Şimdi Ara

JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.144
Cevap
141
Favori
932.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Devlet hastanesine hem güvenmiyorum hemde süreçler uzun oluyor en iyisi özele gideceğim.

İst'da olupta hastane ve doktor tavsiyesi olan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sssc1985

Devlet hastanesine hem güvenmiyorum hemde süreçler uzun oluyor en iyisi özele gideceğim.

İst'da olupta hastane ve doktor tavsiyesi olan varmı?

Kardeşim ben ilk defa ameliyat oldum ve devlet hastahanelerinin ne denli geliştiğini gördüm devlet hastahaneleri kar amacı gütmez yani doktor bana istersen ameliyat olma dedi belki ileride geçer felan dedi yani adam ameliyat olmayı iyice karar ver öyle gel dedi ha riskli bi ameliyat değil ameliyattan sonra hemen kendini toplarsın dedi sen sadece korse al dedi birde ameliyat için cerrahi çizim kalemi alırsan iyi olur dedi almazsan sorun yok ama alırsan benim açımdan iyi olur dedi (15 liraydı kalem)
    2. bi örnek ameliyattan bi hafta sonra doktora gittim(1 hafta içinde toparlanmıştım rahatça hareket edebiliyordum ) baktım hastahanede yok ameliyat öncesinde birbirimize numarımızı vermiştik işte lazım olur diye hatta adamla whatssapp tan bile konuşuyorduk neyse kendisi acil bir durumdan dolayı yurt dışına çıkmak zorunda kalmış kendisini aradığımda bunu söyledi bana dedi benim özel hastanede çalışan bi arkadaşım var dedi onun yanına git sana baksın dedi o bana senin durumunu iletir dedi ve hiç bir ücret ödemeden belirttiği özel hastahanedi doktorun yanına gittim ve sargıları vs açtı merhem felan yazdı yani demem o ki özel hastahaneyi yercih etme

• Ben bu operasyonu birkac ay once acibadem'de dr. burak turkyilmaz'a yaptirdim, cok cok iyi bir is cikardi bakalim onumuzdeki aylarda kardesim de yaptiracak ona, bizde genetik oldugunu dusunuyorum kilo da vardi tabi, kiloyu simdi verdik ama memeler icin operasyon gerekmisti. iyi arastirin arkadaslar bir karar vermeden once mutlaka.
  • Arkadaslar sali saat 17.00 itibariyle ameliyattan cikmis bulunmaktayim. Hic bir sorun olmadi ve operasyon inanipmaz rahat gecti. Bu sabah direnlerin cikarilmasi icin hastan3ye gittim ve direnlerde alininca dahada bir rahat ettim. Sabah korse acildiginda gordugum goruntu superdi. Dumduz olmus :) tek sorun egerki sirt ustu yatmayi benim gibi sevmiyorsaniz baya bir yoruyor insani gogus kaslari gunluk rutin islerin hepsinde var. El yikama kapi acma bardak tutma vs vs. O yuzden ilk bir iki gun saglam baktinizmi hic sorun kalmiyor. Suan her aktivitemi dikkatli bir sekilde yapabiliyorum. Jinekomasti bir dert. Sorunuz varsa cekinmeden sorun arkadaslar. Izmirde olmak isteyen varsa dr. tavsiyesindede bulunabilirim. Herkese gecmis olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkemcingoz

Arkadaslar sali saat 17.00 itibariyle ameliyattan cikmis bulunmaktayim. Hic bir sorun olmadi ve operasyon inanipmaz rahat gecti. Bu sabah direnlerin cikarilmasi icin hastan3ye gittim ve direnlerde alininca dahada bir rahat ettim. Sabah korse acildiginda gordugum goruntu superdi. Dumduz olmus :) tek sorun egerki sirt ustu yatmayi benim gibi sevmiyorsaniz baya bir yoruyor insani gogus kaslari gunluk rutin islerin hepsinde var. El yikama kapi acma bardak tutma vs vs. O yuzden ilk bir iki gun saglam baktinizmi hic sorun kalmiyor. Suan her aktivitemi dikkatli bir sekilde yapabiliyorum. Jinekomasti bir dert. Sorunuz varsa cekinmeden sorun arkadaslar. Izmirde olmak isteyen varsa dr. tavsiyesindede bulunabilirim. Herkese gecmis olsun

Sağol kardeşim,sanada geçmiş olsun.

