Şimdi Ara

JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.146
Cevap
141
Favori
933.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Denuvo

Anladım dostum
    Benim Gögüsümde yağlar var bayağı maalesef koltuk altı yanlarımdada var birde jinekomasti var Meme büyük anliyacağın. Sanırım Göğüsde ne var ne yok alırlar değilmi meme de dahil? etler ve yağlar Korse biraz canımı sıkıcak ama ne yaka şekillenmesi şart
    Doktor bilgi verdide hep alıcağız diye anlattı.

Arkadaşım selamlar. Ben geçen yıl arda katırcıoğluna muayene olmaya gitmiştim. Baktı gögüslerime yag var ama az da olsa meme dokusu da oluşmuş dedi. Dediğin gibi benim de koltuk altlarımda bile yağ var. Oraları da almamız lazım geniş bir bölgeye liposakşın yapıcaz dedi. Arda beyin kullandıgı teknikle liposakşın yaparken özel kanüller meme dokusunu da çekiyormuş. Ama kısmet para toparlayamadıgım için halen olamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Denuvo kullanıcısına yanıt
    Evet hem yağı hem dokuyu alacaklar

• alcilpolple A kullanıcısına yanıt
    Hocam Ne Kadar Para Talep ettiler bu dediklerin için?. Gerçekten Biraz Pahalı kaçıyor ama Sağlık sonuçta ihmale gelmez kalbin üstünde bu yağlar çok sorun oluyor. Ameliyat + Gerekirse bazı bölgelere Liposakşından sonra Korse giyerek bir süre vücudu şekillendirip inceliyor ama maalesef biraz para tutuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Denuvo -- 2 Temmuz 2015; 13:41:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Django14

Evet hem yağı hem dokuyu alacaklar

Tamamdır Hocam sağolasın bilgilendirdiğin için şunlardan bir kurtulayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: svskrt

Bende de aynı durum var yanlara doğru şiş ve bastırınca ağrıyor doktorun dediğine göre de bu ödem miş ancak insan bilemiyor ve işin ucunda para olunca doktorların lafına da çok güvenemiyor siz olalı çok uzun bir zaman olmuş nasıl bir netice aldınız bilgilendirirseniz çok memnun olurum

sıkıntı yok zamanla hepsi geçiyor.

eğer kilo sebepli ise kilonuza çok dikkat edin. kilodan bağımsızsa bekleyin düzelecek ve toplayacaktır ileride herhangi bir şey kalmıyor. sporda yapabiliyorsunuz normal olmamış gibide yaşayabiliyorsunuz.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi svskrt -- 16 Kasım 2015; 22:13:26 >
  • Arkadaşlar bende var mı bundan ? Pek belli olmamış fotolarda ama tshirt falan giyemiyorum aşırı belli oluyor. Birde sol göğsüm sağ göğsümden daha şişkin ve belirgin. Boy 1.82 , 66 kiloyum.
     JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI

• Özelde ameliyat fiyatı ortalama kaç TL ye patlar bize bide çalıştığım için uzun sure hastanede kalamam en fazla 2-3 sonra ise baslamaliyim son olarak özelde taksit imkânı oluyor mu

• Bana göre yok ama için rahat etsin bir görün doktora.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi svskrt -- 16 Kasım 2015; 22:12:54 >
  • Bugun ameliyat olalı 11. gün oldu azönce kontrolum yapıldı doktor yavaş yavaş belirginleşmeye başlamış dedi elimle yağ alınan yerlere masaj yapmamı önerdi ancak benim aklıma daha önce okuduğum yuvarlak kauçuk toplar geldi çok bastırmadan yağ alınan yerlerin üstnde yuvarlaklar şeklinde ilerliyorum haftaya tekrar kontrolum var arkadaşlara cesaret vermesi veya bilgilendirme anlamında gelişmeleri burdan aktarmaya devam edeceğim herkese iyi forumlar
  • arkadaşlar ankara bu ameliyati olan ve tavsiye edebileceginiz bi yer var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: svskrt

