Şimdi Ara

JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.139
Cevap
141
Favori
930.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: küheylan46

quote:

Orijinalden alıntı: BruceLee93

quote:

Orijinalden alıntı: Acrph0bias

quote:

merhaba arkadaşlar öncelikle bizi aydınlattığınız için teşşekür ediyorum sizi 1.5 ay oldu takip ediyorum ama bir türlü yazamadım..... neyse konumuza gelelim 18 yaşındayım ve bu lanet durum ile 7 yıl oldu savaşıyorum insan içine çıkamaz oldum yazın ailem yazlığa gidip havuz deniz vs. vs. yaparken ben sürekli eve kapalı kaldım zaten bunları biliyorsunuz anlatmama gerek yok eminim ki sizde yaşadınız.... yorumlarınızı okumadan önce bunun kilo ile ilgili bir durum olduğunu sanıyordum ve şimdi hakkını yememek lazım bu hastalığın bana bir faydası dokundu bunlar erir diye ister inanın ister inanmayın 110 kilodan 75 kiloya düştüm ve ben canlı bir kanıt olarak bunun kilo ile ilgili bir durum olmadığını ispatladım....neyse hatay iskenderunda yaşıyorum yorumlarınızı okudum ve özel bir hastaneye gittim ilk gün kan testi yaptılarr ultrason için zaman kalmamıştı onu ertesi güne bıraktılar ikinci gün kan sonuçlarını aldım ve ultrasona girdim ve psedejinekomasti dedi bana doktor (bu arada bana brozek diyor doktorum çok iyi brozek e benzetiyor )) bana söylediği iki kelime ayneeeen şu oldu ya ameliyat ile alırızzz ya da bunlar ile ömür boyu mutlu yaşamaya devam edersin dedii tabiii bende bunlar ile yaşamak ve mutluluk kelimesinin ters düştüğünü söyledimm...bugün 10 ağustos doktorum bana düşün dedi ve ben kararımı verdim yarın gidip kan verip Cuma günü olacağım ALLAH ın izni ile.... Babam sağolsun Allah razı olsun maddi açıdan bana bu zamana kadar hiç bir şekilde kısıtlama yapmadı kararı bana bıraktı ve arkamda olduğunu söylediii.... Arkadaşlar gel gelelim fasulyenin faydalarına ben her ne kadar polat alemdar ayağına yatıp sonunu düşünen kahraman olamaz nutuklarıyla aileme korkmuyor gibi görünsemde işin açıkçası İTTTTTTT gibi tırsıyorum bir de ultrason olurken sedyede adamları gördüm ameliyathaneye giden bana Allah için yardım olun her ne kadar yorumlarınızı okusamda bana ameliyat hakkında bilgi verin ve korkmam gerektiğini söyleyinnn fırsatım olursa (büyük ihtimal) yarın yani ameliyattan 1 gün önce sizin ile yine konuşurum helalleşiriz eğer ameliyattan sonra 2 gün içinde yazmaz isem anlayan ki HAK katındayım ve amellerimin hesaplarını veriyorum ve bana 1 er kez FATİHA okuyun yorumlarınızı bekliyorum

hiç korkmana bile gerek yok dostum, ben ameliyata geçen sene girdim, 18 yaşımdaydım işte, soyundum boxer hariç :D , göğüslerimi çizdi, sağdaki biraz büyüktü soldaki ondan biraz kücüktü, çizdi falan, ben sandım uyutup yapacaklar, direk yatırdılar göğülerime iğne çaktı, hiç bişey hissedemiyodum ama korkuyodum biraz ,sonra çatur çutur sesler gelmeye başladı kafamı bi kaldırıp baktım resmen maket bıçağıyla delik deşik ediyodu göğüslerimi dedim bu kadar batırıp çıkarıyo acımıyosa dahada birşey olmaz dedim rahat rahat plaj hayalleri kurdum :D ve bittiğini anlamadım bile 3 gün yattım 4. gün çıkardılar bandajı ve 1 yıldır Şükürler olsun sorunum yok biraz kilo problemim var onuda çözersem tam olacak, herneyse bu illet hastalıktan kurtulmak sizin elinizde hepinize geçmiş olsn ;)

