Şimdi Ara

JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.144
Cevap
141
Favori
932.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sa arkadaşlar bende ayno problem bar boyum 1.81 kilom 100 göğüslerim çok aşırı büyük artık gömlek bile gyemiyorum :( yaşım 20 acaba aranızda devletde ücretsiz olan varmı ne yapmamız gerekiyor yardmcı olrmsnuz lütfen ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar öncelikle herkese meraba 17 yaşındayım jinekomasti problemim 3 - 3,5 senedir var ilk başlarda çoğumuz hatta hepimiz bu hastalığının adını bilmeden yağdan dolayıdır spor yapınca düzelir diyip geçiştirdik ama göğüsler alıp başını gidince anlayabildik şuan 11.sınıftayım hastalığımı 10.sınıfa geçince anladım yaklaşık 1,5 senedir biliyorum forumdaki 40 Sayfayı aşkın konunun tamamını okudum ve son 6 aydır iyice araştırma yaptım çok şey öğrendim
    liseye başladığımdan beri hem okulda en çokta yazları denizde sıkıntılar geçtim zaten bu hastalıktan muzdarip olan herkes biliyodur ve yaşamıştır bu olayları

Ocağın sonuna doğru bezmialemde genel cerrahtan randevü aldım kontrol etti ultrasona yönlendirdi ultrason çekilen yan binaya gittim 1 ay sonraya gün verdiler geçen hafta sonuçları alıp doktora götürdüm sonuçlar aynen şöyle:her 2 meme parakiminde grandüler hipertrofi (jinekomasti) ile uyumlu bilgiler izlenmektedir diyodu şaşırmadım zaten :D biliyodum çünkü doktor bakıp sende jinekomastinin babası var dedi grandüler doku var çok kilolu biri değilim boy 1.85 kg 83 yani boyuma göre uygun 85 kg in üstüne çıkmadım hiç doktor (genel cerrah): Çözüm ameliyat senin keyfine kalmış ister yaptır ister yaptırma gibi dedi pek önemsemiyolar atıyolar başından estetiğede giriyo ya seni plastik cerraha yönlendircem dedi ameliyat için belirli para alıyolar dedi bende çoğu kişi kurul raporu alarak ücretsiz olabiliyo dedim mırıldandı .d olabiliyo dedi plastik cerraha istediğin zaman muaneye olmaya git dedi randevü alarak , bizde karar değiştirdik bezmialem yerine dün randevü alarak haseki hastanesine sonuçları götürdüm doktor (p.cerrahi) aldı karşısına beni konuştu dedi sende yağ dokusu değil kadınsı meme dokusu var dokuyu alıcaz dedi lipo yok yani , ve ben bişey sormak istiyorum yardımcı olucak arkadaşlarla doktor senin yöntemini 2 türlü yapabiliriz tercihini sen seç dedi
    1)koltuk altı bölgesinden delik açarak yapılan bu yöntem daha çok yabancı ülkelerde yapılmakta dedi bu ameliyat türü biraz sabır istiyo derinin kendini toparlaması 3 ay alıyomuş adamlar sabırlı dayanıyo ama bizim millet kesin ve direk sonuç istiyo dedi

2)göğüsteki kahverengi bölgeden kesi yapılarak doku çıkartılıyo iz meme ucunda kalıyo bizimkiler ve doktor bu yöntemi tercih etti
    şimdi benim tercih ettiğimiz 2.yöntem memedeki kahverengi bölgeden yapılan kesi etkili oluyomu tamamen gidiyomu biraz meme dokusuda büyük hangi yöntemden daha çok memnun kaldınız ve etkili çözüm aldınız ? Bu arada doktor nisanın ortasında gel testler yapıldıktan sonra nisanın sonuna doğruda ameliyatı yaparız dedi

• bende de jinekomasti var mıdır ?
    16 yasındayım 1.80 boy 90 kg
    varsa ergenlikten dolayımıdır?
     JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI
  • Kardeşim geçmiş olsun, ameliyatı ücretsiz mi olacaksın?

Aynen sende de jinekomasti gözüküyor, hatta baktımda meme dokularımız aynı gibi.
    Geçen sene şişli etfale gittim ameliyat olacaktım 2000 TL istediler vazgeçtim, şimdi ücretsiz sgk yaparmı diye bakıyorum.
  • Evet ameliyatı ücretsiz olucam yaş 18 den küçükmü bu arada ?

