Şimdi Ara

JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.149
Cevap
142
Favori
934.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yarın ameliyat oluyorum haliyle biraz heyecan var, anesteziden korkuyorum en çok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncesine ait foton var mı dostum ?
  • tabiki de.

• Sana jinekomasti teşhisi mi koymuşlardı ve meme dokusu mu alındı sadece lipo mu yapıldı ?
  • @ylmzmert dostum senin memelerinin başı sert miydi ya da elleyince eline top şeklinde sertlikler geliyor muydu ? Geçmiş olsun darısı başımıza

• arkadaşlar sadece lipo yapıldı. evet göğsümün ucu sertti. meme dokusu da vardı fakat lipo ile parçalamasını rica ettim. meme dokusu da değilmiş zaten kasmış. biraz zorlu bir ameliyat oldu. bugün 6.gün olacak her şey iyi. ağrım en başından beri olmadı. anesteziden korkan arkadaşlar Korkmayın! Bu işin uzmanı başınızda duruyor ameliyat boyunca hiçbir şey olmuyor. ölmüyorsunuz yani. ben de çok dedim ya ölmiyim lütfen dikkatli olun filan diye. hatta narkozu verdikten sonrakalan son gücümle DİKKATLİ olun dedim. sanki adamlar işi bilmiyormuş gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ylmzmert

arkadaşlar sadece lipo yapıldı. evet göğsümün ucu sertti. meme dokusu da vardı fakat lipo ile parçalamasını rica ettim. meme dokusu da değilmiş zaten kasmış. biraz zorlu bir ameliyat oldu. bugün 6.gün olacak her şey iyi. ağrım en başından beri olmadı. anesteziden korkan arkadaşlar Korkmayın! Bu işin uzmanı başınızda duruyor ameliyat boyunca hiçbir şey olmuyor. ölmüyorsunuz yani. ben de çok dedim ya ölmiyim lütfen dikkatli olun filan diye. hatta narkozu verdikten sonrakalan son gücümle DİKKATLİ olun dedim. sanki adamlar işi bilmiyormuş gibi

hocam korseyi ne kadar kullanıcaksın benim 3.gün korseyi çıkardım ağrı sızı yok doktorumda çıkarma falan demedi

• quote:

Orijinalden alıntı: Royality_26

Arkadaşlar konuyu baştan sona okudum.Benim sorunum 14 yaşından beri memeleri başının genelde şişik durması.Duş alınca,spor yapınca,t-shirt değiştirirken memelerin büzüşüp güzel bir görüntü alıyor ama genelde dediğim gibi şişik duruyor hatta meme başım 1 lira kadar büyüyor.20 yaşıma geldiğim de spora başladım şu an 22 yaşındayım ve memelerim hala aynı durumda hatta kaslandığım için bir miktar sarkma da oldu.Eskişehirde ikamet ediyorum öncelikle tıp Fakültesine gittim.1 doktor bana liposaction ile ameliyat yapabileceğini bunun 2750 tl olduğunu söyledi sonra bir eczacı referansı ile başka bir profesöre göründüm o ise liposaction sana uygun değil meme altından yarım ay şeklinde kesi yapıp drenler takıcaklarını söyledi bu ameliyat ise 2250 tl olduğunu bildirdi.Bunun üzerine estetiğe çok önem veren ben bir de özel hastanede şansımı denemek istedim ve plastik cerraha çıktım cerrah bana bakıp hiç bir şeyin yok senin dedi ben de ne çektğimi ben bilirim dedim 1.92 boy 91 kilo olan ve neredeyse baklavalarım belli olan ben imkanı yok böyle memelerimin olmasına dedim doktor istersen kesi ile süt bezlerini alırım dedi ama benden usg kan tahlili vs hiç bir şey istemediler bunlar beni şüphelendiriyor arkadaşlar eğer lipo ile olabileceksem kesi attırmak istemiyorum sizce ne yapmalıyım.uzun oldu ama süreci birebir anlatmak istedim okuduğunuz için eyvallah.

