Şimdi Ara

JIAYU G4 Önsatışta (PandaWill) (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.585
Cevap
29
Favori
181.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sanal pazar üzerinden düzenli telefon tablet vb..satanlar vergi daireleriyle er geç başları belaya girecektir.Oradan satılan herşeyin kayıtları var.Yasa dışı iş yapılıyor.Sattıkları her telefon başına abartısız 300-400 tl vergi cezası + diğer cezalar gelme ihtimali var. Buradan telefon satabilmek büyük cesaret doğrusu..
  • arkadaslar satisa ne zaman sunulacagi hakta yeni haberler var mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atacante

arkadaslar satisa ne zaman sunulacagi hakta yeni haberler var mi?

Mart sonu Nisan Başı deniliyor. Nisan ortalarında bize ulaşılır belki
  • jiayu g4 kullanıcıları HIZLI VE KESİN ÇÖZÜMÜN TEK ADRESİ :

http://www.facebook.com/groups/345277025593706/
  • Bu sanalpazarda pasaport kayıtlı telefon satanların gerçekten 115-150 tl lik pasaport kaydını yalnızca 70 tl fark ile yaptıklarına inanıyor musunuz? Yaptıkları tek şey hurda telefon imeisi bulup (20-30 tl ye alıyorlardır çöp telefonları) telefona gömmek. Yurtdışından telefon getirmeye çekinip 200$ lık telefonu 300$ a aldıktan sonra çin malı telefon kullanmanın pek bir espirisi kalmıyor. 650 tl yi gözden çıkardıktan sonra orta seviye garantili marka telefonlar mevcut zaten?

Bu telefonlar satıldığı fiyattan alınınca mantıklı. Kaçakçılara para kazandırıp durmayın.
  • Jiayu G4 bekleyene kadar stokta olan hızlı gönderi olan Cubot A890 (Cubot M6589 diyede geçiyor) aldım. Pazar sipariş verdim (kapalılar) çarşamba kargoya teslim edildi. Bugün benim bulunduğum ülkeye girdi, yarın veya en geç salı sabahı telefon elimde :)

Geekbuying in dediğine göre (telefonu aldığım yer) Android 4.2.1 ile gelen bu telefonda root yapılabiliyormuş, nasıl olduğunu yakında blog.geekbuying.com da paylaşacaklar. Telefon root olduktan sonra IMEI %1500 değiştirilebiliyor. Ancak ben root u beklemeden imei değişim olayına bir el atıp video çekip paylaşmayı düşünüyorum. Hoş benim için imei değiştirmenin bir anlamı yok, bu IMEI kaydını direten başka ülke yok Türkiyeden başka (olsa olsa 5.ci dünya ülkelerinde vardır belki?). Ha nolur, Türkiyeye tatile geldiğimde gömerim imei yi Türkiyede de rahat rahat kullanırım ona yarar.

İncelemek isteyenler için link:
    http://www.geekbuying.com/item/Cubot-A890-MTK6589-Quad-core-4-7inch-IPS-HD-screen-Smart-Phone-1G-RAM-8G-ROM-Android-4-2-GPS-3G-13-0MP-Camera-White-314327/

• Bende artık g4 beklemekten sıkıldım cubot güzel bir telefona benziyor gelince incelemeleriniz paylaşırsanız sevinirim.Özelliklerine bakarken dikkatimi çeken şey şu oldu 2500 ma pil kapasitesine rağmen bekleme süresi 24-36 saat görünüyor.Bu çok düşük değilmi yada aynı işlemciyi kullanan g4 1800 ma lık pille ancak yarım gün idare eder sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pegasus33

Bende artık g4 beklemekten sıkıldım cubot güzel bir telefona benziyor gelince incelemeleriniz paylaşırsanız sevinirim.Özelliklerine bakarken dikkatimi çeken şey şu oldu 2500 ma pil kapasitesine rağmen bekleme süresi 24-36 saat görünüyor.Bu çok düşük değilmi yada aynı işlemciyi kullanan g4 1800 ma lık pille ancak yarım gün idare eder sanırım.

2gb ramı bulunan cihaz al bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: pegasus33

Bende artık g4 beklemekten sıkıldım cubot güzel bir telefona benziyor gelince incelemeleriniz paylaşırsanız sevinirim.Özelliklerine bakarken dikkatimi çeken şey şu oldu 2500 ma pil kapasitesine rağmen bekleme süresi 24-36 saat görünüyor.Bu çok düşük değilmi yada aynı işlemciyi kullanan g4 1800 ma lık pille ancak yarım gün idare eder sanırım.