• boyum 1.80 130 kilodan 80 kiloya düştüm kiloluyken göğüslerim çok daha büyüktü tabi küçülme oldu ama şuan bu halde kaldı.Jinekomasti nedeniyle doktora gittim doktor meme dokusu bulunmadığını sadece yağ olduğunu söyledi.Dokunduğum da kendim de anlayabiliyorum hani sert doku yok tamamiyle yumuşak yağ var.Sizce kesinlikle ameliyat olmalı mıyım yoksa sporla geçirebilir miyim ?

• Ben 30 yaşındayım,hem kellik hemde göğüslerimin büyük olması beni çok rahatsız edıyordu jinekomasti operasyonu ve saç ekimi yaptırdım op.dr.ayse Öztürk e şuan cok mutluyum saçlarıma yenıden kavustum ve gömleklerimi rahat giyebılıyorum jınekomasti operasyonunu doktorumun tavsiyesi üzerine ultrasonik vaser ile yaptırdım hiç morluk olmadı rahat bır operasyondu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengiz545454 -- 31 Mart 2015; 23:01:44 >
  • arkadaşlar 9 nisanda jinekomasti ameliyatı olacam . devlet hastanesinde . testlerim yapıldı. lipo yontemıylemi yoksa doku yntemylemı yapılcak bilmiyorum . tek sorunum hastaneye tek gitmem . yani illa yanmda bırı olması gerekıyomu . tek gidersem bi sıkntı olurmu . tek gdersersem telefonu falan goturebilirmıyım . yanımda ne almam gerekiyo
    dger sorum ameliyat sonrası doktor 1 gun hastanede kalrsın dedı ameliyata perşembe girecem dersanem var . ameliyattan sonra salı gunu dersaneye gidebilirmıyım

cevaplarsanız sevinirim acil lutfen :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savas656 -- 3 Nisan 2015; 13:34:47 >
  • htcmstf H kullanıcısına yanıt
    arkadaşım 9 nisanda jinekomasti ameliyatı olacam . devlet hastanesinde . testlerim yapıldı. lipo yontemıylemi yoksa doku yntemylemı yapılcak bilmiyorum . tek sorunum hastaneye tek gitmem . yani illa yanmda bırı olması gerekıyomu . tek gidersem bi sıkntı olurmu . tek gdersersem telefonu falan goturebilirmıyım . yanımda ne almam gerekiyo
    dger sorum ameliyat sonrası doktor 1 gun hastanede kalrsın dedı ameliyata perşembe girecem dersanem var . ameliyattan sonra salı gunu dersaneye gidebilirmıyım

cevaplarsan sevinirim acil lutfen :(
  • monsterdiaz M kullanıcısına yanıt
    arkadaşım 9 nisanda jinekomasti ameliyatı olacam . devlet hastanesinde . testlerim yapıldı. lipo yontemıylemi yoksa doku yntemylemı yapılcak bilmiyorum . tek sorunum hastaneye tek gitmem . yani illa yanmda bırı olması gerekıyomu . tek gidersem bi sıkntı olurmu . tek gdersersem telefonu falan goturebilirmıyım . yanımda ne almam gerekiyo

cevaplarsan sevinirim acil lutfen :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: savas656

arkadaşlar 9 nisanda jinekomasti ameliyatı olacam . devlet hastanesinde . testlerim yapıldı. lipo yontemıylemi yoksa doku yntemylemı yapılcak bilmiyorum . tek sorunum hastaneye tek gitmem . yani illa yanmda bırı olması gerekıyomu . tek gidersem bi sıkntı olurmu . tek gdersersem telefonu falan goturebilirmıyım . yanımda ne almam gerekiyo

cevaplarsanız sevinirim acil lutfen :(

Ailenden habersiz mi bu ameliyatı olacaksın? İlla ki yanında birileri olması gerekiyor, ameliyat sonra direnler takılacak, ihtiyaçlarını göremezsin çok zor olur senin için.
    Devlet hastanesinde kaç paraya olacaksın bu ameliyatı?
  • Evet ailemden habersiz olacam . ne yapmam gerekiyor ;( bu arada ameliyati devlet karsiliyor

• quote:

Evet ailemden habersiz olacam . ne yapmam gerekiyor ;( bu arada ameliyati devlet karsiliyor

Ailenle kalıyorsan ameliyat sonrasında Napacaksın ? 1 ay boyunca rahat hareket edemeyeceksin , 1 hafta kendi ihtiyaçlarını karşılayamazsın tek başına

