Şimdi Ara

JIAYU G4 Önsatışta (PandaWill) (162. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.585
Cevap
29
Favori
181.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allahım çinli telefonların bana garezi mi var. USB girişi koptuğu için yeni parçayı sipariş ettim bugün geldi şarj falan tamam ama şimdi de hoparlör sorun çıkartıyor. Sesi olan herhangi birşeyi açtıktan 2-3 sn sonra ses birden kesiliyor. Eski parçayı takıyorum normal çalışıyor eğer başına gelen, çözümünü bilen varsa lütfen söylesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: OneMinuteTR

Allahım çinli telefonların bana garezi mi var. USB girişi koptuğu için yeni parçayı sipariş ettim bugün geldi şarj falan tamam ama şimdi de hoparlör sorun çıkartıyor. Sesi olan herhangi birşeyi açtıktan 2-3 sn sonra ses birden kesiliyor. Eski parçayı takıyorum normal çalışıyor eğer başına gelen, çözümünü bilen varsa lütfen söylesin

Geçmiş olsun alt taraftaki küçük kartı değiştiniz herhalde.
    Hoparlör kapakta ve kapatılınca karta temas ediyor. Temas noktasında sıkıntı olabilir.
    Benimde ekran kırıldı yedek getirttim söktüm taktım ekran çalışmadı. Tekrar sipariş verdim bekliyorum.
    Alt taraftaki kart ve anten kablosuda hasar gördü onlarda değişecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: feyizu

quote:

Orijinalden alıntı: piyangom

Arkadaşlar,

Yeni forumdan birinden advanced g4 aldım.

Yardımlarınıza ihtiyacım var.

En güncel ve sorunsuz rom hangisidir linkleri var mı acaba.

Navigasyon sorunu bu sorunu nasıl halederim ve gerekli dosyaların linkleri nelerdir acaba.

Forumda bunların cevabı var ama çok karışık dün tüm gün konuyu okudum ama dağınık derli toplu bilgiye ihtiyacım var.

Ben Jiayu.se deki GL4 20131023-072636 ROM'u kullanıyorum ve çok memnunum..Telefonunuza marketten Jiayu uygulamasını indirin ROM ve gerekli yükleme dosyaları orada mevcut.
    Nasıl yükleneceği konusunda yardıma ihtiyacınız var ise 15. sayfada detaylı şekilde anlatım var, oradan adım adım okuyarak hatasız bir kurulum mümkün.
    Navigasyon sorunu derken uyduya geç bağlanma sorunu ise konu https://www.youtube.com/watch?v=ZnY_425NgB0 burada çok detaylı ve güzel bir anlatım var ve %100 çözüyor işi.
    En azından bende bu şekilde, tek kusuru (ben de dahil kimse doğru cevabı bilmiyor) bir süre sonra nedense uydu bulma işi tekrar yavaşlıyor, artık alıştım ben 15-20 günde bir çabucak işlemleri tekrarlıyorum,
    bu şekilde sorunsuz kullanıyorum navigasyonu. Bir deneyin yapamadığınız bir şey olursa yazın yardımcı olalım.
    Kolay gelsin, iyi günlerde kullanın telefonunuzu.

Bendeki advensed modeli jiayi es deki son iki rom

(4.2.1)ROM Oficial Jiayu.es 20131203-000001

4.2.1)Rom Oficial Jiayu China 20131022-153302 G4A

sizin yazdığınız tarih ve numaralı romu bulamadım linki var mı bana uyar mı?

• piyangom kullanıcısına yanıt
    Jiayu.es uygulamasında/download tıklayın ilkrom 5.12.2013 tarihli olan 20131203-00001 G4B, aşağıya inin ikinci sıradaki rom 30.10.2013 tarihli 20131023-072636 G4B olan rom bende kurulu olan.
    Linki yok, uygulamayı marketten indirip telefona kurun gerekli olan diğer kurulum ıvır zıvırı ile birlikte gelecek, sonra 15. sayfada anlatıldığı şekilde kurabilirsiniz. evet advanced modeline de uyacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: feyizu

Jiayu.es uygulamasında/download tıklayın ilkrom 5.12.2013 tarihli olan 20131203-00001 G4B, aşağıya inin ikinci sıradaki rom 30.10.2013 tarihli 20131023-072636 G4B olan rom bende kurulu olan.
    Linki yok, uygulamayı marketten indirip telefona kurun gerekli olan diğer kurulum ıvır zıvırı ile birlikte gelecek, sonra 15. sayfada anlatıldığı şekilde kurabilirsiniz. evet advanced modeline de uyacaktır.

uygulamısı için de de böyle bir rom var hangisi iyi acaba.