O bekleme suresi 3g data, wifinin acik olmasina gore degisir. Zp100 aldim bundan once, 1650 mah pil var. 3g data kapali, 3g networkte tam standby da 4 gun gidiyor pili (hic kullanmazsan).

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • g4 kasaplarında işine yarayacak SİYAH RENK MÜKEMBEL DURUYOR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi servetxy -- 24 Mart 2013; 17:11:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: servetxy

g4 kasaplarında işine yarayacak SİYAH RENK MÜKEMBEL DURUYOR

bide mükemmel dursa insan çin fabrikasının önünde bekleyeme başlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi complete_ -- 24 Mart 2013; 19:29:49 >

• http://www.pandawill.com/happy-hour/?current=tuesday
    nasıl denemeye değer mi
    g4 uzak
  • quote:

Orijinalden alıntı: tendertendere

http://www.pandawill.com/happy-hour/?current=tuesday
    nasıl denemeye değer mi
    g4 uzak

1gb ram var 2gb olmassa almam ben

3 5 ay sonraki oyunlarıda oynamak istiyorum
    1GB ram lı arıyorsan 550 ye sıfır atrix al

hatta hediye ceki var 100 tl 450 yani sıfırı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi servetxy -- 24 Mart 2013; 20:41:07 >
  • bende jiayu almak istiyorum, fakat g3 ümü alsam(ki almaya karar versem dahi g3 nasıl elime ulaşacak?) yada g4 ümü beklesem bilemedim, bana ne önerirsiniz, en çok çekindiğim olay kargoda takılma meselesi, bunu aşmanın yolu nedir?

millet iphonelara 1800 lirayı cart diye savururken bizde 200 dolarlık telefon hayali ile yaşıyoruz, dünya işte böyle..
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAKANİNCE

bende jiayu almak istiyorum, fakat g3 ümü alsam(ki almaya karar versem dahi g3 nasıl elime ulaşacak?) yada g4 ümü beklesem bilemedim, bana ne önerirsiniz, en çok çekindiğim olay kargoda takılma meselesi, bunu aşmanın yolu nedir?

millet iphonelara 1800 lirayı cart diye savururken bizde 200 dolarlık telefon hayali ile yaşıyoruz, dünya işte böyle..

dışardan alıp ücretini düşük yazdırıyorsun ..ayrıca ödemeyi paypal dan yapıyorsun takılırsa paypal paranı geri ödüyor
  • quote:

quote:

bende jiayu almak istiyorum, fakat g3 ümü alsam(ki almaya karar versem dahi g3 nasıl elime ulaşacak?) yada g4 ümü beklesem bilemedim, bana ne önerirsiniz, en çok çekindiğim olay kargoda takılma meselesi, bunu aşmanın yolu nedir?

dışardan alıp ücretini düşük yazdırıyorsun ..ayrıca ödemeyi paypal dan yapıyorsun takılırsa paypal paranı geri ödüyor

hmmm, peki bu g4 ön satışta, şimdiden satıcı ile anlaşsam sonra gönderide sorun çıkarmı? sen mesela sipariş verdin mi?

• Bana g4 dısında pandawıllden tlf onerırmısınız.oyun oynamıyorum tlf.hızlı nette kasmayan pılı sağlam(en azından 24 saat gıtsın)

tesekkurler
  • quote:

quote:

quote:

hmmm, peki bu g4 ön satışta, şimdiden satıcı ile anlaşsam sonra gönderide sorun çıkarmı? sen mesela sipariş verdin mi?

cıktıgı gün vermeyi .düşünüyorum çünkü 45 günü gecerse paypal parayı geri ödemiyor...

AYRICA JUAYİ hiç bilmiyom bir kaç inceleme videosu izleyip almayı düşünüyom

• quote:

http://www.pandawill.com/lenovo-a820-quad-core-smart-phone-android-41-mtk6589-45-inch-80mp-camera-p72653.html

• Benim Cubot A890 (M6589) An itibariyle elime ulaşmış bulunmaktadır.
    Hemen test, imei değişimi gibi olaylara bakıcam birazdan.
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.