Şimdi Ara

JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.146
Cevap
141
Favori
933.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaklaşık 1 senedir bilgilendirme amaçlı kullandığım forum da bilgi ve tecrübelerini paylaşan arkadaşlar sayesinde cesaretlenerek 03.07.2015 saat 08:30 da ameliyat oluyorum
    Umarım benimde operasyon sonra katkım olur.
    Herkese teşekkür ederim arakadşalar
  • quote:

Orijinalden alıntı: svskrt

Merhaba Arkadaşlar,

Ben de çarşamba günü sadece yağ dokusu olması sebebiyle liposakşın yöntemiyle oldum ancak benim sağ tarafım da daha fazla yağ birikmişti galiba bu solak olmam dan ve sağ tarafı az çalıştırmak dan dolayı bugun banyo için korseyi açtığım da sağ taraf da yine sol tarafa göre şişkinlik gördüm bir tarafın daha şiş olması ile karşılaşan arkadaşlar var mı yoksa içeride yağ dokusu mu kaldı emin değilim tecrübe eden arkadaşlar paylaşırsa memnun olurum

Liposuction da hiç bir zaman iki Göğüs aynı ölçüye gelmiyor , bende lipo yaptırdım sağ Göğüste doku var biraz önde duruyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün kontrolüm vardı doktorA şikayetimi söyledim benim yaptığıma itiraz etmen için 3 hafta geçmesi lazım o görüntüye bakıp itiraz edebilirsin dedi aldığım yağ dan fazla ödem var haftaya birdaha göreyim dedi bklm olmazsa birdaha bu sıkıntıyı çekeceğiz

• quote:

Dün kontrolüm vardı doktorA şikayetimi söyledim benim yaptığıma itiraz etmen için 3 hafta geçmesi lazım o görüntüye bakıp itiraz edebilirsin dedi aldığım yağ dan fazla ödem var haftaya birdaha göreyim dedi bklm olmazsa birdaha bu sıkıntıyı çekeceğiz

Doktorun dediği doğru şuan ödem var korse takmanın sebebide o , 1 ay sonunda daha iyi görüntü alacağın kesin fakat yinede sağ taraf biraz fazla olacak
  • İyileştikten sonra fitness yapmayı denedin mi benim karın kol yerinde işe yaramıyacaksa tekrar ağırlık altına girip sakatlanmaya gerek yok olmadı açık ameliyat yaptırırız

• quote:

İyileştikten sonra fitness yapmayı denedin mi benim karın kol yerinde işe yaramıyacaksa tekrar ağırlık altına girip sakatlanmaya gerek yok olmadı açık ameliyat yaptırırız

1 ay sonra başlayabildim
  • Bu çok fena bir durum arkadaşlar. Allah düşmanımın başına vermesin. Bu yaz operasyon geçiremeyeceğim malesef parayı toparlayamadığım için. İnsan gerçekten kendini kötü hissediyor havuza denize giremiyorum. İnsanlardan çekindiğimden değil ben kendimi çıplak görmek istemediğim için. bir erkek olarak meme iğrenç birsey 😢😢

• MoneyTalks kullanıcısına yanıt
    Bende de aynı durum var yanlara doğru şiş ve bastırınca ağrıyor doktorun dediğine göre de bu ödem miş ancak insan bilemiyor ve işin ucunda para olunca doktorların lafına da çok güvenemiyor siz olalı çok uzun bir zaman olmuş nasıl bir netice aldınız bilgilendirirseniz çok memnun olurum

• Arkadaşlar aramızda arda katırcıoğlu na jinekomasti operasyonu yaptıran var mı?

• Arkadaşlar Merhaba Size Sormam gereken bir soru var;

JineKomasti ameliyatı olanlar sizden ücret aldılarmı? Devlet karşılıyormu acaba bu ameliyatı? Yaptıranların bu konu hakkında beni bilgilendirirse memmun olurum. Bendede Aşırı bir Jinekomasti var. Zevki değil sonuçta hem psikolojik bunalıma girdim
  • Dostum Sizden Para Talep ettilermi? Bu ameliyat için devlet karışılıyormu acaba? Nerede oluyorsunuz üni hastanesindemi devlettemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Denuvo -- 1 Temmuz 2015; 22:56:33 >
  • Arkadaşlar istanbulda yaşıyorum. Bu ameliyat için hangi doktor ya da hastaneyi önerirsiniz?
  • Denuvo kullanıcısına yanıt
    Eğer rahatsızlığın son seviyelerde ise karşılıyomuş eğer değilse ben devlete 1750 lira verdim

• BURSEVİ16 kullanıcısına yanıt
    Şimdiden geçmiş olsun inşallah başarılı geçer

• Arkadaşlar Şimdi Mersin Üniversitesi TIP Fakültesi Hastanesinden Geliyorum Ameliyat için 2000 TL Ücret ödiyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Denuvo -- 2 Temmuz 2015; 11:32:49 >
    Hadi hayırlısı olsun inşallah kurtulursun bı dertten

• quote:

Orijinalden alıntı: Django14

Hadi hayırlısı olsun inşallah kurtulursun bı dertten

Sağol Dostum benim bir sorum var Sana. Bu Ameliyatta sadece memedeki yağları ve etlerimi alıyorlar yoksa gögüsdeki bütün yağ ve oradaki fazla etlerimi alıyorlar?
    Nasıl geçti sizin ameliyat?
    Üstü alıcaz demiştide birde sana sorayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Denuvo -- 2 Temmuz 2015; 11:39:28 >
    Eğer meme dokusunda büyüme varsa kahverengi yerden kesiolar benimki liposaction yöntemiyle oldu yağ aldılar 1günde taburcu oldum ilk gün sadece yatıp kalkarken sıkıntı oldu bide korseye alışıncaya kadar sıkıo insanı 5 gün ufak ufak calışmaya başladım.duş almak için korseyi cıkarttığımda sonuç mükemmel hatta gidemediğim tsirtlerden denedim süper duruo yarın dikişleri aldıracak ağrı sızı yok denecek kadar az

• Django14 kullanıcısına yanıt
    Anladım dostum
    Benim Gögüsümde yağlar var bayağı maalesef koltuk altı yanlarımdada var birde jinekomasti var Meme büyük anliyacağın. Sanırım Göğüsde ne var ne yok alırlar değilmi meme de dahil? etler ve yağlar Korse biraz canımı sıkıcak ama ne yaka şekillenmesi şart
    Doktor bilgi verdide hep alıcağız diye anlattı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Denuvo -- 2 Temmuz 2015; 13:18:15 >
  • Arkadaşlar ameliyattan sonra 1 ayın sonunda bence direk ağırlık antrenmanına başlanmamalı. Evet doktor değilim ama bana sanki biraz erken gibi geliyor. Her doktor memenın tam iyileşmesi için 6 aylık bir süre veriyor bu surede tam şeklini alır şişlikler gider dışrıdan belli olmaz diyorlar. Bu 6 aylık sürede yüzme daha uygun gibi geliyor hem yüzme bildiğiniz gibi vücudu inanılmaz derecede sıkılaştırıyor: benım arkadaşım 4 ay önce yüzmeye başladı karnında inanılmaz sarkık deriler vardı hepsi toparlanmaya başladı şimdi. Üstelik bunsüre içerisinde hiç kilo vermedi ama inceldi şekillendi. Agırlkk antrenmanına alternatif yüzme de hiç yabana atılacak bir dal değil.

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.