Şimdi Ara

JIAYU G4 Önsatışta (PandaWill) (166. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.585
Cevap
29
Favori
181.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    arkadaslar jiayu g4 için yedek batarya nerden bulabiliriz..
  • arkadaşlar miui romda şarzın ani düşme sorunu (%40 dan %15) sorununu yaşadıgım için offical rom a geçtim lakin sorun devam ediyor çözüm için 2 şey ögrendim 1)sorun yaşayaman bir cihazdan batterystats.bin dosyasının sorun yaşayan cihaza aktarılması 2)sorun yaşamayan bir cihazın cwm yedek dosyasının yüklenmesi sizden istegim arkadaşlar bana bu dosyalardan birinin gönderilmesi
    cihazım g4 advanced 2 gb ılk modeli yardımlarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daniali -- 19 Mayıs 2014; 23:46:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: daniali

arkadaşlar miui romda şarzın ani düşme sorunu (%40 dan %15) sorununu yaşadıgım için offical rom a geçtim lakin sorun devam ediyor çözüm için 2 şey ögrendim 1)sorun yaşayaman bir cihazdan batterystats.bin dosyasının sorun yaşayan cihaza aktarılması 2)sorun yaşamayan bir cihazın cwm yedek dosyasının yüklenmesi sizden istegim arkadaşlar bana bu dosyalardan birinin gönderilmesi

cwm menüsünde batarya istatistiklerini sıfırlama var dener misin? ben kullandığım romlarda henüz rastlamadım o sıkıntıya.
  • Arkadaslar merhaba

G4 Telefonumda bir problem olustu. Karsi tarafa sesim gitmiyor. Onlarin sesinin duyuyorum ama benim sesim karsiya gitmiyor. 2 tane hattim var ikisinde de ayni sorun var.
    Sorun ne olabilir. Ayardan mi yoksa mikrafon mu gitti .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuyuduzu

quote:

Orijinalden alıntı: daniali

arkadaşlar miui romda şarzın ani düşme sorunu (%40 dan %15) sorununu yaşadıgım için offical rom a geçtim lakin sorun devam ediyor çözüm için 2 şey ögrendim 1)sorun yaşayaman bir cihazdan batterystats.bin dosyasının sorun yaşayan cihaza aktarılması 2)sorun yaşamayan bir cihazın cwm yedek dosyasının yüklenmesi sizden istegim arkadaşlar bana bu dosyalardan birinin gönderilmesi

cwm menüsünde batarya istatistiklerini sıfırlama var dener misin? ben kullandığım romlarda henüz rastlamadım o sıkıntıya.

hocam hangi sürüm cwm bendekinde batarya sıfırlama seçenegi yok link verebilirmisin cwm için birde şu anda hangi romu kullanıyon

• quote:

Orijinalden alıntı: 2601cuneyt

Arkadaslar merhaba

G4 Telefonumda bir problem olustu. Karsi tarafa sesim gitmiyor. Onlarin sesinin duyuyorum ama benim sesim karsiya gitmiyor. 2 tane hattim var ikisinde de ayni sorun var.
    Sorun ne olabilir. Ayardan mi yoksa mikrafon mu gitti .

Bilgisi olan yok mu ? Kulaklik ile kullanilabiliyor , Telefondan karsiya ses gitmiyor..

• daniali D kullanıcısına yanıt
    G4Brecovery_CWM_6.0.2.8_ENG
    hocam özür dilerim. dikkat ettim de yokmuş. iki telefon vardı. jiayu da hiç yaşamadım gerçekten o sorunu.
    galaxy ace'de cwm'ye girip advanced'e girip orada wipe battary stats vardı ona eminim. hatta aradım google'da öyle bir yöntem var. ama neden bu cwm'de yok bilemedim.
    neyse, root browser kurulu ama batterstats.bin dosyasını aratmama rağmen bulamıyor. nerede bu dosya? bulunca yükleyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuyuduzu

