Şimdi Ara

JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.139
Cevap
141
Favori
930.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2010.

nedir bu hastalık?

Konda bilgiler var olmasa bile yazilanlardan anlamadinmi birsey ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

quote:

Orijinalden alıntı: kangroo

nereye yapılıyor o ameliyat?jineko mineko sakat gibi.

Hormon bozukluğu sonucunda büyüyen göğüsleri küçültme operasyonu.

Yuh abi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jinnet -- 19 Eylül 2011; 23:55:57 >
  • beyler benim göüs uçlarım şişkin dokununca iniyor falan bi acayip garip, göüslerim hafif kaslı sert mert falan yani böyle sarkma yada ne biliyim ya koyduğunuz resimlerle pek alakası yok ama işkillenmedim de değil hani olabilri mi sizce ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2010.

nedir bu hastalık?

hormonal dengesizlikler sonucu erkeklerde kadın cinsi göğüs büyümesinin olması sağlık açısından bir problemi yok ama estetik açıdan çok çok çok kötü bir durum Şükür ki kurtuldum....Ameliyat fiyatını soran arkadaşım ben özel bir hastanede 2180 TLye oldum ama istanbulda fiyatlar oynayabilir hatta daha az olabilir malum hastane sayısı felan daha fazla ben hatayda oldum....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pizza Hot

beyler benim göüs uçlarım şişkin dokununca iniyor falan bi acayip garip, göüslerim hafif kaslı sert mert falan yani böyle sarkma yada ne biliyim ya koyduğunuz resimlerle pek alakası yok ama işkillenmedim de değil hani olabilri mi sizce ?

seni rahatsız eetmiyorsa devam et hayatına bu yazıyıda okumamış say rahatsız oluyorum diyorsan sarkma kilodan kaynaklanabilir onu spor ile eritirsin ama meme ucu (kahverengi bölüm) büyük ise çok büyük ihtimal jinekomastidir maalesef ki ameliyatsız çözümü yok dediğim gibi rahatsız oluyorsan git bir doktora görün utanılıcak bir şey yok zaten doktorlarda normal karşılıyor kan alıp ultrosan çekerler başka bir şey yok...

• quote:

Orijinalden alıntı: Recep Kalenderoglu

quote:

Orijinalden alıntı: Lusscy

Beyler bende de var mı bu lanet hastalıktan?

Yaş 16.

5 sene önce çok şişmandım. 80 kiloydum.
    Geçen sene 60a düştüm.Halada 60 kiloyum.
    Acaba şişman oldugum zamanlardan kalma memelermi bunlar yoksa bende de mi hormon bozukluğu var?

Spor yapsam sıkılaşılar mı acaba?

Sende Yok Panpa Raad Ol.Kilo Vermeden Önce Göğüsün Vardı Herhalde Kilodan Dolayı.O Nedenle Kilo Versen Bile Kalır Göğüs.Küçük Bir Operasyonla Yağ Aldır.Cok Az Yağ Var Görünüyor.Bence Gerek Bile Yok.Ama Doktora Git Her İhtimale Karşı.

Kıyafetten belli olmuyor mu kocaman o ya.

• Arkadaşlar Allah kimseye vermesin fotolara baktım şimdi çok lanet birsey psikoljik olarak saymıyorum bile kişilik bunalımı olabilir sırf bu yüzden. abooov korktum lan.
  • ark lar yorumdan ziyade yardımcı olcak bi durum var izin verrseniz tekrarlyorum msj ı rkadaşlar slm lar bende bi kaç aydır para bulmaya çalışıyorum istanbulda anadolu yakasındayım olan ark. lardan burda olan varsa lütfen doktor yada hastane önerebilrmi ben tatil beldesinde çalışıcam ondan hemen olmam lazım bin 2 bin en fazla bütçe ayırıcam yardımcı olurmusunuz.. bide benimki alkol fast food hep bunlardan dolayı tahminim lipo. eğer bilginiz varsa lütfen yazın durumun ciddiyetini biliyosunuz :))
  • Bende de jinekomasti var, çok aşırı değil ama çokda şikayetçi değilim.
    Tek sıkıntı göğüs içindeki kitlelerin dokunulduğunda can yakacak derecede acıması.

Doktora gittiğimde hem özel sağlık sigortamın hemde ssk nın bu ameliyatı karşılamadığı söylenmişti. Estetik ameliyata giriyormuş.

