Şimdi Ara

JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: fany43 , fany43 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.139
Cevap
141
Favori
930.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ANKARA'da bu ameliyatı olan varsa.
    Nerede ve hangi şartlarla olduğunu, memnun olup olmadığını yazarsa çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M@ni@C

Arkadaşlar ANKARA'da bu ameliyatı olan varsa.
    Nerede ve hangi şartlarla olduğunu, memnun olup olmadığını yazarsa çok sevinirim.

cevap yazabilecek kimse yok mu arkadaşlar?
  • Şu konuyu bir uplatayım arkadaşlar İstanbul'un neresinde bu ameliyatı başarılı bir şekilde olabilirim.Sigortam yok kaç para veririm?
    Yardımcı olun lütfen.Olanlar konuya hiç bakmamış gerçi bende bakmam valla olduktan sonra (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doce

Şu konuyu bir uplatayım arkadaşlar İstanbul'un neresinde bu ameliyatı başarılı bir şekilde olabilirim.Sigortam yok kaç para veririm?
    Yardımcı olun lütfen.Olanlar konuya hiç bakmamış gerçi bende bakmam valla olduktan sonra (:

ben ankara'da ATATÜRK eğitim ve araştıma hastanesinde tetkiklerimi yaptırıyorum.
    Ultrason çektirdim, pazartesi de kan testlerimi yaptırıcam. SGK kapsamında yaptırıcam ama plastik cerrahi'de mi olcak yoksa genel cerrahi'de mi olcak o daha belli değil. belli olunca haber veririm buradan.

iyi forumlar.

not: keşke problemi yaşayıp çözüm bulanlar da paylaşıma devam etse. :(
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Doce

Şu konuyu bir uplatayım arkadaşlar İstanbul'un neresinde bu ameliyatı başarılı bir şekilde olabilirim.Sigortam yok kaç para veririm?

ben ankara'da ATATÜRK eğitim ve araştıma hastanesinde tetkiklerimi yaptırıyorum.
    Ultrason çektirdim, pazartesi de kan testlerimi yaptırıcam. SGK kapsamında yaptırıcam ama plastik cerrahi'de mi olcak yoksa genel cerrahi'de mi olcak o daha belli değil. belli olunca haber veririm buradan.

iyi forumlar.

not: keşke problemi yaşayıp çözüm bulanlar da paylaşıma devam etse. :(

Geçmiş olsun hocam
    Ben yaptırmıştım çok şükür hiç birşey çıkmamıştı.Sadece yağ tabakası oluşmuş demişti doktor.
    Bi ameliyat olayı kaldı işte.Onu da uygunundan halledebilsek.

• evet beyler 20 sayfaya yakın yazı okudum.daha once bı bodybuilding sitesindede bu tarz bi başlıkta ameliyat olanların ameliyat gunlerıni ameliyattan snraki ilk haftayı ilk ayı heyecanla mutlulukla uzumd uzun anlatanlar gordum okudum. Ama bi sorun var. Normal haline gelmesi 5 6 ayı bulur diyenlerin hiç yeni fotolarını goremedim. Hadı eskı halınden utanıyordun da koymuyordun ama 5 6 ay sonra normal bır gogus boyutunda olacagını soyleyenler yenı ve normal hallerıyle fotolarını neden koymazlar? Acıkcası bende de jınekomastı var. Amelıyat olmakta kararsızım. Ama olursam ve sonuc ıstedıgım gıbı cıkarsa aradan 1 yıl da gecse konuyu canlandırır yenı halımın resımlerını koyarım. Neden cunku kendıme guvenım gelmıs olur hiç utanmam hatta gurut duyarım. Neyse bakalım ınsallah bı gun amelıyatı olan cesaretlı arkadaslarımızın 5 6 ay sonrakı resımlerını ve memnunıyetını anlatısını zevkle okuruz goruruz de bıze de bı gaz verirler bu amelıyat konusunda. Amelıyat olan herkesı cesaretlerınden dolayı kutluyorum ve buyuk gecmıs olsun dıyorum. Umarım hersey ıstedıgınız gıbı olmustur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: dobermann

