Şimdi Ara

JIAYU G4 Önsatışta (PandaWill) (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.585
Cevap
29
Favori
181.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: burak__06

quote:

Orijinalden alıntı: servetxy

nisan ayında cıkacak cihazlar hepsi birbirinde güzel karar vermek zor

hepsi aynı işlemciyi kullanıyor.performaslar nsıl olur acaba ? 1080p ve 720p

Neo N003 Vs iOcean X7 Vs Umi X2 Vs JiaYu G4

http://www.gizchina.com/2013/03/05/poll-neo-n003-vs-iocean-x7-vs-umi-x2-vs-jiayu-g4/

makinalarin hepsi harika arkadasim nisan daki fuara kadar cikmis olsa bari bu telefonlar.en azindan birine sahip oluruz.

jiayu g4 iphone çakması gibi bir şey olmuş.Sonra etrafımdaki teknoloji cahilleri çakma iphone diyorlar adamı delirtiyorlar valla.Bir de çin malı demeleri yok mu adamı deli ediyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aslanberk

Arkadaşlar ben de aliexpressten huawei honor2 aldım. Sipariş onayından sonra elime ulaşması Onbir gün sürdü. 330dolara aldım 2 gb versiyonunu. Tam dört tane telefon aldım değişik zamanlarda, şans eseri hiçbiri gumruge takilmadi.

fiyat 330 dolarmı yazıyordu yoksa düşükmü yazılmıştı acaba ?

Fiyatı düşük yazıyorlar ve üzerinde gift yazıyor. Tabiki kargolama öncesi bunları saticiyla konusmalisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar ben de aliexpressten huawei honor2 aldım. Sipariş onayından sonra elime ulaşması Onbir gün sürdü. 330dolara aldım 2 gb versiyonunu. Tam dört tane telefon aldım değişik zamanlarda, şans eseri hiçbiri gumruge takilmadi.

Fiyatı düşük yazıyorlar ve üzerinde gift yazıyor. Tabiki kargolama öncesi bunları saticiyla konusmalisiniz

pandawill de misal yazmaları mümkünmü..çoklu satıcı yok sanırım orda.sitekendi satıyor..

siz nereden aldınız o şekilde

• quote:

quote:

quote:

quote:

pandawill de misal yazmaları mümkünmü..çoklu satıcı yok sanırım orda.sitekendi satıyor..

siz nereden aldınız o şekilde

Ben aliexpressten aldım. Ama pandawill hakkında bilgim yok. China post veya Hong Kong post ile tercih ettim sorun çıkmadı

• beyler zopo zp810 için bi yorum yapın arkadsım çin e gidicek güzel mi sizce
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FaRaKaN

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FaRaKaN

quote:

Orijinalden alıntı: galata80

bu aralar ürünler gümrüklerde çok bekliyor arkadaşlar sanırım kuş uçurmuyorlar bu aralar telefon bekleyenlerin içine su serpmek isterdim ama sanırım dışına benzinle gidiyorlar..

Bende yedisinde bi siparis vermistim g3 suan telefondan yaziyorum. Gumruk nasip isi bence minidealden aldim 5gun sonra kargolandi toplam 2haftada ulasti elime cihaz. Yani paranizi iade albilecekken tcaret yapmiyrsaniz sanalpazar uzerinde sacma insanlar var onlar gibi dgilseniz almaya denemeye deger...cidden ticaret amacli alanlar almasin gumruk daha sıkı oldu bu yuzden...

kutu üzerinde fiyat ne yazıldı ? takılmaması için sipariş vermek dışında bişe yapmaya gerek varmı ?

kamerası - hoperlör ses çıkışı-dokunmatik has..biraz bahsedermisin....mümkünse çektigin bir video eklesen 720p ..NETTE BÖYLE BİLGİLERE DEĞİNİLMEMİŞ

JİAYU hakkında bilgi edinmek maksat

Dostum g3un forumda sayfasi var bu konuyu kirletmeyeyim ama genel olarak parasini kat kat hak eden bir telefon.cozunurluk hassasiyet cok iyi ..hosuma gitmeyen tek yani hoparlor oldu oda onceden s.e w995 kullamamdan kaynakli galiba...onda cok iyidi ses...

bir yerde sormuştum bu cevabı aldım. BİLDİGİMİZ ÇİN MALI CİHAZLARDA MUTLAKA OLURDU BÖYLE HATALAR GERÇEKTEN

bu gibi hatalar gerçekten korkutuyor garantiside yok .

