Şimdi Ara

JIAYU G4 Önsatışta (PandaWill) (165. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.585
Cevap
29
Favori
181.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Miui her cuma guncelleme veriyor. Bunun haricinde nasil bir guncelleme bekliyosunuz. Stok roma guncelleme gelmeyecek buyuk ihtimalle. Yeni telefonlar ciktikca eski satilanlar unutuluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bigblue1 B kullanıcısına yanıt
    hocam 2 haftadır cihaza güncelleme gelmiyor en son 4.3.24 te kaldı sta-s2z yaptıgı sürümü kullanıyorun dedigim gibi jiayu g4 için güncelleme gelmedi yoksa şu anda miui en son sürüm 4.4.11
  • Evet sta-s2z arkadasin guncellemesi gelmiyor,galiba firsat bulamiyor.ama bence hasz gelistiricinin romu daha kullanisli fakat Türkçe destegi cok sinirli.ben bu hasz arkadasin romunu kullaniyorum,her cuma otomatik guncellemeyi telefon kendisi yukluyor.
    Bir de her cuma guncelleme veren gelistirici bluesky var.ancak bu romda da Türkçe dil destegi kisitli.

Dil cevirisini bir ara yapmistim ama otomatik guncelleme hata verdigi icin her guncellemede ayni islemle ugrasmak istemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigblue1 -- 16 Nisan 2014; 23:45:40 >
  • Universal şarj aletini kullandım pilin bozulmasını bırakın pil şarj aletini bozdu aldığım yere götürüp değiştirdim.

Bu arada satıcı ücretsiz yeni bir parça gönderdi şimdi takır takır çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneMinuteTR -- 20 Nisan 2014; 20:19:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: siyahyoldas

http://en.miui.com/thread-10317-1-1.html

4.4.19 FULL ROM geldi

denediniz mi?
  • evet yanlız direk tlf dan güncelleme yaptım ben sistem çöktü tlf nun siteden indirip yükledim sıkıntı yok şu anda pek bi değişiklik buladım tabi ama güzel çalışıyo 4.4.20'de biraz önce çıkmış onuda yükledim
  • quote:

Orijinalden alıntı: tendertendere

quote:

4.4.19 FULL ROM geldi

denediniz mi?

1850 mah için bu rom oluyor mu deneyen arkadaş var mı? 1.5 işlemci olduğu için kararsız kaldım.
  • 2.el jiayu g4 adv fiyat aralığı nasıl acaba telefonu satıp başka bir model mi alsam diyorum ve ne önerirsiniz
  • Benim telefon kendiliğinden kapaniyor.sebebi hakkında bilgi verebilecek kimse varmi acaba

• sedat454 kullanıcısına yanıt
    Kendi deneyimimi paylaşayım..benim Jiayu da (Jiayu G4,3000mAh. pilli model) dediğiniz gibi kendiliğinden reset atıyordu, ya da pil bitmiş gibi kapanıyordu..epeyce araştırdım, fab. ayarlarına döndüm v.s işe yaramadı..en son şu ROM sorunları çözdü:

G4L 20131023-072636

Bilmiyorum hiç denediniz mi bu ROM'u..isterseniz bir deneyin
  • feyizu F kullanıcısına yanıt
    Bu roomo nasip buluruz sanirim jiayu uygulamasında bu room yok sizde var ise paylasirimisiniz

• Tabi ki Jiayu uygulamasında var bu ROM.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -YağmurAdam-

quote:

Orijinalden alıntı: tendertendere

quote:

4.4.19 FULL ROM geldi

denediniz mi?

1850 mah için bu rom oluyor mu deneyen arkadaş var mı? 1.5 işlemci olduğu için kararsız kaldım.

Denedim batarya çabuk bitiyo sanki

• s.a. arkadaşlar miui rom yükledim 4.4.19 olanı. yalnız google playden uygulama indiremiyorum. devamlı indiriliyor olarak gözüküyor. bunun nedeni ne olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakkiirmak

s.a. arkadaşlar miui rom yükledim 4.4.19 olanı. yalnız google playden uygulama indiremiyorum. devamlı indiriliyor olarak gözüküyor. bunun nedeni ne olabilir.

indirme ayarlarından limiti kaldır o zmn cepten uygulama indirebilirsin
  • hocam indirme ayarlarını bir türlü bulamadım. nereden gireceğiz.
    tamam hocam buldum teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakkiirmak -- 30 Nisan 2014; 22:21:44 >
  • Hayatımda gördüğüm en iyi rom cyanogenmoddur,ne yazık ki jiayu g4 için yok xdada bi adama para toplayıp g4 alalım bize rom yapacak diye bi kampanya başlatmışlar umarım işe yarar adamın romları güzel.Hesabım olsaydı 10tl bağışlardım.

En aptalı da MIUI.MIUI için bütün android telefonlarımda çok uğraştım kullanmak için ama hiçbirinde stabil olamadı ve son derece kullanışsız.jiayu g4te de uğraştım yine olmadı çok çok sorunlu.Yeni alan arkadaşlara tavsiyem şu saçmalığa bulaşmadan adam gibi işinizi görün.

Şu an G4 için en iyisi son official romu yükleyip apex launcher kurmak ardından root uninstaller ile çin zımbırtılarını ve uyduruk çin launcherı silmek.Bundan daha stabil olan bişey yok şu an.Hepsini haftalarca denedim.Bende böyle.

Dokunmatik ekranın hassasiteyinin bazen azalması ve bazen sapıtması sorununun yazılımsal çaresi yok,

Bazen çağrı yanıtlayamama sorununun sebebi de bu, sorununun tek çaresi tel çalarken power tuşundan ekranı kapatıp açmak bence zor değil.

bu sorunu çözmek için rom veya touchscreen güncellemesi saçmalıklarıyla uğraşmayın sorun donanımsal olduğu için hiçbir faydası olmayacak.Şarj edilme şartları,ortam sıcaklığı,ortamdaki ve sizdeki statik elektrik yükü,telefonun sıcaklık,darbe,cepte durma gibi etkenlerle hafif yamulması,genleşip,büzülmesi vs gibi şartların etkisiyle bu sorun bazen hiç olmuyor bazen de ortaya çıkıveriyor kimisinde de hiç olmuyor.Yazılımla çözecem diye vakit kaybetmeyin.

Cihazı sıfır 600tlye aldım nerdeyse 1 yıldır kullanıyorum.Çok çok memnunum.Şarjı hala bitmek bilmiyor.%15 şarj ile bir günü bitirebiliyorum bazen.

Dokunmatiğe gelince galaxy s1 cihazımın dokunmatiğinin b*ku olamaz nitelikte ama idare ediyoruz.Ekran bi lg ips kalitesinde zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: hakkiirmak

hocam indirme ayarlarını bir türlü bulamadım. nereden gireceğiz.
    tamam hocam buldum teşekkürler.
    şarzın ani düşme sorunu varmı benim şarz %40 tan bir anda %15 e düşüyor miui rom kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daniali -- 4 Mayıs 2014; 19:40:29 >
  • Bence bu tür sebebi belirsiz sıkıntılar için Official ROM'a dönmeniz çözüm olabilir.
  • 
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.