Şimdi Ara

Jigsaw (2017) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
187
Cevap
4
Favori
12.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cezaalp

Ben Saw'ın hiç birini izlemedim , 6tane filmi varmış galiba , aralarında konu bütünlüğü var mı , birde izlememi önerirmisin Saw'ı?

Bu Jigsaw filmi hariç 7 film var ama 7. film gerçekten kötü. İzlenmese de olur ki onda bile ufak bir bağlantı yapmışlardı filmin sonunda ama o bağlantıyla bı filme devam edilmedi galiba. Jigsaw filmini şahsen sinemada izlemeyi düşünmüyorum. Malum ortamlara düşünce izlerim. Çok ucuz, kalitesiz bir yapım izlenimi veriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim, izleyecek bir seri çıktı o zaman :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

quote:

Ben Saw'ın hiç birini izlemedim , 6tane filmi varmış galiba , aralarında konu bütünlüğü var mı , birde izlememi önerirmisin Saw'ı?

Bu Jigsaw filmi hariç 7 film var ama 7. film gerçekten kötü. İzlenmese de olur ki onda bile ufak bir bağlantı yapmışlardı filmin sonunda ama o bağlantıyla bı filme devam edilmedi galiba. Jigsaw filmini şahsen sinemada izlemeyi düşünmüyorum. Malum ortamlara düşünce izlerim. Çok ucuz, kalitesiz bir yapım izlenimi veriyor.

Öyle zaten Hatta kesilme kopma gibi sahneler bile animasyondu. Diğer filmlerde böyle değildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gwynbleidd. -- 11 Kasım 2017; 11:28:43 >

• Son filmler zaten kötüydü de ilk filmlere göre nasıl. İzlenebilir bir film olmuş mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gwynbleidd.

quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

quote:

Öyle zaten Hatta kesilme kopma gibi sahneler bile animasyondu. Diğer filmlerde böyle değildi.

Böyle sahneleri bile CGI ile yaptılarsa o filmden hayır gelmez. Çünkü CGI ne kadar kaliteli olursa olsun bir yerde illaki sırıtır. 7. filmde de kanlar çok yapmacıktı. Kanı bildiğin pembe yapmışlardı yahu.

• Sinema için para verilmez arkadaşlar, malum yerlere düşünce izleyin bence.
  • Film ilk başlarda çöp gibi başladı ama kendini toparladı.

Her zamanki gibi film bize akıl oyunları oynuyor

Dedektif Hoffman aradı gözlerim ama malum kendisi bir ayağı tuvalette bağlı şekilde ölmüş olabilir
  • film nette altyazili var beyler. sinema cekimi ama kaliteli cekmis :)

• İstediği kadar kötü olsun yüz tane de çekseler hepsini izlerim. Benim için testere dedim mi akan sular durur.
  • torrent çıktı.

• John'u görünce ben şok Gerçekten yaşasaydı oha derdim O adam naptı ama John'un bedenini? Mezarda yoktu çünkü. Ayrıca ne ara gitti ölenleri oraya buraya koydu. O konuda biraz garipti bence.

O izlediğimiz beş kişi aslında 10 yıl öncekiymiş. E görüyorsun çiftliktesin. Kaç kere o tahta duvarları kırıp dışarı çıkma şansları vardı. Hatta traktörün yanına gitti birisi. Aç o traktörü sür duvara doğru çık git. Böyle sahnelerde deliriyorum resmen.

İlk filmin yerini tutmaz ama güzeldi. 10/7

• quote:

Orijinalden alıntı: 0MG90

John'u görünce ben şok Gerçekten yaşasaydı oha derdim O adam naptı ama John'un bedenini? Mezarda yoktu çünkü. Ayrıca ne ara gitti ölenleri oraya buraya koydu. O konuda biraz garipti bence.

