Şimdi Ara

JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.144
Cevap
141
Favori
932.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ALPOTEK

quote:

Orijinalden alıntı: leyl u nehar

quote:

quote:

quote:

evet gençler perşembe günü ameliyat oluyorum doku var ultrasyonda çıktı ameliyat parası ödemiyorum sadece 200 lira amelyat sonrası korse bandaç vs. şeyler doktor istedi doktor dedi bütün dokuyu yağla birlikte alırız diye ameliyat olanlar taktik verin ameliyat sonrası altına kaçırma vs. durumlar oluyor mu (narkozun etkisi ile) ameliyat sonrası annem yanımda olmayacak arkadaşım olacak yanımda

Öncelikle hayırlı olsun hiç korkma sana sadece tavsiyem kıllarını kes beni mah vediyor pansuman yaparken

hocam tamamdır kıllar var ama gür değil evden çıkmadan hallederim o işi
    Ameliyat sonrası ağrı çok oluyormu
    Narkozu ne zamn veriyorlar
    Devlet hastahanesinde olacağım bir eksisi olur mu
    dikişler ne kadar süre duruyor
    yanımda çok yakın biri olması şartmı (yani kişisel ihtiyaçlarını giderebiliyor musun ? )

Hayır agrı kesici vetiyorlar ameliyattan sonra 4 saat yiyp içmiyorsun aerum ve antibiyotik veriyorlar narkoz 2 saatlık fln heralde uyanmadan odaya almıyorlar zaten hayır aynı özel gibi çok iyi davranıyorlar senin için bandajı açtım buyur
     JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI

iyi olmuş hocam geçmiş olsun peki harbiden sonuç alınabiliyormu yani gözle görülür derecede bi değişikli oluyormu ?

Ayakta görmedim daha bandajsı olunca hörücez ama dümdüZ gözüküyor suanda çok memnunum emin ol sende çok mutlu olucaksın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

evet gençler perşembe günü ameliyat oluyorum doku var ultrasyonda çıktı ameliyat parası ödemiyorum sadece 200 lira amelyat sonrası korse bandaç vs. şeyler doktor istedi doktor dedi bütün dokuyu yağla birlikte alırız diye ameliyat olanlar taktik verin ameliyat sonrası altına kaçırma vs. durumlar oluyor mu (narkozun etkisi ile) ameliyat sonrası annem yanımda olmayacak arkadaşım olacak yanımda

Öncelikle hayırlı olsun hiç korkma sana sadece tavsiyem kıllarını kes beni mah vediyor pansuman yaparken

hocam tamamdır kıllar var ama gür değil evden çıkmadan hallederim o işi
    Ameliyat sonrası ağrı çok oluyormu
    Narkozu ne zamn veriyorlar
    Devlet hastahanesinde olacağım bir eksisi olur mu
    dikişler ne kadar süre duruyor
    yanımda çok yakın biri olması şartmı (yani kişisel ihtiyaçlarını giderebiliyor musun ? )

Hayır agrı kesici vetiyorlar ameliyattan sonra 4 saat yiyp içmiyorsun aerum ve antibiyotik veriyorlar narkoz 2 saatlık fln heralde uyanmadan odaya almıyorlar zaten hayır aynı özel gibi çok iyi davranıyorlar senin için bandajı açtım buyur
     JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI

iyi olmuş hocam geçmiş olsun peki harbiden sonuç alınabiliyormu yani gözle görülür derecede bi değişikli oluyormu ?

