Şimdi Ara

JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.144
Cevap
141
Favori
932.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Beocan

Bu ameliyatı olduktan sonra 15-20 kilo veren var mı ?

İçe geçme veya sarkma oluyor mu ?

Doktor bana böyle bir şeyin olabileceğini önce kilo verip daha sonra ameliyat olmamın daha iyi olacağını söyledi.

Eğer kilo verdiriyorsa ben yaşadım demektir.96 kiloyum çünkü :)
  • antras A kullanıcısına yanıt
    Hayır yanlış anladınız veya ben anlatamadım.

Ameliyatı olduktan sonra kendiniz 15-20 kilo verirseniz sarkma veya içe geçme olabilirmiş.

Doktor bana kilo verme niyetin varsa önce kilo ver ondan sonra gel ameliyat yapalım daha iyi olur dedi.
  • quote:

Hayır yanlış anladınız veya ben anlatamadım.

Ameliyatı olduktan sonra kendiniz 15-20 kilo verirseniz sarkma veya içe geçme olabilirmiş.

Doktor bana kilo verme niyetin varsa önce kilo ver ondan sonra gel ameliyat yapalım daha iyi olur dedi.

doğru söylemiş
  • leyl u nehar L kullanıcısına yanıt
    Siz böyle bir durum yaşadınız mı ?
  • quote:

Siz böyle bir durum yaşadınız mı ?

ameliyat oldum ama o kadar kilo vermedim bende deri fazlallıgı oldu şimdiden kilo ver derin sıkılassın öyle ol dogru söylemiş doktor
  • [simage]
     JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI
    [/simage]
    [simage]
    [/simage]
    [simage]
    [/simage]

• quote:

Orijinalden alıntı: ALPOTEK

[simage]
    [/simage]
    [simage]
    [/simage]
    [simage]
    [/simage]

10 numara olmuş,geçmiş olsun.

• Kardesim guzel gozukuyor ama gobek tarafi coook asiri kilolu yanlar felan cok buyuk duruyor. Vucudun cok bicimsiz suan acil diyet ve spor ile kilo vermen lazim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: awdasase

Kardesim guzel gozukuyor ama gobek tarafi coook asiri kilolu yanlar felan cok buyuk duruyor. Vucudun cok bicimsiz suan acil diyet ve spor ile kilo vermen lazim.

aynen kardeşim zaten doktor ameliyattan hemen sonra aynısını dedi düzenli bi şekilde kilo vermeye tabi sadece diyet yapabiliyorum şu anda gelecek ay spora başlayacağım
    EDİT:AMELİYATTAN ÖNCEKİ HALİ
    [simage]
    [/simage]
    [simage]
    [/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALPOTEK -- 28 Aralık 2014; 17:45:30 >

• Fotograflari gordum icim kalkti. Yaza dogru birazcik kilo verip oluveririm ameliyati diyordum, simdi vazgectim. Yas 23 boy 171 kilo 73 falan. Max 5 kilo fazlam, gobek ve memede yag var. Tum kardeslerime gecmis olsun, Allah baska dert vermesin.

• hocam zamanla o yaralarda düzeliyor yani orada 1 haftalık yara ve ilk kez bandaj açılmıştı
  • 16 yaşındayım ve babam ssk emeklisi . Bu ameliyatı ücretsiz olamıyormuyuz

• arkadaşlar herkese mutlu yıllar.
    bende yıllardır bu sorundan muzdaribim. 4-5 yıldır oldukça kafama takılıp duruyor. denize gittiğinde sorun, havuzda sorun, tişört giymek bir sorun. jinekomasti=sorun kısacası :D
    P.tesi günü İzmir-kent hastanesine plastik cerrahi bölümüne gittim. kombine operasyon olacağını söyledi doktor. Salı günü saat 15:00 da ameliyata giriceğim.
    ameliyat öncesi ve sonrasını daha sonra detaylı bir şekilde anlatırım. ücret konusunda kafasında soru işareti olan varsa eğer korse, 1 gece hastanede kalma ve kombine operasyon toplamda
    3500 tl tuttu. artısı yada eksisi çıkar mı bilmiyorum ama suan bu fiyata anlaştım. umarım sancısız ve özellikle ameliyat sonrası jinekomastiden kurtulmuş olarak görmek istiyorum :)
  • @Puantum ssk bu ameliyatı karsılamıyor dostum heyete girmen lazım o zaman ücretsiz olabilirsin.
    @gorkemcingoz inan o kadar kolay ameliyatki sadece uyuyup kalktıgını hatırlıosun bide bakmıssın gitmiş o kadar sene çektıgın zorluklar :D gögüsünü gere gere dolasıosun geçmiş olsun şimdiden
  • ben ücretsiz oldum plastik cerrahiye gidin
  • leyl u nehar L kullanıcısına yanıt
    Açıkçası dostum 4 gözle o zamanı bekliyorum :) bir düzene girsin çıplak gezicem yemin ederim :D senin durumun nasıl peki şuan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkemcingoz

Açıkçası dostum 4 gözle o zamanı bekliyorum :) bir düzene girsin çıplak gezicem yemin ederim :D senin durumun nasıl peki şuan ?

hala şişlikler var biraz o kadar
  • arkadaşlar sizde yaranın durumu nedir herhangi bi sıkıntı var mı birde ameliyat bölgesi zamanla değişiyor mu ?
  • Arkadaşlar yaşım 29 , boyum 1.82 ve son baktığımda 95 kiloydum.

Son bir kaç yıldır aldığım kilolarla birlikte rahatsız olmaya başladım durumum nedir ve ne yapmamı tavsiye edersiniz? işlerime ara verdim sporda yapabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sssc1985 -- 4 Ocak 2015; 21:27:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sssc1985

Arkadaşlar yaşım 29 , boyum 1.82 ve son baktığımda 95 kiloydum.

Son bir kaç yıldır aldığım kilolarla birlikte rahatsız olmaya başladım durumum nedir ve ne yapmamı tavsiye edersiniz? işlerime ara verdim sporda yapabilirim.

hocam gidin bi devlet hastahanesini plastik cerrahi bölümüne jinekomasti şüphesiyle geldim diyin korkulacak ve utanılacak bi durum yok ameliyat lık gibi duruyor yani baya büyük duruyor ameliyattan sonra çok rahatlırsınız

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.