• killman kullanıcısına yanıt
    ben kartal yavuz selimde oldum ücretsiz
  • istanbul'da ücretsiz olabileceğimiz yerler var mı ?
  • Arkadaşlar bütün devlet hastahanelerinde ücretsiz yapılıyor ameliyat olan herkese geçmiş olsun bende 1 ay oldu ameliyat olalı
  • Bu ameliyatı istanbulda devlet hastanesinde bedava olan varmi bana çapa Şişli üç bin TL fiyat çıkardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saygoodby -- 26 Ocak 2015; 12:06:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALPOTEK

Arkadaşlar bütün devlet hastahanelerinde ücretsiz yapılıyor ameliyat olan herkese geçmiş olsun bende 1 ay oldu ameliyat olalı

Plastik cerrahi estetige girdiği için devlet hastaneleri bile para istiyor

• Devlet hastanelerindede ücretli arkadaşlar ücretsiz olmanı için heyet raporu lazım

• Arkadaslar doktor bana rapor cikartti ama ben birsey demedim doktora saolsun ugrasti yani benim icin

• bu hastalık ilerde ilerliyormu birde heyet raporu nasıl çıkartılıyor
  • Sa arkadaşlar ben göğüslerinden çok rahatsızdın Tişört felan giyemiyordum hep Cepli gömlekler giyiyordun üstünse yelek alıyordum hep çok belli oluyordu meme ucum şişiyor iniyor bi değişik birşey spor la. Diyetle felan Geçmez gidip ameliyat olun bence hiç beklemeyin 2 gün önce bende ameliyat oldun şuan evdeyim ameliyatım çok güzel geçti diyorlar devlet hastanesinde oldun doktorumuz çok iyidi birAZcık sızlıyor sonunda Bıçak altına yattık meme diye birşey kalmamış çok sevindi. Sadece kahve rengi yeri duruyor Dikiş izleri bile belli olmuyor kahverengi yerden küçük birşey kesmişler pansuman okurken gördüm çok sevindim İnş sorun olmaz bekle beni yeni tişörtler bir an önce ameliyat olun derim bunaıkıntıyı çekenler

• Arkadaşlar bende 4-5 yıldır bu sorun ile karşı karşıyaydım. En sonunda 5 Şubat 2015 günü ameliyatımı liposuction yöntemi ile oldum. 9 şubatta muaynem var tekrar, şuan korse olduğu için hiç bir şey göremiyorum. Sonucu bende sabırsızlıkla bekliyorum. :)
  • Ben de bu operasyonu birkaç ay önce Burak Türkyılmaz'a yaptırdım. Ağrısı sızısı çok az, bir haftaya artık her işimi hallediyor, dışarıda falan geziyordum. Eriny'e tavsiye olarak, o korseyi sakın hiç çıkarma abi, iyice sıksın ki oradaki deriler falan adam gibi yerine otursun. Bir aya falan çok iyi olacaksın zaten merak etme. Herkese geçmiş olsun.
  • tek göğsünde jinekomasti olan var mı ? Yağ oranım yaklaşık %7 ve sol göğsümde 2 aydır jinekomasti var. henüz anabolik steroid kullanmadım.

http://www.evolutionofbodybuilding.net/wp-content/uploads/2013/06/FrancoColumbu_237.jpg

tam olarak bu arkadaşın sağ göğsündeki gibi görünüyor. bu tür bir jinekomastiyi ortadan kaldırmak için cerrahi operasyon mu gerekiyor ?
  • Bende 3-4 ay önce hacettepe hastanesinde liposuction ile ameliyat oldum ama memnun degilim , bende Jinekomasti OLMASINA rağmen doktorum liposuction yapalım tatmin eder dedi Jinekomasti ameliyetı yapmadı şuan memnun değilim görüntüden . Size tavsiyem olacaksanız Jinekomasti ameliyatı olun

• Arkadaşlar hepinize iyi geceler diliyorum,
    Bendede jnkmst. Problemi var maalesef ://
    Ne kadar spor yaptıysam geçmedi, içinde doku var biliyorum bi özel doktora görünmüştüm bi aralar. Çok fiyat çekmişti , ve ben şu an öğrenciyim.
    Babam ssk emeklisi, ben istanbulda anadolu yakasında veya avr, yakasında Önerebilecehiniz devlet hastahane varmı arkadaşlar?? Olanlar bu ameliyatı bana mesaj bırakabilirmi? Gercekten cok sevinirim. Ameliyat olacak olan arkadaslarıma şimdiden acil şifalar , olmuş olanlarada hayırlı olsun herkeze, inşallah bu durumdaki tüm arkadaşlarımız bir an önce kurtulur ve huzura erer.

• Slm arkadaşlar yıllardır çektiğim jinekomasti eziyetini dün lazer liposuction ile sonlandırdım :) operasyon genel anestezi altında yaklaşık 40 dk sürdü ameliyat sonrası ağrı sızı çok çok az oldu o da biraz korsenin verdiği sıkıntı biraz da sanki kas ağrısı gibi öyle aman aman bir ağrı değil ... Operasyonu dr Ali mezdeği yaptı kendisi işini bilen ,oldukça Güler yüzlü hastası ile empati yapan iyi bir doktor ...Burdan bu illete muzdarip Arkadaşlara önerebileceğim tek şey ertelemeyin lazer lipo ile basit bir şekilde sizde bu illetten kurtulun ortalama fiyat herşey dahil 4.500 lira civarı ameliyat sonrası ilk görüntü bu paranın Hakkını hemen veriyor 😄😄

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.