O izlediğimiz beş kişi aslında 10 yıl öncekiymiş. E görüyorsun çiftliktesin. Kaç kere o tahta duvarları kırıp dışarı çıkma şansları vardı. Hatta traktörün yanına gitti birisi. Aç o traktörü sür duvara doğru çık git. Böyle sahnelerde deliriyorum resmen.

İlk filmin yerini tutmaz ama güzeldi. 10/7

Biz de dün 1080p WEB-DL sürümünü izledik. Kurguyu bir acayip yapmışlar. Filmin bir noktasına kadar dedim nasıl oluyor ya
    John yaşıyor filan. Onu boşver John'u görmeden önce mesela ilk kurban güya öldü ya, sonra caddede koşu yapan kızı gösterdi film. Bir baktık ki kurban zincirle köprüde sarkıyor. Bu ne ara oldu, kurbanlar daha tuzakları aşmadılar ama bir Testere klasiği herhalde karma kurgu yapıp flashforward gösterdiler, dedim. Meğer bu 10 yıl sonra ortaya çıkan başka bir kurbanmış. Yine Eleanor'un Testere tuzaklarıyla dolu stüdyoya girmesi, stüdyodaki tuzaklardan bir tanesinin bir benzerinin yine filmin sonunda gördüğümüz üzere domuz çiftliğindeki ambarın içinde olması da kafa karıştırıyor. Güya eşsiz olan aynı tuzaktan 2 tane var. Ya da stüdyoda bu tuzaklar taklit de edilmiş olabilir, 🤔 bilemeyeceğim. Ama cinayetleri aynı şekilde işlenmiş olması ve cinayet gerçekleştikten 10 yıl sonra benzer şekilde ölen benzer ama başka kurbanların cesetlerinin polis tarafından incelendiğinin gösterilmesi kafaları karıştırıyor. Bir de Eleanor'un şüpheli ve soğukkanlıca hareketleri de hedef şaşırtıyor. Aha Testere'nin yardakçısı ve bizzat kendisi diye düşünüyoruz otomatik olarak. Film bu bağlamda da kafaları karıştırıyor.
    Ama filmde şöyle bir kurgu hatası var.
    Testere, kendi hesap hatası yüzünden bir türlü ayılamayan Logan'ı kaşla göz arasında kurtarıyor. Logan aradan 10 yıl geçmesine rağmen hiç yaşlanmamış ve hiç değişmemiş. Bu çok saçma 10 yıl insan değişimi için çok ciddi bir süre. 10 yılda insan biraz bile olsa değişir. Filmde ise karakter aynı şekildeydi.

Kurgudan başka saçmalık seviyesinde olaylar veya ahmaklıklar da vardı. Sırasıyla gidelim.
    İlk tuzakta boyunlarından kelepçeli zincirliler. Testereler dönerken bir tanesinin de aklına zincirini testere doğru tutup kesmek gelmiyor. Testereler güçlü ve bir şey olsa bile bir sürü testere var. Son ana kadar bu şans denenebilirdi. Hadi panik havasıyla akıllara gelmiyor da bari 4 ayık kişisiniz birinizin aklına bu gelsin be! İnsan o haldeyken hızlı düşünür, çözüm yolu arar. Bunlar aptal aptal hareket ediyor. Hele o sarışın olan bir aptaldı. Sırtında birden fazla kocaman derin yarıklar oluştu. Tuzak en ufak bir kan akıtma durumunda bile duruyordu. Zenci işaret parmağını çizdireyim derken anlık bir zincir çekişiyle kolunda derin bir çizik oluşturdu. Kan akıtacaksan bile vücudunda büyük hasar oluşturmayacak şekilde kolunun üst kısmından hafif çizdirip yoluna devam edecektin. Tabi en başta dediğim gibi bu sonraki seçenek. Önce zinciri kesmeyi deneyeceksin vakit kaybetmeden