ne kadara oldun?benım saglık karnem bıttı yas 18 oldu dıye okumuyorum bırde maddı durumda ıyı degıl

dostum il yazarsan senin için bir araştırma yapabilirim ama maalesef ki estetiğe girdiği için dev. has. karşılamıyor 1 kuruşunu bile :(( üniversite hastanelerine bir görün derim gidebilme imkanın varsa ama onlarda genellikle baştan savar yada aylar sonraya atar çünkü sağlık açısından bir problemi yok estetiğe giriyor ben 2180 tl ye oldum hatay da

hocam yer aydın da zaten devlet karsılamıyorsa adamlarda para almak ıcın kesın var derler bence.zaten olsa bile o kadar para veremeyiz ondan dolayı ilerleyen yıllarda gitmek daha mantıklısı heralde

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

merhaba arkadaşlar öncelikle bizi aydınlattığınız için teşşekür ediyorum sizi 1.5 ay oldu takip ediyorum ama bir türlü yazamadım..... neyse konumuza gelelim 18 yaşındayım ve bu lanet durum ile 7 yıl oldu savaşıyorum insan içine çıkamaz oldum yazın ailem yazlığa gidip havuz deniz vs. vs. yaparken ben sürekli eve kapalı kaldım zaten bunları biliyorsunuz anlatmama gerek yok eminim ki sizde yaşadınız.... yorumlarınızı okumadan önce bunun kilo ile ilgili bir durum olduğunu sanıyordum ve şimdi hakkını yememek lazım bu hastalığın bana bir faydası dokundu bunlar erir diye ister inanın ister inanmayın 110 kilodan 75 kiloya düştüm ve ben canlı bir kanıt olarak bunun kilo ile ilgili bir durum olmadığını ispatladım....neyse hatay iskenderunda yaşıyorum yorumlarınızı okudum ve özel bir hastaneye gittim ilk gün kan testi yaptılarr ultrason için zaman kalmamıştı onu ertesi güne bıraktılar ikinci gün kan sonuçlarını aldım ve ultrasona girdim ve psedejinekomasti dedi bana doktor (bu arada bana brozek diyor doktorum çok iyi brozek e benzetiyor )) bana söylediği iki kelime ayneeeen şu oldu ya ameliyat ile alırızzz ya da bunlar ile ömür boyu mutlu yaşamaya devam edersin dedii tabiii bende bunlar ile yaşamak ve mutluluk kelimesinin ters düştüğünü söyledimm...bugün 10 ağustos doktorum bana düşün dedi ve ben kararımı verdim yarın gidip kan verip Cuma günü olacağım ALLAH ın izni ile.... Babam sağolsun Allah razı olsun maddi açıdan bana bu zamana kadar hiç bir şekilde kısıtlama yapmadı kararı bana bıraktı ve arkamda olduğunu söylediii.... Arkadaşlar gel gelelim fasulyenin faydalarına ben her ne kadar polat alemdar ayağına yatıp sonunu düşünen kahraman olamaz nutuklarıyla aileme korkmuyor gibi görünsemde işin açıkçası İTTTTTTT gibi tırsıyorum bir de ultrason olurken sedyede adamları gördüm ameliyathaneye giden bana Allah için yardım olun her ne kadar yorumlarınızı okusamda bana ameliyat hakkında bilgi verin ve korkmam gerektiğini söyleyinnn fırsatım olursa (büyük ihtimal) yarın yani ameliyattan 1 gün önce sizin ile yine konuşurum helalleşiriz eğer ameliyattan sonra 2 gün içinde yazmaz isem anlayan ki HAK katındayım ve amellerimin hesaplarını veriyorum ve bana 1 er kez FATİHA okuyun yorumlarınızı bekliyorum