Bu arada bu ameliyatı genel cerrah yerine estetik cerrahda yaptırmak daha doğru.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Escape595

Gençler selam herkes yazmış ben de yazıyım durumu...Ben de psuedo gynecomasti var sanırım yani meme dokusu değil de daha çok yağ toplanmasından dolayı olan...Ultrason çektirdim ve meme dokusu gözükmüyor gibi dediler farklı bir lipsuction tekniğiyle fazla ağrı sızı çekmeden aynı gün taburcu olabilecem sanırım olursam ameliyat...zaten benimkiler de öyle açık ameliyat gerektirecek gibi değil sadece biraz yağlı...Bu arada göğüsü aldıktan sonra göğüs ucu nasıl düzeliyor o da gerildiği için normal hale mi dönüyor? Ayrıca grade 1 yani en düşük olup da yağ alma tekniğiyle yaptırıp herhangi bir sıkıntı yaşayan oldu mu? Bazıları demiş uğraşmak istemedikleri için lipsuction la yapıyorlar diye ama bende cidden meme dokusu yok gibi yani yağ ağırlıklı gibi..

sende de benimkinden var benimkide psuedo jinekomasti idi....olalı 1 ay 1.5 hafta oldu şekli sormuşsun ilk çıktığın zaman baya bir garip ve değişik gelecek çukur oluyor ve hissiz olan yerlerde böyle deride sarılıklar var öyle diyim sana...ama merak etme hissizlik geçiyor bende çok az bir bölgede kaldı ilk olduğumda nerdeyse boynuma yaklışıyordu hissizlik çukurlar da kendini topluyor hatta sağ taraf kendini iyice topladı 'U' şeklinde kesi yapıp alacaklar sendede yara içe doğru kapanıyor şu anda bende meme ucu (kahverengi bölüm) üste doğru çıkıyor biraz yara geçtiği zaman meme ucu yayılacakmış ve kendi halini alacakmış bu da 5-6 ay alır....Kafana takılan başka bir şey varsa sorabilirsin........

• quote:

Orijinalden alıntı: küheylan46

quote:

beyler benim göüs uçlarım şişkin dokununca iniyor falan bi acayip garip, göüslerim hafif kaslı sert mert falan yani böyle sarkma yada ne biliyim ya koyduğunuz resimlerle pek alakası yok ama işkillenmedim de değil hani olabilri mi sizce ?

seni rahatsız eetmiyorsa devam et hayatına bu yazıyıda okumamış say rahatsız oluyorum diyorsan sarkma kilodan kaynaklanabilir onu spor ile eritirsin ama meme ucu (kahverengi bölüm) büyük ise çok büyük ihtimal jinekomastidir maalesef ki ameliyatsız çözümü yok dediğim gibi rahatsız oluyorsan git bir doktora görün utanılıcak bir şey yok zaten doktorlarda normal karşılıyor kan alıp ultrosan çekerler başka bir şey yok...

sarkma falan yok ya ben yok demiştim biraz hızlı okumuşsunuz galiba keşke noktalama işareti kullansaydım meme ucu büyük değil ama şişkin işte dokununca iniyor 5.sınıfta halısahada maç yaparken bi acı hissettim sonra şişti böyle dokununca iniyor erkegnlikte olur falan dediler ama 5. sınftan lise sona kadar da niye geçmedi bu meret ? Rahatsızlık duymuyorum ama doktora gitmem için de aileme söylemem lazım aileme söylersem de bana tavuk döneri bol yediğim için kızarlar Aile dostumuz olan bir doktor hormonla büyütülen tavukların yani piyasadaki tüm tavukların erkeklerde hormonları dengesizleştirdiğini göüsleri büyyütüğünü söylemişti banada fazla yeme demişti, kendisine estetik için ilk sırada göüs büyütmek için gelen genç kızlar ikinci sırada da göüslerini küçültmek için gelen genç erkekler olduğunu söylemişti biz tabi o zaman bilmiyorduk bu olayı jineko falan dedi ama ben tam anlamamıştım o zaman geçenlerde içime bi kurt düştü bu jinekomasti başlığını görünce de koptum geldim. 1-2 seneye kendi başıma giderim doktora zaten öyle bişey olduğunu da sanmıyorum 7 senedir böyle hiç büyüme falan olmadı sanırım ergenlikle alakalı benimli