2. aptallıkları zincirler makaraya çekimeden evvel vakit kaybetmeleri oldu, insan bi zincirden kurtaracak bir şey aramaya koyulur. Hadi paniktir, meraktır bu akıllarına gelmeden zincir çekilip makara dönmeye başladı. Arkadaş makaraya kısılmayı beklemeden evvel o o makarı durduracak bir şey baksana etrafına araya bir demir bir şey sok. Zinciri kıvırıp makaranın altına koy. Ya makara duracak ya zincir ezilip gidecek, sonuçta ya zaman kazanacaksın ya da özgür olacaksın. Buna gerek kalmadan lanet zenci kasedi alıyor ve dinliyor. Testere de nasıl bir tuzak yapmışsa makaralar anında serbest kalıp düşüyor. Aptallıklara devam. Sorunun çözümünün yine lanet sarışından geçtiği öğreniliyor. Herkes asılarak ölecek bizim aptal sarışın iğneyi kendime batırmam diyor. Kendisi dahil 4 kişinin ölümü kesinken aptallıkve bencillik kombosu yaparak olmaz deyince Ryan tüm şırıngaları tek bir eline alıp Wolverine gibi basıyor kızın boğazına ve kız asitten pert. Halbuki o kızın ölmesine hiç gerek yoktu. Kendisi için anlam ifade eden şırıngayı zamanında bassa tamam. Ya hadi asir sebebiyle güvenemiyorsun o zaman minimum zararı görere bundan kurtulmak da mümkün. Parmak uçlarına hafifçe deneyeceksin. Baktın yakıyor o şırıngayı eleyeceksin. Hatta bu asit değil mi kardeşim? İlla ki vücuduna enjekte etmen şart değil:

derinin üzerine hafifçe püskürtsen de deriyi yakar eritir. Hafif damlatıp eleyecektin. Veya bunu illa deri üzerinde denemene de gerek yoktu. Yakmayan şırıngayı kendine zerk edecektin ve olay kapanacaktı. 3 salak ve bir gerizekalı olunca sonuç bu oluyor.

Tam da bu noktada 3. bir salaklık daha yapılıyor. Senin de dediği gibi ahşap bir yapı içindeler, içeri Güneş ışığı giriyor, dışarısı görünüyor. Etrafta bir yığın zımbırtı var. Alıp kır parçala işte tahtayı çık git yoluna. Neyse salaklık parayla değil. Gerçi gitseler film bitecek ama ona göre senaryo şekillenebilirdi ya da mekanı ona göre ayarlayacaklardı. Aptalca olmuş. Kalın duvarlar vs olsa neyse.

Sonraki aşamada Ryan'ın bastığı tahtanın göçmesi bana saçma geldi. Kapkalın, sapasağlam tahta nasıl göçüyor anlam veremedim. Hadi bu ayarlanmış olsun altlarında mekanizmayı harekete geçiren ağırlığa göre tepki veren zımbırtılar var ama bunların aralarında boşluklar da var. Ya Ryan bunları ıskalasaydı ve o tuzak aktif hale gelmeseydi? Jigsaw'ın oyunu tırtlayacaktı. Neyse. Ryan bacağını jilet gibi keskin ince halatlara kaptırıyor ama tabi yoldaşları bunu satıyor ve sonuçlarına katlanıyorlar. Şimdi gelelim buradaki abartılara.

Anna ve Mitch kaseti alır almaz kapana kısılıyor. Yukarıdan tepelerine kum misali buğday yağıyor. Heykel gibi dururlarsa tabi buğday içinde boğulacaklar ama zaten panikle az-çok hareket ediyorlar. Şimdi buradaki saçmalığa bakın. Aradan biraz süre geçiyor ve bi bakıyoruz ki buğdaya gömülmüşler. Abi bu buğday birden kafana tonlarca yağmıyor ki azar azar dökülüyor. Ara ara çekilip buğdayın üstüne kum misali bassana. Seni taşıyamıyor mu, sen de oturma veya emekleme pozisyonu al üstüne çık. Olmadı yuvaralarak yat üstüne çık. Bu su değil, yağ değil, bataklıktaki çamur değil. İçine batman öyle kolay değil, bunun için çok özel bir çaba sarf etmen gerekir. Mal gibi gömülmeyi beklersen belki ama bak o bile kesin değil. Bu da 4. aptallıktı.

