Şimdi Ara

JİM CAREY BAKIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar jim careyin bi klibi vardı.arabanın içinde 3adam sdsalak salak geziyolardı..işte o klipte arkada calan yabancı müzigin adı neydi.cok duydum ama ismini bilmiom yardım edin kardesler.

• forumu araştırırsan aradığına cvp bulabilrisin
  • quote:

Orjinalden alıntı: hitmannn

arkadaslar jim careyin bi klibi vardı.arabanın içinde 3adam sdsalak salak geziyolardı..işte o klipte arkada calan yabancı müzigin adı neydi.cok duydum ama ismini bilmiom yardım edin kardesler.

what is love
    baby don't hurt me

öyle bişeydi galiba
  • quote:

Orjinalden alıntı: o.n.u.r

quote:

Orjinalden alıntı: hitmannn

arkadaslar jim careyin bi klibi vardı.arabanın içinde 3adam sdsalak salak geziyolardı..işte o klipte arkada calan yabancı müzigin adı neydi.cok duydum ama ismini bilmiom yardım edin kardesler.

what is love
    baby don't hurt me

öyle bişeydi galiba

EVET OYDU
  • Haddaway - What is Love
  • Çok komikti o ya
  • Filmin adı "A Night At Roxbury"...

Salak ile Avanak tadında 98 yapımı güzel bir film... İki kafadar NightClub manyağı olduğu için sadece What is Love değil filmin içinde bir ton bunun gibi hit parça var... Soruyla alaklı değil ama bence filmi izlemeyenler kaçırmasın...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • müthiş klipti abi o yav yerlere yatmıştım kafalar durmuyodu hiç hatırlattığın iyi oldu indirip izleyeyim
  • abi o filmmi yaw?ben onu saturday night show'da yayınlanan bi klip-skeç olarak biliyodum.uzun film he kaç dk?türkçesi varmı?bide ordakiler 3kafadar değilmi?
    quote:

Orjinalden alıntı: o z g u r

Filmin adı "A Night At Roxbury"...

Salak ile Avanak tadında 98 yapımı güzel bir film... İki kafadar NightClub manyağı olduğu için sadece What is Love değil filmin içinde bir ton bunun gibi hit parça var... Soruyla alaklı değil ama bence filmi izlemeyenler kaçırmasın...

• dediklerin doğru, saturday night show'da yayınlanan skeç, ares'ten indirip izledim. sanırım arkadaş salak ile avnak filmiyle karıştırdı
    quote:

Orjinalden alıntı: seso81

abi o filmmi yaw?ben onu saturday night show'da yayınlanan bi klip-skeç olarak biliyodum.uzun film he kaç dk?türkçesi varmı?bide ordakiler 3kafadar değilmi?
    quote:

Orjinalden alıntı: o z g u r

Filmin adı "A Night At Roxbury"...

• evet kesinlikle saturday night live showdan alınma...
    Hatta o huzurevinden aldıkları yaşlı hatunları Saturday night live a davet etmişler konuklar arasında oturuolardı
  • arkadaşların dediği gibi o sadece kısa bir skeçti ama jim amca hariç diğer iki eleman a night at roxbury adlı filmin oyuncularıdır tavsiye edilir :D
  • indirdim izledim tekrar müthiş yav
    what what what
  • indircemde nerden indircem
  • quote:

Orjinalden alıntı: darker

videosuyla manyakk yaaa

http://home.student.bi.no/~s0117768/SNL__Jim_Carrey_with_friends.mpeg

Abi yükleniyo diyo sonra hata veriyo ve sayfada hiçbişey çıkmıyo!!!

home.student falan geçin...Başka adam gibi bi site yokmu lütfen çok merak ettim yaw!!!

• ya ben burdan yükledim çalışıyor link, sağ tıklayıp farklı kaydet i deneyin bide.

başka link

32mb

http://www.autoplac.pl/ftp/funy/Jim%20Carrey%20on%20SNL%20-%2035MB.mpg

16mb

http://zephyr.riders.pl/download/fun-stuff/movies/jim%20carrey%20-%20saturday%20night.mpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darker -- 8 Mayıs 2005, 22:04:34 >

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.