evet beyler 20 sayfaya yakın yazı okudum.daha once bı bodybuilding sitesindede bu tarz bi başlıkta ameliyat olanların ameliyat gunlerıni ameliyattan snraki ilk haftayı ilk ayı heyecanla mutlulukla uzumd uzun anlatanlar gordum okudum. Ama bi sorun var. Normal haline gelmesi 5 6 ayı bulur diyenlerin hiç yeni fotolarını goremedim. Hadı eskı halınden utanıyordun da koymuyordun ama 5 6 ay sonra normal bır gogus boyutunda olacagını soyleyenler yenı ve normal hallerıyle fotolarını neden koymazlar? Acıkcası bende de jınekomastı var. Amelıyat olmakta kararsızım. Ama olursam ve sonuc ıstedıgım gıbı cıkarsa aradan 1 yıl da gecse konuyu canlandırır yenı halımın resımlerını koyarım. Neden cunku kendıme guvenım gelmıs olur hiç utanmam hatta gurut duyarım. Neyse bakalım ınsallah bı gun amelıyatı olan cesaretlı arkadaslarımızın 5 6 ay sonrakı resımlerını ve memnunıyetını anlatısını zevkle okuruz goruruz de bıze de bı gaz verirler bu amelıyat konusunda. Amelıyat olan herkesı cesaretlerınden dolayı kutluyorum ve buyuk gecmıs olsun dıyorum. Umarım hersey ıstedıgınız gıbı olmustur

Benim tetkiklerim bugün itibarı ile bitti.

Hem ultrason çekilde, ve jinekomasti teşhisi sabitlendi.
    Hem de hormon testleri yapılarak durumunu hormonal mi yoksa sadece ergenlikte geçmesi gerektiği halde geçmeyen bir anomali mi olduğu belirlendi.

Göğüslerimde çok küçük olmakla beraber meme dokusu tespit edildi. Hormonal bir probleme rastlanmadı.
    Genel Cerrahi kapsamında yaptırdığım tetkiklerin sonucu bu yönde olunca, ameliyatıma karar verildi ve Plastik Cerrahi'ye yönlendirildim.

Bugün orada da muayene oldum ve sonuçlarımı incelettim.
    Fotolarımı çektiler.

Cuma günü, hastanenin sağlık kurulu toplanıyormuş,
    Kurulda,
    Ameliyatı'ın liposuction mu yoksa açık ameliyat mı olacağına
    ve
    SGK kapsamına sokulup sokulmayacağına karar verilecekmiş.

SGK kapsamında olmasa bile toplamda en fazla 1000-1200TL gibi bir rakama mal olacağı belirtildi.

eğer liposuction olursa 300TL'lik bir aparatı SGK karşılamıyormuş, o parçayı ben ödeyeceğim her halükarda, bir de jinekomasti korsesi diye birşey almam gerekecekmiş, onu hastane de alabiliyormuş, ama istersem ben araştırıp alabiliyormuşum.

Araştırmaya başladım.

23 Ocak'ta ameliyatımın hangi şartlarda olacağını öğreneceğim.

1 Mart'da anestezi öncesi yapılması gereken testlerimi yaptıracağım.
    8 Mart'da yatışım yapılacak.
    9 Mart'da (Cuma) ameliyat. (Liposuction olursa Cumartesi, açık ameliyat olursa Pazartesi taburcu olabiliyormuşum)

Benden şimdilik bu kadar.
    Ameliyat öncesinde bir gelişme olursa yine buradan veya diğer açtığım konudan bilgi paylaşırım.

