Bildirim
JIAYU G4 Önsatışta (PandaWill) (42. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
3 Misafir - 3 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: servetxy
Arkadaş, gıcık veriyorlar sanki. Telefondan ses yok ama milyon çeşit videosu düştü ortalığa. Üstünde et kesen bile var. Biz de burda muhabbetini edip duruyoruz. Çıksın şu artık. Jiyauya "hadi çıkarın" mail eylemi falan mı yapsak ne yapsak.G3'ten vazgeçtim, 1 aydır bekliyorum. Ulan diyorum, belki biri "aha stoğa girmiş" der de nerden alacağımızı araştırırız artık. Her gün bu dileklerle açıyorum konuyu.
-
quote:
Orijinalden alıntı: funkan
quote:
Arkadaş, gıcık veriyorlar sanki. Telefondan ses yok ama milyon çeşit videosu düştü ortalığa. Üstünde et kesen bile var. Biz de burda muhabbetini edip duruyoruz. Çıksın şu artık. Jiyauya "hadi çıkarın" mail eylemi falan mı yapsak ne yapsak.G3'ten vazgeçtim, 1 aydır bekliyorum. Ulan diyorum, belki biri "aha stoğa girmiş" der de nerden alacağımızı araştırırız artık. Her gün bu dileklerle açıyorum konuyu.
senden farklı değilizbirde camerayı görsem ona göre alacam daha ön yargım yıkılmış değil cin mallarına karşı
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: frkan43
Arkadaşlar freelander i30 çok başarılı geldi bana sizce nasıl?
Premium bir tel havası var.Jiayu g4 e göre menuler filan olsun daha iyi gibi.
arka kamerası sıkıntılı gibi ışık patlaması var...ayrıca 1gb ram ve jiayu kadar destegi oldunu sanmıyom rom vb şeylerde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi servetxy -- 25 Mart 2013; 21:45:35 >
-
beyler jiayu türkiyede garantili şekilde satılsa kaç para aralıgında olsa alırdınız ?
türkiyede tutarmı sizce ?
tutmazsa neden tutmaz ?
cevaplarsanız sevinirim
iyi akşamlar -
http://www.pandawill.com/star-s5-butterfly-smart-phone-android-42-mtk6589-quad-core-50-inch-hd-screen-1g-8g-p72575.html
bu tlf nasıl
ımeı degısımı programsız olabılır mı manuel olarak
tesekkurler -
g4 de metal gövde kullanılacak
Telefon darbelere göre çok daha dirençli olacak.
Isı iletimi ve soğutma daha rahatlaşacak böylece cihaz daha performans kazanacak.
Kullanılacak aluminyum gövde ile cihaz hafif kalacak fakat iç bileşenler çok daha iyi korunacak.
Metal gövde ekran içinde bir çerçeve olacağı için sağlam ve hoş bir görünüm sağlayacak
EK DOSYAYA BAKIN
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi servetxy -- 26 Mart 2013; 0:54:50 > -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: muratzilla
Yarın bir video çekmeye çalışıcam (evde misafir var bugün). Geekbuying den 229$ a aldım.
gümrükten nasıl geçti.ne önlem aldın
Bulundugum ulkede gumruk sorunu yok, imei sorunu yok ;)
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Cubot A890 kamerasını kurcaladım dün ve bugün. Lens azıcık kirli olunca sonuçlar çok kötüydü, hafif temizledim sorun düzeldi.
720P video çekimi yapabiliyor, 3GP formatında, 13 sn lik çekim 14Mb tutmuş yani 8-9 Mbit civarı bitrate demek bu.
Video youtube da :http://youtu.be/N-M8U4LYO_I
Fotoğraflar:
http://share.pho.to/1amPF
İlk foto odada çekildi, kontrastın zayıflığını görmeniz için. Renkli birşeyler çekince tabi daha güzel çekiyor
İkinci foto dışarıda çekildi ancak üst tarafın ne kadar beyaz olduğunu görebilirsiniz, kontrast ve dinamik aralığın zayıflığından dolayı. Birde fotoğrafın köşelerinden fazla ışık gelince fotolar böyle oluyor (iPhone 5 de de rastlanabilen bir durum ama bu kadar şiddetli değil)
Üç ve dördüncü fotoda sıkıntı yok, kontrast gene düşük tabi ancak ideal şartlarda fotoğraf çekimi çok kötü değil. Aynı fotoğrafları iPhone 5 ile çekip koyardım ama kıyaslanmaz bile o yüzden gerek görmedim.