Benim hayatım da hep çok hızlı kilo almalar ve vermeler oldu ben zayıfladım göğüs kaldı tekrar aldım
    tekrar göğüs büyük kaldı derken hep üstüne koyduk 6 ay önce kardiyo ile nasıl hızlı kilo verildiğini ve
    normal öğünlerinle beslenerek bile kilo verildiğini bizzat yaşadım ama onun motivasyonu da aşırı yüklenme
    neticesinde ayak bileiğim de stres kırığı meydana getirdi ve 6 ay dır yürümek de bile zorlanıyorum
    doktorlar bunun geçici olduğunu ve uzun sure de iyileşeceğini soyluyor bende bu ara madem evde
    yatacağım aldırım 1 ay da oyle geçer tam netice alır kardiyo ya devam ederim dedim şuan boy 1.86 kilo 100
    benim hedefim 90 olmak cunku daha aşağılarını gordugum de elmacık kemiklerimin çıktığını gordum
    sporu nezaman hayatıma sokmak istesem bir sakatlık yaşadım umarım bu sefer hersey yolunda gider
    tavsiyeleriniz ve bilgilendirme için teşekkür ediyorum

Arkadaşım merhaba öncelikle geçmiş olsun. Belki yazdıklarımı okumussundur. Bu illetten malesef bende de var. Allah kısmet ederse yarıyıl tatilinde operasyon olacagım. Benım de aynen dediğin gibi dalgalanmalı olarak verdiğim killolar oldu. Askerlik araya girdiği için sporu bıraktım geri aldım kilolarımı eskisi kadar olmasa da. Nasıl spor yaptıgını bilmiyorum ama ben 120 kilodan başladım şu an 89 kiloyum. Spor salonunda verdim kiloları. Genelde 100 kilo üzerindeki insanlara ağır kardiyolar önerilmiyor. Yani koşma, hızlı yurume eklemlerimize zarar veriyor vucut agır cunku. Bundan sonraki kilo vermende cok hafif yürüyüş ve bol bol yüzme öneririm sana. İmkanın varsa bir havuza yazıl ve doğru düzgün teknikle yüz bol bol emin ol hem eklemlerine zarar vermezsin hem yağ oranın azalır. Hedef kiloma ulaştıktan sonra operasyon olacağım.

• Bu arada bu başlığa deneyimlerini yazan her arkadaşıma tesekkur ederim. Ben bu başlık sayesinde bu forumların ne kdar faydalı olsuğunu fark ettim. Payalşımlarla bilinçleniyoruz, belki kafamızda tereddütler varsa bir nebze de olsun azalmış oluyor. Hem herkes deneyimlerini paylaşıyor hem bilmediğimiz seyler öğreniyoruz. Tüm samimiyetimle tesekkur ediyorum hepinize.

• quote:

Orijinalden alıntı: 505.

Arkadaşlar bende var mı bundan ? Pek belli olmamış fotolarda ama tshirt falan giyemiyorum aşırı belli oluyor. Birde sol göğsüm sağ göğsümden daha şişkin ve belirgin. Boy 1.82 , 66 kiloyum.

Bana yok gibi geldi sende. Evet yağ var bir miktar ama düzenli beslenme ve sporla vucudunu şekillendirdiğinde gidecekmiş gibi duruyor. Senın yerıne olsam spora yazılıp bilinçli bir sekılde calısırdım 1 yıl sonra vucudun cok daha sekıllı olur. Jinekomasti varsa spor yapsan da ekstradan bir buyume olacaktır goguslerınde. Hem bu sure içerisinde kas ve bag dokuların sıkılasır hem de jinekomasti varsa bile ki anlarsın bu surede operasyondan sonra sonucu daha guzel olur. Eger sende jinekomasti varsa bile yağ dokusudur ve grade 1 dir en kötü ihtimal :)