bu problemi yaşayan herkese şimdiden geçmiş olsun

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dobermann

evet beyler 20 sayfaya yakın yazı okudum.daha once bı bodybuilding sitesindede bu tarz bi başlıkta ameliyat olanların ameliyat gunlerıni ameliyattan snraki ilk haftayı ilk ayı heyecanla mutlulukla uzumd uzun anlatanlar gordum okudum. Ama bi sorun var. Normal haline gelmesi 5 6 ayı bulur diyenlerin hiç yeni fotolarını goremedim. Hadı eskı halınden utanıyordun da koymuyordun ama 5 6 ay sonra normal bır gogus boyutunda olacagını soyleyenler yenı ve normal hallerıyle fotolarını neden koymazlar? Acıkcası bende de jınekomastı var. Amelıyat olmakta kararsızım. Ama olursam ve sonuc ıstedıgım gıbı cıkarsa aradan 1 yıl da gecse konuyu canlandırır yenı halımın resımlerını koyarım. Neden cunku kendıme guvenım gelmıs olur hiç utanmam hatta gurut duyarım. Neyse bakalım ınsallah bı gun amelıyatı olan cesaretlı arkadaslarımızın 5 6 ay sonrakı resımlerını ve memnunıyetını anlatısını zevkle okuruz goruruz de bıze de bı gaz verirler bu amelıyat konusunda. Amelıyat olan herkesı cesaretlerınden dolayı kutluyorum ve buyuk gecmıs olsun dıyorum. Umarım hersey ıstedıgınız gıbı olmustur

Benim tetkiklerim bugün itibarı ile bitti.

Hem ultrason çekilde, ve jinekomasti teşhisi sabitlendi.
    Hem de hormon testleri yapılarak durumunu hormonal mi yoksa sadece ergenlikte geçmesi gerektiği halde geçmeyen bir anomali mi olduğu belirlendi.

Göğüslerimde çok küçük olmakla beraber meme dokusu tespit edildi. Hormonal bir probleme rastlanmadı.
    Genel Cerrahi kapsamında yaptırdığım tetkiklerin sonucu bu yönde olunca, ameliyatıma karar verildi ve Plastik Cerrahi'ye yönlendirildim.

Bugün orada da muayene oldum ve sonuçlarımı incelettim.
    Fotolarımı çektiler.

Cuma günü, hastanenin sağlık kurulu toplanıyormuş,
    Kurulda,
    Ameliyatı'ın liposuction mu yoksa açık ameliyat mı olacağına
    ve
    SGK kapsamına sokulup sokulmayacağına karar verilecekmiş.

SGK kapsamında olmasa bile toplamda en fazla 1000-1200TL gibi bir rakama mal olacağı belirtildi.

eğer liposuction olursa 300TL'lik bir aparatı SGK karşılamıyormuş, o parçayı ben ödeyeceğim her halükarda, bir de jinekomasti korsesi diye birşey almam gerekecekmiş, onu hastane de alabiliyormuş, ama istersem ben araştırıp alabiliyormuşum.

Araştırmaya başladım.

23 Ocak'ta ameliyatımın hangi şartlarda olacağını öğreneceğim.

1 Mart'da anestezi öncesi yapılması gereken testlerimi yaptıracağım.
    8 Mart'da yatışım yapılacak.
    9 Mart'da (Cuma) ameliyat. (Liposuction olursa Cumartesi, açık ameliyat olursa Pazartesi taburcu olabiliyormuşum)

Benden şimdilik bu kadar.
    Ameliyat öncesinde bir gelişme olursa yine buradan veya diğer açtığım konudan bilgi paylaşırım.

bu problemi yaşayan herkese şimdiden geçmiş olsun

tebrik ediyorum sizi cesaretinizden dolayı. Umarım sonuç istediğiniz gibi olur. Ama 6 ay sonraki halinizin fotoğraflarını da buraya koyarsanız çok seviniriz. Bi before /after görmek lazım :)

• Öncelikle ameliyat olanlara gecmis olsun olacaklar da hic korkmasin hersey cesaret ignesine kadar. Ameliyat öncesi kendim akil edip fotograf cekmemistim. Doktorum ameliyattan hemen once cekti ama onlara da ulasamam sanirim. Ameliyat sonrasi hic degisik olmamis gibi geliyo bana ama bi duzelme de yok degil hani. Uzun lafin kısasi olduguma pisman degilim.

