Şimdi Ara

JIAYU G4 Önsatışta (PandaWill) (157. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.585
Cevap
29
Favori
181.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: daniali

arkadaşlar g4 advanced için kalibrasyon sıkıntısı çekiyorum bir kaç taktik denedim ve batary calibre programını uyguladım fakat hala sıkıntı devam edeyir şarz %40 tan %15 e düşüyor yardımlarınızı bekliom

S.A.
    Ayni sorun bende de var.
    Herkese hava atiyodum 3.009mAh diye
    Ama 40 tan son aninda 10 a iniyor.
    Bahsi gecen kalibrasyonlari da denedim ama nafile.?
    Yardim lutfenm

Jiayu g4 adanced
    MİUİ 3.12.29 by stas2Z

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XWING -- 19 Ocak 2014; 15:21:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani Jiayu g4 romu (oficial rom 20131203-000001). Şimdilik bana yeterli gelen bir rom.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigblue1 -- 21 Ocak 2014; 23:32:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigblue1

Yani Jiayu g4 romu (oficial rom 20131203-000001). Şimdilik bana yereli gelen bir rom.

eyvallah hocam :-)
  • Rom yükleme işleminde sadece telefondaki rehber silinir, dediğiniz olayla karşılaşmadım. Rehberinizi Google rehbere (gmail rehber) ekleyin, her rom yüklemenizde direkt ordan telefonunuza indirebilirsiniz.
  • quote:

Rom yükleme işleminde sadece telefondaki rehber silinir, dediğiniz olayla karşılaşmadım. Rehberinizi Google rehbere (gmail rehber) ekleyin, her rom yüklemenizde direkt ordan telefonunuza indirebilirsiniz.

hallaettim hocam ayarlarla ilgili bir durummuş tşkler
  • IMEI Konusunda sıkıntı yaşayanlar alttaki konuya baksın

http://forum.donanimhaber.com/m_85954880/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: shephard16

quote:

Ben de Jiayu'nun en son romunu kullanıyorum.
    miui rom (gtblusky 4.1.3) çok güzel duruyor ama tam olarak ne ingilizce ne de Türkçe bu hoşuma gitmedi. Bunun dışında Google Play hesabını miui hesabında kullanamadım, belki üye olunup geçiliyordur ama uğraşmak istemedim. Ayrıca çekilen en son fotoğrafı hemen göremiyorsunuz yani ilk çekilen fotoğraflardan geriye doğru bakmanız gereiyor. Belki bunun da ayarı vardır ama bulamadım.

miui'nin 3 farklı romu var. biri gtblusky ki bu en dandiğidir önermem. dili türkçe ingilizce karışımı rezil bişey oluyor. diğeri ''6213272'' isimli rom bu da benim önerdiğimdir. ingilizcedir ancak aralarında en seri çalışanı budur. bir diğeriyse ''stasz'' isimli arkadaşın romudur. bu %100 türkçedir ancak içindeki fazla fazla programlar dolayısıyla en ağırıdır. tercih sizin. benim tercihim lewa'dan yanadır ancak lewa'da imei değiştiremediğimiz için kullanamıyorum. yoksa en iyisi lewa.

IMEI için;

http://forum.donanimhaber.com/m_84179280/tm.htm

Ayrıca;

''6213272'' isimli rom'u yakında TR dil ekli biçimde yayınlamaya başlıcam

• S.Acar kullanıcısına yanıt
    imei için normalde root gerekmiyor. miui veya diğer romlarda root olmadan imei değiştirilebiliyor engineer mode ile. lewa kurduktan sonra supersu ile de rootladım gerçi. ona rağmen imei değiştiremiyorum. sebebi şu.
    ''CDS Information'' kısmına giriş yapamıyorum. CDS Information pasif görünüyor. Diğer seçenekler beyazken CDS Information gri. tapleyince de tepki yok. anlatabildim umarım.
  • quote:

imei için normalde root gerekmiyor. miui veya diğer romlarda root olmadan imei değiştirilebiliyor engineer mode ile. lewa kurduktan sonra supersu ile de rootladım gerçi. ona rağmen imei değiştiremiyorum. sebebi şu.
    ''CDS Information'' kısmına giriş yapamıyorum. CDS Information pasif görünüyor. Diğer seçenekler beyazken CDS Information gri. tapleyince de tepki yok. anlatabildim umarım.