• Merhaba arkadaslar benimde sıkıntım var deneyimli arkadaslar bakabilirse bi iyi olur

Simdi bendede var diye dusundugum icin once ssk okmeydani eah ne gittim kan tahlili yapildi ultrason cekildi doktor bakti sende yag var dedi 3 ay kilo vermeye calis kilo ver sonra gel dedi

Bugunde sisli hamidiye etfal eah ne gittim plastik cerrah bakti elledi yag var dedi sende kilondan kaynakli kilonu verirsen buyuk ihtimal gider dedi

Simdi ben napicagimi sasirdim 3 bin lira parayi hazirlamistim zamanini hazirlamistim yazi ameliyata ayirmistim tamamen kafaya koymustum ameliyati simdi ne yapicam cok kararsizim fikirlerinizi bekliyorum

• Jinekomasti grade lerini paylaşıyoruö arkadaşlar. Benimkisi grade 2 malesef. Hem fotodan anlıyorum hem de doktorun koydugu teşhis bu yönde

• quote:

Orijinalden alıntı: mami_24

Merhaba arkadaslar benimde sıkıntım var deneyimli arkadaslar bakabilirse bi iyi olur

Simdi bendede var diye dusundugum icin once ssk okmeydani eah ne gittim kan tahlili yapildi ultrason cekildi doktor bakti sende yag var dedi 3 ay kilo vermeye calis kilo ver sonra gel dedi

Bugunde sisli hamidiye etfal eah ne gittim plastik cerrah bakti elledi yag var dedi sende kilondan kaynakli kilonu verirsen buyuk ihtimal gider dedi

Simdi ben napicagimi sasirdim 3 bin lira parayi hazirlamistim zamanini hazirlamistim yazi ameliyata ayirmistim tamamen kafaya koymustum ameliyati simdi ne yapicam cok kararsizim fikirlerinizi bekliyorum

Merhaba arkadaşım. Madem ki 3000 tl yi hazırladın ben senın yerınde olsam paranın yarısı ile yıllık spor salonuna yazılır ve calısmaya baslardım. Zaten 1 yıl sonra sporun etkılerını gorursun. Baktın kı bir düzelme yok seneye de operasyon olurdum. Hem spora baslaman daha saglıklı ve bıcımlı bir vucuda sahıp olmana vesile olabılır bu durumun. Zaten lipo bildiğin gibi bir kilo verme yöntemi değil şekil verme yöntemi. Birçok doktor ideal yağ oranına düştükten sonra yapmayı uygun görüyor operasyonu. Eğer grade2 ve ileri jinekomastin yoksa tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alcilpolple -- 6 Temmuz 2015; 12:03:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: alcilpolple

quote:

Orijinalden alıntı: mami_24

Merhaba arkadaslar benimde sıkıntım var deneyimli arkadaslar bakabilirse bi iyi olur

Merhaba arkadaşım. Madem ki 3000 tl yi hazırladın ben senın yerınde olsam paranın yarısı ile yıllık spor salonuna yazılır ve calısmaya baslardım. Zaten 1 yıl sonra sporun etkılerını gorursun. Baktın kı bir düzelme yok seneye de operasyon olurdum. Hem spora baslaman daha saglıklı ve bıcımlı bir vucuda sahıp olmana vesile olabılır bu durumun. Zaten lipo bildiğin gibi bir kilo verme yöntemi değil şekil verme yöntemi. Birçok doktor ideal yağ oranına düştükten sonra yapmayı uygun görüyor operasyonu. Eğer grade2 ve ileri jinekomastin yoksa tabi

Bende jinekomasti yok hocam yaglanma varmis sadece onun icin yapmiyolar galiba

• Onun için de yaparlar ama devlet pek yanaşmaz özeller yanaşır. Madem yok sporla ver o yağlar hem kaslanmış da olursun

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.