Şimdi Ara

JIAYU G4 Önsatışta (PandaWill) (167. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.585
Cevap
29
Favori
181.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Driver Paketi v2014 :http://mtk2000.ucoz.ru/down11/MTKUsbAll_0.8.4.rar

SP Flash Tool v2014 :http://mtk2000.ucoz.ru/down11/SP_Flash_Tool_windows_exe_v5.1408.00.rar

Hocam bunları indirin. Telefon kapalı ve bataryası çıkık iken, SP Flash Tool programını çalıştırın Format All seçeneği seçili iken programı çalıştırın ve ardından bataryası çıkık telefonu pc ye bağlayın. Programın telefonu tanıması ve driver kurulumu yapması lazım. Ardından şanslı iseniz, tüm NAND belleğe format atar.

• quote:

Orijinalden alıntı: CanERYVZ

Driver Paketi v2014 :http://mtk2000.ucoz.ru/down11/MTKUsbAll_0.8.4.rar

SP Flash Tool v2014 :http://mtk2000.ucoz.ru/down11/SP_Flash_Tool_windows_exe_v5.1408.00.rar

Hocam bunları indirin. Telefon kapalı ve bataryası çıkık iken, SP Flash Tool programını çalıştırın Format All seçeneği seçili iken programı çalıştırın ve ardından bataryası çıkık telefonu pc ye bağlayın. Programın telefonu tanıması ve driver kurulumu yapması lazım. Ardından şanslı iseniz, tüm NAND belleğe format atar.

Sagol teli yolladim yapamazlarsa denicem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba arkadaslar,

Siyah g4 ince modelden satiyorum. Ilk firsatta foto cekip ekleyecegim. Aklinizda olsun

• X.s.@.r.i.o kullanıcısına yanıt
    Öncelikle hayırlı olsun.
    G4S nasıl getirdiniz? PM'den yazabilirseniz sevinirim.
    Tuş kombinasyonuyla CWM'ye girebilmek için gelişmiş seçeneklerden USB hata ayıklama seçili olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanefe10

g4 bu şekilde arkaşlar cwm ve flashtool yükleme yapamıyor.factory resette işe yaramıyor.sanırım emmc hasarlı nasıl format atarım.yada bu nasıl çözülür.telefon resimdeki yere kadar açılıyor.
     JIAYU G4 Önsatışta (PandaWill)

cihaz hala acilmadi.jtag yada box yapabilen varmi acil lazim.tesekkurler

• 4gs fiyatı ne aralıkta ve almaya degermi biri var 560 a satıyor alınırmı

• arkadaşlar ben aliexpresten alacağım.2 hafta sonra almanyadan arkadaşım gelecek .DHL yada UPS ile almanya adresine istesek Türkiye gibi almanya ya girişte bir gümrük gibi durum olurmu.
    Daha sonra TR ye gelirken pasaporta havaalanında faturası olmadan kaydettirebilirmi?.çünki bildiğim kadarı ile aliexpress fatura göndermiyor ürünün yanında.ne yapmalıyım sizce?
  • Merhabalar 6592 modellere kitkat sonunda geldi ama türkçe sitelerde herhangi bir bilgi yok hep yabancı sitelerde bilgiler verilmiş bu konuda bilgisi olan yada yüklemeyi başaran biri varsa bizi de bilgilendirebilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: monitowoc

arkadaşlar ben aliexpresten alacağım.2 hafta sonra almanyadan arkadaşım gelecek .DHL yada UPS ile almanya adresine istesek Türkiye gibi almanya ya girişte bir gümrük gibi durum olurmu.
    Daha sonra TR ye gelirken pasaporta havaalanında faturası olmadan kaydettirebilirmi?.çünki bildiğim kadarı ile aliexpress fatura göndermiyor ürünün yanında.ne yapmalıyım sizce?

Almanya'da ayni turkiye gibi gumruge takilmalar oluyor.Ancak turkiye gibi yasak degil.Takilirsa 20-40 Euro arasi vergi odersin en kotu.Kayit islemindede eger degismediyse fatura gerekmiyordu simdi nasil bilmiyorum.

• jiayu 4gs için kitkat gelmiş jiayu uygulamasından indirdim ama nasıl kurucaz bunu forumda araştırdım bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: barut78

jiayu 4gs için kitkat gelmiş jiayu uygulamasından indirdim ama nasıl kurucaz bunu forumda araştırdım bulamadım

Flash tool ile kurulumu yapıyorsun. Scatter indirdiğin dosyanın içinde zaten. Benimkinde şebeke sorunu oluştu imei atamadım bir türlü bende eskisine geri dönüş yaptım. Zaten bir sürü çinçe uygulama da vardı onları da silememiştim.

• quote:

Orijinalden alıntı: tuis

quote:

jiayu 4gs için kitkat gelmiş jiayu uygulamasından indirdim ama nasıl kurucaz bunu forumda araştırdım bulamadım

Flash tool ile kurulumu yapıyorsun. Scatter indirdiğin dosyanın içinde zaten. Benimkinde şebeke sorunu oluştu imei atamadım bir türlü bende eskisine geri dönüş yaptım. Zaten bir sürü çinçe uygulama da vardı onları da silememiştim.

son sürüm orj kitkat tamı proplem yaptı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tuis

quote:

Alıntıları Göster

ewet siz de deneyin isterseniz siz de problem çıkmazsa bilgilendirin ben yine yükleme yapayım. flashtool ile yükleme yaparsanız driverları güncelleyin ve ses kısma yada açma ile power tuşuna basmanız gerekiyor yoksa bilgisayar telefonu tanımıyor.

• barut78 kullanıcısına yanıt
    Kardes,
    Bende jiayu.es uygulama var. Ondaki rom listesinde yeni bir rom yok.
    Sendeki hangi uygulamadir?

• quote:

Orijinalden alıntı: XWING

Kardes,
    Bende jiayu.es uygulama var. Ondaki rom listesinde yeni bir rom yok.
    Sendeki hangi uygulamadir?

4gs mi sizinki

• barut78 kullanıcısına yanıt
    Ha evet benimki G4 advanced

• arkaşlar jiayu g4b emmc çipin ne marka olduğunu bilen varmı

• jiayu g4a için yeni rom çımış diyorlar bilgileri G4HG-20140306-074835 sürümlü bir rom bu konu hakkında bilgisi olan var mı
  • daniali D kullanıcısına yanıt
    Valla ben sen soyledin diye buldum indirdim ama.daha kurmadim.
    Splash gerekiyor bunun icin. CW ile kurulmadi.

• galiba pilin düşme sorunu bu rom ile giderilmiş diyorlas sptolsla nasıl kuruluyor sen kurulumu tamamlayınca anlatsan adım adım şu pil sorunu düzelse kafi
  • 
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.