ALDIGIM CEVAP

Elinizden bir kere düşürdünüzmü büyük ihtimalle bir hasar alır yada çok iyi bakarsınız düşürmezsiniz en fazla 6 ay götürür. Özelliklerini geçin arada mutlaka kendi kendini kapatır reset atar pili hızlı biter mutlaka bi hata verir.O yüzden daha bilindik markalara yönelin

hocam benim g3 en az 10 kez düştü . 3-4 ez asfalta düştü. 2 kez fayansa 2 kez betona 1 yada 2 kez halıya 1 seferde tahtaya düştü hala hiçbir şeyi yok sapa sağlam. sağlamlığından şüphhe duymamanızı öneririm.fotoğraflara baktım g3 ile g4 karşılaştırmasına bana g4 daha sağlam geldi. ona hiçbir şey olmaz gibi geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ukkaşe -- 23 Mart 2013; 11:47:22 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 680 TL YE PASAPORT KAYITLI VEREN ARKADAŞ NE KAZANIYOR Kİ MERAK ETTİM DİKKAT EDİN BASİC MODELİ GELMESİN KARGODAN PASAPORT KAYDI 150 TL ZATEN BİRDE O KADAR GİRİŞ ÇIKIŞ YAPMIŞ PASAPORTU NEREDEN BULACAK HER PASAPORTA 1 TELEFON İŞLETEBİLİRSİNİZ İLGİNÇ PASAPORT KAYIT DİYE IMEI KAYIT OLMASIN TELEFON EN UCUZ YERDE KARGO HARİÇ 250 DOLAR ( 450 TL ) 650 TL NİN SANALPAZARDA KOMİSYONU 32,5 TL BİDE TÜRKİYE YE GELİŞ KARGO ÜCRETİ YAKLAŞIK 40 DOLAR ( 75 TL ) ETTİ Mİ SİZE YAKLAŞIK 560 TL GERİ DE KALDI 120 TL BUDA PASAPORT KAYDINA YETMEZ BİLE AÇIKÇA GETİR GÖTÜR ALICIYA KARGOLA BU ARKADAŞIN PARASI ÇOK HERHALDE CEBİNDEN PARA HARCAYARAK SATIŞ YAPIYOR HELAL OLSUN YA HESAPLAMAYI YANLIŞ YAPTI FİYATI YANLIŞ YAZDI YADA JIAYU NUN FABRİKASINA ORTAK MANTIKLI DÜŞÜNÜP HESAPLAYINCA SIKINTI OLDUĞU BARİZ ORTADA HAA Bİ DE ŞU VAR ÇİN POSTASI ÜCRETSİZ AMA 45-60 GÜN ARASINDA GELİYOR VE ÜCRETSİZ OLMASI NEDENİYLE KAYBOLMA İHTİMALİ ÇOK YÜKSEK İYİ DÜŞÜNÜN İYİ ARAŞTIRIN VEDE İYİ HESAP YAPIN DERİM KİMSE ZARARINA SATIŞ YAPMAZ

• quote:

