Şimdi Ara

JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.144
Cevap
141
Favori
933.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Onu bilmiyorum ama kesilecekse biraz daha zor olur ve iz kalır. Hastanede 1 gün yatacaksın dediğine göre kesilecek büyük ihtimal , liposuction da yatırmıyorlar çünkü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • derslerden geri kalmak istemiyorum . ma bi yandan artk bu hastalığıda istemiyorum . nasıl olursa olsun bu illetten kurtulmam sart . cok merak ediyorum inş sorunsuz gecer . duz olmasını cok ıstıyorum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: savas656

derslerden geri kalmak istemiyorum . ma bi yandan artk bu hastalığıda istemiyorum . nasıl olursa olsun bu illetten kurtulmam sart . cok merak ediyorum inş sorunsuz gecer . duz olmasını cok ıstıyorum .

1 hafta yattıktan sonra gidersin derslerine ama korseyi çıkartmayacaksın , hareketin kısıtlanır , ani dönüş yapamazsın , terletir korse. Inşallah düz bir görüntü olur benimki malesef istediğim gibi olmadı , keşke bende keserek aldırsaymışım dokuyu , doktorum iz kalır dedi gerek yok dedi kesmeye dedi sonuç hüsran :)

• Hicmi fark yok yani sonucta ameliyat oldun :/ biraz sabredip sende tekrar doktoruna gidersin doku icin . herseyin hayrlisi olur ins .

• S.A beyler bugün testleri yaptırdım ekg ve akciğer filmi normal çıktı kan testi pazartesi belli olucak ondan sonra doktor ameliyat gününü vericek parası bol olan özele gitsin devlet hastanesinde 2 dir ebem ağladı kimse takmıyo ölseniz umurlarında değiller ordan diğer tarafa koşturuyolar o kalabalıkta zaten çekilmiyo neyse onlara razıyımda bugün doktor sinir etti 1 ay önce bezmialemde ultrason sonuçlarım belli oldu hasekide olmaya karar verdim sonucu oraya götürdüm doktor sendeki iyice kadın tipi dedi yani liposaction ile gitmez meme dokusu alınıcak dedi bende onu istiyodum zaten lipo benim gibilerde hikaye neyse dokuyu alıcaz dedi 2 seçenek sundu ameliyat tekniği ile ilgili (1.)meme ucundan kesi alalım biraz iz kalır ama direk daha etkili sonuç olur çünkú bizim insanımız sabırsız hemen oldu bitti olsun istiyo dedi

(2.)koltuk altının oradan yani yandan girip alıyoruz dedi genelde yabancılar öyle yapıyo dedi ama adamlar sabırlı cilt 3 ay sonra kendine geliyo bekliyolar dedi sen direk sonuç istiyosan ilk seçenegi uygula çabuk sonuç alırsın ama iz kalır dedi tamam dedim ilk secenek daha cazip geldi yeterki şu gögüsler gitsin iz kalmasına raziyim dedim gerekirse ilerde estegige gider izleri toparlatirim neyse ailecek ona karar verdik doktorda tamam 1.seçeneği uygulacaz dedi keyfine göre 1-1,5ay sonraya gün verdi neyse ben kendimi o şekilde olmaya hazirladım bugün gittiğimizde demezmi koltuk altından giricez ama ilk geldiğimizde ilk secenegi daha uygun gördünüz dedim bu sefer ilk secenegi kötülüyo hangi yöntemi uygulamak istese diğerini kötülüyo ameliyatı iste 1,5 önce gittimizde nisanin sonuna dogru yapariz dedi bu seferde istiyosan yazın yapalım diyo yok dedim ben nisan bitmeden kurtulmak istiyorum yazın spora gidip denize giricem o sıcakta korse takamam hem o kadar beklemem dedim ikna ettim pazartesi kan tahlili belli olsun ameliyat gününü vericek bugün 5 hastası var odasının önünde 8.30 a randevümüz var adam içerde gelmiz 8.45 de çay keyfi yapıyo oturuyo kahvalti yapiyo hastalar umrumda değil

• quote:

Hicmi fark yok yani sonucta ameliyat oldun :/ biraz sabredip sende tekrar doktoruna gidersin doku icin . herseyin hayrlisi olur ins .

Mesajını yeni gördüm kardeşim . Tabiki fark oldu ama istediğim gibi olmadı sağda ki doku daha büyük Orantısız oldu malesef

• Tekrar gitsen ? Ayni doktora soyle sorununu.

• quote:

Tekrar gitsen ? Ayni doktora soyle sorununu.

Söyledim de o Kadar'da kötü durmuyor , erkekte biraz Göğüs olur felan diye geçiştiriyor. Birde para yok şuan tekrar para isterler

• Özgür kardeş ameliyatı koltuk altı bölgesinden yani göğüsün yanındanmı oldun banada doktor ilk meme başından kesi alıcaz dedi şimdi karar değiştirdi yandan kesicem diyo

• quote:

Orijinalden alıntı: yıldıztozu

Özgür kardeş ameliyatı koltuk altı bölgesinden yani göğüsün yanındanmı oldun banada doktor ilk meme başından kesi alıcaz dedi şimdi karar değiştirdi yandan kesicem diyo

Ben liposuction ile Olduğum için göğsün 30 cm civarı altından 4 delik açıldı ordan çektiler yagı