JY-G4-Advanced-v_1_2-jiayu_de
  • pandawill indirim kuponu nasıl alabilirim ?
  • piyangom kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum, deneyin bence, beğenmez veya bir tuhaflık görürseniz değiştirişiniz. Bunların hepsi official romlar olduğundan telefonun brick olma filan gibi ihtimali yok, belki gelştiricilerin eksik bıraktığı bir özellik olabilir beğenmezseniz değiştirişiniz.
  • Arkadaslar miui romda gps uydusuna telefonu baglayamadim.bu soruna bir cozum bulan var mi.
    Tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Size de geçmiş olsun. Evet alt taraftaki küçük kartı değiştim ve ben de anten kablosuna zarar verdim Aliexpress ten sipariş versem de küçücük kabloya 10 dolar istiyor buradaki telefoncular dan bir şeyler uydurmaya çalışacağım

@ybektas55

En yeni çıkan güncellemeyi beğendim üst panelin şeffaflığını kaldırmışlar simgeler falan gözükmüyordu bazen sorun oluyordu eğer büyük üreticilerin yaptığı gibi şeffalığı optimize edebilseydi güzel olurdu
    1.48 gb olan dahili hafızayı 2.50 gb yapmışlar pil konusunda bir şey diyemeyeceğim pili akıllı şarj ile şarj ede ede biraz bozuldu sanırım ne desem yalan olur ve önceki mesajımda dediğim pilin %35- 40 a gelip birden %15 - 20 ye düşmesi hakkında yapılan açıklamayı bulamadım ama onun yerine G4C çıkacağını (yada çıkmış) gördüm 125 dolar falan ediyor Aliexpress te falan kaça verirler bilmem

• Merhaba, benim şarjla ilgili sıkıntım var ne zamandır. Bugün artık hiç şarj olmuyor telefon.
    Giriş yeri çok sallanıyor, ilk başta böyle değildi temas etmiyor sanırım. Ne yapmak lazım telefoncuda soketi mi değiştirmek gerekiyor?
  • http://www.gizbeat.com/3461/fix-your-mediatek-gps-once-and-for-all/

Arkadaşlar burda mtk gps probelimin çözümü Bluetooth GPS kullanılarak çözüldüğü anlatılmış. Ben tam anlamadım ama nasıl olayı çözen olacak mı bakalım.
  • USB girişi lehimlerinden kopmuştur başka açıklaması olamaz. Aliexpress gibi sitelerden jiayu g4 USB charge plug yazarak parçayı bulabilirsiniz ama eskisi gibi olur mu bilmiyorum. Ben aldım şarj oluyor eyvallah ama OTG çalışmıyor hoparlör önceki mesajımda da dediğim gibi 1-2 saniye çalışıyor sonra pat diye bir ses gelerek kesiliyor ayrıca telefon kapalıyken şarja taktığımda şarj animasyonu gözükmüyor ve telefonu açmaya çalıştığımda hiçbir şey olmuyor ne zaman kabloyu çıkartırsam peşine telefon açılıyor.
    @cnvrsll

Harici bir bluetooth GPS alıp kullanmayı anlatıyor videosu da buhttp://www.youtube.com/watch?v=s4xWU6rBwWA
    @piyangom

Bu arada satıcıya sorunu yazdım para iadesi mi tekrar gönderi mi istersin diye sordu tekrar gönderi diye cevap verdim tamam dedi ama herif oyalıyor sanki. takip numarası alabilir miyim dedim önceki ürünün takip numarasını attı ne yapmalıyım? Dispute açarsam Aliexpress kabul eder mi? Sonuçta ürün doğru düzgün çalışmıyor açıklamada yazan şey doğru değil. Yardımlarınızı esirgemeyin :)