Neyse bunlar buğdaya gömülüp de güya hareket edemeyince -aslında dikkatli bakarsanız Anna'nın el kol hareketleriyle içine gömülü olduğu(!) buğdaylar hareket ediyor(?)- buğday yağışı duruyor ve bilimum delici kesici bir şeyler düşüyor. Düşülen yükseklik o kadar büyük değil ve düşen malzemelerin kütleleri de aşağı-yukarı belliyken bu saplanma, çakılma olaylarını fazla abartmışlar. Bıçak Mitch'in omzuna saplanıyor mesela. Orada kemik var ve o hızla düşen o bıçağın öyle kemiği deşmesi çok zor. Anna'nın koluna da 3 adet çivi gibi bir şeyler saplanıyor. Bu daha da abartı. Oyun hamuru mu la o, uçmayın o kadar!

Abartı demişken filmin en başında Edgard'ın eline bir grup polisin Glock 22 ve 17'lerle ateş ettiği sırada Edgard'ın elinin hatta bilekten sonrasına kadar adeta patlaması da tam Quentin Tarantino işine benzemiş, yani çok abartılmış. Bakın parçalanma demiyorum, koluna kadar bildiğin patlıyor.

5. aptallığa ve saçmalığa gelelim. Mitch tuzağa yakalanıyor, zemin çöküyor ve ayağından asılıp havada kalıyor tam da onun için hazırlanmış olan tuzağın üstündeyken. Tuzak sprial devasa jiletler. Neymiş bunun sorunlu olarak sattığı motorun freni tutmadı diye ezilen genç John'un yeğeniymiş. Tesadüfün iğne deliğine. Tuzak çalışıyor. Durdurmanın yolu Mitch'in adeta bir çivi gibi dikine hareketsiz ve büzülerek durup freni sıkması lazım. Görünüşe bakılırsa öyle cılız biri için bu mümkün duruyor. Mitch frene ulaşamadan Anna bir inşaat demirini hızlıca dönen motorun jantının arasına sokuyor ve işe yarıyor. Saçmalık bu ya. O tekerlek hızla dönerken birden durduğunda o demir parçasına hiçbir şey olmuyorken o malum klişe sahne gerçekleşiyor inşaaf demiri çat diye ikiye bölünüyor. Arkadaş ne güçlü motormuş ne güçlü jantmış bee. Durdurğu zaman gücü birkaç milyon katına çıkıyor demek ki. Neyse tuzak tekrar harekete geçince zencinin doğranması ise 5. aptallığımızdı. Yahu sen cılız, küçücük, cücük gibi adamsın. Jiletler arasında o kadar mesafen varken ve olduğun yerde duruyorken nasıl kendini doğratmayı başarıyorsun hayret! Bir de insan her ihtimale karşı dikkatli olur, kıpırdamaz, gardınız düşürmez. Bu kamil hemen koyverdi. Neyse doğal seleksiyon çalışıyor ve mal olmayanlar hayatta kalıyor diyerek kendimizi avutuyoruz.

Edgard hastaneden kaçırılıyor, öldürüyor sonra kaşla göz arasında Testere'nin gömülü tabutunun içine yerleştirilip kapatılıyor. Arkadaş sen bunu ne ara yaptın? Nasıl planladın? Kimse görmeden nasıl kazdın, çıkardın, değiştirdin, tekrar gömdün? Nasıl iz bırakmadan yaptın bunu? Bu tam bir abartı örneği.