Olunca sende görüceksin sonucu korkman gereken hiç bir şey yok sadece biraz hareketlerin kısıtlanıyor

• leyl u nehar L kullanıcısına yanıt
    @leyl u nehar HADİ HAYIRLISI HOCAM PERŞEMBE GÜNÜ AMELİYAT OLUCAZ İNŞ. MUTLU BİR SON OLURDA KURTULURUM YAV
  • quote:

@leyl u nehar HADİ HAYIRLISI HOCAM PERŞEMBE GÜNÜ AMELİYAT OLUCAZ İNŞ. MUTLU BİR SON OLURDA KURTULURUM YAV

İnşallah kardeşim neden ailene söylemiyorsun orasını anlamış deilim

Karışık bir mesele bütün ameliyat masraflarını ben karşılıyorum allhtan yaşım 19 aileye imza attırmaya felan gerek yok @leyl u nehar
  • quote:

Karışık bir mesele bütün ameliyat masraflarını ben karşılıyorum allhtan yaşım 19 aileye imza attırmaya felan gerek yok @leyl u nehar

Anladım geçmiş olsun şimdiden sendende resimler bekliyorum suanko hali varsa özelden atıcer sende

• azda olsa rahatlattın beni sağolasın :) bakalım zaman ne göstericek ödemdir heralde ya şimdi görüntüye bakmak için erken aslında ama işte endişelenmiyo değilim
  • quote:

quote:

Anladım geçmiş olsun şimdiden sendende resimler bekliyorum suanko hali varsa özelden atıcer sende

tamam kardeşim ben cuma günü detaylı bir konu açarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsungcerit

azda olsa rahatlattın beni sağolasın :) bakalım zaman ne göstericek ödemdir heralde ya şimdi görüntüye bakmak için erken aslında ama işte endişelenmiyo değilim

Cidden bir şey yok takma kafana, herkeste olur ufak tefek farklar. Sen bi de beni gör
  • quote:

quote:

hocam sen jinekomasti korsesi kullandın mı ?
    doktor benden istedi ama Gaziantepde bir yerde bulabildim orada da beden tarzında l xl xxl gibi
    ama başka bi' medikalciye sorduğumda ise özel yapılıyo felan dedi
  • quote:

quote:

quote:

doktor benden istedi ama Gaziantepde bir yerde bulabildim orada da beden tarzında l xl xxl gibi

kullanıyorum dostum l xl tarzında benımkısı gogus cm ne göre değişiyor medicalde adam ölçtü 99 du benımkısı L aldım 95-105 arası gögus büyüklügü için uygun istersen fotgografını atıyım ama jinekomasti korsesi olarak isteme gögüs korsesi de veya liposakşın korsesi olarak iste

• quote:

quote:

quote:

quote:

kullanıyorum dostum l xl tarzında benımkısı gogus cm ne göre değişiyor medicalde adam ölçtü 99 du benımkısı L aldım 95-105 arası gögus büyüklügü için uygun istersen fotgografını atıyım ama jinekomasti korsesi olarak isteme gögüs korsesi de veya liposakşın korsesi olarak iste

hocam özelden atarsan iyi olur fakat doktor benden jinekomasti korsesi istedi bi kağıda yazdı gittim medikalciye elimizde yok dedi sadece bunu bir yerde bulabilirsin dedi dedikleri yere gittim elimizde var dedi 150 lira beden ,beden olarak değişiyor dedi işte pazartesi bi gidip fotoğrafını çektirecem sonra doktoun yanına gideceğim( doktor bana pazartesi gel kan felan ver demişti zaten) doktora gösteririm eğer istediği gibi ise alırım

• Ameliyat olanlar yanızmızda neler bulundurmalıyız ?
    (temiz iç çamaşırı vs. )
  • ALPOTEK kullanıcısına yanıt
    Ameliyat olanlar yanızmızda neler bulundurmalıyız ?
    (temiz iç çamaşırı vs. )
    Ayrıca ameliyattan sonra jinekomasti korsesi kullandınızmı mümkünse korsenin resmini atabilir misiniz ? (isteyen pm ile atabilir )
    Edit:
    Devlet hastahanesinde ameliyat olucam ilgi alaka nasıldı sizde ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALPOTEK -- 14 Aralık 2014; 23:45:34 >
  • quote:

Ameliyat olanlar yanızmızda neler bulundurmalıyız ?
    (temiz iç çamaşırı vs. )
    Ayrıca ameliyattan sonra jinekomasti korsesi kullandınızmı mümkünse korsenin resmini atabilir misiniz ? (isteyen pm ile atabilir )
    Edit:
    Devlet hastahanesinde ameliyat olucam ilgi alaka nasıldı sizde ?