• Arkadaşlar forum güncelliğini yitirdi mi acaba? Kimse uğramaz oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigblue1 -- 14 Mart 2014; 21:33:03 >
  • 5 aylık 1850 mah lik modeli yedek pil ve pil şarj cihazı ile satıyorum .sadece çerçeve de boya atması var sorunsuz ilgilenen pm atsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: OneMinuteTR

USB girişi lehimlerinden kopmuştur başka açıklaması olamaz. Aliexpress gibi sitelerden jiayu g4 USB charge plug yazarak parçayı bulabilirsiniz ama eskisi gibi olur mu bilmiyorum. Ben aldım şarj oluyor eyvallah ama OTG çalışmıyor hoparlör önceki mesajımda da dediğim gibi 1-2 saniye çalışıyor sonra pat diye bir ses gelerek kesiliyor ayrıca telefon kapalıyken şarja taktığımda şarj animasyonu gözükmüyor ve telefonu açmaya çalıştığımda hiçbir şey olmuyor ne zaman kabloyu çıkartırsam peşine telefon açılıyor.
    @cnvrsll

Harici bir bluetooth GPS alıp kullanmayı anlatıyor videosu da buhttp://www.youtube.com/watch?v=s4xWU6rBwWA
    @piyangom

Bu arada satıcıya sorunu yazdım para iadesi mi tekrar gönderi mi istersin diye sordu tekrar gönderi diye cevap verdim tamam dedi ama herif oyalıyor sanki. takip numarası alabilir miyim dedim önceki ürünün takip numarasını attı ne yapmalıyım? Dispute açarsam Aliexpress kabul eder mi? Sonuçta ürün doğru düzgün çalışmıyor açıklamada yazan şey doğru değil. Yardımlarınızı esirgemeyin :)

kanıtlayabilirseniz uyuşmazlık açın video resim vs çekin gönderin ücret iadesi alabilirsiniz belki

• Parçalar (Ekran, usb şarj kartı, anten kablosu) 15 gün gümrük turu attıktan sonra geldi.
    Montajını yaptım hiçbir sorun yok çok şükür.
    Miui TR destekli son sürümü kurdum tel. açılmadı. Tekrar Oficial 20131023 kurdum şimdilik onunla devam ediyorum.
  • miui son güncellemeyi yapabilen var mı
  • ben yaptım sıkıntı yok...
  • Arkadaşlar merhaba

Yaklaşık 8-9 aydır jiayu g4 kullanıyorum.

Bir arkadaşım Çin de ..Ona bir telefon getirtme ihtimalim var.
    Şu an 2-3 model belirledim ama bu modeller hakkında bilginiz var mı acaba :

Oppo find5
    Zte Nubia5s
    lenovo vibe z

Rakam olarak 400 $ maksimum olacak.. Snapdragon işlemcili istiyorum ..

Bu modellerden hangisini tavsiye edersiniz . Veya bu rakama kadar başka bir telefon mu önerirsiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2601cuneyt

Arkadaşlar merhaba

Yaklaşık 8-9 aydır jiayu g4 kullanıyorum.

Bir arkadaşım Çin de ..Ona bir telefon getirtme ihtimalim var.
    Şu an 2-3 model belirledim ama bu modeller hakkında bilginiz var mı acaba :

Oppo find5
    Zte Nubia5s
    lenovo vibe z

Rakam olarak 400 $ maksimum olacak.. Snapdragon işlemcili istiyorum ..

Bu modellerden hangisini tavsiye edersiniz . Veya bu rakama kadar başka bir telefon mu önerirsiniz ?

snapdragon işlemcili cihazların ime numarasını değiştirmek neredeyse imkansız.pasaporta işletsende türkçe rom bulamazsan resetlediğin an çinceye döner. çinden getirtilecek en iyi cihaz şuan THL T100, 8 çekirdek, 2gb ram,32gb rom. nfc özellikli ön arka iki kamerada 13 mp.
  • 
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.