G4Brecovery_CWM_6.0.2.8_ENG
    hocam özür dilerim. dikkat ettim de yokmuş. iki telefon vardı. jiayu da hiç yaşamadım gerçekten o sorunu.
    galaxy ace'de cwm'ye girip advanced'e girip orada wipe battary stats vardı ona eminim. hatta aradım google'da öyle bir yöntem var. ama neden bu cwm'de yok bilemedim.
    neyse, root browser kurulu ama batterstats.bin dosyasını aratmama rağmen bulamıyor. nerede bu dosya? bulunca yükleyim.

data-system-batterystats.bin dosya burada benim eski cihazdada dedigin gibi wipe batery stats yapıyordum ama aynı cwm yi kullanıyoruz bunda yok
  • daniali D kullanıcısına yanıt
    geç oldu biraz. umarım işine yarar.
    http://s3.dosya.tc/server23/rPRCwN/batterystats.rar.html
  • Slm,
    Jiayuların sar değeri nedir acaba? Hiçbiryerde bulamıyorum sar değerini.
    İçinden çıkan kitapcıkta falan yazılı mı?

• Arkadaslar g4s cihazim icin flip cover almak istiyorum ama nerdn bulabilirim turkiyede birde needromda ki romlarda turkce yok onlari turkce yapabilirmiyim?

• chetin C kullanıcısına yanıt
    aynı kılıf bende de mevcut sıfır kapalı kutu istersen gönderebilirim ama her zaman slikon kılıf daha kullanışlıdır
  • Ekran koruyucu isteyen olursa aldığım fiyata verebilirim. (3 tl gibi birşeydi sanırım)
    Lg g2 aldım bendeki jiayu g4 ince olan model boşa çıkacak ürün gelince.
  • Arkadaslar g4s cihazima needromdaki cwm 'i kurdum gayet güzel çalışıyor fakat cwm'e tuş kombinasyonu ile (Power+volume up) bir türlü giremiyorum bir yerde yanlış mı yapıyorum g4s kullanan arkadaşlar nasıl cwm'e giriyor. Yardımcı olabilirmisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: X.s.@.r.i.o

Arkadaslar g4s cihazima needromdaki cwm 'i kurdum gayet güzel çalışıyor fakat cwm'e tuş kombinasyonu ile (Power+volume up) bir türlü giremiyorum bir yerde yanlış mı yapıyorum g4s kullanan arkadaşlar nasıl cwm'e giriyor. Yardımcı olabilirmisiniz.

telofonun usb si bilgisayara bağlı olacak...o zaman acılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: postman35

quote:

Arkadaslar g4s cihazima needromdaki cwm 'i kurdum gayet güzel çalışıyor fakat cwm'e tuş kombinasyonu ile (Power+volume up) bir türlü giremiyorum bir yerde yanlış mı yapıyorum g4s kullanan arkadaşlar nasıl cwm'e giriyor. Yardımcı olabilirmisiniz.

Cevap için teşekkürler hocam yani CWM acmak için önce usb'yi telefona baglıyorum sonra telefonu kapatıyorum ve usb takılı iken power+vol up tuş kombinasyonu yapıyorum dogrumudur.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: postman35

quote:

Cevap için teşekkürler hocam yani CWM acmak için önce usb'yi telefona baglıyorum sonra telefonu kapatıyorum ve usb takılı iken power+vol up tuş kombinasyonu yapıyorum dogrumudur.

telefon kapalı ıken usb yı tak power + vol up basılı tut...

• g4 bu şekilde arkaşlar cwm ve flashtool yükleme yapamıyor.factory resette işe yaramıyor.sanırım emmc hasarlı nasıl format atarım.yada bu nasıl çözülür.telefon resimdeki yere kadar açılıyor.
  • Son zamanlarda cekdiğim resimleri ''Küçük Resim'' diyor ve göstermiyor.

Neden bu hata olur sizce...?
  • 
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.