Şimdi Ara

JIAYU G4 Önsatışta (PandaWill) (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.585
Cevap
29
Favori
181.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MTK6589 lu Cubot A890 (M6589 aynı telefon) telefonda rootsuz şekilde imei değişimi yapıldığını teyit ediyorum.
    ZOPO_IMEI uygulaması MTK657X içindi, bunda çalışmadı.

MTK Engineer mode / Mobileuncle tools ile sorunsuz bir şekilde imei değişimi yaptım. Restart ettikten sonra yeni imei yi gördüm. Bu yöntem hemen hemen bütün MTK6589 telefonlarda çalışacaktır, gönül rahatlığı ile telefonu alabilirsiniz.

Orijinalden alıntı: Pardayyan
    Telefonun İMEİ 'sini hiç bir program kurmadan aşağıdaki şekilde değiştirdim...

Öncelikle şu kodu giriyoruz.... (Telefon arama ekranından)
    * # * # 3646633 # * # *
    Sonra
    CDS Information
    Sonra
    Radio Information
    Sonra Sim1 için
    Phone1
    Sonra
    Hurda telefondan aldığınız imei numarasını
    AT+EGMR=1,7,"123456789012345" (tırnak işaretleri aynen bu şekilde olacak)
    Sonra
    Send at command'a basıyoruz ve imei numaranız değişiyor
    Sim2 için
    Phone2
    Sonra
    AT+EGMR=1,10,"123456789012345" (tırnak işaretleri aynen bu şekilde olacak)
    Sonra

• quote:

Orijinalden alıntı: muratzilla

MTK6589 lu Cubot A890 (M6589 aynı telefon) telefonda rootsuz şekilde imei değişimi yapıldığını teyit ediyorum.
    ZOPO_IMEI uygulaması MTK657X içindi, bunda çalışmadı.

MTK Engineer mode / Mobileuncle tools ile sorunsuz bir şekilde imei değişimi yaptım. Restart ettikten sonra yeni imei yi gördüm. Bu yöntem hemen hemen bütün MTK6589 telefonlarda çalışacaktır, gönül rahatlığı ile telefonu alabilirsiniz.

Orijinalden alıntı: Pardayyan
    Telefonun İMEİ 'sini hiç bir program kurmadan aşağıdaki şekilde değiştirdim...

Öncelikle şu kodu giriyoruz.... (Telefon arama ekranından)
    * # * # 3646633 # * # *
    Sonra
    CDS Information
    Sonra
    Radio Information
    Sonra Sim1 için
    Phone1
    Sonra
    AT+EGMR=1,7,"123456789012345" (tırnak işaretleri aynen bu şekilde olacak)
    Sonra
    Sim2 için
    Phone2
    Sonra
    AT+EGMR=1,10,"123456789012345" (tırnak işaretleri aynen bu şekilde olacak)
    Sonra

Telefonunuz hayırlı olsun.
    Daha öncede bir arkadaşa THL W8'de aynı yöntemle imei değiştirmişti.Demekki Mobile Unclse tool artık mtk 6589 işlemcilere destek veriyor..

Telefon hakkında bir inceleme yaparsanız sevinirim.Jiayu g4 çıkacağı yok.Bu telefona bakıyorum bu aralar..

• Cubot telefonla ilgili Izlenimlerimi gun icinde paylasacagim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Cubot telefonla ilgili Izlenimlerimi gun icinde paylasacagim.

beklıyoruz.
    olumlu goruslerın olursa bende alacagım
  • quote:

Orijinalden alıntı: @evren

quote:

beklıyoruz.

Bu kadar beklemişsin bence 4-5 gün daha bekle Jiayu G4 al daha iyi.
  • quote:

Beklemedeyiz 2D grafik olarak çok düşük deniliyordu arayüzde sayfa geçişlerde takılmalar gibi sorun çıkarıyormu acaba. Birkaç gün sonra da pil performansı hakkında görüşlerinizi öğrenmek isterim Cortex A7 söylendiği kadar enerji tasarufu sağlıyormu?
  • quote:

Nereden kaça aldınız acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet__01

quote:

Orijinalden alıntı: @evren

quote:

beklıyoruz.

Bu kadar beklemişsin bence 4-5 gün daha bekle Jiayu G4 al daha iyi.