Bir de ilk başta yapması gereken şeyi çok sonradan yapmayı akıl eden Anna var. Kaçmalarının daha kolay ce imkân dahilinde olduğu o ilk ambar bölümünde tahtaları kanırtıp çıkmadılar ama kadın bu kez elinde kürekle daha sağlam olan dış kapıyı kanırtıp açmayı başardı. Fakat yine Testere'ye yakalanıyor burada ve bayıltıcı iğneyi yiyor. Testere bu filmde 2 kez hata yaptı yalnız. Enteresandır. Daha önceki filmlerinde hata yapmazdı. Bunda hem Logan'daki sorun hem de burada Anna'nın geç de olsa kürekle dışarı çıkmayı akıl edip kaçmaya ramak kalması Testere'nin oyununu tehlikeye attı. Neyse sonra bizim Anna ve bacağı kesilmiş Ryan yine sağlam ayaklarından büyük bir asma kilitle zincirlenmiş olarak uyandıklarında John'u görüyorlar. Burada John yine oyun oynuyor ve içinde kilitlerin anahtarlarını bulunduran ters patlamalı fişe tüfeğe yerleştiriyor ve altında anlamlar gizli olan bilmeceli cümleleri kurup gidiyor. Şimdi düşündüm de 7. salaklık bu olsa gerek. Hiçbir aceleleri, hiçbir süreleri olmadığı hâlde Anna aptallık yaparak fevri davranıyor ve silahı kapıp Ryan'a doğrultuyor. Ryan durumu çaksa da gecikiyor ve fişe Anna'nın suratına patlayarak bir doğal seleksiyonu daha gerçekleştiriyor. Fişek patlayınca içindeki anahtarlar ortaya çıkıyor ama nafile. Anahtarlar pert olmuş. Anna'nın yeşil renkli kilidine uyan yeşil renkli anahtar bükülmüş olsa da yine tek parça ama Ryan'ın sarı renkli kilidini açabilecek olan sarı renkli anahtar ortasından kırılmış. Bir aptal yüzünden Ryan da orada öylece ölüyor.

Yine filmin sonundaki olaylar silsilesi nasıl böyle istenildiği gibi gerçekleşiyor. Yeni Testeremiz Logan nasıl Eleanor'u, o farkında değilken ve kendilerini takip etmekte olan dedektif Halloran'ı peşine takabiliyor ve planı buna göre işletebiliyor? Her şey olabilir yani. Numaradan kızın kaçmasını sağladı desek suratına kocaman bir İngiliz anahtarı darbesi aldı ama hiçbir şey olmadı. Etkisiz hâle geldi taklidi yaptı ve iğneyi bastı ve bayılttı gizlice. Sonra klasik testere tuzağında kendisini de kurbanmış gibi gösterdi. Tamam da bu sıralarda Eleanor hangi cehenneme kayboldu? Testere olaylarıyla hiçbir ilgisi yok çünkü. E sonradan da görmedik? Bunlar önemsiz ayrıntılar gibi görünse de aslında önemli. Zira filmin yapmacık mı gerçekçi mi, senaryoyla ne kadar uğraşıldığı gibi durumları belirliyor.

Filmlerin bu kadar çok uzatılmasına karşıyım. Ben daha önceden de Testere serisinin üçleme olarak son bulmasını, hadi 4. filmi yaptın madem 6. filmde sonlandırılmasını defalarca dile getirmiştim. Çünkü senaryolar uzatıldıkça yapmacıklaşıyor ve o ilk film(ler)deki kaliteler gidiyor. Tamam çıktıkça yeni filmlerini izliyoruz ve doğru düzgün film olmadığından da ilaç gibi geliyor ama kalite kaybına uğruyor. Gelelim o yapmacıklıklara.

