Şimdi Ara

JIAYU G4 Önsatışta (PandaWill) (164. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.585
Cevap
29
Favori
181.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tendertendere

Marktte jiayu diye yazar.
    Altta fraggel yazıyo, jiayu es odur.

tavsiye etceniz rom hangisi neyi yükleyim sizin yazdınız varmı orda türkce oluyo dimi
  • Evet Jiayu olanı indirin, benim tavsiyem uygun Jiayu ROM'u kurun, telefonu keşfedin, orjinal Rom yeterli gelmezse başka denemelerde bulunursunuz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: feyizu

Evet Jiayu olanı indirin, benim tavsiyem uygun Jiayu ROM'u kurun, telefonu keşfedin, orjinal Rom yeterli gelmezse başka denemelerde bulunursunuz.

hocam burdan rom nasıl bulcam indirdim ama nere girmem gerekiyor
  • suat6161 S kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım ister kendi jiayu romu indir istersen miui romu, ikisini de aynı yöntemle yükleyeceksin. ilk olarak telefonu kapatın ve usb bağlantısıyla telefonu bilgisayara bağlayın. sonra telefonun ses açma tuşu ve telefon kapatma tuşunu aynı anda basılı tutun. telefon recovery sayfasında açılacaktır.
    miui yüklü telefonunuzda bilgisayar bağlantısı olmadan da recovery mod sayfasına girebilirsiniz. bunun için, telefonunuzda güncellemeyi kontrol ettiğiniz updater sayfası açıkken menü tuşuna basiniz ve "rebot to recovery mode" yazan sekmeye tıklayiniz. telefon recovery menüsüyle tekrar açılacaktır. Sırasıyla aşağıdaki işlemleri yaparsanız temiz bir kurulum yapmış olursunuz. bu arada unutmadan söyleyeyim şu an kullandığınız imei nolarını bir yere yazın, rom yüklemeden sonra telefon orjinal yurtdışı roma dönecektir.

Varolan sisteminizi yada yeni yükleme yaptığınız stock romunuzu temizlemek ve artıkları süpürmek için recovery menüsünden sırasıyla şu kısımlara yazdığım sırayla gelerek onaylayın;
    • advanced/wipe dalvik cache
    • advanced/fix permissions
    • wipe cache partition
    • wipe data/factory reset.
    temizlikleri yaptıktan sonra sistem bölümlerini formatlamakta fayda vardır. Mounts and storage bölümüne girdiğinizde sırasıyla aşağıdaki işlemleri sırayla uygulayıp onaylayın;
    • format /cache
    • format /system
    • format /data

Yukarıdaki işlemler sonucunda cihazınızdaki silinebilecek herşey silinmiştir ve temizlenmiştir. şimdi rom dosyasını install zip from sdcard kısmına girerek choose zip from sdcard yada choose zipe from internal sdcard seçeneği ile seçerek yüklemeyi onaylamalısınız. yükleme işlemi biraz zaman alabilir. sorunsuz olarak biterse cihazı reboot system now seçeneği ile yeniden başlatın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigblue1 -- 6 Nisan 2014; 0:05:12 >

Bu arada miui romu beğendiyseniz aşağidaki linkten telefonunuza uygun romu indirip kurabilirsiniz. Rom %95 Türkçe'dir. Kolay gelsin.

http://en.miui.com/thread-10317-1-1.html

STD: 1 gb ramli olan versiyon
    ADV: 2 gb ramli olan versiyondur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigblue1 -- 6 Nisan 2014; 0:07:32 >
  • OneMinuteTR kullanıcısına yanıt
    Telefoncuya götürdüm yapıldı ama çok kısa bi süre idare etti, yeniden bozuldu ne yazık ki.
    Şarj gibi önemli bi meselenin bu kadar sorun olması çok kötü. Diğer telefoncular yapılmaz bile diyor, bu dediğinize bakayım ben teşekkürler.
  • Bu arada şarj olmama sorunu için bataryayı şarj etme cihazlarını tavsiye eden var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigblue1

Bu arada miui romu beğendiyseniz aşağidaki linkten telefonunuza uygun romu indirip kurabilirsiniz. Rom %95 Türkçe'dir. Kolay gelsin.

