Şimdi Ara

Jigolo uygulaması yazsak...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kadınların erkek bulabileceği bir uygulama yazsak kağıt üstünde kimse buna eskortluk uygulaması demeyecek ve öyle gözükmeyecek, örnek veriyorum uygulamaya kayıt olan erkeklerin listesini kadınlar görebilecekler (bir çok varyasyonu olabilir) istediklerini seçip iletişime geçecekler bizde bu aracılıktan ücret alacağız. Teoride güzel fikir gibi geliyor peki ya pratikte ne gibi sorunları olabilir, yasal açıdan bir sıkıntı çıkartır mı (Tinder'ın biraz daha amaca yönelik versiyonu gibi düşünebilirsiniz).

• RoyaLunique kullanıcısına yanıt
    Bir 20 sene önce aklına gelseydi tutardıda şu an yüzlercesi var zaten .
  • 20 sene önce internet siteleri vardı . Telefon uygulamalarıda yaklaşık 10-12 sene önce çıktı diye hatırlıyorum
  • Gecikmiş bir fikir olduğunun ben de farkındayım 😄 ama piyasa araştırması yaptığımda uygulamaların neredeyse hepsi sahte ve dolandırıcı vasıflarda, kullanıcıya güven veren veya bir veritabanı olan bir uygulama göremedim, güvenilir ve ilk aşamada ücretsiz bir uygulama olduğu zaman kullanıcıların bu uygulamaya yöneleceğini düşündüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoyaLunique

Gecikmiş bir fikir olduğunun ben de farkındayım 😄 ama piyasa araştırması yaptığımda uygulamaların neredeyse hepsi sahte ve dolandırıcı vasıflarda, kullanıcıya güven veren veya bir veritabanı olan bir uygulama göremedim, güvenilir ve ilk aşamada ücretsiz bir uygulama olduğu zaman kullanıcıların bu uygulamaya yöneleceğini düşündüm.
    Hocam bu ülkede hiç bir kadın jigolo uygulamasından bulmaz aradığını. Çıkar gece kulübüne gider, restorana gider, gözüne kestirdiği yakışıklı birine iki bakış atar, erkekler zaten gider tanışır.

Öyle her tipten adamın üye olayım da kadın götürüyüm üzerine para kazanayım diyebileceği bir yer değil Türkiye, karşı cins açlığı hat safhada
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.