Arka kamera 8Mp, lensi dandik sensörü ufak ancak interpolasyonlu kamera değil tam 8Mp. Video çekimi max. 720P. Ön kamerası 5Mp ve fotoğraf / video kalitesi şaşırtıcı derecede iyi, arka kameradan çok daha iyi değil ancak o VGA / 1.3 mp ön kameralardan kat kat iyi.
-
mart ortası dediler mart bitti hala telefon ortada yok,
bu çinliler bir garip.. -
quote:
quote:
quote:
Yarın bir video çekmeye çalışıcam (evde misafir var bugün). Geekbuying den 229$ a aldım.
gümrükten nasıl geçti.ne önlem aldın
Bulundugum ulkede gumruk sorunu yok, imei sorunu yok ;)
ne güzel, hangi ülke orası ,insan böyle şeyler duyunca bir tuhaf oluyor..bizde de paranla rezil olmak diye bir değim var.. -
SANALPAZARDA....
satıcı ile konuştum ..eger 20 kişi olursak 680 yerine 520 tl ye alabilecegiz
dışarıdan alsanız 250 DOLAR PAYPAL KUR 1.9 475 tl yapıyor
100 ADET TOPLU ALDIGI UCUZA GELİYOR ONA
kesin almak isteyenler pm atarsa bir liste oluşturayım...
AYRICA HERKEZ BİR İMEİ BULURSA CİHAZA KLON LAYIP GÖNDERECEK
taksikli alma imkanıda var zaten
ŞİMDİDEN ALMİCAGIZ.CİHAZ GELDİGİNDE ALACAZ
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi servetxy -- 26 Mart 2013; 11:32:27 > -
Daha piyasaya çıkmayan, kimsenin satın alamadığı, çıkış tarihi açıklanmamış, ürün özellikleri kesinleşmemiş bir cihazı nasıl güvenip de
sadece satacağını taahhüt eden birinden alabiliyorsunuz anlamıyorum.
Tamam telefon piyasada olsa , gümrük mümrük riske girmek ve bunlarla uğraşmak yerine, biraz daha fazla ücret vererek almanın mantığı var.
Ama telefon ortada yokken gerçekten mantıksız. -
quote:
Orijinalden alıntı: savagemanx
Daha piyasaya çıkmayan, kimsenin satın alamadığı, çıkış tarihi açıklanmamış, ürün özellikleri kesinleşmemiş bir cihazı nasıl güvenip de
sadece satacağını taahhüt eden birinden alabiliyorsunuz anlamıyorum.
Tamam telefon piyasada olsa , gümrük mümrük riske girmek ve bunlarla uğraşmak yerine, biraz daha fazla ücret vererek almanın mantığı var.
Ama telefon ortada yokken gerçekten mantıksız.
PARDON ONU BELİRTMEYİ UNUTUM..CİHAZ GELMEDEN ALMİCAZ..HERKEZ ALSA BEN ALMAM O ŞEKİLDE -
quote:
SANALPAZARDA....
bu telefıonları nasıl sokacak gümrükten bunların yüzünden gariban 1 tane telefon alıyor gümrüğe takılıyor böyle çakalların yüzünden ,20 tane telefon birden getirecek kaçak,bu tür çakllara prim vermeyin..burda bu arkadaşa sipariş pompalayan arkadaşlar da olabilir dikkatli olun..
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: galata80
quote:
SANALPAZARDA....
bu telefıonları nasıl sokacak gümrükten bunların yüzünden gariban 1 tane telefon alıyor gümrüğe takılıyor böyle çakalların yüzünden ,20 tane telefon birden getirecek kaçak,bu tür çakllara prim vermeyin..burda bu arkadaşa sipariş pompalayan arkadaşlar da olabilir dikkatli olun..
kardeşim nasıl sokacaksa sokacak bizi ilgilendirirmi.
KAÇAK YOLLARLA TELEFON ALIYORSAN .SENINKİDE ÇAKALLIK OLMUYORMU...vergi kacırıyorsun
..telefon eline ulaştıgında güvenli eletronik ticaget ( GET ) açaçak isimlerini verdigimiz arkadaşlar alacak kendi
AMAÇ 20 KİŞİ OLARAK ALIYOR OLMAMIZ..
bir paramı talep ettim.çıkarımmı var sanki..
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X