4-5 gün sonra Jiayu g4 çıkıyor mu sanıyorsun? En erken mayıs ortasında telefonu alırsınız. Mart sonunda ön sipariş alımları bitiyor pandawillde, ürün teslimi başlamıyor.
  • Telefonu yazdığım gibi 229$ a Geekbuying.com dan aldım.
    Bana gelen telefon M6589 diye geçiyor ancak A890 diye ilan girmişler ve ön kamerası 5Mp, Arka kamerası ise 8Mp - 13Mp değil. Aynı telefon pandawill de M6589 diye satılıyor ve antutu görüntülerinde arka kamera için 12.6 mp yazıyor. Aradaki 10$ fark burdan kaynaklanıyor herhalde.

Antutudan 13,336 puan alıyor telefon.
    2D grafik skoru 630, 3d skoru 3565. SD kart okuma/yazma hızları çok iyi.
    450Mb gibi boş rami var, geri kalanını Android 4.2.1 ve GPU nun rami yiyor sanırım.
    Telefon kutudan çıktığı gibi ingilizceye ayarlıydı, çince saçma sapan programlar (bloatware) yoktu.
    Arayüzde gezinti gayet hızlı. Herhangi bir yavaşlama yok. Yarın uygun olursam basit bir video incelemesi yapar youtube a yüklerim.
  • Malzeme kalitesi ve Pil performansı nasıl acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pegasus33 -- 25 Mart 2013; 12:04:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pegasus33

Malzeme kalitesi ve Pil performansı nasıl acaba

Telefon daha yeni geldi pil performansını ölçmem mümkün değil. İçinde gelen şarjı bitirdim şarja taktım. Önerdiğiniz pil test programı varsa (antutu vardı sanki?) onlarla test edebilirim.

Malzeme kalitesine gelince, arka kapağı çok ince ve esnek plastik. Arka kapağı açmak kolay, ancak telefonu ince yapacaklar diye (gerçekten ele alınca ince ve bu boyda telefon için hafif) kapağın ince olması benim çok hoşuma gitmedi. Yanında zaten tek pil geliyor ancak pil gerçekten devasa bir pil ve 2500 mah. Zırt pırt sim kart / sd kart söküp takmayacaklar için sorun yok.

Yan çerçevesi iPhone 5 gibi krom renkli ancak plastikten tabiki :) Ele alınca öyle premium telefon gibi sağlamlık hissi veren bir telefon değil, ancak ucuz çin malı telefonlar / S3 iphone klonu telefonlar gibi çok kötü bir malzeme kalitesine sahip değil. Büyük ihtimalle zopo nun yeni modelleri bu telefondan daha kaliteli malzemeye sahipler, ancak fiyatlarıda ona göre az biraz daha pahalı. Birde zopo nun 4.7" ince formda 720p ekranlı telefonu yoktu o yüzden eledim.

GPS ilk geldiğinde düzgün çalışmadı. MTK engineer moddan bir kaç ayar çektim şimdi çok güzel bağlanır oldu, üstelik accuracy oranıda benim NEXUS 7 de 20 feet (7 metre) olurken en fazla bunda 12 feet (4 metre) dahi gördüm, şok oldum.

• Teşekkür ederim bilgilendirme için aslında g4 newman n2 yada k1 çok güzel telefonlar ama beklmekten sıkıldım.g3 bile bence yeterli oyunla falan işim yok telefonda.Tek korkum g3 ün bütün foto ve videolarda kalın görünmesi.O yüzden cubot ilgimi çekti bataryada yeterli gibi.Siz kullandı iseniz her ikisi arsında (g3 ve cubot) tercihiniz ne olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: pegasus33

Teşekkür ederim bilgilendirme için aslında g4 newman n2 yada k1 çok güzel telefonlar ama beklmekten sıkıldım.g3 bile bence yeterli oyunla falan işim yok telefonda.Tek korkum g3 ün bütün foto ve videolarda kalın görünmesi.O yüzden cubot ilgimi çekti bataryada yeterli gibi.Siz kullandı iseniz her ikisi arsında (g3 ve cubot) tercihiniz ne olurdu

Bu saatten sonra g3 almazdim ben, ayrica kalin bir telefon. Bu cubot ise ince ve mtk6589 u gordukten sonra daha aziyla yetinilmez bence.

