Şimdi Ara

JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.139
Cevap
141
Favori
930.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Rahat olmuş ve kurtulmuşsun hadi geçmiş olsun
    5 milyar biraz yüksek para ama her türlü değer
    O rahatlığa,mutluluğa değer.Şimdi göğüsünü gere gere gez
    Bizde hala olamadık
  • basit bir operasyon bu, bence 5bin lira bu operasyon için çok fazla. gerekli mi gerekli, ama aramzıda 500-600 liraya bu ameliyatı olan arkadadaşlarda var, neden 5000 lira ameliyat ücreti olan bir hastaneyi seçtin? sağlam olsun diye mi düşündün?
  • 2 ayn önce kocaeli üniversitesinde ameliyat oldu.

doktorum önce küçük bir delikten yağ alırız dedi. iz kalmaz dedi. işe yaramazsa 6 ay sonra keserek yaparız dedi.

şu an aynı eskisi gibi bir değişiklik yok. 6 ay inmesi sürecekmiş ama hiç umutlu değilim tekrar ameliyat olacaz bu gidişle.

1950 lira para ödedim. 2. ameliyat ücretsiz olacak.

sigortada karşılayabiliyormuş ancak ben pek peşinden koşmadım çünkü sigorta ile yaptırınca 1 seneye yakın beklenebiliyormuş benim de bekleyecek halim yoktu.. tabi daha kısalabilir. araştırın derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi age of empires köylüsü -- 14 Mayıs 2012; 0:18:26 >
  • Mesaj dursun, ben de bir şeyler yazacağım
  • İstanbul'da yok mu işi düzgün yapan cerrah?
    Hastane tavsiyesi istiyorum
  • Tavsiye istiyorsanız spor yapın göbek,göğüs eritin iyicesonra iyi bir göğüs programı yapın görüntüyü değiştirirsin.
    Yine olur fakat meme ucunda. Oda problem olamaz.
  • geçmş olsun
  • arkadaşlar benim yaralar diğerlerinki gibi değil yani o dikiş yerleri kabuk bağladı şimdi duş aldığımda onlarda gidiyo azaldı ama hala kaldı ve gidenlerin koptuğu yerler çok güzel iyileşmiş.
  • Yok mu İstanbul içi hastane tavsiyesi?
  • Arkadaşlar İstanbul içinde bu amelliyatı yaptırabileceğim, SGK ile anlaşmalı nereler var,ücret alınmadığından dolayı devlet ilk tercihimdir,var mı bildiğiniz iyi bir devlet hastanesi bu amelliyatı iyi şekilde yapan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zıplayanpırasa

quote:

Orijinalden alıntı: PhortakaL_

Tavsiye istiyorsanız spor yapın göbek,göğüs eritin iyicesonra iyi bir göğüs programı yapın görüntüyü değiştirirsin.
    Yine olur fakat meme ucunda. Oda problem olamaz.

göğüs yağları ameliyat dışnıda kaybolmuyor.

öyle saçma şey mi olur ?

• Sizin sayenizde bu hastalıktan bende de olduğunu öğrendim teşekkürler.Ama hiç eritmeyi denememiştim çoğu kişi yağ diyor antrenörüm felan.Bu 3 ay çalışıcam eritmeye çalışıcam eğer olmazsa okulu atlattıktan sonra gidicez olucaz paşa paşa ameliyatı başka çaremiz yok Ama sorun var ki ben göğüslere masaj yapınca eski halini alıyorlar 1 saat sonra tekrar şişiyorlar Ben ameliyattan değil serumdan felan korkuyorum
  • Hocam işte ondanda korkuyorum batan her şeyden korkuyorum bana deseler gel beyin ameliyatı ol ondan korkmam ama işte o batıcı şeyleri duyduğum an böğ :(
  • Hocam 98'liyim şimdi yaşa vurgu yapmayalım sağlık sonuçta Sizce bende bu hastalıktan var mıdır yoksa yağ mıdır bazıları ergenlik bitince geçer dediler.

• Beyler ameliyattan kaç gün sonra duş alabiliyoruz acaba ?
  • Beyler bende doktora gittim 18 yaşındayım doktor sende jinekomasti var ama 16-20 yaş arası normal dedi yolladı
  • "bende 2004 doğumluyum, bendede var galiba, ameliyat olacağım, nerde olsam bilgi verin" diyecek arkadaşın gelmesine çok az kaldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Betonaoturmaüsütürsün

Ben de penis boyutu çok fazla olunca onu biraz küçülttürme operasyonu sandım ya Neyse inşallah sağ sağlim ameliyatını olursun.

ben de öyle sandım ne yalan söyliyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lostplanetp

Örneğin

bi an eski sevgilimi gördüm ne yalan söyliyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: zıplayanpırasa

karar verildi tekrar ameliyat oluyorum çile başlıyor

neden ?
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.