Orijinalden alıntı: VATAN222

680 TL YE PASAPORT KAYITLI VEREN ARKADAŞ NE KAZANIYOR Kİ MERAK ETTİM DİKKAT EDİN BASİC MODELİ GELMESİN KARGODAN PASAPORT KAYDI 150 TL ZATEN BİRDE O KADAR GİRİŞ ÇIKIŞ YAPMIŞ PASAPORTU NEREDEN BULACAK HER PASAPORTA 1 TELEFON İŞLETEBİLİRSİNİZ İLGİNÇ PASAPORT KAYIT DİYE IMEI KAYIT OLMASIN TELEFON EN UCUZ YERDE KARGO HARİÇ 250 DOLAR ( 450 TL ) 650 TL NİN SANALPAZARDA KOMİSYONU 32,5 TL BİDE TÜRKİYE YE GELİŞ KARGO ÜCRETİ YAKLAŞIK 40 DOLAR ( 75 TL ) ETTİ Mİ SİZE YAKLAŞIK 560 TL GERİ DE KALDI 120 TL BUDA PASAPORT KAYDINA YETMEZ BİLE AÇIKÇA GETİR GÖTÜR ALICIYA KARGOLA BU ARKADAŞIN PARASI ÇOK HERHALDE CEBİNDEN PARA HARCAYARAK SATIŞ YAPIYOR HELAL OLSUN YA HESAPLAMAYI YANLIŞ YAPTI FİYATI YANLIŞ YAZDI YADA JIAYU NUN FABRİKASINA ORTAK MANTIKLI DÜŞÜNÜP HESAPLAYINCA SIKINTI OLDUĞU BARİZ ORTADA HAA Bİ DE ŞU VAR ÇİN POSTASI ÜCRETSİZ AMA 45-60 GÜN ARASINDA GELİYOR VE ÜCRETSİZ OLMASI NEDENİYLE KAYBOLMA İHTİMALİ ÇOK YÜKSEK İYİ DÜŞÜNÜN İYİ ARAŞTIRIN VEDE İYİ HESAP YAPIN DERİM KİMSE ZARARINA SATIŞ YAPMAZ

PASAPORT KAYIT DURUMUNU BİLİYORUZ SAÇMALIK OLDUGUNU AMA
    satıcı imei kayıtsız ve garanti vermeden..580 e satıyor

ayrıca pandawill de 100 adet üzerinde alımlarda 210 dolar

toplu alım yapıyorsunuz nasıl 250 dolar oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi servetxy -- 23 Mart 2013; 12:07:06 >

• ARKADAŞLAR ÇİN MALI ÜRÜNLERDE GARANTİ OLMAZ VEREN DE ANCAK BUNA GÜVENİP ALANI KANDIRIR 1 YIL FABRİKA GARANTİSİ VAR SİZE FATURA GELECEK Mİ GELMEZ GELSE BİLE ÇİN E Mİ GÖNDERECEKSİN TAMİR İÇİN MANTIKLI DÜŞÜNÜN ALLAH AŞKINA 3-5 GÜNLÜK GARANTİ VERİYORLAR BU SÜRE DE BU TELEFONLARA HİÇBİRŞEY OLMAZ
  • quote:

ARKADAŞLAR ÇİN MALI ÜRÜNLERDE GARANTİ OLMAZ VEREN DE ANCAK BUNA GÜVENİP ALANI KANDIRIR 1 YIL FABRİKA GARANTİSİ VAR SİZE FATURA GELECEK Mİ GELMEZ GELSE BİLE ÇİN E Mİ GÖNDERECEKSİN TAMİR İÇİN MANTIKLI DÜŞÜNÜN ALLAH AŞKINA 3-5 GÜNLÜK GARANTİ VERİYORLAR BU SÜRE DE BU TELEFONLARA HİÇBİRŞEY OLMAZ

toplu alım yapmıyormusunuz nasıl 250 dolar oluyor
    benim hesabıma göre

panda 210 doalr 100 cihaz üstü alım

210x1.8 = 378 tl

+32 tl sanal pazar komisyonu

410 tl kargo ücreti 100 tl olsun 1 cihaz değildi 100 cihaz aldınızmı cihaz başına 1 tl kargo

411 tl yapıyor bizim hesaba göre

HERŞEY Bİ YANA O SATICI HİÇ BİR GÜVENCE ( İMEİ .GARANTİ ) VERMEDİGİ ZAMAN 580 E VERİYOR SİZ 650

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi servetxy -- 23 Mart 2013; 12:20:05 >