• quote:

Orijinalden alıntı: 9312

Öncelikle ameliyat olanlara gecmis olsun olacaklar da hic korkmasin hersey cesaret ignesine kadar. Ameliyat öncesi kendim akil edip fotograf cekmemistim. Doktorum ameliyattan hemen once cekti ama onlara da ulasamam sanirim. Ameliyat sonrasi hic degisik olmamis gibi geliyo bana ama bi duzelme de yok degil hani. Uzun lafin kısasi olduguma pisman degilim.

ne kadar zaman oldu ameliyat olalı.
    Korseyi düzgün ve gerektiği kadar taktın mı?

şı andaki halinin resmini yükleyebilir misin?
  • quote:

quote:

Öncelikle ameliyat olanlara gecmis olsun olacaklar da hic korkmasin hersey cesaret ignesine kadar. Ameliyat öncesi kendim akil edip fotograf cekmemistim. Doktorum ameliyattan hemen once cekti ama onlara da ulasamam sanirim. Ameliyat sonrasi hic degisik olmamis gibi geliyo bana ama bi duzelme de yok degil hani. Uzun lafin kısasi olduguma pisman degilim.

6.5 7 ay oluyor ben ameliyat olalı. Çok memnun değilim ben de . hic değişiklik olmamış gibi geliyor ama bi düzelme de yok degil Olduguma pişman değilim ben de. Enazından üstünden psikolojik baskı kalkar ben hiç takmıyorum yolda sokakta giderken önceden sürekli camlardan kendime bakardım büyük gözüküyormu falan diye.

Bu arada @9312 nasıl gidiyor kader arkadaşı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: zıplayanpırasa

quote:

quote:

6.5 7 ay oluyor ben ameliyat olalı. Çok memnun değilim ben de . hic değişiklik olmamış gibi geliyor ama bi düzelme de yok degil Olduguma pişman değilim ben de. Enazından üstünden psikolojik baskı kalkar ben hiç takmıyorum yolda sokakta giderken önceden sürekli camlardan kendime bakardım büyük gözüküyormu falan diye.

Ameliyatınız nasıl oldu?
    açık ameliyat/liposuction

nerde oldunuz?
    Özel /Devlet

hangi birimde oldunuz?
    Genel Cerrahi / plastik Cerrahi

korse ne kadar kullandınız?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ameliyatınız nasıl oldu?
    açık ameliyat/liposuction

nerde oldunuz?
    Özel /Devlet

hangi birimde oldunuz?
    Genel Cerrahi / plastik Cerrahi

korse ne kadar kullandınız?

açık ameliyat oldum. devlet / plastik cerrahi/ 1ay

• neden memnun değilsiniz?
    benim doktorumun söylediğine göre açık ameliyatta hiç yağ ve meme dokusu bırakmadan ne varsa alıyorlarmış.
    hatta bazen çöküklük bile oluyormuş.

siz korseyi az takmış olabilir misiniz acaba?
    rahatsız eden o meme görüntüsü yok olmadı mı?
  • tamamen yok olmadı . benimkisi grade3 bu hastalığın en ağırı- o yüzden olabilir(aşırı büyüktü) Benimkiler aslında şuan büyük değil, sarkıyorlar o yüzden büyükmüş gibi gözüküyor.
    Korseyi doktorun dediği süre taktım.
  • quote:

tamamen yok olmadı . benimkisi grade3 bu hastalığın en ağırı- o yüzden olabilir(aşırı büyüktü) Benimkiler aslında şuan büyük değil, sarkıyorlar o yüzden büyükmüş gibi gözüküyor.
    Korseyi doktorun dediği süre taktım.