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgur06

Ailenle kalıyorsan ameliyat sonrasında Napacaksın ? 1 ay boyunca rahat hareket edemeyeceksin , 1 hafta kendi ihtiyaçlarını karşılayamazsın tek başına

ewt ailemle kalıyoorum aileme ameliyattan sonra söyleyecem . eger smdi soylersem sacmaladıgımı söylerler. bide benm aile biraz telaşlı ameliyat dedin mi telaşlanırlar . benim sorunum ameliyata tek girmek. gerisini hallederim . ameliyata girmeden önce kıyafetlerimi çıkartacam o kıyafetler nolcak ? yanımda telefonla gidecem telefonum guvendemi olcak ?
  • quote:

quote:

ewt ailemle kalıyoorum aileme ameliyattan sonra söyleyecem . eger smdi soylersem sacmaladıgımı söylerler. bide benm aile biraz telaşlı ameliyat dedin mi telaşlanırlar . benim sorunum ameliyata tek girmek. gerisini hallederim . ameliyata girmeden önce kıyafetlerimi çıkartacam o kıyafetler nolcak ? yanımda telefonla gidecem telefonum guvendemi olcak ?

Kıyafetleri kesinlikle tek başına giyemezsin, kolunu kaldırmaya dermanın olmuyor. Sana dolap veriyorlar anahtarıda sende olur ( hastaneden hastaneye değişir ) ailen olmasa bile arkadaşın olsun kesinlikle.
    Benim ailemde gerek yok ameliyata olma felan diyordu bir gece doktor aradı sabah müsait yerim var gelirmisin dedi , geleyim dedim sabah evden çıkarken söyledim evdekilere ameliyata gidecegimi :)

Arkadaşın yoksa ankaradaysan yardımcı olabilirim madem kafaya koydun bu ameliyatı olmaya

• quote:

Orijinalden alıntı: Freed0mm

quote:

quote:

Kıyafetleri kesinlikle tek başına giyemezsin, kolunu kaldırmaya dermanın olmuyor. Sana dolap veriyorlar anahtarıda sende olur ( hastaneden hastaneye değişir ) ailen olmasa bile arkadaşın olsun kesinlikle.
    Benim ailemde gerek yok ameliyata olma felan diyordu bir gece doktor aradı sabah müsait yerim var gelirmisin dedi , geleyim dedim sabah evden çıkarken söyledim evdekilere ameliyata gidecegimi :)

Arkadaşın yoksa ankaradaysan yardımcı olabilirim madem kafaya koydun bu ameliyatı olmaya

Alıntıları Göster

tesekkür ederim :) abim aksam hastaneye gelecek yani orda sıkıntı yok.:) ama işte telefonu sıkıntı ettim bide çırılçıplakmı olcam ondanda korkuyorum acıkcası :)

• Orijinalden alıntı: savas656

tesekkür ederim :) abim aksam hastaneye gelecek yani orda sıkıntı yok.:) ama işte telefonu sıkıntı ettim bide çırılçıplakmı olcam ondanda korkuyorum acıkcası :)

Yok canım çırılçıplak olurmu :) ameliyat elbisesi giyiyorsun , boxer ın kalıyor sadece.
  • kusura bakma foruma yeni uye oldum biraz acemiyim cevaplama konusunda:) yorumları okudum ameliyat sırasında cıkartıyorlar boxeri dediler :) ondan sordum
    bide ne kadar surede iyleşirim ? yani persembe ameliyat olcam haftaya salı dersanem var hiçbişe olmamıs gibi devam edebilirmiyim ??
  • quote:

kusura bakma foruma yeni uye oldum biraz acemiyim cevaplama konusunda:) yorumları okudum ameliyat sırasında cıkartıyorlar boxeri dediler :) ondan sordum
    bide ne kadar surede iyleşirim ? yani persembe ameliyat olcam haftaya salı dersanem var hiçbişe olmamıs gibi devam edebilirmiyim ??

Estağfurullah .Boxerla işleri yok yukarıyla iş yapacaklar :) tam iyileşmesi 1 ay . Günlük hayatına devam edebilmen için 1 hafta yatman gerekir , korseyi 1 aydan önce çıkarmayacaksın çünkü . Liposuction için konuşuyorum tabi kesilerek doku alınacaksa süre daha uzun olabilir

• quote:

quote:

kusura bakma foruma yeni uye oldum biraz acemiyim cevaplama konusunda:) yorumları okudum ameliyat sırasında cıkartıyorlar boxeri dediler :) ondan sordum

Estağfurullah .Boxerla işleri yok yukarıyla iş yapacaklar :) tam iyileşmesi 1 ay . Günlük hayatına devam edebilmen için 1 hafta yatman gerekir , korseyi 1 aydan önce çıkarmayacaksın çünkü . Liposuction için konuşuyorum tabi kesilerek doku alınacaksa süre daha uzun olabilir

ya ben hangisini olcam bilmiyorum:( sadece 9 nisana ameliyat gunu verdiler saat 8 de gel dediler . kagıtta lateral yazıyodu o lipo mu oluyor acaba

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.