Şimdi Ara

Sweet November (Kasımda Aşk Başkadır) | Keanu Reeves - Charlize Theron

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nelson, tüm hayatı işi olan, işkolik bir adamdır. Bir gün ehliyet almak üzere girdiği bir sınavda Sara isimli deli-dolu bir kızla tanışır. Sara, Nelson'dan en azından bir ay boyunca onunla yaşamasını ister. Nelson, teklifi kabul edecektir. Kısa sürede aynı eve taşınan iki insan, yine kısa sürede birbirlerine aşık olacaklardır. Sara, hayatında ilk kez birisine aşık olmuştur. Nelson'ın bilmediği ise aşık olduğu Sara'nın hasta olduğudur. İki insan, ölümle hayatın girdabına beraber tutulmuşlardır.

http://www.imdb.com/title/tt0230838/

Sweet November (Kasımda Aşk Başkadır) | Keanu Reeves - Charlize Theron

sanırım bu filmi izlemenin zamanı geldi.. yine aylardan kasım

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kasım'da Aşk Başkadır (Sweet November)

"Kasım'da Aşk Başkadır" (Sweet November), 2001 yılında vizyona giren romantik bir drama filmidir. Film, hayatının tam da ortasındaki reklam yöneticisi Nelson Moss'un (Keanu Reeves) Sarah Deever (Charlize Theron) adında hayatı özgürce yaşayan özgür ruhlu bir kadınla tanışmasını konu alır.

Sarah, Nelson'a sadece kasım ayına kadar bir araya gelmeyi teklif eder. Nelson başlangıçta tereddüt etse de Sarah'nın cazibesine kapılır ve onunla bir maceraya atılmaya karar verir.

İkili, kasım ayı boyunca birbirlerine aşık olur ve hayatın güzelliklerini, risklerini ve kalıcı etkilerini keşfederler. Ancak kader, aralarına girdiğinde, aşkları bir testten geçer.

"Kasım'da Aşk Başkadır", koşulsuz sevginin, hayatın kırılganlığının ve zamanın geçişinin güçlü bir keşfidir. Film, izleyicileri aşk, kayıp ve her anın tadını çıkarma ihtiyacı hakkında düşünmeye sevk eder.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kesinlikle bu filmi izlemenin tam zamanı.
  • İyi seyirler.
  • Ben hiç beğenmemiştim.Bana kalırsa saçma film.İzleme sebebimde ''Hypnogaja - Here comes the rain again'' şarkısının video klibinde görmem.Adamın teki o filmi atmış işte Açıkçası film iyi değildi
    NeoRock06youtube
    Hypnogaja - Here Comes The Rain Again
    http://www.youtube.com/watch?v=5-juDiDTYfw

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Romantizm sevenlerin epey seveceği bir film. Tabi ben romantizm de sevmem dolayısıyla bu filmi de sevemedim.
  • hazır kasım da gelmişken tekrar izlenir mi arkadaşlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Constantine 2 | Keanu Reeves
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Neden olmasın :)
  • İzleyeceğim

Edit: Fena değildi sıkılmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lincoln Burrows. -- 15 Kasım 2015; 23:58:01 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam zamanı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.