İlk filmlerde olaylara konu olan kişiler daha azdı ve Testere'yle az ya da çok bir ilgisi bulunuyordu, ölümler ve işkenceler anlamlıydı ve bir kurtuluş yolu ve şansı bırakılıyordu. Ama şimdi bakıyorsun yok işte kadın kapkaç yaptı diye kapkaca uğrayan kişi paniklediği ve ilacını da kaybettiği için hastanelik olmuş, yok işte gençliğinde adam sorumsuzun tekiymiş de polise yalan bilgi vermişmiş, hastalığında görevli doktor dalgınlık yapıp hasta isimlerini karıştırmışmış da John'un kanser teşhisinin gecikmesine sebep olmuşmuş. Falan filan. Hep böyle zorlama sebepler. Hadi John neyse de Logan'ın Halloran'a yaptığına ne demeli? Adam fevri davranıyor yani hata yapıyor diye kapanan davalar için, muhbirinin karısını öldürdüğünden şüphe duyuyor diye adamı ölümle cezalandırıyor. Komik. Ce kesinlikle Testere tarzıyla değil, kurbana hiçbir kurtuluş şansı tanımıyor. Hadi bunu yapıyorsun da o son lazerli tiyatro neydi? Adamı suçlu göstermekse adam zaten suçlu görünüyor ve olayı Testere'nin tezgahladığı zaten düşünülüyor veya düşünülecek. Sen adamı zaten yakalamışsın, elinde. Zaten öldüreceksin, o kurbanmış gibi davranmalar, o ölü taklidi yapmalar, sahte kan vs kullanmalar saçmalığı nedir abi! Çok yapmacık.

Bir de şu Testere'nin ne çevresi varmış arkadaş. Komşusu bebek sesi yüzünden kendi bebeğini boğup suçu kocasına atıp kocasının deliler hastanesinde kendisini asmasına sebep olur. Yeğenine freni tutmayan motosiklet satarlar yeğeni trafik kazasında ölür. Hastaneye gittiğinde doktorun dalgınlığı sebebiyle ismi karıştırıldığı için teşhis uzar. Önceki filmlerde hayatî tehlikesi yüksek diye sigorta şirketi çalışanı onu sigorta kapsamına almak istemez. Hatta bu kişi şirkete bu çok kâr getirecek sigorta formülünü de kendisi geliştirmiştir. Bir tanesi hamile eşine gece musallat olur, tecavüze kalkışırken boğuşma sırasında kazayla karnına bir darbe alır ve çocuğu ölür. Ve önceki filmlerde aklıma gelmeyen daha bir ton kötü şans, kötü olaylar ve kötü insanlar. Sen ne cenabet bir adammışsın be John reis! Nasıl bir çevren, nasıl bir şansın var senin öyle!

Bir başka mevzu da son filmden örnek verecek olayım: mesela Ryan gençliğinde toyluğundan, sorumsuzluğundan dolayı arkadaşlarının trafik kazasında ölmesine sebep olup suçu da ölen arkadaşı ve sürücüye atıyor. Tamam da yıllar yıllar önce olmuş bitmiş bu olayda sen bunu nereden biliyorsun? Orada mıydın? Suçlu bulunsa zaten cezasını yer gazetede adı görünürdü 3. sayfa haberlerinde. Orada değilse ve kanunun bile bilmediği bir uzay zamanda gerçekleşen olayın aslını sen nasıl ve nereden biliyorsun da insanları yargılayabiliyorsun? Aynı şey çocuğunu boğan Anna için de geçerli. Hadi bu yine komşusu ve yakınıydı, olay dibinde oluyordu da yine de evin içinde olmadığı sürece olayı görmesi ve bilmesi zor. İşi gücü bırakıp özellikle araştırsa bile zor. Önceki filmlerde de benzer olaylar mevcut. Tanımadığın insanlar hakkındaki gerçekler ancak gazete ve haber portallarında bilindiği kadardır. Kimin ne halt yediğini bilemezsin. Sana denk gelmesi gerekir. Ama bizim Testere maşallah hem denk gelenleri çok hem de denk gelmese bile kurbanlarına şah damarlarından daha yakın. Hepsinin enselerinde, kimlerin ne yaptıklarını eksiksiz biliyor. Hâl böyle olunca çok yapmacık oluyor. Neyse.