hiç korkmana bile gerek yok dostum, ben ameliyata geçen sene girdim, 18 yaşımdaydım işte, soyundum boxer hariç :D , göğüslerimi çizdi, sağdaki biraz büyüktü soldaki ondan biraz kücüktü, çizdi falan, ben sandım uyutup yapacaklar, direk yatırdılar göğülerime iğne çaktı, hiç bişey hissedemiyodum ama korkuyodum biraz ,sonra çatur çutur sesler gelmeye başladı kafamı bi kaldırıp baktım resmen maket bıçağıyla delik deşik ediyodu göğüslerimi dedim bu kadar batırıp çıkarıyo acımıyosa dahada birşey olmaz dedim rahat rahat plaj hayalleri kurdum :D ve bittiğini anlamadım bile 3 gün yattım 4. gün çıkardılar bandajı ve 1 yıldır Şükürler olsun sorunum yok biraz kilo problemim var onuda çözersem tam olacak, herneyse bu illet hastalıktan kurtulmak sizin elinizde hepinize geçmiş olsn ;)

ne kadara oldun?benım saglık karnem bıttı yas 18 oldu dıye okumuyorum bırde maddı durumda ıyı degıl

dostum il yazarsan senin için bir araştırma yapabilirim ama maalesef ki estetiğe girdiği için dev. has. karşılamıyor 1 kuruşunu bile :(( üniversite hastanelerine bir görün derim gidebilme imkanın varsa ama onlarda genellikle baştan savar yada aylar sonraya atar çünkü sağlık açısından bir problemi yok estetiğe giriyor ben 2180 tl ye oldum hatay da

hocam yer aydın da zaten devlet karsılamıyorsa adamlarda para almak ıcın kesın var derler bence.zaten olsa bile o kadar para veremeyiz ondan dolayı ilerleyen yıllarda gitmek daha mantıklısı heralde

dostum dediğim gibi bunun sağlık açısından bir sorunu yok tamamen estetik yani doktorun var yok kötü iyi demesi sana bir şey kazandırıp kaybettirmez tek önemli olan senin düşüncen sen karar vereceksin...ben çok rahatsız olduğum için oldum 7 sene asosyal bir kişilk olup çıktım zaten 5 senedir inanmayacaksınız kimsenin yanında üstümü çıkaramıyordum

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

dostum dediğim gibi bunun sağlık açısından bir sorunu yok tamamen estetik yani doktorun var yok kötü iyi demesi sana bir şey kazandırıp kaybettirmez tek önemli olan senin düşüncen sen karar vereceksin...ben çok rahatsız olduğum için oldum 7 sene asosyal bir kişilk olup çıktım zaten 5 senedir inanmayacaksınız kimsenin yanında üstümü çıkaramıyordum

tabi hocam haklısında ben şişman oldugum icin o memeleri normal buluyordum.eger normalsa bile adam normal degil diyebilir dedim paradan dolayı.ben önce bir zayıflayayım baktım göbek gitti memeler kaldı o zaman derim ki hastalık var.cünkü basket oynarken üstümüzü falan cıkarıyorduk ordakı sısmanların memeleri de benım gıbıydı.en ıyısı zayıflayıp ondan sonra dusunmek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayalbaz93 -- 21 Eylül 2011; 18:25:41 >

• Devlet karşılasa güzel olurdu yav.Psikolojik olarak çok sıkıntı çekiyor insan.En basitinden her istediğini giyemiyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aeson01

Devlet karşılasa güzel olurdu yav.Psikolojik olarak çok sıkıntı çekiyor insan.En basitinden her istediğini giyemiyorsun.

18 yaşına kadar olanı karşılıyor mu acaba?
  • bugün itibariyle karar verdim aralık ayına kadar zayıflıcam aralık yani 15 tatilde ameliyat olucam Allah'ım yardım et bana
  •  JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI

JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI

sizce bende var mı bu meret ? yaş 17

• yok sende
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pizza Hot

dostum sen boşa sorun etmişsin seninki gayet normal hiç hiç bir şey yok........appleını beğendim

• quote:

Orijinalden alıntı: f(x)

quote:

Orijinalden alıntı: aeson01

Devlet karşılasa güzel olurdu yav.Psikolojik olarak çok sıkıntı çekiyor insan.En basitinden her istediğini giyemiyorsun.