• arkadaşlar gene yazıcam belki görmemişsinizdir diye :) istanbul anadolu yakasındayım buralarda gittiğiniz bi doktor yada hastane varmı tavsye ediceğiniz??
  • quote:

quote:

quote:

sarkma falan yok ya ben yok demiştim biraz hızlı okumuşsunuz galiba keşke noktalama işareti kullansaydım meme ucu büyük değil ama şişkin işte dokununca iniyor 5.sınıfta halısahada maç yaparken bi acı hissettim sonra şişti böyle dokununca iniyor erkegnlikte olur falan dediler ama 5. sınftan lise sona kadar da niye geçmedi bu meret ? Rahatsızlık duymuyorum ama doktora gitmem için de aileme söylemem lazım aileme söylersem de bana tavuk döneri bol yediğim için kızarlar Aile dostumuz olan bir doktor hormonla büyütülen tavukların yani piyasadaki tüm tavukların erkeklerde hormonları dengesizleştirdiğini göüsleri büyyütüğünü söylemişti banada fazla yeme demişti, kendisine estetik için ilk sırada göüs büyütmek için gelen genç kızlar ikinci sırada da göüslerini küçültmek için gelen genç erkekler olduğunu söylemişti biz tabi o zaman bilmiyorduk bu olayı jineko falan dedi ama ben tam anlamamıştım o zaman geçenlerde içime bi kurt düştü bu jinekomasti başlığını görünce de koptum geldim. 1-2 seneye kendi başıma giderim doktora zaten öyle bişey olduğunu da sanmıyorum 7 senedir böyle hiç büyüme falan olmadı sanırım ergenlikle alakalı benimli

evet noktalama işaretinden kaynaklanan bir anlatım bozukluğu olmuşverdiğin bilgi için sağol galiba bende kendimde neden bu sebebin olduğunu buldum çünkü kan tahlilinde ne hormon bozukluğu ne de ilaç kullanımından kaynaklanan bir sorun çıkmamıştı eskiden bir oturuşta 2 döner yiyen bir insandım 7 senedir war diyorsun bende senin gbi bu lanet durum ile 7 sene yaşamıştım :) bu sene artık tak etmişti gittim oldum ergenlikten kaynaklanan genellikle 2-3 sene kalır ergenlikle ilgili olduğunu sanmıyorum......Tshirt felan giyince çıkacak kadar büyük mü ?....Bence ailene bu sorununu aç bende bir jineko mağduru olarak neler yaşadığını daha doğrusu burdaki herkesin neler yaşadığını hissedebiliyorum gerçekten kurtulun hayata yeniden başlıyorsunuz artık dimdik yürüyebiliyorum sırtımı sandalyeye dayayıp oturabiliyorum

• tshirt gyince göüs uçlarım belli oluyor sadece o da kızların hoşuna gidiyor gerçi
  • arkadaşlar mobile olduğundan konunun tamamını okuyamadım... ameiyat olanlar acaba hangi il hangi hastanede oldular bide olduktan sonra hareket ve spor yapma durumları ne oldu???

biraz abartı olacak ama pm olarakta alabilirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polkol -- 20 Eylül 2011; 19:55:01 >
  • quote:

tshirt gyince göüs uçlarım belli oluyor sadece o da kızların hoşuna gidiyor gerçi

T shirt görünecek durumdaysa bir görün doktora............O kızlardan şüphelenmeye başladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: polkol

arkadaşlar mobile olduğundan konunun tamamını okuyamadım... ameiyat olanlar acaba hangi il hangi hastanede oldular bide olduktan sonra hareket ve spor yapma durumları ne oldu???

biraz abartı olacak ama pm olarakta alabilirim...

yorumları okursanız bilgi sahibi olursunuz ben dahil 3-4 arkdaş daha var olmuş ben hatayda oldum 2180 TL ye pm atablrsnz cvplarım
  • quote:

quote:

tshirt gyince göüs uçlarım belli oluyor sadece o da kızların hoşuna gidiyor gerçi

T shirt görünecek durumdaysa bir görün doktora............O kızlardan şüphelenmeye başladım

hocam benim göüsler kaslı böyle nasıl desem tshirt giyince kaslar da gözüküyor bide meme ucu hafiften kendini belli ediyor e tabi kızlar tav

• ameliyat olursan o kaslar gider ama yeniden başlarsın artık hep heves etmişimdir göğüs kasına
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.