Şimdi Ara

JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.149
Cevap
142
Favori
934.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İki buçuk gün oldu ameliyat olalı, lipo yöntemiyle. Korse takılı şu an. Sadece pansuman sırasında gördüm. Gözle görülür bir düzlesme vardı, beni memnun etti. Herhangi bir morarma ya da şişlik yoktu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nescafe20 N kullanıcısına yanıt
    iki buçuk günde ağrınız acınız da azaldı mı hocam? sadece lipo mu oldunuz meme ucunuzdan kesip dokuyu çıkarmadılar mı?
  • Arkadaslar cikarilan dokuyu patolojiye gönderecegiz dedi doktor sizdede böyle bisey oldu mu

• samilton kullanıcısına yanıt
    Doktor demişti meme ucundan da doku alicam diye fakat ameliyat esnasında fikrini değiştirmiş galiba. Ağrım sızım yok sadece ani hareketlerde acıyor

• İstanbulda Şişli etfalde muayene veyahut ameliyat olan var mı arkadaslar ?
  • Arkadaslar dikisleri aldiriyor muyuz, benim 9 gun oldu, doktorun da sehir disina tayini cikti ona da soramiyorum. Bir de bu korse cok rahatsiz ediyor. Bi iki saatligine cikarsam problem olur mu?

• kardeşimin ameliyatını yaklaşık 4 ay önce burak türkyılmaz yaptı, uzun yıllardır şikayetçiydi ama üşendi mi korktu mu bilmiyorum, neyse şimdi keşke daha önceden yaptırsaydım diye dizini dövüyor, çok sıkıntısız geçti bütün süreç. memnun oldum, kardeşimin de özgüveninin yerine geldiğini görmek sevindiriyor.
  • Pikk P kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun.ameliyat olduğun hastaneden seni ameliyat eden doktorun telefon numarasını bulabilirsin belki, sonuçta onun hastasıydın

• quote:

Orijinalden alıntı: historiyst_45

Yaş 39 1.76 boy ve şu an 85 kg civarıyım.Gençlik yıllarımda biraz salonda body çalışmışlığım da var ;) Bir zamanlar 108 kg ydim sonra zayıfladım 82 ye kadar düştüm.Şimdi 85-90 aralığında geziyorum.Biraz göbek var haliyle göğüs bölgemde de yağlanma mevcut.
    En son karar verip plastik cerrahiye randevu alıp gittim.Doktor önce göz ve el muayenesi yaptı ve jinekomasti yok ama emin olalım diyerek ultrason istedi.Çektirdim ve baktı ''dediğim gibi yok sadece yağlanma var'' dedi.Eğer jin. teşhisi konulsaydı tamamen ücretsiz bi şekilde sgk dan lipo yapılabileceğini;lakin bu durumda 1.750 lira ödeyerek olabileceğimi söyledi.İçimi rahatlatan çok abes değil bence sorun etmeyin sporla toparlayabilirsin dedi.Ama kötü haber özellikle göğüs civarı yağlanma kolay bir şekilde atılamaz demesi :(
    Siz ne dersiniz ???
    (Temsili resim aynen böyle sayılır)

JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI

Allah rızası için bi cevap yazan olmadı malesef 16 günde ...

• historiyst_45 kullanıcısına yanıt
    Örnek koyduğun resimde biri öncesi diğeri sonrası ilk foto gibiyse sporla erimez ikinci ise sporla toparlanır benimki ilk fotodaki gibiydi mecbur aldırdım

• Teşekkür ediyorum cevabın için
    Benim şu an malesef ilk resimdeki gibi sayılır.Önceki mesajımda belirttiğim gibi doktor jin. olmadığını sadece kilodan mütevellit yağlanma olduğunu söyledi ve bunu da sporla zor da olsa eritebileceğimi belirtti.Tabi yaş ilerledi ve artık yerleşmiş kütle olduğu için kolay olmaz
    Son dönemlerde şınav ve dumbel ile çalışıyorum biraz farketti tabi ama öyle ahım şahım değil ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi historiyst_45 -- 2 Ağustos 2015; 0:40:40 >
  • historiyst_45 kullanıcısına yanıt
    Benim de ilk resimdeki gibiydi sadece yağ vardı düzenli vucut çalıştım 3 ay da gözle farkedilecek oran da eridi ancak bırakınca yine aynı hale geldi o bölge alıştığı için yağlanma kolay oluyor aldırdım rahatladım fazlalığı aldır kurtul gitsin iyileştikten sonra yine sporunu yap kardiyo yapsan yine yağlanmayı durdurursun doktorunu da iyi seç herşeyi sor yağ kalırsa istediğim gibi olmazsa düzeltme ameliyatını Ücretsiz yaparmısın de kemküm ederse ikidefa para vereceğine iyi bir özel doktor araştır ona ameliyat ol

