Şimdi Ara

JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.141
Cevap
141
Favori
931.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ## ReckLeSs ##

quote:

Orijinalden alıntı: ALLAME1

olanlardan sadece iki kişi var gördüğüm kadar ile bende olanlardan biriyim yazın baa sohbet etmiştik olmadan önce ... hiç kimse yazmıyor ameliyattan önceki gibi sohbetler olmuyor neden biliyor musunuz ? Çünkü herkes berbat sonuçlar alıyor .. benim göğüs içine çökmüş durumda yamuk yumuk şekilsiz bir şey :@lanet olsun nasıl bir dertse bu olmadan önce bir dertti olduk başımıza daha büyük dert açtık artık takmıyorum ne olursa olsun ... Hiç öyle denize rahat giriceğim havasına kapılmayın bu sefer insanların bakışı size daha çok artacak emin olun... ben dobra konuşurum gerçekler bu şu ameliyatı olup da mutlu olan biri varsa çıksın hadi ... resim atsın da bakalım ...iğrenç bir durum ... Sıkıldım artık herşeyden,olmadan önce bir dertti ameliyatı olduk şimdi ayrı bir dert ! :@

kardes bence bu biraz normal eger kiloluysan biraz zayiflatarak kendini ve gogus ustunu dengeleyebilirsin ondan sonra body yaparak bence gayet guzel olur tek sorun gogusun ustundeki yaglar yani goguse gore daha fazla oldugu icin icine cokmus goruntsu veriyor

tabi böyle de olabilir. Tek yol bu belki de bundan sonrası mideyi dümdüz yapana kadar zayıflamak(sporla birlikte). Boy kilo kaç acaba senin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: dobermann

quote:

Orijinalden alıntı: ## ReckLeSs ##

quote:

olanlardan sadece iki kişi var gördüğüm kadar ile bende olanlardan biriyim yazın baa sohbet etmiştik olmadan önce ... hiç kimse yazmıyor ameliyattan önceki gibi sohbetler olmuyor neden biliyor musunuz ? Çünkü herkes berbat sonuçlar alıyor .. benim göğüs içine çökmüş durumda yamuk yumuk şekilsiz bir şey :@lanet olsun nasıl bir dertse bu olmadan önce bir dertti olduk başımıza daha büyük dert açtık artık takmıyorum ne olursa olsun ... Hiç öyle denize rahat giriceğim havasına kapılmayın bu sefer insanların bakışı size daha çok artacak emin olun... ben dobra konuşurum gerçekler bu şu ameliyatı olup da mutlu olan biri varsa çıksın hadi ... resim atsın da bakalım ...iğrenç bir durum ... Sıkıldım artık herşeyden,olmadan önce bir dertti ameliyatı olduk şimdi ayrı bir dert ! :@

kardes bence bu biraz normal eger kiloluysan biraz zayiflatarak kendini ve gogus ustunu dengeleyebilirsin ondan sonra body yaparak bence gayet guzel olur tek sorun gogusun ustundeki yaglar yani goguse gore daha fazla oldugu icin icine cokmus goruntsu veriyor

tabi böyle de olabilir. Tek yol bu belki de bundan sonrası mideyi dümdüz yapana kadar zayıflamak(sporla birlikte). Boy kilo kaç acaba senin?

benim boy 193 kilo 97, ben memnunum gayet suan unideyim okul bitsin bodye baslayarak daha güzel bi göruntu vericem eski halini hatırlayınca nasıl katlandıgımı anlayamıyorum

• Arkadaşlar jinekomasti.com mağazası güvenilir midir ? jinekomasti atleti almak istiyorum yorumlara bakarsak süper ama acaba doğru mu?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AydinLee

quote:

Orijinalden alıntı: 9312

Sanırım sıradaki benim Bu pazartesi yatıcam salı günü ameliyat. Hadi hayırlısı

ne çabuk geçti ya goncadan hala haber yok buarada.

aydınleee seni bulduğum iyi oldu :D benimkide 2 aya yaklaştı benimki düşük seviyedeydi söylemiştim zaten 'U' şeklinde kesi yapıp aldılar o yöntem biliyorsundur zaten .... ya sağ taraf kendini toparladı gibi az kaldı çukur yok ama 'U' şeklindeki kesi daha duruyor 1. sıkıntım bu ... 2-Sol taraftaki 'U' şeklindeki kesi tamamen geçti ama çoooook bariz şekilde bir çukur var ? ve meme uçları (kahverengi bölüm) vadi gibi hocam :D böyle ortası içte diğerleri dışta kalmış buruşuk falan o kendini toparlayacak mı ?ve gelgelelim son soruma hissizlik büyük ölçüde azalsada daha var ve hissiz olan bölge (eminim sende biliyorsundur) derisi böyle sarımtırak gibi sendede öyle mi ?

