Şimdi Ara

JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.150
Cevap
141
Favori
934.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ICE TEA karbonhidrat bakımından zengin bir içecektir bırakmanı tavsiye ederim ayran,sade soda sade içemiyorum diyorsan 1 şişe sodanın içine yarım çay bardağı elma suyu ekle ,süt ve bol bol su icebilirsin fitness a gidip gögüs çalışırsan 30 yaşına gelince birisi bana yapma demişti diye beni anarsın :) imkanın varsa yüz güzel kardeşim gögüs yağının bir numaralı düşmanı yüzmek ayrıca göbeği filan kafaya takma 16-17 arası bir bakmışsın kendi kendine kilolar gitmis boy uzamış şuan gelişiminle ilgili bir mudahele de bulunma bulunacaksan da eniyisi yüzmektir yazıl bir havuza,senin yaşında yaşadıklarını yaşamış 30 yaşına gelmiş bir abin olarak bunları tavsiye edebilirim gerisi senin elinde
  • 16. Gün olmasına rağmen doktor onayı ile kardiyoya başladım bugun 25. Gün çok şükür toparlama başladı orantısız görünen sağ tarafım (fazla yağ nedeniyle doktorun uğraştığı hatta morarıp kan toplayan taraf)şekillenmeye ödem inmeye başladı bu ödem inme sürecini nekadar daha yaşayacağım bu halinden de inecekse sonuç beni baya memnun edecek gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi svskrt -- 17 Temmuz 2015; 3:17:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunesbagdunes

geçen arkadaşın biri konu açmıştı.bende doktora görünmeye karar verdim.kaç yıldır takıntı hale getirmiştim.başta nolcak lan erkeksin modundaydım sonra spor yapınca daha da büyüdü gittim doktora hemen teşhisi koydu.cerrahi bir işlemi var dedi.zaten araştırmıştım önceden.adam hiç uzatmadı pazartesi ultrasyonu yapalım ardından ameliyat ol dedi.bizde şüphlendik haliyle niye acele etti diyesize sorularım şu

1-bu ameliyat için uzun bir araştırma yapılması gerekli mi?
    2-doktordan doktora değişen bir ameliyat mı?yani adamın tam halledememe olayı olabilir mi
    3-genel anesti olayından korkuyorum kaç saat sonra uyanırım?
    4-doktorun böle acele etmesinin bir nedeni olabilir mi yoksa herkese mi böle yapılıyor?

not:özel hastane
    jinekomasti ameliuyatı olacagım ve iz kalırmı acil ulaşınç

• mavis46 M kullanıcısına yanıt
    Tarzını sevdim

• Herkese selamlar ve Geçmiş olsun.
    Bende bu forum aracılığıyla öykülerinizi okumuş ve ameliyata karar vermiş bir kişi olarak başımdan geçenleri sizlerle paylaşmak istiyorum..
    Çocukluğumdan beri hep kilolu bir kişiydim. 16 17 yaşlarıma geldiğimde hayatımın en zayıf kilosuna ulaşmıştım. Yaklaşık 22 yaşıma kadar kilom bu şekilde gitti. Daha sonra evlendim ve kilo alma serüvenim başlamış oldu. Şuan 30 yaşındayım ve toplamda evlendiğimden beri 24 kilo civarı aldım. Bundan 4 sene önce jinekomasti.com tarafından bu hastalığı farkettim ve geçici çözüm olarak atlet aldım. İlk başlarda inanılmaz mutluydum harika birşekilde kendimi kamufle ediyordum. Toplamda 4 adet atlet alışverişim oldu . Bu atletleri 3 sene boyunca kullandım. Fakat son bir yıldır atletin gögüs kısmını hareketsiz bırakıp yağlanmayı iyice gögüs bölgesine hedeflemesine yardımcı olduğunu farkettim ve aslında hiç iyi birşey yapmadığımı anladım. Çünkü zaten yağlanmaya müsait bir yeri kalıp gibi tutarak hareketsizliğin önünü açıyorsunuz ve yağlanmayı arttırmış oluyorsunuz. Son 7 8 aydır ise bu işe ameliyat ile son vermem gerektiği fikri kafama yerleşti çünkü gögüs bölgemdeki yağlanma benim için inanılmaz boyutlara ulaştı ve beni çok rahatsız ediyordu. Sizlerin sayesinde okuduklarım ve kendi araştırmalarım neticesinde özel bir hastanenin Plastik cerrahi bölümünden randevu aldım ve gittim. Doktor ilk önce meme usg istedi ve sonucuna baktıgında meme dokusunun çok az oldugunu yaglanmanın oldugunu söyledi. Bende daha önce hiç ameliyat olmamış olmama rağmen canıma tak etmesinden dolayı kendim için şaşırtıcı birşekilde ameliyata karar verdim. Bu çarşamba hastaneye yatışım oldu ve liposuction yöntemi ile ameliyatımı oldum. Bir gün hastanede yattım ve dün çıktım eve geldim. Sırt agrılarım dışında bir problem şuan için yok. Doktorum dümdüz yaptım merak etme dedi ama ben makesef daha sonucu göremedim. Pazartesi günü kontrolum var bakalım nasıl bir görüntü beni bekliyor görücem. Toplamda korse dahil 3000tl bir ücret ile oldum. Memnun kalırsam sizler içinde referans olması için diğer detaylarıda paylaşırım. Herkese iyi bayramlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• svskrt S kullanıcısına yanıt
    yazılmayı planlıyorum aslındada liseye yeni geçtigim için derslerden vakit bulcagımı sanmıyorum sadece yazın gidersemde olmazki
  • arkadaşlar salı günü bu ameliyatı olacagım ve çok kararsızım lütfen ulaşın iz çok kalırmı sonuçlar nasıl olacak memeyi yarım ay şeklinde keseceklermiş felan
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavis46