Benimkine Grade 2 dediler. Ama çoğunluğu yağ dokusu, meme dokusu yok denecek kadar azmış.
    Sarkma için belki ufak bir operasyon daha yaptırabilirsiniz.
    Benim sarkacağını sanmıyorum, çünkü şu andaki halinde hiç sarkma yok.
  • quote:

quote:

Ameliyat olali 5 ay oldu meme dokusu ve biraz da yag alindi. Ben universite hastanesinde oldum . Plastikcerrahi kapali ameliyat. Korseyi bana soylendigi gibi taktim. Fotograf koymaya calisacam. @zıplayanpırasa
    iyidir ya senin nasil gidiyo ?

• olanlardan sadece iki kişi var gördüğüm kadar ile bende olanlardan biriyim yazın baa sohbet etmiştik olmadan önce ... hiç kimse yazmıyor ameliyattan önceki gibi sohbetler olmuyor neden biliyor musunuz ? Çünkü herkes berbat sonuçlar alıyor .. benim göğüs içine çökmüş durumda yamuk yumuk şekilsiz bir şey :@lanet olsun nasıl bir dertse bu olmadan önce bir dertti olduk başımıza daha büyük dert açtık artık takmıyorum ne olursa olsun ... Hiç öyle denize rahat giriceğim havasına kapılmayın bu sefer insanların bakışı size daha çok artacak emin olun... ben dobra konuşurum gerçekler bu şu ameliyatı olup da mutlu olan biri varsa çıksın hadi ... resim atsın da bakalım ...iğrenç bir durum ... Sıkıldım artık herşeyden,olmadan önce bir dertti ameliyatı olduk şimdi ayrı bir dert ! :@
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALLAME1

olanlardan sadece iki kişi var gördüğüm kadar ile bende olanlardan biriyim yazın baa sohbet etmiştik olmadan önce ... hiç kimse yazmıyor ameliyattan önceki gibi sohbetler olmuyor neden biliyor musunuz ? Çünkü herkes berbat sonuçlar alıyor .. benim göğüs içine çökmüş durumda yamuk yumuk şekilsiz bir şey :@lanet olsun nasıl bir dertse bu olmadan önce bir dertti olduk başımıza daha büyük dert açtık artık takmıyorum ne olursa olsun ... Hiç öyle denize rahat giriceğim havasına kapılmayın bu sefer insanların bakışı size daha çok artacak emin olun... ben dobra konuşurum gerçekler bu şu ameliyatı olup da mutlu olan biri varsa çıksın hadi ... resim atsın da bakalım ...iğrenç bir durum ... Sıkıldım artık herşeyden,olmadan önce bir dertti ameliyatı olduk şimdi ayrı bir dert ! :@

dostum resim koyma şansın var mı? Mesaj olarakta gönderebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: ALLAME1

olanlardan sadece iki kişi var gördüğüm kadar ile bende olanlardan biriyim yazın baa sohbet etmiştik olmadan önce ... hiç kimse yazmıyor ameliyattan önceki gibi sohbetler olmuyor neden biliyor musunuz ? Çünkü herkes berbat sonuçlar alıyor .. benim göğüs içine çökmüş durumda yamuk yumuk şekilsiz bir şey :@lanet olsun nasıl bir dertse bu olmadan önce bir dertti olduk başımıza daha büyük dert açtık artık takmıyorum ne olursa olsun ... Hiç öyle denize rahat giriceğim havasına kapılmayın bu sefer insanların bakışı size daha çok artacak emin olun... ben dobra konuşurum gerçekler bu şu ameliyatı olup da mutlu olan biri varsa çıksın hadi ... resim atsın da bakalım ...iğrenç bir durum ... Sıkıldım artık herşeyden,olmadan önce bir dertti ameliyatı olduk şimdi ayrı bir dert ! :@

kardes bence bu biraz normal eger kiloluysan biraz zayiflatarak kendini ve gogus ustunu dengeleyebilirsin ondan sonra body yaparak bence gayet guzel olur tek sorun gogusun ustundeki yaglar yani goguse gore daha fazla oldugu icin icine cokmus goruntsu veriyor

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.