Alıntıları Göster
    hort

konuyu okudum arkadaslar maalesef bu illetten bende de var, 90 kilodan 70e düştüm daha bi belli oluyor gene yaz geldi deniz zehir olacak

önceki arkadasların suandaki durumları nedir acaba ?

istanbuldayım bu arada tavsiye edeceğiniz doktor hastane var mı dır ?

• quote:

Orijinalden alıntı: M@ni@C

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=56217727&p=1#56217727

benim jinekomasti günlüğüm. Beklerim
    Bende nasip olursa önümüzdeki salı bu operasyonu olacağım, bir kaç çeşit korse var acaba hangisi daha sağlıklı, rahat, ve daha iyi sonuç verendir, yardımcı olan olursa çok sevinirim.ç.

örnek olması açısından,
    http://www.elektronmedikal.com.tr/urungoster.php?id=MTQ1

yada

http://www.jinekomasti.com/urunler?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=2&category_id=6

• quote:

Orijinalden alıntı: ozas_91

Bende nasip olursa önümüzdeki salı bu operasyonu olacağım, bir kaç çeşit korse var acaba hangisi daha sağlıklı, rahat, ve daha iyi sonuç verendir, yardımcı olan olursa çok sevinirim.ç.

örnek olması açısından,

yada

http://www.jinekomasti.com/urunler?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=2&category_id=6

Korseyi siz seçmiyorsunuz.
    Doktor istediği baskıya şekline ve pozisyona göre kendisi belirliyor. Şu anda ben ilk linkteki 4005modelini kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@ni@C -- 18 Nisan 2012; 19:08:14 >

• quote:

quote:

örnek olması açısından,

yada

Korseyi siz seçmiyorsunuz.
    Doktor istediği baskıya şekline ve pozisyona göre kendisi belirliyor. Şu anda ben ilk linkteki 4005modelini kullanıyorum

Alıntıları Göster
    İlginize teşekkür ederim. Bu korseleri doktorada gösterdim, birini al dedi, bana bıraktı sanki seçimi.. Bende hangisinin daha iyi olacağı konusunda kararsızım haliyle, sizin kullandığınız korse kıyafetin altından belli oluyormu? Rahatsızlık verme durumu nedir acaba?

• quote:

İlginize teşekkür ederim. Bu korseleri doktorada gösterdim, birini al dedi, bana bıraktı sanki seçimi.. Bende hangisinin daha iyi olacağı konusunda kararsızım haliyle, sizin kullandığınız korse kıyafetin altından belli oluyormu? Rahatsızlık verme durumu nedir acaba?

Öncelikle korse ile jinekomasti atleti arasında fark var.
    Jinekomasti atleti almayın çünkü o operasyon sonrası kullanılmak için değil, operasyon olmak istemeyenlerin görüntüyü düzeltmek için kullandıkları bir aksesuar.

Operasyonunuz LİPOSUCTİON ile olacaksa, ben 4005'i tavsiye ederim. ama bu korsenin resimdeki iki parçalısını değil, göbek bölgesi olan üç parçalısını tavsiye ederim.
    İki parçalı dar kalırsa sıkıntı yaratabilir. Alırken mutlaka 3 parçalı göbek için olanı isteyin (60TL)

2006-5005 gibi modelleri giyip çıkartamazsınız. çünkü operasyondan sonra uzun süre kollarınızı çok kaldırıp indirmeniz mümkün değil, ayrıca o korseleri göğsünüze sürterek giyebilmeniz canınızı yakabilir.

