Şimdi Ara

JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.144
Cevap
141
Favori
933.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Eskişehirde Jinekomasti ameliyatı olan.Doktor tavsiye edebilecek birisi var mı ?Birde ameliyat sonrası kaç ay sonra denize girilebiliyor? Mikrop kaparmıyız malum denizlerin durumu
  • Before after jinekomasti hakkında soru sorabilirsiniz yardımcı olmaya çalısırım
     JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar nasipse 8 mayıs cuma günü ameliyatı olucam sadece açık ameliyat yapılıcak doktor uzman plastik cerrah meme başındaki kahverengi bölgeden değilde koltuk altına yakın bölgeden göğüslerin yanından keserek çıkarıcak dokuları meme başında hematom riski daha fazla ve dokunun hepsinin çıkmama ihtimali oluyomuş ve bu sebeple 2.ameliyat demek zaten normalda yarım daire şeklinde kesi yapılıyo benim doku fazla olduğundan komple kahverengi bölgeyi kesermiş yani yandan kesmesi daha iyi olcak yaz yaklaşıyo bi an önce olup kurtulmak istiyorum çok araştırdım bu konuyu doktorda farkına vardı ve şöyle dedi zaten "bütün jinekomasti hastalarımız bize gelmeden baya arastiriyolar konu hakkinda uzman oluyolar " ama internette görülen o ameliyat fotoraflarını normalde koymak yasakmış ve onların çoğu reklam amaçlıymış sonucu şimdiden fazlasıyla merak ediyorum

• Arkadaşlar ben de olmak istiyorum ama sigortam falan yok istanbulda hangi devlet hastanelerinde olabilirim?

• Beyler hepinize iyi akşamlar öncelikle,
    Büyük ihtimal jinekomastiyim, kesinleştirmek için hastaneye gideceğim ve büyük ihtimal pederle gideceğim. Kan tahlili felan yapılıyormuş, açıkçası sigara içen biriyim ve gizliyorum, babama da söylemek veya bilmesini istemiyorum. Bu kan tahlili, ultrason ve benzeri işlemlerde çıkar mı, sigara içtiğim? Doktor söyler mi yani, sigara içiyormuşsunuz diye. Bilgisi olan biri yardımcı olabilir mi?
  • Beyler yarın açık ameliyat oluyorum sadece -lipo yok Berkajr kardeşim kan tahlininden önce muz bal karışımı gibi besinler kanı temizliyo ama akciğer filmide çekiyolar orda çıkabilir bu arada ameliyat olmadan 4 hafta önce sigarayı kesmen gerek

• yıldıztozu Y kullanıcısına yanıt
    Acil şifalar hocam ameliyat sonrasıyla ilgili bilgi verirsen sevinirim. Bende ameliyat olmak istiyorum da endişeliyim tekrarlar mı diye. tekrardan geçmiş olsun.
  • Mehmet kardesim 8 mayis cuma günü ameliyat oldum ve bu yazdiklarim sirf senin daha iyi anlaman icin saat 13.30 da ameliyata aldilar hayatimda ilk defa ameliyat olcagim icin heyecanliydim hastaneye bi gece önceden degilde olacagim gün yani bu cuma gittim saat 7.30 du cok heyecan oluyo narkoz yemek kolay degil devlet hastanesinde úcretsiz olacagim icin ilk ocakts gittim randrvüye genel cerrah bakti bezmialemde ultrason verdi ultrasona gittik 1 ay sonraya aciklandi şubatin sonu oldu ultrasonu aldim ordan baska hastaneye plastik cerraha gittim randevüyle ameliyatı mayısın basina verdi tamam dedik zaten ameliyattan önce kan testi akciger filmi ekg testi felan cekiliyo neyse ameliyat günü bekle bekle heyecandan kac defa lavaboya gittigimi hatirlamiyorum zaten ameliyattan önce tuvaletinizi yapin he bende meme dokusu oldugu icin meme basindan kesi yapilarak doku cikarildi açık ameliyat oldum neyse ameliyat vakti geldi beni odadan sedyeyle aldilar heyecan iyice artti 2 kat yukari cikardilar bi soktular sadece doktorlar var hemsire bile yok dipdibe acik odalar kapisiz doktor geldi kalemle cizdi sonra yatirdilar el bölgesine iğne yapti tansiyon olctuler narkozu bi verdiler sonra uyanmisim normalde ameliyat 1-1,5 saat sürüyo benim 2 saat sürdú bide ayilma derken 2,5 saat uyandigimda gòzler puslu gòrüyo ses cok kisik cikiyo gögúsler bandajli ilk kötü kismi bide kirli kani ceken drenler takiliyo onlar 1-1,5 gün felan kaliyo acidan adamin anasini aglatiyo cikartirken öyle bi aciyoki 15 dk sizliyo gercekten drenler cok acitiyo suan 3 gün oldu rahatlama var ilk 2 gün hareket edemiyosunuz bide fazla zorlamayin hematom riski oluyo yani kan toplanmasi o bölgede sakata gelmeyin bol bol su icin kollari zorlamayin benim suan gögüsler dümdüz oldu ama biraz ödem var su toplama birazda içe göçme var oda korseyle toparlicakmis sonuctan mennunum ama ilk 2 gün ananız ağlıyo olacaklara ve olmuslara Allah şimdiden şifa versin sorusu olan sorsun