Rom da kilit var hocam aynısı Hongmi için olan STABLE romda olmuştu 5 saatlik araştırma ve danışmanın sonucunda aşağıdaki yöntemi buldum ve anlatımını yaptim size tavsiyem linkini verdiğim konudaki yöntemle değiştirin IMEI birdaha kaybolmaz ve lewa rom varken de değiştirilebilir

• quote:

Hocam bi hata yapmışım kusura bakmayın yanlış link gondermisim doğru konu bu

http://forum.donanimhaber.com/m_85954880/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: QuasH

Geçmiş mi gümrüğe mi giriyor arkadaşlar @OneMinuteTR @galata80

http://i.imgur.com/uXgMrPP.jpg?1

Benim sipariş bu şekilde sorunsuz gelmişti

@tendertendere

Kameraya yanlış sensör takılmış ya da siz ayarlardan kaliteyi düşürmüşsünüz. Attığınız resmin altına bakın 489 x 652 yazıyor birde diğer arkadaşların attıklarına bakın 3072 x 4096 yazıyor.:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneMinuteTR -- 21 Ocak 2014; 13:26:45 >
  • OneMinuteTR kullanıcısına yanıt
    ayarlarda bi sıkıntı yok
    çözemedim derdini
  • G4 ekran koruyucu isteyen olursa bana ulaşabilir. Uygun fiyata aldım yurt dışından sipariş vereceğim diye uğraşmayın..
    2 tl tanesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -YağmurAdam- -- 24 Ocak 2014; 14:11:53 >
  • Miui romlarda google play den mobil bağlantı ile uygulama indiremiyorum, " download size requared wlan" uyarısı alıyorum.cozümü varmı?
  • bigblue1 B kullanıcısına yanıt
    mobil uncle tools acilirken sol ustte yesil yaziyla root yazacak, superuser kurulu olmayacak, superSu kurulu olacak. bu durum da yine hata veriyorsa ve imei degistirme adimini tam dogru yapiyorsan(sim1 ve sim2 icin ufak ayrinti var ona dikkat et) sorun nerededir bilemiyorum.

• kuyuduzu kullanıcısına yanıt
    Romu kurduktan sonra jiayu programıyla imei yedeğini yüklemeye çalıştım, aynı hatayı yine aldım. Bi türlü düzelmedi. Fabrika ayarlarına geri dönmeyi gerçekleştirdim, sorun kalktı. Sonra imei değiştirme işlemini yedekten yüklemeyi denemeden engineer mode'da yazmayı denedim ve imei değişti.

Çok teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigblue1 -- 22 Ocak 2014; 20:40:29 >
  • quote:

Yani Jiayu g4 romu (oficial rom 20131203-000001). Şimdilik bana yeterli gelen bir rom.

Slm.
    Bu orj stok rom icin link verebilir misin?

• quote:

Orijinalden alıntı: XWING

quote:

Yani Jiayu g4 romu (oficial rom 20131203-000001). Şimdilik bana yeterli gelen bir rom.

Slm.
    Bu orj stok rom icin link verebilir misin?

http://www.jiayu.es/software.php?on=11&jiayu=G4

bu adresten senin modelin için uygun olanı seç en üstteki en güncel romdur...Önce uye olman lazım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi postman35 -- 24 Ocak 2014; 8:49:57 >

• XWING X kullanıcısına yanıt
    Google Play Store' dan Jiayu uygulamasını telefonunuza yükleyin, güncellemeleri açık tutun, uygulama size en uygun ROM'u belirleyecek ayrıca en son sürüm ROM'ları da Download başlığında görebileceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feyizu -- 24 Ocak 2014; 13:16:39 >
  • ModelG4T model JIAYU G4T aldım. 15 gündür kullanıyorum ama 3000 amp pili olmasına rağmen cabuk bitiyor, buyüzden dolayı bende rom atmak istiyorum.

İlk rom atma işim olacak bana detaylı bir arkadaş'ın anlatma imkanı varmı .

Teşekürler,
  • 
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.