Korse az da olsa belli oluyor, açıkçası benimiçin belli olmasının bir sıkıntısı yok. Operasyondan hemen hemen herkes haberdar olduğu için saçma sapan bakışlar olmuyor. operasyonun utanılacak bir yanı yok sonuç olarak.

ama t-shirt yerine gömlek tercih ederseniz daha az belli olmasını sağlarsınız, t-shirt tercihinizi de siyahtan yana kulanabilirsiniz.

rahatsızlık konusuna gelince: korse zaten rahatsızlık versin diye takılan bir aksesuar, sizin hareketlerinizi kısıtlaması ve deri kas kaynaşmasını geciktircek hareketleri yapmanızı engellemesi gerekiyor.
    Koltuk altlarını kesebiliyor bunun için korseyi çıkartıp taktıktan sonra koltuk altı kısmına sargı bezi ile sürtünme engelleyici bir çözüm yaratmanız gerekir.
    uzun süre yan ve yüzüstü yatmayacaksınız (hem canınız yandığı hem de korse rahatsız ettiği için) bu da yine iyileşme sürecinizi hızlandırmak için.

Bana 20 gün rapor verdiler. 20 günün günde 2-3 saati dışındaki kısmını evde dinlenerek geçirdim. bu yüzden başlangıçta 1 ay takmamı söyledikleri korseyi 3. hafta çıkartabileceğimi söylediler ama ben garanti olsun diye 1 ay tamamlanana kadar takacağım.

Bu arada yoksa kendinize bir veya iki tane sıcak su torbası alın (şı içine sıcak su konan kalın plastik termafor denen torbalardan)
    Çünkü hastaneden çıktıktan sonraki günlerde gün içinde 1-2 defa korsenizi çıkartıp masaj yapmanız gerekiyor.
    Benim eşim içerde yara olduğunu bildiği ve canımı yakacağını düşündüğü için bir türlü masaj yapamadı bana, o yüzden bu sıcak su torbasına ILIK su koyarak korseyi çıkarttıktan sonra torbayı göğsümün üstüne koyup yukarı aşağı sağa sola yuvarlanma hareketi yaparak masaj işini kendim halletim.

MAsajdaki mantık, oradaki kan dolaşımını artırarak iyileşme ve ödem giderilmesi sürecini hızlandırmak.

Aklınızdaki diğer soruları da çekinmeden sorabilirsiniz.

NOT: Yukarda yazdıklarımın hepsi operasonunuzun LİPOSUCTİON ile yapıması durumunda geçerli. AÇIK AMELİYAT olursa ne yapılması gerektiğini bilmiyorum.
    şimdiden geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@ni@C -- 19 Nisan 2012; 10:14:56 >

• quote:

quote:

Öncelikle korse ile jinekomasti atleti arasında fark var.
    Jinekomasti atleti almayın çünkü o operasyon sonrası kullanılmak için değil, operasyon olmak istemeyenlerin görüntüyü düzeltmek için kullandıkları bir aksesuar.

Operasyonunuz LİPOSUCTİON ile olacaksa, ben 4005'i tavsiye ederim. ama bu korsenin resimdeki iki parçalısını değil, göbek bölgesi olan üç parçalısını tavsiye ederim.
    İki parçalı dar kalırsa sıkıntı yaratabilir. Alırken mutlaka 3 parçalı göbek için olanı isteyin (60TL)

2006-5005 gibi modelleri giyip çıkartamazsınız. çünkü operasyondan sonra uzun süre kollarınızı çok kaldırıp indirmeniz mümkün değil, ayrıca o korseleri göğsünüze sürterek giyebilmeniz canınızı yakabilir.

Korse az da olsa belli oluyor, açıkçası benimiçin belli olmasının bir sıkıntısı yok. Operasyondan hemen hemen herkes haberdar olduğu için saçma sapan bakışlar olmuyor. operasyonun utanılacak bir yanı yok sonuç olarak.

ama t-shirt yerine gömlek tercih ederseniz daha az belli olmasını sağlarsınız, t-shirt tercihinizi de siyahtan yana kulanabilirsiniz.

rahatsızlık konusuna gelince: korse zaten rahatsızlık versin diye takılan bir aksesuar, sizin hareketlerinizi kısıtlaması ve deri kas kaynaşmasını geciktircek hareketleri yapmanızı engellemesi gerekiyor.
    Koltuk altlarını kesebiliyor bunun için korseyi çıkartıp taktıktan sonra koltuk altı kısmına sargı bezi ile sürtünme engelleyici bir çözüm yaratmanız gerekir.
    uzun süre yan ve yüzüstü yatmayacaksınız (hem canınız yandığı hem de korse rahatsız ettiği için) bu da yine iyileşme sürecinizi hızlandırmak için.