http://en.miui.com/thread-10317-1-1.html

STD: 1 gb ramli olan versiyon
    ADV: 2 gb ramli olan versiyondur.

bilgisayara indirdim romu direk tlf atacam bu romu tlf kurulumu nasıl
  • Bilgisayara indirdigin rom dosyasini (zip) telefona taktigin hafiza ksrtina at. Hafiza kartina attiktan sonra yukleme islemi yukarida anlattigim sekilde yapabilirsin.yukleme cok basittir,yapamazsan yardimci olurum.kolay gelsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cnvrsll kullanıcısına yanıt
    Sarj olmama sorunu telefonu aldigim ilk hafta bana da olmustu.ben bataryayi sonuna kadar bitirmek icin ugrasmistim.sonra da sarj oluyor gorunuyordu ancak telefon acilmiyor ve %1-2 sarj oluyor yaziyordu..universal sarj aleti ile usbden sarj etmeye calistim telefon zorla acildi ama telefon kafasina gore saniyeler icinde her islemi yapti rehberden arama bile yapti sadece bataryayi da sarj edemedi. Bende kendi sarj aletiyle telefonu birgun sarjda biraktim.sarj once %54gorundu birkac gun sonra telefonu kullanip sarja koydugumda %100sarj olmaya basladi. Sana tavsiyem telefonu kendi sarj aletiyle bi rgun boyunca sarj etmen.ama universal sarj aleti kullanma.samsung gibi telefonlarin da sarj aletleri iyi is goruyor. Umarim yararli olmustur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigblue1 -- 6 Nisan 2014; 9:56:19 >
  • quote:

Bilgisayara indirdigin rom dosyasini (zip) telefona taktigin hafiza ksrtina at. Hafiza kartina attiktan sonra yukleme islemi yukarida anlattigim sekilde yapabilirsin.yukleme cok basittir,yapamazsan yardimci olurum.kolay gelsin.

yaptım 15 dakkasır aynı yerde bekliyorum hala bişe olmuyoşapka işareti olan yer altte da yazılar var başka bişe yok
  • ne kadar sürüyo bu yaa lütfen yardım
  • yokmu yardım etcek biri yarım saattir aynı duruyo bişe yapmaya çekiniyom bu kadar uzun sürermi
  • bigblue1 B kullanıcısına yanıt
    Samsung ve kendi şarj aletini de denedim telefon şuan hiç açılmıyor, şarj etmiyor da. Telefoncuların hepsi batarya şarj etme cihazı önerdi, başka türlü yapılmazmış sanırım. Siz de önermiyorsunuz. Yani kendi şarj aletini takınca öyle boş boş duruyor şarj etmeden. Bilemedim ben de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnvrsll -- 6 Nisan 2014; 13:43:26 >
    Ordaki islem 10dk yi gecmez.yazan yazilanlarin en son satirda ne yaziyor.korkulacak bir durum yok.en kotu ihtimalle flashlarsin. Acildi mi telefonun.

• cnvrsll kullanıcısına yanıt
    Eger orjinal ve garantili bir harici sarj aleti kullanirsan olabilir.ama sen bilirsin.bataryayi sarj edeyim derken oldurme.
    Pandawill de jiayu nun kendi harici sarj aleti ve bataryasi satiliyor.yaklasik 30lira.alinabilir bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigblue1 -- 6 Nisan 2014; 15:29:03 >
  • quote:

Ordaki islem 10dk yi gecmez.yazan yazilanlarin en son satirda ne yaziyor.korkulacak bir durum yok.en kotu ihtimalle flashlarsin. Acildi mi telefonun.

açıldı tekrar denedim oldu ama yine türkce değil hepsini türkce yaptım ama yine türkce olmadı
    Neresi Türkçe olmadı anlayamadım. Benim kurduğumda çoğu Türkçe'ydi. miui jiayu romu 3 tane ve en Türkçe olanı size verdiğim linktekidir.
  • tekrar orjinal roma döndüm miui dokunmatikle ilgili sıkıntı çıkardı
  • galiba bizim telefona miui güncelleme vermicek stok romdada güncelleme yok cihazı böle kullanırız artık
  • 
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.