• TÜRKİYEYE KİM 100 ADET TELEFON SOKABİLECEK ÇOK MERAK EDİYORUM HELE KARGO İLE İMKANSIZ ARKADAŞ 3 TANE DE BİLE SIKINTI ÇIKIYOR SİPARİŞİ VERİRSİN TR DE SANA 15 - 20 GÜN SONRA MESAJ GÖNDERİR KUSURA BAKMAYIN KARGODA SORUN OLDU DİYE GÜMRÜK İŞLERİNİ BİLENİNİZ VARMI BİLMEM BÜYÜK PAKETLER ÖZELLİKLE KONTROL EDİLİR 100 ADETTEN BAHSEDİYORSUNUZ 2 ADET OLUR KÜÇÜK KÖLİ KISMI VARDIR BELLİ ÜLKELERDEN GELENLER ÖZELLİKLE KONTROL EDİLİR VE NE OLURSA OLSUN TÜRKİYE YE POSTA, KARGO VB. ŞEKİLDE KESİNLİKLE TELEFON SOKAMAZSINIZ YASAK ANCAK KENDİNİZ GİRİŞ YAPARKEN GETİRECEKSİNİZ O DA 1 ADET GERÇEKTEN MERAK EDİYORUM
  • quote:

TÜRKİYEYE KİM 100 ADET TELEFON SOKABİLECEK ÇOK MERAK EDİYORUM HELE KARGO İLE İMKANSIZ ARKADAŞ 3 TANE DE BİLE SIKINTI ÇIKIYOR SİPARİŞİ VERİRSİN TR DE SANA 15 - 20 GÜN SONRA MESAJ GÖNDERİR KUSURA BAKMAYIN KARGODA SORUN OLDU DİYE GÜMRÜK İŞLERİNİ BİLENİNİZ VARMI BİLMEM BÜYÜK PAKETLER ÖZELLİKLE KONTROL EDİLİR 100 ADETTEN BAHSEDİYORSUNUZ 2 ADET OLUR KÜÇÜK KÖLİ KISMI VARDIR BELLİ ÜLKELERDEN GELENLER ÖZELLİKLE KONTROL EDİLİR VE NE OLURSA OLSUN TÜRKİYE YE POSTA, KARGO VB. ŞEKİLDE KESİNLİKLE TELEFON SOKAMAZSINIZ YASAK ANCAK KENDİNİZ GİRİŞ YAPARKEN GETİRECEKSİNİZ O DA 1 ADET GERÇEKTEN MERAK EDİYORUM

yani sizden de mi tek tek alıyorsunuz.cihazı

ozamn bizim dışardan almamız daha mantıklı 450 tl kargo bedava zaten

230 tl fark vermek mantıklı değil..

hatta takılma sorunu oldugunda paypal parayı yeri ödüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi servetxy -- 23 Mart 2013; 12:29:16 >

• quote:

quote:

TÜRKİYEYE KİM 100 ADET TELEFON SOKABİLECEK ÇOK MERAK EDİYORUM HELE KARGO İLE İMKANSIZ ARKADAŞ 3 TANE DE BİLE SIKINTI ÇIKIYOR SİPARİŞİ VERİRSİN TR DE SANA 15 - 20 GÜN SONRA MESAJ GÖNDERİR KUSURA BAKMAYIN KARGODA SORUN OLDU DİYE GÜMRÜK İŞLERİNİ BİLENİNİZ VARMI BİLMEM BÜYÜK PAKETLER ÖZELLİKLE KONTROL EDİLİR 100 ADETTEN BAHSEDİYORSUNUZ 2 ADET OLUR KÜÇÜK KÖLİ KISMI VARDIR BELLİ ÜLKELERDEN GELENLER ÖZELLİKLE KONTROL EDİLİR VE NE OLURSA OLSUN TÜRKİYE YE POSTA, KARGO VB. ŞEKİLDE KESİNLİKLE TELEFON SOKAMAZSINIZ YASAK ANCAK KENDİNİZ GİRİŞ YAPARKEN GETİRECEKSİNİZ O DA 1 ADET GERÇEKTEN MERAK EDİYORUM