Bana 20 gün rapor verdiler. 20 günün günde 2-3 saati dışındaki kısmını evde dinlenerek geçirdim. bu yüzden başlangıçta 1 ay takmamı söyledikleri korseyi 3. hafta çıkartabileceğimi söylediler ama ben garanti olsun diye 1 ay tamamlanana kadar takacağım.

Bu arada yoksa kendinize bir veya iki tane sıcak su torbası alın (şı içine sıcak su konan kalın plastik termafor denen torbalardan)
    Çünkü hastaneden çıktıktan sonraki günlerde gün içinde 1-2 defa korsenizi çıkartıp masaj yapmanız gerekiyor.
    Benim eşim içerde yara olduğunu bildiği ve canımı yakacağını düşündüğü için bir türlü masaj yapamadı bana, o yüzden bu sıcak su torbasına ILIK su koyarak korseyi çıkarttıktan sonra torbayı göğsümün üstüne koyup yukarı aşağı sağa sola yuvarlanma hareketi yaparak masaj işini kendim halletim.

MAsajdaki mantık, oradaki kan dolaşımını artırarak iyileşme ve ödem giderilmesi sürecini hızlandırmak.

Aklınızdaki diğer soruları da çekinmeden sorabilirsiniz.

NOT: Yukarda yazdıklarımın hepsi operasonunuzun LİPOSUCTİON ile yapıması durumunda geçerli. AÇIK AMELİYAT olursa ne yapılması gerektiğini bilmiyorum.
    şimdiden geçmiş olsun.

İlginize alakanıza çok teşekkür ederim. liposuction yöntemiyle tedavi olacağım.
    bahsettiğiniz 3 parçalı modelden haberdar olmak iyi oldu. 2 parçalının kısa kalabileceğini söylemişsiniz. o halde 3 parçalıyla ilgili şunu sorayım: boyum çok uzun değil (1.73) göğüs bölgemde geniş bir alanda değil fakat göğüslerim epey irice, epey göbeğimde var.. hal böyle olunca 3 parçalının bir kısmı göbeğe taşarda rahatsızlık verir mi? yada göğüslerim büyük olduğundan daha mı iyi olur?

henüz bir medikalciye gidebildim ve elinde tek bir model vardı, oda bu 2 3 parçalı olanlar gibi fakat tek parça, yaklaşık 40 cm lik bir eni var. (boyumu demeliydim bilmiyorum ama anlamışsınızdır hangi ölçüden bahsettiğimi)
    gitmişken sıcak su torbasını alayım bari, bu detayı bilmiyordum. teşekkür ederim uyarı için.

ben zaten "sargı" tipiyle (4005 yada bahsettiğim tek parçalısı..) 5007 arasında kalmıştım. 5007ye ne dersiniz? eğer aynı baskı-sıkma vazifesini görecekse, hem belli olmayacak gibi, hemde giyip çıkarması daha pratik gibi.. tabii siz amaliyatı olan biri olarak daha iyi bilirsiniz.

sizden gelecek cevaba göre hareket edeceğim. bu gün medikalcileri gezip alacaktım ama iyiki mesajınızı gördüm, sizden cevap alıp, durumu netleştirmeden korse almayacağım.

İlginiz için tekrar teşekkür ederim. Sağolun

düzenleme: bahsettiğiniz 2006 5005 gibi modeller arkadan kopçalı yada cırt cırtlı mı acaba? sizin açıklamanızdan atlet gibi giyilip çıkarıldığını anladım ben... eğer kopçalı yada cırtcırtlı değilse giyip çıkarmada sıkıntı olur tabii...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozas_91 -- 19 Nisan 2012; 13:09:17 >

• Hemen hemen aynı vücut tipindeyiz 170 boy büyük göğüs 80 kilo (göbek)
    Size önerdiğin korse en iyi alternatif gibi duruyor. Göbek korseden dolayı pek rahatsız olmuyor. Tek sıkıntı normalde biraz göbeği içe çekme alışkanlığınız varsa korseli iken çekemiyorsunuz. :))
    Parçalı olmasının avantajı diren takılması gerekirse işlem çok kolay oluyor.
    Tek parça olursa diren takamıyorlar.

Önerdiğim ürünü almanızı tavsiye ederim ama son kararı doktora danışın mutlaka.