Bunada cevap vermek isterim :)) herhangibir birşey getirmene gerek yok sadece esefman getir rahat yatmak için veya esıfmanla yat hastaneye birde hastanedeki yemekleri yemek için kaşık :) zaten ameliyata girerken uayunde sadece boxerin olucak gerisini çıkarttırıyorlar ameliyat elbisesini giyiyorsun ameliyathanede anestezi 12 den sonra su içtinni diye aoruyor ardından doktorun geliyor gögüsünde alıncak yerleri kalem ile çiziyor ameliyat masasına uzanıyorsun basında biraürü kişi biri elini baglıyor biri danaryolu biri gögüsüne kalp ayısını dinlemek için yapıskan yapıstırıyor ardından anestezi barkozu danaryolundan veriyor ilaç biraz acı veriyor 5 sn sonra fıssss mısıl mısıl uyuyorsun bi uyanmıssın uyandırma odasında öylece yatıyoraun ordakı doktorlar adınla sesleniyor iyimisin diye ardından odana alıyorlar tabi sen sadece ses duyuyorsun göUnu açamıyorsun çunku uykun var yatagına alıyorlar serum baglıyorlar ardından kalcadan bi agrı kesici sonra uyuyorsun mısıl mısıl bı arada artık fıstık gibi gögüslerin var :) ardından narkozun etkisi keçiyor agzın kurumus su istiyorsun ama nagile 4 saat bişi yok öyle işte uzun yazdım biraz okuduysan saol :)

@leyl u nehar
    Eyvallah hocam içim rahatladı hocam ameliyat masasında narkozdan önce çok bekliyormusun ben ilk defa ameliyat olacam biraz korku var ve narkozu yer yemez direk gidiyorsun değil mi
    Narkoz nasıl bi' acı veriyor yani yakmış hissimi alıyorsun
  • quote:

@leyl u nehar
    Eyvallah hocam içim rahatladı hocam ameliyat masasında narkozdan önce çok bekliyormusun ben ilk defa ameliyat olacam biraz korku var ve narkozu yer yemez direk gidiyorsun değil mi
    Narkoz nasıl bi' acı veriyor yani yakmış hissimi alıyorsun

ameliyat olucagın yerde hasta yoksa direk alıyorlar acı dedıysem korkma yani korkulcak birşey değil sadece hafif bi yanma oluyor ardından anestezi soru soruyor cevaplıyor gibi oluyorsun gidiyorsun 4-5 sn fln ardından birşey hatırlamıyorsun uyandıgını biliyorsun :) benımde ilk ameliyatımdı
  • quote:

ne yaptın hocam oldunuzmu ameliyat
  • Arkadaşlar bende de aynı problem var.Devlet hastanesinde ameliyat olacağım haziran a gün verdiler.1 ay öncesinden seni arayacağız dediler.İnş. hepimiz kazasız belasız kurtuluruz bu dertten çünkü psikolojiyi bozuyor.Bendekine antipsikotik sebep oldu.Bu konuda yazışmak isteyen arkadaşlar bana özel mesajla ulaşabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antras -- 19 Aralık 2014; 23:28:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: antras

Arkadaşlar bende de aynı problem var.Devlet hastanesinde ameliyat olacağım haziran a gün verdiler.1 ay öncesinden seni arayacağız dediler.İnş. hepimiz kazasız belasız kurtuluruz bu dertten çünkü psikolojiyi bozuyor.Bendekine antipsikotik sebep oldu.Bu konuda yazışmak isteyen arkadaşlar bana özel mesajla ulaşabilir.

hazirana derken ? senmı hazirana istedın yoksa hastanemı verdi
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.