18 yaşına kadar olanı karşılıyor mu acaba?

bilgim yok ama karşılasa güzel olurdu

Benim açımdan çok büyük psikolojik sorunlar teşkil ediyo
  • quote:

quote:

dostum sen boşa sorun etmişsin seninki gayet normal hiç hiç bir şey yok........appleını beğendim

ya benim göüs ucum çok şişkin ama burda fotoğraf çektim diye mi bilmiyorum utandı küçüldü yok mudur bişey gerçekten kafama takıldı ya

• quote:

quote:

quote:

ya benim göüs ucum çok şişkin ama burda fotoğraf çektim diye mi bilmiyorum utandı küçüldü yok mudur bişey gerçekten kafama takıldı ya

haha bak bu güzeldi utanmış olabilir evet fotodan olabilir ama görünürde hiç bir şey yok gayet normal görünüyor benim fikrim bu (yakında oğlancı sanacaklar bu başlığın altındakileri demedi demeyin ))))

• türk milletinin genel özelliği bi hastalık geçirdimi onun doktoru olur... :)

şaka bi yana ameliyat olan arkadaşlar diğer arkadaşlara yardımcı olan arkadaşları tebrik ediyorum...birçok kişiyi pskolojik bunalımlardan kurtarıyorsunuz...
  • Bugün 3.ayım doldu ameliyat olalı:) Benim gögüsler grade 3 tü aşırı büyüktü ameliyatla anca grade1e indi şimdi tişörtte falan gözükmüyor o yönden rahatım ama cıplak durunca yine gözüküyor.

Bu hastalık cogunlukla ben gibi kilolularda oluyor 118kiloyum. Göbeginde veya omuzlarında catlak olan varmı? Bende bolca var contractubex yazmıştı doktor ameliyat izleri geçsin diye. Hem ameliyat izi için hem de çatlaklar için kullanıyorum bi etkisi olmadı baska önerisi olan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9312

Sanırım sıradaki benim Bu pazartesi yatıcam salı günü ameliyat. Hadi hayırlısı

ne çabuk geçti ya goncadan hala haber yok buarada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AydinLee

quote:

Aynen oyle cok cabuk gecti. git bak hastaneye madem

• Ya bu meret bendede var meme uclari cok buyuk 20 kilo verdim gene gecmedi yas 16 ailemi nasil ikna edebiirim ya of ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AydinLee

quote:

aydınleee seni bulduğum iyi oldu :D benimkide 2 aya yaklaştı benimki düşük seviyedeydi söylemiştim zaten 'U' şeklinde kesi yapıp aldılar o yöntem biliyorsundur zaten .... ya sağ taraf kendini toparladı gibi az kaldı çukur yok ama 'U' şeklindeki kesi daha duruyor 1. sıkıntım bu ... 2-Sol taraftaki 'U' şeklindeki kesi tamamen geçti ama çoooook bariz şekilde bir çukur var ? ve meme uçları (kahverengi bölüm) vadi gibi hocam :D böyle ortası içte diğerleri dışta kalmış buruşuk falan o kendini toparlayacak mı ?ve gelgelelim son soruma hissizlik büyük ölçüde azalsada daha var ve hissiz olan bölge (eminim sende biliyorsundur) derisi böyle sarımtırak gibi sendede öyle mi ?

• aydınleee seni bulduğum iyi oldu :D benimkide 2 aya yaklaştı benimki düşük seviyedeydi söylemiştim zaten 'U' şeklinde kesi yapıp aldılar o yöntem biliyorsundur zaten .... ya sağ taraf kendini toparladı gibi az kaldı çukur yok ama 'U' şeklindeki kesi daha duruyor 1. sıkıntım bu ... 2-Sol taraftaki 'U' şeklindeki kesi tamamen geçti ama çoooook bariz şekilde bir çukur var ? ve meme uçları (kahverengi bölüm) vadi gibi hocam :D böyle ortası içte diğerleri dışta kalmış buruşuk falan o kendini toparlayacak mı ?ve gelgelelim son soruma hissizlik büyük ölçüde azalsada daha var ve hissiz olan bölge (eminim sende biliyorsundur) derisi böyle sarımtırak gibi sendede öyle mi ?
  • Ameliyat olan arkadaslar yas kac ?
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.