Diğer korseler (2006 v.b.) Nasıl giyiliyor bilmiyorum kopçalı veya cırtcırtlı ise sıkıntı yine de olur. En azından ameliyattan çıkışta size onu giydirirken zorlanabilirler (kolları geçirirken)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@ni@C -- 19 Nisan 2012; 14:35:52 >
  • quote:

Hemen hemen aynı vücut tipindeyiz 170 boy büyük göğüs 80 kilo (göbek)
    Size önerdiğin korse en iyi alternatif gibi duruyor. Göbek korseden dolayı pek rahatsız olmuyor. Tek sıkıntı normalde biraz göbeği içe çekme alışkanlığınız varsa korseli iken çekemiyorsunuz. :))

Diğer korseler (2006 v.b.) Nasıl giyiliyor bilmiyorum kopçalı veya cırtcırtlı ise sıkıntı yine de olur. En azından ameliyattan çıkışta size onu giydirirken zorlanabilirler (kolları geçirirken)

Yalnız benim kilom 107
    Bu sargı şeklinde olan korseler alınacaksa 3 bölmeli olması en iyisi olacak anlaşılan .Her ne kadar siz onaylamıyorsanız da gömlek tarzı, önü iliklenebilir olanlar belki ilk birkaç gün ya da 1 hafta rahatsız giyilip çıkartılabilir ama sonrasında diğerinden daha rahat olacaktır diye düşünüyorum tabii aynı baskıyı sağlayabiliyorsa tercih edilmeli eksiğim varsa lütfen düzeltin.

Bence de buna doktor karar vermeli şu marka şu korseyi şurdan al gel demeli ama bizimkisi niyeyse "valla git bak önemli olan baskı sağlayıp deriyi toplayabilir nitelikte olması gerekli baskıyı uygulaması benim için yeterli bu şartı sağla da hangisini alırsan al hatta iliklenebilir al" dedi.Kendileri bugüne kadar bütün jinekomasti operasyonlarından sonra bizim bahsettiğimiz üç parçalının tek parçalısını kullanmışlar.Hatta bana önü iliklenebilen modelden alır ve memnun kalırsam bundan sonraki hastalarına da bu korseyi önerebileceğini söyledi

Böylece tüm yük omzuma bindi. Hayatımda ilk kez ameliyat olacağım, çok kararsızım, epeyde pimpirikli olunca korse konusunda seçim yapamaz hale geldim yanlış ürünü seçmekten boş yere daha fazla sıkıntı çekmekten korkuyorum keşke doktor kendisi seçseydi de ben bu kadar dertlenmeseydim:)
    Yakın ilginiz için tekrar tekrar teşekkür ederim, sağolun.

• quote:

quote:

Yalnız benim kilom 107
    Bu sargı şeklinde olan korseler alınacaksa 3 bölmeli olması en iyisi olacak anlaşılan .Her ne kadar siz onaylamıyorsanız da gömlek tarzı, önü iliklenebilir olanlar belki ilk birkaç gün ya da 1 hafta rahatsız giyilip çıkartılabilir ama sonrasında diğerinden daha rahat olacaktır diye düşünüyorum tabii aynı baskıyı sağlayabiliyorsa tercih edilmeli eksiğim varsa lütfen düzeltin.

Bence de buna doktor karar vermeli şu marka şu korseyi şurdan al gel demeli ama bizimkisi niyeyse "valla git bak önemli olan baskı sağlayıp deriyi toplayabilir nitelikte olması gerekli baskıyı uygulaması benim için yeterli bu şartı sağla da hangisini alırsan al hatta iliklenebilir al" dedi.Kendileri bugüne kadar bütün jinekomasti operasyonlarından sonra bizim bahsettiğimiz üç parçalının tek parçalısını kullanmışlar.Hatta bana önü iliklenebilen modelden alır ve memnun kalırsam bundan sonraki hastalarına da bu korseyi önerebileceğini söyledi

Böylece tüm yük omzuma bindi. Hayatımda ilk kez ameliyat olacağım, çok kararsızım, epeyde pimpirikli olunca korse konusunda seçim yapamaz hale geldim yanlış ürünü seçmekten boş yere daha fazla sıkıntı çekmekten korkuyorum keşke doktor kendisi seçseydi de ben bu kadar dertlenmeseydim:)

sizin operasyon ne zaman ?
    şimdiden geçmiş olsun.
    Bu arada benim durumum ile ilgili olarak
    konusunu takip edebilirsiniz.