Film iyisiyle kötüsüyle bu yoklukta izleniyor ama yine de "Nerde o eski Testere'ler!" diyesi geliyor insanın. Bu arada bu filmdeki en sevdiğim sahne en sonuncusuydu.
    Dedektif Hallora'ın boynunda kafasını karpuz gibi dilimleyecek kesici lazerler vardı. Logan acımadı ve lazerleri etkinleştirdi. Bizim dedektif bildiğin çiçek açtı lan!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• John'un yaşadığını görünce herşeyi bıraktım filmin sonuna kadar nasıl hayatta olur diye dakikalarca düşündüm, teoriler ürettim, acaba ikiz kardeşi mi var dedim, robot bile olacağını düşündüm Ama sonunda açıkladılar tabi. Yine klasik eskiye ait oyunlarmış. Amaç seyirciyi kandırmak.

Ama asıl
    adam Hoffman yoktu işte. Sabırsızlıkla onun çıkmasını bekledim. Film bitti, belki bir umut CREDITS'den sonra... o da yok. Böyle gereksiz bir devam filmini ancak Hoffman kurtarabilirdi

• Film güzeldi testere kendini bozmayan nadir serilerden ayrıca kızıl saçlı kız çok ama çok güzelmis nereden buldular bu kızı

• quote:

Orijinalden alıntı: Dunsparce

Film güzeldi testere kendini bozmayan nadir serilerden ayrıca kızıl saçlı kız çok ama çok güzelmis nereden buldular bu kızı

2010'daki filmiyle bozdu aslında. İlk filmlerinin tadı yok. Tabi izletiyor mu izletiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 16 Ocak 2018; 1:39:57 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Assassino!

John'un yaşadığını görünce herşeyi bıraktım filmin sonuna kadar nasıl hayatta olur diye dakikalarca düşündüm, teoriler ürettim, acaba ikiz kardeşi mi var dedim, robot bile olacağını düşündüm Ama sonunda açıkladılar tabi. Yine klasik eskiye ait oyunlarmış. Amaç seyirciyi kandırmak.

Ama asıl
    adam Hoffman yoktu işte. Sabırsızlıkla onun çıkmasını bekledim. Film bitti, belki bir umut CREDITS'den sonra... o da yok. Böyle gereksiz bir devam filmini ancak Hoffman kurtarabilirdi

Hoffman'ı geçtim Dr. Gordon ne oldu yahu? Çok harika bir devam filmi getirilebilirdi çünkü Hoffman ve Gordon uçları açık bırakıldı. Benim için hayal kırıklığıydı. Yeni filmi gelse gider miyim? Giderim sırf eski filmlere saygımdan ve senaryonun başarısından.

• Filmi izleyeli baya oldu da şimdi aklıma takıldı bunun serisi mi olacak jigsaw 1 2 3 diye ?
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    Dostum ne yazmışın böyle yav ama hepsini okudum çoğu söylediğin şeyler filmi izlerken benimde aklıma geldi.
  • Abi bu filmde hep birileri çıkıyor bu adama yardım eden ya:) gözlerim eskileri aradı nerde dr.gordon hofmannden ufak bir ayrıntı of

bende adam yaşıyor sandım bir anda ama 10.yıl öncesi olayıymış bu, oynuyanların hepsi salakmış,bide ya bir tanesinde akıl yok hele sondaki kız, bazı saçmalıklarda var o polis yaşlı adam bunları takip ediyor tek başına dalıyor madem testerenin adamı değil arıyor adam birde meşgule atıyor ekip çagırsana,saçmalıklar var sonra adamı bırakyor felan orda vs kahramanlık peşinde galiba devam eder ama eski adamlar lazım aga ya dr.gordon kesin olmalıydı bunda bence
  • Vasat film ama izletiyor kendisini 10/6

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.