• Peki teşekkür ederim İnşallah şarj konusundada tatminkar çıkar cubot
  • Çok güzel telefon, ekonomik sıkıntıda olmasam alırdım mutlaka. Alan arkadaşlara hayırlı olsun. Normal versiyondansa 50 lira fazla verip Advanced versiyon almak daha mantıklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VATAN222

TÜRKİYEYE KİM 100 ADET TELEFON SOKABİLECEK ÇOK MERAK EDİYORUM HELE KARGO İLE İMKANSIZ ARKADAŞ 3 TANE DE BİLE SIKINTI ÇIKIYOR SİPARİŞİ VERİRSİN TR DE SANA 15 - 20 GÜN SONRA MESAJ GÖNDERİR KUSURA BAKMAYIN KARGODA SORUN OLDU DİYE GÜMRÜK İŞLERİNİ BİLENİNİZ VARMI BİLMEM BÜYÜK PAKETLER ÖZELLİKLE KONTROL EDİLİR 100 ADETTEN BAHSEDİYORSUNUZ 2 ADET OLUR KÜÇÜK KÖLİ KISMI VARDIR BELLİ ÜLKELERDEN GELENLER ÖZELLİKLE KONTROL EDİLİR VE NE OLURSA OLSUN TÜRKİYE YE POSTA, KARGO VB. ŞEKİLDE KESİNLİKLE TELEFON SOKAMAZSINIZ YASAK ANCAK KENDİNİZ GİRİŞ YAPARKEN GETİRECEKSİNİZ O DA 1 ADET GERÇEKTEN MERAK EDİYORUM

merhaba hocam,

Türkiye'ye gümrükten geçip sokulması zor ama misal ırak'tan kaçak olarak girmesi mümkün göründü bana.

Meksikadan Amerikan gümrüğünden geçirip uyuşturucu sokuyorlar. Türkiye'yede pekala ırak, iran, gürcistan üzerinden mal sokulablir, hem de kolaylıkla.

Tabi bunlar tamamen benim komplo teorilerim, sakın üzerinize alınmayın.

Saygılar...

• quote:

murat zahmet olmassa bir kaç resim ve video paylaşman mümkünmü ?

ayrıca nerden aldın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi servetxy -- 25 Mart 2013; 17:20:30 >
  • Yarın bir video çekmeye çalışıcam (evde misafir var bugün). Geekbuying den 229$ a aldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: khanil

quote:

Orijinalden alıntı: VATAN222

TÜRKİYEYE KİM 100 ADET TELEFON SOKABİLECEK ÇOK MERAK EDİYORUM HELE KARGO İLE İMKANSIZ ARKADAŞ 3 TANE DE BİLE SIKINTI ÇIKIYOR SİPARİŞİ VERİRSİN TR DE SANA 15 - 20 GÜN SONRA MESAJ GÖNDERİR KUSURA BAKMAYIN KARGODA SORUN OLDU DİYE GÜMRÜK İŞLERİNİ BİLENİNİZ VARMI BİLMEM BÜYÜK PAKETLER ÖZELLİKLE KONTROL EDİLİR 100 ADETTEN BAHSEDİYORSUNUZ 2 ADET OLUR KÜÇÜK KÖLİ KISMI VARDIR BELLİ ÜLKELERDEN GELENLER ÖZELLİKLE KONTROL EDİLİR VE NE OLURSA OLSUN TÜRKİYE YE POSTA, KARGO VB. ŞEKİLDE KESİNLİKLE TELEFON SOKAMAZSINIZ YASAK ANCAK KENDİNİZ GİRİŞ YAPARKEN GETİRECEKSİNİZ O DA 1 ADET GERÇEKTEN MERAK EDİYORUM

merhaba hocam,

Türkiye'ye gümrükten geçip sokulması zor ama misal ırak'tan kaçak olarak girmesi mümkün göründü bana.

Meksikadan Amerikan gümrüğünden geçirip uyuşturucu sokuyorlar. Türkiye'yede pekala ırak, iran, gürcistan üzerinden mal sokulablir, hem de kolaylıkla.

Tabi bunlar tamamen benim komplo teorilerim, sakın üzerinize alınmayın.

Saygılar...

biraz olmakla birlikte yapılabilirliği var tabi ama maliyet ne kadar olur onuda hesaplayın ki bahsettiğiniz ırak veya iran veya suriye oraya giden insanın gelme durumu yok eşyayı düşünemiyorum haa şunu da unutmadan ırak ta da gümrükçü peşmergeler var onlar daha fazla alıyor bilginize

• quote:

Yarın bir video çekmeye çalışıcam (evde misafir var bugün). Geekbuying den 229$ a aldım.

gümrükten nasıl geçti.ne önlem aldın
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.