Şimdi Ara

JIAYU G4 Önsatışta (PandaWill) (161. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.585
Cevap
29
Favori
181.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: feyizu

Facebook da kaybedenler Klübü konu başlığını okumanızı öneriyorum. Sonra sipariş konusunu düşünün.

link verir misin hocam merak ettim de. ben aradım bulamadım bi sürü bu isimle konu açılmış
  • cobane kullanıcısına yanıt
    https://www.facebook.com/groups/345277025593706/
  • forumda ölü toprağı var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi postman35 -- 3 Mart 2014; 9:56:23 >
  • gps işini baştan düzenli şekilde çözenler yazsın lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piyangom -- 6 Mart 2014; 10:31:46 >
  • quote:

https://www.facebook.com/groups/345277025593706/

site acilmiyor bilgin olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunaygs

Arkadaşlar en son miui rom güncellemesini yaptım jiayu ekranı açılıyor geri kapanıyor tekrar açılıyor tekrar kapanıyor. Cwm yi başlatabilsem romu baştan yüklücem fakat cwmyide açamıyorum ne yapabilirim ? yardımcı olur musunuz ?

Edit: Buldum. Ses açma tuşuna basılı tutarak pcye bağlı usb kablosunu takıp açma tusuna basıyoruz ve cwm açılıyor...

miui rom atarken interneti kapatın yoksa sıkıntı çıkarıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: piyangom

Arkadaşlar stock romun üzerine lewa launcher yükledim. Widgetler kayboldu widgetlere nasıl ulaşacağım.

rom'un kendi launcherini kullanorsan wigdetlerini gorursun. yeni kurdugun launcher icin widgetleri bastan ataman gerekecek, widget menusu olmasi lazim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • batarya kalibrasyon sorununa bi türlü çare bulamadım şarz tüketimi çok hızlı oluyor 40 tan direk 15 e düşüyor yok mu şunun çaresi bi el atalım
  • kuyuduzu kullanıcısına yanıt
    Siteyi kapalı forum haline getirmiş grup moderatörü, üye olanlar haricinde giriş yapılamıyor..pardon, ben de yeni hatırladım bu uygulamayı.
  • daniali D kullanıcısına yanıt
    Kimsenin el atabileceğini sanmıyorum. Firma bile açıklama yaptı bu norma mi ne diyordu bakayım bulabilirsem yazayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: daniali

batarya kalibrasyon sorununa bi türlü çare bulamadım şarz tüketimi çok hızlı oluyor 40 tan direk 15 e düşüyor yok mu şunun çaresi bi el atalım

tek çaresi miui rom kurmak başkada yok galiba
  • quote:

Siteyi kapalı forum haline getirmiş grup moderatörü, üye olanlar haricinde giriş yapılamıyor..pardon, ben de yeni hatırladım bu uygulamayı.

yakında tekrar açılacak ortalığın sakinleşmesi bekleniyor :-)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BAHTİ65

quote:

batarya kalibrasyon sorununa bi türlü çare bulamadım şarz tüketimi çok hızlı oluyor 40 tan direk 15 e düşüyor yok mu şunun çaresi bi el atalım

zaten miui rom kullanıyorum hocam
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BAHTİ65

quote:

zaten miui rom kullanıyorum hocam

bende kullanıyorum ama olmuyor öyle bişey son sürümü yüklediniz mi
  • şu anda 4.2.23 kullanıom fakat yeni güncelleme geldi kurulmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: savagemanx

Lütfen onceki mesajlarimi daha dikkatli okuyunuz.
    Cn -> tr yapma eski yontem onceki mesajlarimdada yazdim verdigim linkteki zip dosyasindan gps.conf dosyasini bu sdcarddaki dosya ile degistirecek ve islemlere anlatilan sekilde devam edeceksiniz.

gps.conf dosyasının linkini verebilir misiniz?
  • Arkadaşlar,

Yeni forumdan birinden advanced g4 aldım.

Yardımlarınıza ihtiyacım var.

En güncel ve sorunsuz rom hangisidir linkleri var mı acaba.

Navigasyon sorunu bu sorunu nasıl halederim ve gerekli dosyaların linkleri nelerdir acaba.

Forumda bunların cevabı var ama çok karışık dün tüm gün konuyu okudum ama dağınık derli toplu bilgiye ihtiyacım var.
  • quote:

Arkadaşlar,

Navigasyon sorunu bu sorunu nasıl halederim ve gerekli dosyaların linkleri nelerdir acaba.

Forumda bunların cevabı var ama çok karışık dün tüm gün konuyu okudum ama dağınık derli toplu bilgiye ihtiyacım var.

Ben Jiayu.se deki GL4 20131023-072636 ROM'u kullanıyorum ve çok memnunum..Telefonunuza marketten Jiayu uygulamasını indirin ROM ve gerekli yükleme dosyaları orada mevcut.
    Nasıl yükleneceği konusunda yardıma ihtiyacınız var ise 15. sayfada detaylı şekilde anlatım var, oradan adım adım okuyarak hatasız bir kurulum mümkün.
    Navigasyon sorunu derken uyduya geç bağlanma sorunu ise konu https://www.youtube.com/watch?v=ZnY_425NgB0 burada çok detaylı ve güzel bir anlatım var ve %100 çözüyor işi.
    En azından bende bu şekilde, tek kusuru (ben de dahil kimse doğru cevabı bilmiyor) bir süre sonra nedense uydu bulma işi tekrar yavaşlıyor, artık alıştım ben 15-20 günde bir çabucak işlemleri tekrarlıyorum,
    bu şekilde sorunsuz kullanıyorum navigasyonu. Bir deneyin yapamadığınız bir şey olursa yazın yardımcı olalım.
    Kolay gelsin, iyi günlerde kullanın telefonunuzu.

• quote:

Arkadaşlar,

miui romuda tercih edebilirsin hocam yalnız görüntülü görüşme yok onun dışında gayet güzel
  • quote:

şu anda 4.2.23 kullanıom fakat yeni güncelleme geldi kurulmuyor

bende onu kullanıyorum son güncellemede sıkıntı var cwm ye girip kalıyor yüklenmiyor
  • 
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.