• Ben 125 kiloyum bende doğal olarak kilodan dolayı hafif göğüs var bu göğüsler acaba zayıflayınca yok oluyormu ?
  • Hemen kilo.vermen lazim . kilo verrsen goguslerinde erir.

• Arkadaşlar bu ameliyat için devlet hastanelerinin hangi bölümlerinden randevu almak gerekiyor. Bilgi verir misiniz? Bende meme altı sert doku var yani meme uclarım dışarda ve altında yarım yumruk büyüklüğünde sert bir doku var. Sanırım bana kesikle operasyon yapacaklar .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wiperagain

Arkadaşlar bu ameliyat için devlet hastanelerinin hangi bölümlerinden randevu almak gerekiyor. Bilgi verir misiniz? Bende meme altı sert doku var yani meme uclarım dışarda ve altında yarım yumruk büyüklüğünde sert bir doku var. Sanırım bana kesikle operasyon yapacaklar .

Plastik cerrahi.

• ben dün kanunideydim nurettin uzer isimli doktorla görüştüm jinekomasti teşhisi koydu ve 2000 lira bir maliyeti var dedi.17 hazirana ultrasyon tarihi aldım
  • Merhaba arkadaslar. 17 yaşındayım 187 boyum ve 87 kiloyum. Geçen seneden 20 kilo verdim ama göğüslerim kaldı. Çok rahatsız oluyorum.

Doktora gitmeyi düşünüyorum, ameliyat olanlar ne kadar ücrete oldu acaba yazabilirlermi ?

Bazıları ucretli bazıları ücretsiz olmuş. Nasıl oluyor bu durum ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgizayarcı -- 28 Mayıs 2015; 13:41:18 >
  • ben 2 sene önce bağcılar eah'de ücretsiz oldum. ameliyat hiçbir yerde ücretsiz değil ssk karşılamıyor benim gittiğim doktor jinekomasti yerine başka bir tanı yazmıştı dosyaya unuttum şimdi. kadınlarda meme kanserinde mememin alınmasıyla ilgili birşeydi

@Bilgizayarcı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tw1sted -- 28 Mayıs 2015; 14:16:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tw1sted

ben 2 sene önce bağcılar eah'de ücretsiz oldum. ameliyat hiçbir yerde ücretsiz değil ssk karşılamıyor benim gittiğim doktor jinekomasti yerine başka bir tanı yazmıştı dosyaya unuttum şimdi. kadınlarda meme kanserinde mememin alınmasıyla ilgili birşeydi

@Bilgizayarcı

geçmiş olsun hocam. şuan ki durumunuz nasıl? sizde yağ dokusu değil de, meme dokusu vardır, o yüzden ücretsiz yapmıştır.
    bende de meme dokusu var, şişli etfale gittim 1800 tl istedi, acaba bağcılar eah gitsem ücretsiz yaptırabilir miyim?
    doktorunuz adı nedir? ameliyat öncesi ve sonrası hakkında bilgi verir misiniz lütfen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: awdasase

quote:

ben 2 sene önce bağcılar eah'de ücretsiz oldum. ameliyat hiçbir yerde ücretsiz değil ssk karşılamıyor benim gittiğim doktor jinekomasti yerine başka bir tanı yazmıştı dosyaya unuttum şimdi. kadınlarda meme kanserinde mememin alınmasıyla ilgili birşeydi