TEK TEK DEĞİL AMA 100 ADET ÜLKEYE SOKMAK CESARET İSTER GÜMRÜK BEDELİNİ ÖDER SOKARIM GİBİ BİRŞEY SÖZ KONUSU DEĞİL ARKADAŞLAR DEDİĞİM GİBİ TELEFON GİRİŞİ NE OLURSA OLSUN YASAK SADECE 1 ADET PASAPORT İLE GETİREBİLİRSİN HAA 680 TL VEREN ARKADAŞIN GEMİSİ VARDIR GEMİDEN TÜRKİYE AÇIKLARINDA TEKNELERLE ALDIRIR OZAMAN OLABİLİR BİRAZ HAYAL DÜNYASI GERÇİ AMA OLMAYACAK İŞ DEĞİL

• quote:

quote:

quote:

TEK TEK DEĞİL AMA 100 ADET ÜLKEYE SOKMAK CESARET İSTER GÜMRÜK BEDELİNİ ÖDER SOKARIM GİBİ BİRŞEY SÖZ KONUSU DEĞİL ARKADAŞLAR DEDİĞİM GİBİ TELEFON GİRİŞİ NE OLURSA OLSUN YASAK SADECE 1 ADET PASAPORT İLE GETİREBİLİRSİN HAA 680 TL VEREN ARKADAŞIN GEMİSİ VARDIR GEMİDEN TÜRKİYE AÇIKLARINDA TEKNELERLE ALDIRIR OZAMAN OLABİLİR BİRAZ HAYAL DÜNYASI GERÇİ AMA OLMAYACAK İŞ DEĞİL

• quote:

quote:

quote:

quote:

BÜYÜK İHTİMAL TAKILIR GÜMRÜKTE ALACAĞIN SİTENİN DÜŞÜK FİYAT VERMESİ LAZIM İÇERİĞİNİ FARKLI GÖSTERMESİ LAZIM ÇOĞU BUNA YANAŞMIYOR ÇÜNKÜ YAPILAN KONTROLLERDE TESPİT EDİLDİĞİ TAKDİRDE BU SİTELERDEN GELEN KARGOLAR ÜLKEYE ALINMIYOR

• quote:

quote:

merhaba arkadaşlar isteyene bu modeli 650 tl ye 25 nisan da teslim olmak üzere 12 taksit ile temin edebilirim

http://www.sanalpazar.com/Jiayu-G4-Dort-Cekirdekli-2gb-Ram-32gb-47-Hd-Ips__isp6684912

635 idi ? imei kayıt ve garanti veriyormusun acaba ?

imeı kaydını yaptırabilirim ama bu ürünlerde garanti olmaz garanti veriyorum diyenlere inanmayın neyin garantisini veriyor servisi nerede faturası nerede

• Xiaomi Snapdragon 800 ve 5 inç Full HD ekran 310 dolar olacakmış

http://www.mcpsp.com/android-genel/65738-snapdragon-800lu-xiaomi-mi-3-geliyor.html
  • merimobiles paketlemesi nasıl arkadaşlar gümrük te takılırsa para iadesinde sıkıntı çıkar mı??
  • quote:

quote:

merhaba arkadaşlar isteyene bu modeli 650 tl ye 25 nisan da teslim olmak üzere 12 taksit ile temin edebilirim

http://www.sanalpazar.com/Jiayu-G4-Dort-Cekirdekli-2gb-Ram-32gb-47-Hd-Ips__isp6684912

635 idi ? imei kayıt ve garanti veriyormusun acaba ?

hala 635 tl ımeı size ait bu ürünlerde garanti olmaz yurtdışından gelen ürün kim neyin garantisini veriyor anlamıyorum sen alana herkes garanti verir sonra ararsın kimseyi bulamazsın

• Aga cozemedigim olay su 25 nisanda teslim garantisini nasil veriyorsunuz jiayunun fabrikasinda akrabanmi calisiyo gumrukte adaminmi var diyelimki var bu 1 tane getirmeye calisan adamlarin gunahi ne.olayiniz ne bu kadar aleni nasil oluyo bu is hic g.t korkunuz yokmu.

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.