Up :)

• 14 yaşımdan beri memelerinin başı şişik durumda spor da yaptım geçmedi 22 yaşındayım ama duş alınca,üşüyünce ya da t shirt giyince çıkartınca memelerim küçülüyor ama genelde şişik ucu 1 lira kadar büyüyor istediğimi giyemiyorum ve havuza dahi giremiyorum elleyince içinde sert top şeklinde bir şeyler geliyor elime yardımcı olursanız duacı olurum :)

• bende yarın ameliyat oluyorum liposuction yöntemi uygulanacak gerekli bilgilendirmeleri yapacağım.

• arkadaşlar bişey sormak istiyorum. Bu ameliyata girip çıkamam ihtimali varmı. Bneim hocam 70 yaşında bir prof bilmiorm yeni teknikleri öğrenmişmidir. BİRAZ KOMİK BELKİ AMA insan güven duymak istiyor. ren takacakmış 4 gün kalır dedi o kadar uzun takılıomu acıomuş sanırım bunu takınca bilmiorm olsamda kurtulsam kafam rahatlamıo
  • @mühendix Ben de korkuyodum ameliyattan çıkamamaktan ama narkozu veriyorlar herşey olup bitiyo sonra da uyanıyosun hepsi bu kadar.

• Ben ameliyatı dün oldum size süreci anlatayım. Ameliyatım 2 saat sürdü. Önce ameliyathaneye taşındım, doktor memelerim üzerinde çizim yaptı sonra narkoz verildi, narkoz verildikten sonra uuuuvvv diye bi ses çıkarıp gülmeye başladım yaklaşık bi 5 saniye içinde dalıp gittim. Uyandığımda titrer haldeydim üşüyodum biraz ameliyathane soğuktu heralde ondan. Sonra bi odaya taşındım,dün orda kaldım. Bu arada önce liposuction yapılmış sonra sol memeden ufak bi yer kesilip doku alınmış. Bu sabah doktor bandajı çıkattı, görüntüden gayet memnun kaldım istediğim gibi olmuş. Doktor meme bölgesine günde 2-3 defa beşer dakikalık masajlar yapmamı istedi böylece meme kendini toparlayacakmış. Sonra eve geldik, şuanda korse takıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dusunenprimat45 -- 11 Ağustos 2015; 20:32:17 >
  • puckthefolice P kullanıcısına yanıt
    iki ay sonra hiçbir problem kalmaz.Bendede aynı dert vardı devamlı doktara gidip soruodum oda bıkmıstı benden ama suan iki ay oldy gayet memnunum.
  • Şimdi Ciktim dostlarım

• quote:

Orijinalden alıntı: Django14

iki ay sonra hiçbir problem kalmaz.Bendede aynı dert vardı devamlı doktara gidip soruodum oda bıkmıstı benden ama suan iki ay oldy gayet memnunum.

tesekkürler meme ucu suan düz olduğu için altta gözüküyor yani ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: puckthefolice

quote:

Orijinalden alıntı: Django14

tesekkürler meme ucu suan düz olduğu için altta gözüküyor yani ?

biz o kadar alışmısızki jinekomastiden dolayı şimdi normal olunca tuhaf geliyo ama merak etme bence düzelecek vucuduna toparlanması ıcın biraz zaman tanı iki ay sonra ameliyat olduğunu unutacaksın ve butun tshırtlerı uzerne tam oturan tshırler olucak korseyi ihmal etme derim ama :)
  • hadi geçmiş olsun bi arkadasımız daha bu dertten kurtuldu desene:))
  • sağolun hocam
  • Eve geldim daha korse acilmadi. Sol tarafımda korse kan olmus. Liposuction oldum ben. Gogus kafesi kemigim çıkık olduğu için doktor onu da sıyırmak durumunda kalmış.o nedenle biraz fazla agrim oldu. Bir de damar yolundan illet ettim ya iyi yanlarına geirsek su an agrim fazla yok. boyun tarafıma doğru morariklar var.

• 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.