@Bilgizayarcı

geçmiş olsun hocam. şuan ki durumunuz nasıl? sizde yağ dokusu değil de, meme dokusu vardır, o yüzden ücretsiz yapmıştır.
    bende de meme dokusu var, şişli etfale gittim 1800 tl istedi, acaba bağcılar eah gitsem ücretsiz yaptırabilir miyim?
    doktorunuz adı nedir? ameliyat öncesi ve sonrası hakkında bilgi verir misiniz lütfen?

teşekkür ederim. meme dokusu vardı, ameliyat izi dışında hiçbir sorun yok şuanda allaha şükür.

şişliye 2 yıl önce gitmiştim benden de 1800 istediler. bağcılara şansını dene derim genel cerrahiye randevu alacaksın doktorun ismi Rıza Kutaniş. hala ordaysa genel cerrahi bölümünün başıydı sanırım en üst katta odası var. o doktordan başkasına gitme, ben kontrole gittiğimde başka doktor vardı hatta burda bu ameliyatı nasıl yaptılar diye sormuştu.

ameliyat olduktan sonra yara için kremler var sürersen iz kalmaz.

• quote:

quote:

quote:

@Bilgizayarcı

teşekkür ederim. meme dokusu vardı, ameliyat izi dışında hiçbir sorun yok şuanda allaha şükür.

şişliye 2 yıl önce gitmiştim benden de 1800 istediler. bağcılara şansını dene derim genel cerrahiye randevu alacaksın doktorun ismi Rıza Kutaniş. hala ordaysa genel cerrahi bölümünün başıydı sanırım en üst katta odası var. o doktordan başkasına gitme, ben kontrole gittiğimde başka doktor vardı hatta burda bu ameliyatı nasıl yaptılar diye sormuştu.

Bu ameliyat plastik cerrahiye girmiyor mu hocam? Genel cerrahi nasıl yaptı ki
    ameliyat öncesi tetkikler neler oluyor, ortalama kaç günce çıkarılıyor bu tahliller?

mhrs den baktım bahsettiğin doktor halen orada gözüküyor, randevuda alınabiliyor.
    haftaya bir gideyim kısmetse, şişli etfalde yaptıgım tetkikleride gösteririm ona göre tekrar ister kesin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

@Bilgizayarcı

Bu ameliyat plastik cerrahiye girmiyor mu hocam? Genel cerrahi nasıl yaptı ki
    ameliyat öncesi tetkikler neler oluyor, ortalama kaç günce çıkarılıyor bu tahliller?

mhrs den baktım bahsettiğin doktor halen orada gözüküyor, randevuda alınabiliyor.
    haftaya bir gideyim kısmetse, şişli etfalde yaptıgım tetkikleride gösteririm ona göre tekrar ister kesin.

plastik cerrahiye gidersen hem para ödersin, hem meme dokusu yerine yağı çekip alırlar 2 kilo aldınmı şişer yine göğüsler. kan testi ekg ve göğüs filmi istemişti benden hepsini aynı binada 1 günde halletmiştim. ameliyat içinse 2 hafta sonra aradılar sanırım

• Beocan B kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar,
    Yorumlarınızı hemen hepsini okudum, bende de hem yağ hem de meme dokusu var,
    Birkaç doktora göründüm ancak bu meme üstünde yarım ay şeklinde kesi beni düşündürüyor açıkcası,
    Bu iz konusunda deneyimleriniz nelerdir, çok bariz-farkedilir iz kaldı mı ameliyatlarınız sonrası ve hangi doktorları önerirsiniz.

Özellikle ameliyat olmuş arkadaşlar başta @Beocan ve @savas656 deneyimlerini hatta eğer kendileri için uygunsa o bölgenin ameliyat sonrası halini paylaşabilirler mi.

İyi ki forum ve paylaşım var, bu konuda da sizlerin tecrübelerini okumak inanın çok yararlı, teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.