıyorum ne yapabilirim ? yardımcı olur musunuz ?

Edit: Buldum. Ses açma tuşuna basılı tutarak pcye bağlı usb kablosunu takıp açma tusuna basıyoruz ve cwm açılıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunaygs -- 27 Şubat 2014; 14:07:27 >
  • 
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.