Şimdi Ara

Jigsaw (2017) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
187
Cevap
4
Favori
12.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu rezilligi cekenlere ana avrat sovesim var.guzelim seriyi ne hale getirdiler.senarist kimse bulup İngilizce sovucem direk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hoffman malesef yok arkadaşlar. Dr.gordon'da aynı şekilde yok. Berbat bir film geliyor

• Fragmanlar, teaserlar, tv spotlar. Hepsi birbirinden kötü. Güzelim serinin içine nasıl sıçılır hep birlikte buna tanıklık ediliyoruz. Gerçi 7. filmde sıçmışlardı şimdi sıvama zamanı.
  • Hoffmanı tek basina oynatsalar gidecek o kadar kişi varken neden hoffman yok ? O banyodan kurtulup harika bir senaryo yapabilirlerdi

• İlk Saw filminin finali çok çarpıcıydı, tahmin edilemez bir şekilde sonlanmıştı ve film büyük ilgi çekmişti.

Tabii ilk filmin ardından para kazanmak için zorladıkça zorladılar seriyi.Bu son film olur umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ripper Roo

Fragmanlar, teaserlar, tv spotlar. Hepsi birbirinden kötü. Güzelim serinin içine nasıl sıçılır hep birlikte buna tanıklık ediliyoruz. Gerçi 7. filmde sıçmışlardı şimdi sıvama zamanı.

Aynen kardeş, posterler kötü fragmanlar kötü müzik yok eskilerden kimse yok vs..... Beklenti sıfır halde izleyeceğim filmi. Umarım ters köşe oluruz

• Hayret 3D degil film

• Bekliyorum

• begenilmeyecek gibi geliyor ama serinin hatrina izleyecegim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10/7 iyiydi bence

• kesinlikle kötü değildi.. tüm Saw fanlarına tavsiye ederiyorum. Hatta Saw 3D'den sonra epey iyiydi diyebilirim.

ne yazık ki bende eski karakterlerden biri çıkar, süpriz olur beklentisiyle izlediğim için o konuda hayal kırıklığı yaşadım. diğer beğenmediğim nokta da ilk kez bir Saw filminin oyun ile başlamaması oldu.. John Kramer'i görmek mutlu etti o ayrı konu.. yani onun hiç görünmediği bir film de yapabilirlerdi düşünürsek.. 3D'ye kıyasla iyi bir filmdi.. daha az kanlı ama ters köşe olayı da güzeldi. yeni bir serinin ilk giriş filmi olduğunu kabul edersek.. gelecek filmlerin daha iyi olacağını umuyorum.

• Gayet güzeldi. Sonu klasik ağzınız açık kalıyor.

Beğenmeyen izlemesin , yok zorluyorlar Yok şöyle böyle. Arkadaşlar silah zoruyla mı izletiyorlar?

• Sinemada izlenecek bir film değil bildiğin dizi havasında çekim kalitesi berbat bir film yapmışlar önceki serilere göre yazıyorum bunu öncekileri sinemada izlemeyenler anlamayacaktır

• Sinemada izlenecek filimdi çok beğendim 7/10

• Sinemada izlesem mi diye düşünüyorum ?

• Aksam seansina aldim bileti.. Kral ozletti kendini :) bi aralar hello zepp sarkisiyla dolanirdik

• Filmi beğenenler nasıl beğenmiş anlamıyorum.

Çok ucuz bir film olmuş. Ben filmi izlerken gözlerim doldu eski seri aklıma geldikçe. 10/4

• Gwynbleidd. kullanıcısına yanıt
    Ben Saw'ın hiç birini izlemedim , 6tane filmi varmış galiba , aralarında konu bütünlüğü var mı , birde izlememi önerirmisin Saw'ı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cezaalp

Ben Saw'ın hiç birini izlemedim , 6tane filmi varmış galiba , aralarında konu bütünlüğü var mı , birde izlememi önerirmisin Saw'ı?

Evet butunluk var. Senaryo tek kelime ile harika ancak son filmde yani Jogsaw’da acikcasi mantikli bir senaryo uydurmuslar. Devam filmleri gelecektir bu senaryo ustune ancak ne kadar saglikli olur gercekten tahmin edemiyorum suan.

Benim onerim daha onceki tum filmleri izleyip daha sonra Jigsaw’u izlemen.

• quote:

Orijinalden alıntı: cezaalp

Kardeş, diğer seriyi izlersen kurgu,bütünlük neymiş göreceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gwynbleidd. -- 11 Kasım 2017; 8:30:33 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.