• Arkadaşlar dun ameliyati oldum. Size en bastan.anlatacam.ameliyati devlet karsiladi kesinlikle devlete gtmenizi oneririm . devletin karsilamasi icin rapor cikarmak geeekiyo rapor cikarmak icinde 3 tane doktorun imzasi gerekiyor.anestezi oldugunz icin hicbise hssetmiyorsunz . uyandiktan sonra biraz agrilarinz oluyo . inleteck bi aci degl. Tabi benimkinin meme ucumu yoksa dgerimi oldugunu bilmyorum sıkı bir bandaj var uzerimde. nedense bana diren takilmadi.lipo yapmis olablrler dye dusunuyorum. Suan korseyi bekliyorum medikalciler korse getrcek . tabi korse fiyatini ben odeyecm doktor oyle soyledi . fyatini smdilik bilmiyorum . bu arada yaninizda kesnlikle birinin kalmasi gerekiyor yoksa ameliyat yapmayiz diyorlar. Simdilik bi sknti yok . nasl gorunecek onu cok merk ediyorum . gelsmelerden haberdar edecm . smdilik size biseler katabildiysem ne mutlu bana

• 3 tane farklı araştırma hastanesi yapmak istemeyince bende mecburen 2 gün önce özelde oldum.

2 meme altında 4 delik açıp ordan almışlar yağları.

2 kiloya yakın sıvı almışlar içeriden. Ne olur ne olmaz diye 1 gece yatırdılar.

Göbeğin yarısına kadar uzanan arkadan yapışkanlı dar bir korse verdiler onu kullanıyorum.

Salı günü dikişleri alacaklar bakalım.

Öncesi ve sonrasını eklerim.
  • Arkadaslar dun korseyi aldim 110 tl tuttu . mrdikalden doktor siparis ettrti.bana cok pahali gldi ama nrmal.fiyatlari ne bilmiyorum. Bu arada gogus ucundaki bantlar cikmadi onun uzerine korse takiliyor 1 hafta sonra kontrolum var. Ilac olarak antibiyotik hapım var bide agri kesici ignem var

• quote:

Arkadaslar dun korseyi aldim 110 tl tuttu . mrdikalden doktor siparis ettrti.bana cok pahali gldi ama nrmal.fiyatlari ne bilmiyorum. Bu arada gogus ucundaki bantlar cikmadi onun uzerine korse takiliyor 1 hafta sonra kontrolum var. Ilac olarak antibiyotik hapım var bide agri kesici ignem var

Giyilebilen korse ise fiyat normal , çok sıkacağı için ben sadece Göğüs kısmını kapatandan aldım 60 tl ye

• Kardesim sen ucuza almışın benimkide sadece gogusu kapatan cinsten. saglik olsun ne diyim.

• Arkadaşlar, bende de aynı sorun mevcut sanırım. Göğüs ucu sertken görüntü istediğim gibi fakat saldığı zaman tshirt'ten falan çok kötü duruyor.
    Doktora gittim, eliyle kası gösterdi (spor yapıyorum) avucuyla sıyırdı ve "burası işte yağ dokusu, 1. derece var liposakşın" dedi.
    Uzun lafın kısası Aydın / Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesinde muayene oldum adam 1000 lira gibi bişey dedi.

İstanbul'luyum, İstanbul'da yaşıyorum. Burda son sınıf öğrenciyim.
    İstanbul'da Çamlıca'da oturuyorum Üsküdar. Hangi hastaneye gitmemi önerirsiniz?
    Bu konuda hangi devlet hastanesi ehil? Yada hangisi ilgili bu konuyla yardımcı?
    Bide heyet raporu denen olayı, hangi doktorlardan onay almamız lazım? Kaç onay bizi kurtarır?

Hastaneye gidince kendimi kaybetmeyeyim, ne yapacağımı bileyim.
  • yunusemresa kullanıcısına yanıt
    Heyet raporu icin 3 doktorun imzasi lazim . tek tek gidip imza istiyosun bazilari atmak istemiyor hazrlikli ol buna . eger basarabilirsen devlet senden hc para almaz korse parasi haric. Bu arada tanidik doktor varsa ilk once onun ismini yazdr rapora garanti olur

• Arkadaslar bugun kontrol vardi sargilarim acildi. Eskisine gore cok iyi ama bi sorun var oda derinin sarkik olmasi . doktor spora git dene dedi bide deri fazlaligi ameliyat yapmayim dedi . yaparsam cok kotu iz kalir dedi. Gogusmden cok fazla.yag ciktigi icin fazla sarkik. sporla gidermi bu ameliyati olanlar yardimci olsun lutfen

• quote:

Arkadaslar bugun kontrol vardi sargilarim acildi. Eskisine gore cok iyi ama bi sorun var oda derinin sarkik olmasi . doktor spora git dene dedi bide deri fazlaligi ameliyat yapmayim dedi . yaparsam cok kotu iz kalir dedi. Gogusmden cok fazla.yag ciktigi icin fazla sarkik. sporla gidermi bu ameliyati olanlar yardimci olsun lutfen

Kardeşim sende aşırı yağ varmış, bende sarkma felan olmadı. Sporla gider deyip geçiştirmiş doktor ama millet Göğüs kası yapmak için kaç yıl kasıyor , o derinin içinin kasla doldurman Lazım , sabır ve düzgün beslenme isteyen bir iş . Kolay gelsin işin zor

• bi sorun bitiyor bi sorun başlıyor :(( bu arada meme ucundan girmiş doktor dikişler eriyen dikişlerden dedi . inş sporla düzelir :( ameliyat olup iz kalmasınıda istemiyorum
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.