Şimdi Ara

Jigsaw (2017) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
187
Cevap
4
Favori
12.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Fragman tıraş. Bir de o 43. saniyedeki tuzağın çok benzeri 5. filmde de vardı. Hiç yaratıcı değiller.
  • bir an sandım scary movie mi diye ama jigsaw'mış trailer olmamış bildiğin komedi
  • Hayret o efsane melodiyi duyamadık hiç.
  • Ben beğendim açıkçası ya. Zeka dolu olsun yine, yeter.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazı fontundan bile dandik olduğu belli. Imdb puanı 6.5 olursa öpüp başına koysunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 20 Temmuz 2017; 22:48:41 >
  • Fragmani kapadim ceyreginde. Cok sey gosteriyolar tadi kacmasin. Merakla bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackGhost12

Ben beğendim açıkçası ya. Zeka dolu olsun yine, yeter.

Yalnız bu filmin "zeka dolu" olduğundan şüpheliyim müdür.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

quote:

3 üncü film bana zekice gelmişti hocam. Kan doluda olabilir.

• quote:

quote:

quote:

3 üncü film bana zekice gelmişti hocam. Kan doluda olabilir.

3. film iyiydi. Ben zaten ilk 3 filmi seven ve bu yapımın üçleme olarak kalmasını tercih eden biriydim. 4 ile iyice uzattıktan sonra bari 6'da bitirsinler ki seri iyice batmasın dedim ki nihayet 7. filmde korktuğum başıma gelmişti. 7. film leştir, tam anlamıyla dandik bir TV yayını filmidir. Yeni filmin fragmanına bakacak olursak bu da kaliteli bir yapım vadetmiyor gibi görünüyor. Şahsen bu filmi risk alıp sinemada izlemem. Yorumlar kritikler filmin mükemmel olduğu yönünde gelmezse tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 23 Temmuz 2017; 7:49:13 >

• Jigsaw da john kramerin yaşadığına dair söylentiler var ama nasıl olur ki 3.filmde öldü testere 4 de ise otopsi yaptılar acaba O yataktaki john kramer değilmiydi ?
  • bu filmi kim çekiyorsa Allah onun evine ateşler salsın.testere benim ev sevdiğim seriydi.vahşet falan için izlemiyordum korku içinde izlemiyordum. johnın hikayesi ve polisiye olaylar çok hoşuma gidiyordu . son filmi rezil olacak belli . samimiyet yok bikere fragmanda komedi gibi resmen. testereyle alakası yok bağlamların. hepsi klasik korku filmlerindeki gibi doğallık yok .rezillik akıyor. buna harcanan para israftır. inşallah film çıkmadan tüm senaristler falan ölür la bune .sinir krizi geçiricem ha. mis gibi seriyi rezil etme çabası adeta
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fikirist

bu filmi kim çekiyorsa Allah onun evine ateşler salsın.testere benim ev sevdiğim seriydi.vahşet falan için izlemiyordum korku içinde izlemiyordum. johnın hikayesi ve polisiye olaylar çok hoşuma gidiyordu . son filmi rezil olacak belli . samimiyet yok bikere fragmanda komedi gibi resmen. testereyle alakası yok bağlamların. hepsi klasik korku filmlerindeki gibi doğallık yok .rezillik akıyor. buna harcanan para israftır. inşallah film çıkmadan tüm senaristler falan ölür la bune .sinir krizi geçiricem ha. mis gibi seriyi rezil etme çabası adeta

2010'daki filmiyle rezil oldu zaten. Bundan böyle battı balık yan gider.

• serinin en olu filmi bile izletiyor kendini. kotu olur olmaz orasini bilmem ama izlerim.

pembe kan kullanmasinlar bana yeter. ilk 3 film ile son 4 film zaten birbirinden cok ayri filmler. ilk 3 filmin kalitesine yaklasabileceklerini sanmiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fragman iyi gibi.
  • quote:

Fragman tıraş. Bir de o 43. saniyedeki tuzağın çok benzeri 5. filmde de vardı. Hiç yaratıcı değiller.

The collars ı andırdı

• gösterim tarihi ekim 2017 olarak açıklanan film. tobin bell'in jigsaw olarak geri döneceği dedikoduları var. film henüz çekilmeye başlanmadı. ama ne yazık ki yönetmen james wan değil.
  • Yeni bir haberde

Jigsaw filminde cary elwes(Dr Gordon) ve costas mandylor(hoffman) olmayacak akıllara ise jigsawın(Tobin bell) yaşadığına dair sorular getiriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 9 Eylül 2017; 11:1:37 >
  • Flaş bellek olayına takıldım . Kasetler cızırtılı sesleri ile daha ürkütücüydü.

• seriyi merakla bekliyorum hastasıyız
  • Yine izlerken hop oturup hop kalkacaz desenize.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.