arkadaşlar salı günü bu ameliyatı olacagım ve çok kararsızım lütfen ulaşın iz çok kalırmı sonuçlar nasıl olacak memeyi yarım ay şeklinde keseceklermiş felan

Dikişli olucaksın elbet merak etme iz kalmaz hem korse giydiriceler sana.
  • Devlet hastanesinde oluyor mu bu ameliyat ?

• Denuvo kullanıcısına yanıt
    peki bu ameliyatı ben devlet hastanesinde olacagım işte salı günü 2 sene sonra askeri lise felan alımların sorun olurmu o zmna iz kalırmı ve sen oldun mu ?
    -
    peki bu ameliyatı ben devlet hastanesinde olacagım işte salı günü 2 sene sonra askeri lise felan alımların sorun olurmu o zmna iz kalırmı ve sen oldun mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavis46 -- 18 Temmuz 2015; 23:47:19 >
  • quote:

Yok dostum sorun olmaz merak etme ben ekimde olucam. 1 ay evde yatıcaksın korse giyerek.Ondan sonra yavaş yavaş kalkabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Malcom Y

Devlet hastanesinde oluyor mu bu ameliyat ?

üniversite hastanesi veya devlet farketmiyor ama hastalık son evresinde ise ücret alınmıyor onun dışında ücret alınıyor genellikle 2000 TL civarı üniversite hastanesine gitmeni öneririm.

Ben Üniversite hastanesinde olucam. 2000 Tl talep ettiler.
    peki eninkinde mi yarım ay şeklinde kesecegiz dedi
  • quote:

peki eninkinde mi yarım ay şeklinde kesecegiz dedi

Dostum o kişiye göre değişiyor. Benimki komple gidicek.Herkezinki farklı olabiliyor. Yani muayne ediyorlar ona göre. söylüyorlar.

Meme dokusu yağ dokusu etleri alıcaklar benim gögüsden.Büyüyen dokular varya.
    ben devlet olacagım ve rapor çıkardım 2 psikolog 1 cerrahtan imza aldım ücretsiz olacagım
  • quote:

ben devlet olacagım ve rapor çıkardım 2 psikolog 1 cerrahtan imza aldım ücretsiz olacagım

Haydi bakalım :) Ben ekimde olucam sonuçları yazarız buraya vallahi bıktım bu jinekomatisdiden yahu.
    Çok Gıcık birşey.
  • Ameliyat olmak isteyenler ist. Avrupa yakasinda bezmialem hastanesinde olabilirler dr.osman kelahmetoglu 2 hafta once oldum ve sonuclar iyi fiyat olarak da cok uygun 2000 tl + 75 tl korse ucreti 1 gun tesbir amacli hastanede yatiyorsunuz 3-4 gun agrilariniz olur sonrasinda notmal hayatiniza donersiniz.. ameliyattan cekinceleri olan varsa liposuction yontemi ile olun sıkıntı cekmezsiniz ve daha rahat suan o kadar pismanim ki daha erken olmadigim icin olun kurtulun :))

• gtml G kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun. Korse yüzünden sırt agrılarıda olmasa süper olacak aslında

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meraba abilerim ablalarim yasim 15 boyum 1.81 ve kilom 71 oldugu halde goguslerim var bundan bi sene once 175 boyum 85 kilom vardi o yuzden olabukir mi

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.