• quote:

quote:

quote:

Yalnız benim kilom 107

sizin operasyon ne zaman ?
    şimdiden geçmiş olsun.
    Bu arada benim durumum ile ilgili olarak
    konusunu takip edebilirsiniz.

Alıntıları Göster
    pm attım

• quote:

pm attım

Alıntıları Göster
    pm attım ama, şimdi sizin konunuzu baştan sona okudum. ancak bir mühendis böyle uğraşırdı zaten, elinize sağlık, açıklamalarıyla fotoğrafşarıyla gayet açıklayıcı olmuş. hem meslektaş olacağız 2-3 sene içinde inşallah.

yalnız video izleme fikriniz 1 saattir kimyamı altüst etti, keşke hiç demeseymişsiniz kalbim hızlı hızlı atmaya başladı kendimi kastım epey. etkisinden hala kurtulduğumda söylenemez. yarıda kapattım ama geç kaldım genede

ama ameliyat olacak arkadaşların kesinlikle izlemesini kesinlikle tavsiye etmem. Midenin kaldıracağı şey değil. Şuan korku içindeyim

Fakat M@ni@C'ın fotolarına baklırsa çok hızlı iyileşmiş, ilk fotosuyla son fotosu arasında sanırım 17-18 gün var. keşke birde ilk halini koysaymış ama sanırım artık çok geç :)

Ama çok aydınlatıcı bir çalışma olmuş, uzun süredir araştıran biri olarak, bu sıkıntıyı yaşayan arkadaşlara tavsiyem, burada yazılanları ciddiye almaları, yazılıp söylenenler kesinlikle doğru, güvenilebilir bilgiler.
    herkese iyi forumlar

• quote:

Orijinalden alıntı: jine123

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    1,93 boy 112 kilo ve durum vahim

ss koyamam utanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bladerunner4153 -- 1 Mayıs 2012; 0:49:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bladerunner4153

1,93 boy 112 kilo ve durum vahim

ss koyamam utanırım

Alıntıları Göster
    Çok canım sıkılıyorr
    Bu arada yazayım... Yaş:19 Boy: 1.72 Kilo: 90 Yıllardır bu sorun var.Ne tişört giyince dik durabiliyorum ne üstümü çıkartabiliyorum ne denize..Allah sabır versin

Benimki tek taraflı meme büyümesi.Doktora gitmiştim aynen öyle ameliyatla demişti tabi ben üni öğrencisi olduğum için sigorta yok.Neyse sonra öğrendim ki babanın üstüne sigorta yapılıyormuş baba da 5 aydan beri hala yapıcak sigortayı!!

Benim ameliyat durumum nasıl olur? Tek taraflı...Komple uyuturlar mı? Lokal anestezi mi oluruz.

Cidden yardım bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Doce

Çok canım sıkılıyorr
    Bu arada yazayım... Yaş:19 Boy: 1.72 Kilo: 90 Yıllardır bu sorun var.Ne tişört giyince dik durabiliyorum ne üstümü çıkartabiliyorum ne denize..Allah sabır versin

Benimki tek taraflı meme büyümesi.Doktora gitmiştim aynen öyle ameliyatla demişti tabi ben üni öğrencisi olduğum için sigorta yok.Neyse sonra öğrendim ki babanın üstüne sigorta yapılıyormuş baba da 5 aydan beri hala yapıcak sigortayı!!

Benim ameliyat durumum nasıl olur? Tek taraflı...Komple uyuturlar mı? Lokal anestezi mi oluruz.

Cidden yardım bekliyorum

Alıntıları Göster
     JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI

benim durumum tam şu an soldaki gibi vücutlarımız hatta birebir aynı sadece bende bu kadar göbek yok şu anlık fazla rahatsız etmiyor ancak ileride ameliyat olmayı düşünüyorum.Diğer arkadaşlara Allah kolaylık versin vallahi zor durum bi ara bende kafaya takmıştım ama artık attım o düşünceyi kafamdan rahatım şu anlık.

• quote:

Çok canım sıkılıyorr

Cidden yardım bekliyorum

Bugün bununla ilgili cevap almam lazım..

• quote:

Bugün bununla ilgili cevap almam lazım..

Ameliyat açık da olsa kapalı da olsa genel anestezi yaparlar.
    Bu konudan da birçok bilgi edinebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@ni@C -- 1 Mayıs 2012; 14:16:09 >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.