• Manisa da birkaç tane özel hastane var en büyüğü grandmedikal dadil hiçbirinde plastik cerrahi yok.Mecburen eski ssk hastanesine gittim.Devlet hastahanesi aynı olur tahminimce.Ultrasonda jin. dokusu tespit edilemediği için tamamen ücretli olmam gerekiyormuş o da 1.800 lira tutuyormuş ...
  • ameliyata girdim arkadaşlar benimki küçüktü hafif meme dokusu vardı doktorlar gerek görmedi fakat ben girmek istedim.2 gun oldu insanlar 4. gün ise döndüğünü söylüyor fakat benimki hala iyilesmedi sizce ne zaman iyileşir ?

not: anlatım bozukluğu gibi duruyor yani büyük ameliyatta 4 günde düzeliyorsa benimkinden 2 gündse düzelmesi lazım diye bir mantık kurdum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi puckthefolice -- 2 Ağustos 2015; 17:05:50 >
  • merhaba bende 30 temmuzda izmir tepecik eğitim ve araştırma hastanesinde ameliyat oldum sadece lipo yöntemi kullanıldı bugün 4. günüm kontrole gittim ve ortaya cıkan görüntü cok iyiydi. ameliyat içinde hiçbir ücret ödemedim. olmak isteyenler bence zaman kaybetmesin. hastaneyide tavsiye ediyorum.
  • chatsapp C kullanıcısına yanıt
    Mrb efendim bende amaliyat düşündümde
    20 yaşındayım
    1.75 boyum. 105kg. bendede jikkonomasti var. Amaliyat tan korkuyorum. Bu şekilde de denize gitme atletimi çıkarmaktan utanıyorum

• güncelleme:

ameliyat olalı 8 gün oldu. 2 gün önce dikişler alındı ve dün banyo yapabildim.
    ağrı sızı yok. Tek sıkıntı korse takmak ve yatarken sağa sola dönememek.
    ama olsun, değer.
  • arkadaslar bende şimdi randevu alacagım ama direk olarak endokrine randevu vermiyor ,baska bi polikilnik doktoru yonlendırmesı gerekiyormus. Plastik cerrahtan mı alayım yoksa genel cerraha tıkladıgımda cıkan doktorların bır kısmında endokrın cerrahı salım kabuklu yazıyor mesela benim hangisinden almam gerekır dırek plastık cerrah bölumunden mı yoksa genel cerrahın endokrın şeyinden mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lords**

İstanbulda Şişli etfalde muayene veyahut ameliyat olan var mı arkadaslar ?

ben geçen sene muayene oldum, plastik cerrahi randevu aldım kontrol etti, meme usg istedi, çektirdim 6-7 mm meme dokusu çıktı, yağ değilmiş, daha sonra endokrin falan muayene oldum kan tahlili vs oldum, en sonunda doktorlar isteiğine bağlı dediler, ister ol, ister olma!

dedim bu vucudumu güzelleştirmek için bir uygulama değil, ilerde bel ağrısı vs kamburada neden olabilecek bir illet dedim, dinlemediler, parasıyla dediler.

1800 TL

Allah'tan Şişli etfalde çalışan müdür yardımcısı bir arkadaşım var, bu sene ona gidip ücretsiz olmaya çalışacağım inşallah.
    Kontrol eden doktorlar sağlık kuruluna sevk edip, estetiksel bir operasyon değil de, sağlık açısından önemli bir operasyon diye imza atsalar ücretsiz olabileceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lords**

arkadaslar bende şimdi randevu alacagım ama direk olarak endokrine randevu vermiyor ,baska bi polikilnik doktoru yonlendırmesı gerekiyormus. Plastik cerrahtan mı alayım yoksa genel cerraha tıkladıgımda cıkan doktorların bır kısmında endokrın cerrahı salım kabuklu yazıyor mesela benim hangisinden almam gerekır dırek plastık cerrah bölumunden mı yoksa genel cerrahın endokrın şeyinden mi

önce plastik cerrahiye randevu alacaksın, onlar kontrol edip, meme usg isteyecekler, daha sonra sonuçları plastik cerrahiye gösterip, seni endokrine yönlendiriyorlar.
    endokrin kan tahlili vs istiyor ve tekrar sonuçlar ile plastik cerrahiye gidip ameliyat için karar vereceksiniz.
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.